PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل css و div

MAXXX
21-01-2009, 04:22
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که میبینید دوتا div تو در تو هست یعنی یه دیو خاکستری رنگ هست و توش یه عکس نارنجی و در زیر اون یه دیو دیگه با بردر آبی قرار داره نمدونم چرا تویه ff مشکلی نداره ولی وقتی میبرم تویه ie اون بالا که تو شکل علامت زدم یه فضایه خالی نشون میده ! من که خسته شدم از بس مارجین . پدینگ 0 کردم بازم درست نشد مشکل چیه ؟

.: محمد :.
21-01-2009, 06:41
سلام
این که میبینید دوتا div تو در تو هست یعنی یه دیو خاکستری رنگ هست و توش یه عکس نارنجی و در زیر اون یه دیو دیگه با بردر آبی قرار داره نمدونم چرا تویه ff مشکلی نداره ولی وقتی میبرم تویه ie اون بالا که تو شکل علامت زدم یه فضایه خالی نشون میده ! من که خسته شدم از بس مارجین . پدینگ 0 کردم بازم درست نشد مشکل چیه ؟

از ie بيش از اين بر نمي آد !‌ بايد بسوزي و بسازي !!! :31::31::31::31:

DreaMaryam
21-01-2009, 14:31
سلام
ie واقعن داره خیلی بد عمل میکنه، من تصویری ندیدم که بفهمم اصلن مشکل چیه !!!

MAXXX
21-01-2009, 17:27
ببخشید عکس اضافه شد

از ie بيش از اين بر نمي آد !‌ بايد بسوزي و بسازي !!!
اره میدونم خوده بیل گیتس هم استفاده نمیکنه !
ولی اینقابل حله
میدونم این به خاطر یه مارجینی یا پدینگه که مقدار دهی نکردم و ie به صورت Default یه مقداری بهش داده که باعث این فاصله در بالا شده ولی نمیدونم لعنتی چیه

DreaMaryam
21-01-2009, 19:32
شاید با یه valign:"top" مشکل حل بشه، مقادیر پیش فرضی که ie در نظر می گیره با ff فرق داره.

hamed valizadeh
21-01-2009, 19:40
شما تا کد ندین که نمی شه کمک کرد.

MAXXX
21-01-2009, 23:36
کد خاصی نداره :
البته این یه ستون sidebar
هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم یه عکس از کل صفحه تو دریم ویور
عجیبه این یه ستونه side bar هستش وقتی تو div اصلی این کارو میکنم بدونه مشکله تویه دیو sidbar1که میزارم هی یه فضایه خالی میندازه بالاش

neopersia
22-01-2009, 00:33
سلام
من کدتون رو امتحان کردم توی ie7 و فایرفوکس 3 یه جور نمایش داده میشه. مشکلی نداره!
احتمالاً باید تو بقیه کدهای صفحه دنبال مشکل بگردید!