PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Crossfire

Hamid4777
19-01-2009, 13:15
سلام
چطور میشه فهمید که یه مادربورد قابلیت کراس فایر داره یا نه؟
آیا کراس فایر تاپیر زیادی در افزایش عملکرد گرافیکی سیستم داره؟
من مادربورد asus-p5ql pro و گرافیک ati4670 رو انتخاب کردم، آیا میتونم آینده یه گرافیک دیگه برای کراس فایر به سیستم اضافه کنم؟

AKBARPARS
21-01-2009, 23:08
سلام
چطور میشه فهمید که یه مادربورد قابلیت کراس فایر داره یا نه؟
آیا کراس فایر تاپیر زیادی در افزایش عملکرد گرافیکی سیستم داره؟
من مادربورد asus-p5ql pro و گرافیک ati4670 رو انتخاب کردم، آیا میتونم آینده یه گرافیک دیگه برای کراس فایر به سیستم اضافه کنم؟

1) باید مادربرد بیشتر از یک ( 2 یا چند ) اسلاتPCI-Express داشته باشه و بعدشم باید کاتالوگ مادربرد بخونی تا ببینی SLI ساپورته برای گرافیکهای شرکت NVIDIA و یا CROSSFIRE ساپورته برای گرافیکهای شرکت ATI/AMD چون این دو تا با هم فرق میکنن(که اکثرا CrossFire ساپورتن) .

2) باید بنچ مارکهای که سایتهای مختلف میگیرن ببینی تا بفهمی 2 کارت چقدر عملکردشون بالا میره .
البته شنیدم CROSS و SLI برای رندر کردن بیشتر استفاده میکنن تا گیم . اینو دوستان نظر بدهند بهتره چون مطمئن نیستم.

3) میتونی گرافیکت را با یک گرافیک ATI دیگه کراس کنی اما نمیتونی یک گرافیگ دیگه رو روی مادربردت بزاری.چون چیپست مادربرد شما P43 است و هم اینکه اگر مادربردت رو نگاه کنی یک جای PCI-Express بیشتر نمیبینی.

موفق باشی !؟:10:

Hessam_7800gtx
01-02-2009, 21:52
اگه میخوای کراس فایر کنی باید علاوه بر مادر بورد کراس فایر دار پاور خوبی هم داسته باشی و ضمنا معمولا کراس فایر رو برای کارت هام midrange مثل 4830 یا 4670 انجام نمیدن چون میسه با همون پول یه 4870 خرید که قدرت بالاتری داره ولی اگه ختما میخوای کراس فایر ببندی مین بورد p5q pro مین خوبیه که هم چیپ ح45 داره هم کراس فایر ساپورت میکنه.