ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهم ((میشه تو c# کاری کرد که بشه که یک برنامه رو بعد از چند بار خاص بهCDنصب شده از اون ارجاع بده ؟؟؟؟))

gelaris
19-01-2009, 00:40
با سلام خدمت تمامی اعضا
من یک برنامه نوشتم که اونو به صورت INSTALL در اوردم
سوالی که داشتم ایا میتوان که یک برنامه نوشته شده با C#را طوری کد نویسی کرد که به فواصل مختلف مثل هر 20 بار و یا به فواصل 15-30بار به صورت تصادفی به CD که از اون نصب میشه ارجاع بدم؟ که در صورت قفل گذاری روی اون برنامه جواب هم بده؟
در صورت امکان ایا میشه این روش رو با سریال cd انجام داد و یا این که یک فایل خاص رو روی cd ریخته و اون فایل رو قفل گذاری کنم ؟ روش پیشنهادی و قابل ذکر را بنویسید؟
ایا در کنار این فایل خاص می توان روی فایل install و فایل مورد نظر قفل گذاشت؟
میخوام بتونم روی همون CD هم قفل بزارم؟(تا در صورت به کار بردن این روش چک کردن و ارجینال بودن cd قفل به کار خود ادامه دهد؟)
ایا کدهای دیگه ای هم هست برای مثال که بتونم برنامه رو فقط از روی CD خودش نصب کنم؟(در صورت شکسته شدن قفل)
ویا کدی که از روی هارد و یا درایو های مجازی ساخته نشه؟
و یا فقط به صورت اتوران بیاد بال و یا فقط از اتوران بیاد بالا ا؟؟
صمیمانه تشکر میکنم
منتظر جواب سبزتان هستم
خوش و خرم باشید

gelaris
19-01-2009, 14:38
برای کاملتر شدن موضوع بگم که با توجه به شرایط خودم این سوالو داشتم آیا من میتونم روی cd خودم در صورت طراحی ان به این شکل قفل بزارم :
برنامه طوری طراحی بشه برای مثال که بعد از نصب و 20 بار اجرا به cd قفل مراجعه کنه که در صورت مطابقت سریال cd بتونه به کار خود ادامه بده و در غیر این صورت برنامه اجرا نمیشه. ایا با به کار بردن قفل میتوان از برنامه با وجود چک کردن سریال cd استفاده کرد ؟ و یا نمیشه ؟(ایا قفلهای نرم افزاری روی سریال cd طور خاص عم کرده که نتوان این موضوع را به کار برد) و اگر نمیشه ایا قفل هست انقدر امنیت داشته باشه که بخوام فایلی رو به عنوان کلید در اون قرار بدم تا با وجود چک کردن اون فایل به ادامه روال فعالیت خودش ادامه بده ؟(که این فایل کلید کاملا حفظ بشه و کپی و یا کرک نشه روی کامپیوترتحت سخت ترین شرایط) و اگه هم نمیشه ایا پیش نهادی که من بتونم برنامه رو به این صورت که بعد هر 20 بار قفل رو چک کنه و هم بتونم قفل رو روش بزارم ایا دارید به من بدید یا نه ؟
البته به نظر خودم با فعال کردن سریال cd بهتره ولی خوب بدی که داره در صورت شکستن قفل و رایت با نرم افزارهایی مثل alchol میشه کاملا اونو شبیه سازی کرد و روی هر cd کپی کرد(ایا با به کار بردن قفلهای نرم افزاری این روش بهتر است و قابل پیاده سازی و یا روش بعدی که عنوان میشود)
و در صورت به کار بردن یک فایل خاص به عنوان کلید در صورت انپک کردن این فایل و رایت و شبیه سازی ان در cd دیگر میتوان باز هم انرا فعال و از این برنامه استفاده کرد.

gelaris
20-01-2009, 00:18
با سلام
چرا کسی نبود جواب ما رو بده این مشکلی هست که خیلیها به اون نیاز دارن ؟؟؟؟؟

Reza goli
21-01-2009, 14:48
بسم رب الشهدا!

من که خارجیش رو سراغ ندارم اگر ایرانی گیرت بیاد.

من که این همه کار کردم نگهبان خوب بوده ولی باز هم راه داره
یعنی ماکروسافت که قفل می شازه باز هم شکسته می شه چه برسه به این ها!

این هم سایتش که با .کام هست
negahban