gelaris
19-01-2009, 00:40
با سلام خدمت تمامی اعضا
من یک برنامه نوشتم که اونو به صورت INSTALL در اوردم
سوالی که داشتم ایا میتوان که یک برنامه نوشته شده با C#را طوری کد نویسی کرد که به فواصل مختلف مثل هر 20 بار و یا به فواصل 15-30بار به صورت تصادفی به CD که از اون نصب میشه ارجاع بدم؟ که در صورت قفل گذاری روی اون برنامه جواب هم بده؟
در صورت امکان ایا میشه این روش رو با سریال cd انجام داد و یا این که یک فایل خاص رو روی cd ریخته و اون فایل رو قفل گذاری کنم ؟ روش پیشنهادی و قابل ذکر را بنویسید؟
ایا در کنار این فایل خاص می توان روی فایل install و فایل مورد نظر قفل گذاشت؟
میخوام بتونم روی همون CD هم قفل بزارم؟(تا در صورت به کار بردن این روش چک کردن و ارجینال بودن cd قفل به کار خود ادامه دهد؟)
ایا کدهای دیگه ای هم هست برای مثال که بتونم برنامه رو فقط از روی CD خودش نصب کنم؟(در صورت شکسته شدن قفل)
ویا کدی که از روی هارد و یا درایو های مجازی ساخته نشه؟
و یا فقط به صورت اتوران بیاد بال و یا فقط از اتوران بیاد بالا ا؟؟
صمیمانه تشکر میکنم
منتظر جواب سبزتان هستم
خوش و خرم باشید
من یک برنامه نوشتم که اونو به صورت INSTALL در اوردم
سوالی که داشتم ایا میتوان که یک برنامه نوشته شده با C#را طوری کد نویسی کرد که به فواصل مختلف مثل هر 20 بار و یا به فواصل 15-30بار به صورت تصادفی به CD که از اون نصب میشه ارجاع بدم؟ که در صورت قفل گذاری روی اون برنامه جواب هم بده؟
در صورت امکان ایا میشه این روش رو با سریال cd انجام داد و یا این که یک فایل خاص رو روی cd ریخته و اون فایل رو قفل گذاری کنم ؟ روش پیشنهادی و قابل ذکر را بنویسید؟
ایا در کنار این فایل خاص می توان روی فایل install و فایل مورد نظر قفل گذاشت؟
میخوام بتونم روی همون CD هم قفل بزارم؟(تا در صورت به کار بردن این روش چک کردن و ارجینال بودن cd قفل به کار خود ادامه دهد؟)
ایا کدهای دیگه ای هم هست برای مثال که بتونم برنامه رو فقط از روی CD خودش نصب کنم؟(در صورت شکسته شدن قفل)
ویا کدی که از روی هارد و یا درایو های مجازی ساخته نشه؟
و یا فقط به صورت اتوران بیاد بال و یا فقط از اتوران بیاد بالا ا؟؟
صمیمانه تشکر میکنم
منتظر جواب سبزتان هستم
خوش و خرم باشید