مشاهده نسخه کامل
: در خواست آموزش ساخت متن متحرك
کمک من میخوام که متن متحرک بساز م باید چه کار کنم ؟؟؟
Mohammad King
18-01-2009, 19:38
سلام دوست من
لطفا ن قبل از اینکه تاپیک بزنید اول سرچ کنید چون یکی از اعضا یه چنین سوالی را پرسیده بود و خود من جوابشو دادم
خوب میتونید از کد زیر استفاده کنید البته کدهای دیکه ای هم هستند اگر بخواین براتون میزارم یکیش اینه>>>
<td height="23" width="1058"><marquee bgcolor=yellow behavior=sroll><b><i>.متن شما</b></i></marquee>
برای تغییر رنگ هم میتونید yellow را به سایر رنگه تغییر بدین .
موفق باشید .
.: محمد :.
18-01-2009, 20:20
سلام دوست من
لطفا ن قبل از اینکه تاپیک بزنید اول سرچ کنید چون یکی از اعضا یه چنین سوالی را پرسیده بود و خود من جوابشو دادم
خوب میتونید از کد زیر استفاده کنید البته کدهای دیکه ای هم هستند اگر بخواین براتون میزارم یکیش اینه>>>
<td height="23" width="1058"><marquee bgcolor=yellow behavior=sroll><b><i>.متن شما</b></i></marquee>
برای تغییر رنگ هم میتونید yellow را به سایر رنگه تغییر بدین .
موفق باشید .
مي شود توضيحات بيشتري بدهيد ! :31::31::31:
Mohammad King
18-01-2009, 22:56
مي شود توضيحات بيشتري بدهيد ! :31::31::31:
کجا شو بیشتر توضیح بدم؟
19-01-2009, 20:51
كد زير كامل تر است .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشكر //:31::31:
Mohammad King
19-01-2009, 22:56
كد زير كامل تر است .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشكر //:31::31:
خوب هر کس از یه کد استفاده میکنه تازه منم به ایشون گفتم که کدهای دیگه ای هم هستم من گفتم یه کد ساده بزارم تا ایشون که تازه کارن به مشکل بر نخورند . به هر حال ممنون
20-01-2009, 15:34
خوب هر کس از یه کد استفاده میکنه تازه منم به ایشون گفتم که کدهای دیگه ای هم هستم من گفتم یه کد ساده بزارم تا ایشون که تازه کارن به مشکل بر نخورند . به هر حال ممنون
خيلي ممنون ! درست است . چرا Bold ؟؟ منبع كدم خيلي زايه است . بريد منبع مدل هاي ديگه بايد داشته باشه !
DreaMaryam
21-01-2009, 19:45
سلام
من تو یه سایت از Marquee استفاده کردم برای لیستی که کنار صفحه نشان داده می شد موقع طراحی درست کار می کرد ولی وقتی سایت upload شد تو firefox اصلن نشان داده نمی شود. نه اینکه حرکت نداشته باشه کلن متن نیست. معمولن firefox با marquee مشکل داره یا جایی رو اشتباه کردم؟
ممنون میشم جواب بدید
تفاوت بین مرورگر ها زیاده
بعضی از کد ها تو فایر فکس اجرا نمی شوند بعضی ها هم اینترنت اکپلورر
اگر بخواهید جاوا کار کنید بهتره از نت اسکیپ استفاده کنید چون جاوا اسکریپت مال خود نت اسکیپ هست
23-01-2009, 12:33
متاسفانه این مشکل بزرگترین مشکل ماست ، کاش روزی بیاد و همه از firefox استفاده کنند !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.