ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مادربرد msi

m2sd2008
18-01-2009, 17:26
سلام به همه

عزیزان من یک مشکلی دارم هر کاریش هم کردم نشد رفعش کنم . مشکل من فقط با مادربرد MSI هست
من یک مبدل CDrom به USB گرفتم و اینکه چون گیم نت دارم لازم داشتم ولی مشکلی که دارم اینه که من واسه نصب ویندوز رو مادربرد GIGA مشکلی ندارم چون تنظیماتش کاملا راحت و مشکلی نیست USB-CDROM انتخاب میکنم و راحت ادامه کار ولی در مادربرد MSI این جوری نسیت اصلا گزینه USB-CDROM نبود حالا اگه کسی از دوستان میتونه مشکل منو رفع کنه سریعا جواب منو بده چون بد لازم نصب ویندوزم

TNX ALL

m2sd2008
19-01-2009, 18:38
سلام به همه

عزیزان من یک مشکلی دارم هر کاریش هم کردم نشد رفعش کنم . مشکل من فقط با مادربرد msi هست
من یک مبدل cdrom به usb گرفتم و اینکه چون گیم نت دارم لازم داشتم ولی مشکلی که دارم اینه که من واسه نصب ویندوز رو مادربرد giga مشکلی ندارم چون تنظیماتش کاملا راحت و مشکلی نیست usb-cdrom انتخاب میکنم و راحت ادامه کار ولی در مادربرد msi این جوری نسیت اصلا گزینه usb-cdrom نبود حالا اگه کسی از دوستان میتونه مشکل منو رفع کنه سریعا جواب منو بده چون بد لازم نصب ویندوزم

tnx all

سلام
کسی نیست جواب بده

jjafarnejad
27-01-2009, 21:24
اگه درست یادم باشه شما باید تو قسمت boot مادربوردتون (داخل سه یا چهارمین گزینه از سمت بالا وچپ صفحه ی اصلی بایوس) برید و گزینه ی boot from removable device رو enable کنی

m2sd2008
29-01-2009, 11:35
عزیز این گزینه ای که گفتی من ندیدم یعنی نبود البته مدل مادربرد من (MSI K9N Neo v2/v3 ( MS-7369 هست و اینکه cd rom usb رو میشناسه تو قسمت boot ولی موقعی که سیستم میخواد بره واسه نصب ویندوز قفل میکنه همون اول که باید enter بزنم بره واسه نصب اگه بتونین مشکل منو حل کنین ممنون میشم

m2sd2008
12-02-2009, 20:57
ای بابا کسی نیست بتونه مشکل منو رفع کنه یعنی تو این انجمن به این بزرگی هیچکس بلد نیست جواب منو بده اومدیم این مشکل برای شما پیش اومد اونوقت می خواین چکار کنین
اگه کسی بلد نیست از مدیر این خواهش میکن کلا در این سایت ببندن

خوشبخت
07-10-2011, 17:02
با سلام به دوستان
تنها مشکل من با مادربرد msi آن هم با usb این مادربرد هست مدل p41_c33 oخیلی اذیتم میکنه لازم به ذکر بگم
cpu سیستمم اینتل 4 هسته ای هست . اگه راهنماییم کنید ممنون میشم .

EXTREME
07-10-2011, 18:28
موقع نصب ویندوز دکمه ی f11 یا f12 رو بزنید تو boot device ها احتمالا میتونید انتخاب کنید
بایوس مین رو آپدیت کنید شاید این گزینه هم به بایوس اضافه بشه
ممکنه اون چیزی که شما میخواین با یه اسم دیگه باشه بیشتر بگردید شاید پیدا بشه