PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سيستمي براي ناشناس ماندن و ساخت هكرها

mahe ziba
21-01-2006, 18:11
هكرهاي امريكايي CD براي استفاده عموم ارايه كرده اند كه توسط ان ميتوان روي اينترنت به طور كاملا ناشناس بود.
در حال حاضر فقط نوابغ كامپيوتر ميتوانند مدعي شوند كه روي اينترنت به طور كاملا ناشناس هستند و اين عده متاسفانه همانهايي هستند كه ويروس ها را ميسازند ولي در بين انها افراد ي با نيات خوب هم وجود دارند نظير هكرهاي اين گروه . اين گروه تصميم گرفتند كه CD ناشناس ماندن روي اينترنت را در اختيار عموم قرار دهند.
اينCD در واقع يكLive CD و يا يك سيستم كامل ميباشد. اينCD ادرس شبكه دروغي ساخته و سيستم را همانند سيستم XP جلوه گر ميسازد و باعث گم كردن رد واقعي سيستم ميشود . اين گروه در نظر دارد كه ورژني نيز قابل دانلود كردن و ذخيره روي ميني هارد خارجي يا كليد ارايه دهد كه قابل استفاده روي كامپيوترهاي عمومي و كافي نت ها و دانشگاه ها باشد.

در صورتي كه دانلود اين CD مخالف با قوانين اين انجمن نباشد ان را براي دانلود همگي خواهم گذاشت. منتظر جواب مسيولين اين سايت هستم. مرسي

Reza1969
21-01-2006, 23:28
دوست عزيز ممنون ميشم اگه اينكار رو بكني.اگه مشكلي هم بود ميشه براي من لينكش رو خصوصي بفرستي؟ ممنون.

mahe ziba
21-01-2006, 23:35
دوست عزيز ممنون ميشم اگه اينكار رو بكني.اگه مشكلي هم بود ميشه براي من لينكش رو خصوصي بفرستي؟ ممنون.

با اجازتون من تا فردا منتظر ميمونم براي جواب از مسيولين سايت و گذاشتن لينك روي سايت.
ولي لينكش رو خصوصي براتون ميفرستم.

Reza1969
21-01-2006, 23:52
خيلي ممنون دوست عزيز.

mahe ziba
22-01-2006, 21:00
من هنوز منتظر جوابم. مرسي

EhsanHF
23-01-2006, 08:16
به نظر من که داونلود این برنامه هیچ تضادی با قوانین انجمنها و غیره نداره . چون هر چیزی در این زمینه میتونه هم جنبه آموزشی داشته باشه و هم ... ! این بستگی به کاربرد افراد داره . این موضوع رو هم توسط پیغام خصوصی با آدمین در میون بذارید . مطمئن باشید که جواب خودتون رو میگیرید .

mahdy2021
23-01-2006, 08:31
در صورتي كه دانلود اين Cd مخالف با قوانين اين انجمن نباشد ان را براي دانلود همگي خواهم گذاشت. منتظر جواب مسيولين اين سايت هستم. مرسي
قوانين انجمن كاملا معلومه اگر خواستيد بريد يكباره ديگه مرور كنيد!
مديرها ديگه بيان چي بگن؟

'POP'
23-01-2006, 09:23
سلام!

قوانين انجمن كاملا معلومه اگر خواستيد بريد يكباره ديگه مرور كنيد!
مديرها ديگه بيان چي بگن؟
خب راست ميگه ديگه!بابا بنا نيست كه براي يك كارهاي ساده اي مثل اين وقت مديران سايت رو بگيريم! تازه مطمئنا براي همه ي كاربراي سايت(از مديران و ... تا تازه واردها) مفيده... .

من هنوز منتظر جوابم.
با اجازه ي بزرگترها:بــــــــــلـه!!
ناز نكن اي ماه زيبا!!
;)

FX64 Dual Core
23-01-2006, 11:43
با سلام

بزرگترا گفتن كه اشكالي نداره منم تو قوانين انجمن چيزي بر عليه اين Cd شما نديدم :rolleye:
و من دومين بازديد كننده اين تاپيك بودم كه از همون روز همچنان منتظر لينك شما هستم.

موفق باشيد.

Ali
23-01-2006, 11:54
mahe ziba عزیز , خیر مغایرتی ندارد .
فقط لینکش رو به صورت کد شده قرار بدید .
با تشکر .

Mehdi_Best
23-01-2006, 13:57
ماه زيبا سلام
شما خودت از اين سي دي استفاده كردي؟ مطمئني كه خود اين سي دي باعث مشكلات بيشتر نمي شود؟ چون توسط هكرها نوشته شده و كنترل كامل سيستم رو به دست مي گيره شايد باعث دردسر بشه.
ولي منتظريم لينكش رو بگذاريد تا ببينيم چطور است.

mahe ziba
23-01-2006, 14:32
من قوانين انجمن رو خوندم ولي اگر اين سوال رو كردم به دليل اين هست كه ديده بودم كه گاهي بعضي از دوستان تقاضاي ----- شكن ميكنن و جواب هميشه اين بوده كه گذاشتن ----- شكن ممكنه منجر به ----- خودسايت بشه. در نتيجه خواستم كه در ابتدا مطمين شده باشم كه هيچ اشكالي پيش نمياد.
در مورد اينكه ايا خودم از اين سي دي استفاده كردم يا نه جوابم منفيه و دليلش هم اينه كه بهش نيازي ندارم.
در ضمن احتمال اينكه گفته دوستمون اقاي مهدي بست هم درست باشه ولي به صورتي ديگه هست. از اين نظر كه اين سي دي توسط يكي از دانشگاهاي امريكايي مجانا و براي عموم ارايه شده.د ر هر حال من فقط خبري دادم ولي مسيوليتي قبول نميكنم. همينقدر ميدونم كه مد نظر سازندگان عموم مردم در همه جاي دنيا بودن به خصوص كشورهايي نظير چين و ديگه اينكه طريقه عملش رو هم نميدونم و يك راهنما هست كه اون رو هم بايد دانلود كرد.
نظر به اينكه براي شخص من استفاده نداره زياد دنبال گرفتن اطلاعات دقيق نرفتم و فقط لينك سايت رو دارم و اونهم چون فكر كردم كه شايد براي خيليها جالب باشه كه بخوان بيشتر در اينمورد بدونن و اون رو دانلود كنن.
اين رو هم اضافه كنم كه فردي كه اونو نصب ميكنه ديگه از طريق 400 router هكرها كه صد در صد مخفي هستن روي اينترنت خواهد بود و امكان رديابي اون غيرممكن ميشه.

AviZon
23-01-2006, 14:48
سلام دوست عزيز
آقاهه جون به لبمون كرذي كه .
يا بزارش يا اينكه اصلا بي خيالش بشو .

بازم ممنون

mahe ziba
23-01-2006, 15:14
دوستان من لينك رو براي اقاي سينا ادمين فرستادم

Meisam
23-01-2006, 16:35
دوستان من لينك رو براي اقاي سينا ادمين فرستادم
سلام
دوست عزیز لینک رو همینجا قرار بدین ... موردی وجود نداره

ممـنــون :)
مـیـثــم

mahe ziba
23-01-2006, 21:57
دوستان اينهم لينك اون سايت

توضيح اينكه هر بار كه رو اينترنت ميرين و هر بار كه ميلي ميفرستين حتي با بهترين نرم افزارهاي امنيتي براي مثلا پنهان كردن IP باز هم اثر و رد شما باقي ميمونه كه ميشه پيگيريش كرد و نه تنها شما بلكه تمام فعاليتهايي كه داشتين در تمام مدتي كه connect بودين معلوم ميشه.
با استفاده از اين bootable live cd از شبكه مخصوص هكرها كه كاملا مخفيه استفاده خواهيد كرد و در نتيجه رد يابي و يا امكان پيدا كردن هر گونه اطلاعاتي راجع به شما غير ممكن ميشه.
اين نرم افزار هفته گذشته در كنگره Shmoo Con كه در واشينگتن برگزار شد توسط هكرهاي گروه
Kaos Theory Security Research معرفي شد.
اين نرم افزار رو ميشه دانلود كرده وروي سي دي گذاشت و نام اون Anonym.OS
هست و در واقع يك سيستم كامل هست منظورم اينه كه مثلا مثل سيستم ويندوز اين نرم افزار يك سيستم كامله كه به محض روشن كردن كامپيوتر جايگزين سيستم ويندوز شما ميشه و مجهز به برنامه هاي بيشمار امنيتي كه هكرهاي ماهر و مجرب استفاده ميكنن هست. اين نرم افزار يك ادرس شبكه دروغي براي پي سي شما ميسازه و از routeurs هاي گمنام و مجهولي كه هكرها استفاده ميكنن استفاده ميكنه.

بعد از دانلود اون روي سي دي راهنماي اون رو هم دانلود كنيد تا با طرز استفاده و عملكرد اون اشنا بشين و من فكر ميكنم كه هر بار كه ميخواين به طور گمنام روي اينترنت باشين بايد اين سي دي رو گذاشته و بعد كامپيوتر رو روشن كنين.
باز هم ميگم كه من از اون استفاده نكردم و از طريقه عمل و استفاده اون بيشتر از اونچه گفتم اطلاعي ندارم و هيچگونه مسيوليتي هم به عهده نميگيرم.

kaos.theory's Anonym.OS LiveCD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينهم يك سايت براي اطلاعات در اين رابطه و به انگليسي

EhsanHF
24-01-2006, 07:56
Mahe Ziba جان ممنون از لینک برنامه . حالا یک نفر هست که بتونه با اینترنت پر سرعت این برنامه رو روی سی دی بریزه و به من هم بده ؟ ( مخابرات منطقه ما Adsl رو هنوز پشتیبانی نمیکنه ) :sad:
هر کی این کار رو برای من انجام بده یک دعوت نامه جی میل براش میفرستم :laughing: ( این آخری رو شوخی کردم )

mahe ziba
25-01-2006, 18:26
Mahe Ziba جان ممنون از لینک برنامه . حالا یک نفر هست که بتونه با اینترنت پر سرعت این برنامه رو روی سی دی بریزه و به من هم بده ؟ ( مخابرات منطقه ما Adsl رو هنوز پشتیبانی نمیکنه ) :sad:
هر کی این کار رو برای من انجام بده یک دعوت نامه جی میل براش میفرستم :laughing: ( این آخری رو شوخی کردم )

متاسفانه در اين رابطه من نميتونم كمكي به شما بكنم.

mahe ziba
25-01-2006, 18:29
mahe ziba عزیز , خیر مغایرتی ندارد .
فقط لینکش رو به صورت کد شده قرار بدید .
با تشکر .

ميبخشيد من لينك رو همونطوري گذاشتم. متوجه منظور شما از لينك به صورت كد شده نشدم. خوشحال ميشم اگر لطف كنين و در اينمورد توضيح بدين تا من ياد بگيرم. مرسي.

abtin is the sun
26-01-2006, 18:56
اگه مشكلي نداشت حتما CD hacker ها را بفرست
ba tashakor az mahe ziba]

abtin is the sun
26-01-2006, 18:59
peigham az tarafeh abtin is the sun ;)
من هم با نظر MEHDI_BEST موافق هستم

mahe ziba
26-01-2006, 22:46
هر چند در مورد اشكالات احتمالي كه با اين سي دي بوت بر اثر اشتباه نادرست ممكنه پيش بياد مسيوليتي به عهده نميگيرم ولي اينو لازم ميدونم اضافه كنم كه اين هكرها هكرهاي تحقيقاتي هستند و اگر منظورشون هك كردن باشه مطمين باشين به اين جور چيزها نياز ندارن و هك كردن براشون مثل اب خوردنه. اونها فقط براي كمك به مردم بعضي از كشورها اين سي دي رو مجانا در اختيار عموم قرار دادن مثل مثلا مردم كشور چين چون در اونجا همه چيز به طور اسف باري سانسوره.
اما توصيه اي كه ميكنم اينه كه از اين سي دي بوت روي كامپيوترهاي شخصي خودتون استفاده كنين و نه در اداره.مرسي.

EhsanHF
27-01-2006, 07:28
حالا چرا همیشه به هک توجه میکنید . نباید طوری رفتار کنیم که نشون بده این سی دی رو برای مردم آزاری و نفوذ به سیستمهای دیگران و ... باشه . از همین سی دی بی نهایت استفاده دیگه هم به جز هک میشه کرد . ( مثلا دریافت برنامه هایی که از توی ایران نمیشه اونها رو گرفت (( البته چون هنوز خودم این برنامه و سی دی رو ندیدم ، نمیدونم این حرفم درست هست یا نه ))) امیدوارم همه به جنبه بد اون نگاه نکنن .

mahdy2021
27-01-2006, 17:34
ميبخشيد من لينك رو همونطوري گذاشتم. متوجه منظور شما از لينك به صورت كد شده نشدم. خوشحال ميشم اگر لطف كنين و در اينمورد توضيح بدين تا من ياد بگيرم. مرسي.
دوستان سعي كنن همه لينكهايي كه ميدن به صورت زير باشه
لينك بصورت عادي:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك به صورت كد:
براي اينكه يك لينك به صورت كد نشان داده شود كافيست لينك را بوسيله موس روشن كرده(high light) كرده و سپس به وسيله دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن را بصورت كد نشان دهيد
يا فقط بوسيله دستور [/CODE]

mahe ziba
27-01-2006, 18:02
حالا چرا همیشه به هک توجه میکنید . نباید طوری رفتار کنیم که نشون بده این سی دی رو برای مردم آزاری و نفوذ به سیستمهای دیگران و ... باشه . از همین سی دی بی نهایت استفاده دیگه هم به جز هک میشه کرد . ( مثلا دریافت برنامه هایی که از توی ایران نمیشه اونها رو گرفت (( البته چون هنوز خودم این برنامه و سی دی رو ندیدم ، نمیدونم این حرفم درست هست یا نه ))) امیدوارم همه به جنبه بد اون نگاه نکنن .

اينقدر بدي وبد بودن زياد شده كه وقتي 4تا ادم درست هم پيدا ميشن و ميخوان كمك كنن هيچكي باورش نميشه و همه فكر ميكنن كاسه اي زير نيم كاسه است. من فكر ميكنم بد نيست ادم محتاط باشه ولي بدبيني و شكاكي خوب نيست.

mahe ziba
27-01-2006, 18:03
دوستان سعي كنن همه لينكهايي كه ميدن به صورت زير باشه
لينك بصورت عادي:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك به صورت كد:
براي اينكه يك لينك به صورت كد نشان داده شود كافيست لينك را بوسيله موس روشن كرده(high light) كرده و سپس به وسيله دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آن را بصورت كد نشان دهيد
يا فقط بوسيله دستور [/CODE]

مرسي از توضيحاتتون.

EhsanHF
28-01-2006, 06:35
هنوز کسی این سی دی رو داونلود نکرده ؟ حداقل برای تست . زود تر یکی این رو بگیره ، شاید دو روز دیگه لینکش بسوزه و ... !

mahe ziba
28-01-2006, 07:20
هنوز کسی این سی دی رو داونلود نکرده ؟ حداقل برای تست . زود تر یکی این رو بگیره ، شاید دو روز دیگه لینکش بسوزه و ... !

فكر ميكنم بعضي ها گرفتن.
گوييا اونقدر با استقبال روبرو شده كه ديگه شبكه هكرها نميكشه.

EhsanHF
28-01-2006, 07:24
پس با این حساب هر کسی که گرفته یک ندا برسونه و بگه که داره که من از همون بگیرم .

FX64 Dual Core
28-01-2006, 15:22
با سلام

من با Dialup همچنان سعي بر دانلود دارم و اگه كامل شد همين جا اعلام مي كنم كه بدون تست(چون امكان و وقتي براي تست ندارم) 3 نسخه براي دوستان متقاضي مي فرستم:)

موفق باشيد.

mahe ziba
28-01-2006, 18:32
با سلام

من با Dialup همچنان سعي بر دانلود دارم و اگه كامل شد همين جا اعلام مي كنم كه بدون تست(چون امكان و وقتي براي تست ندارم) 3 نسخه براي دوستان متقاضي مي فرستم:)

موفق باشيد.

منظورتون از سه تا نسخه سه تا سي ديه؟ اينو ميپرسم كه اگر راهي غير از سي دي هست و من ميتونم انجام بدم كمكي بكنم چون سرعتم بالاست.
در ضمن خوب ميشد اگر ديگر دوستان كه احيانا گرفتنش پيشنهاد شما رو ميدادن .

FX64 Dual Core
28-01-2006, 20:07
با سلام

منظورتون از سه تا نسخه سه تا سي ديه؟ اينو ميپرسم كه اگر راهي غير از سي دي هست و من ميتونم انجام بدم كمكي بكنم چون سرعتم بالاست.
در ضمن خوب ميشد اگر ديگر دوستان كه احيانا گرفتنش پيشنهاد شما رو ميدادن .
بله منظورم همون 3CD بود و خوشحال ميشم دوستاني كه واقعا سرعت بالايي دارن هم به فكر بقيه باشن ( حتي شده براي تعارف ;) ), آقا احسان شما هم اگه خواستين به من پيغام خصوصي بدين تا اولين نفر باشيد. :)

موفق باشيد.

Bad.Sector
29-01-2006, 02:39
من دانلود كردم.
البته هنوز زياد باهاش ور نرفتم
ولي اين Live cd يه توزيع لينوكس برپايه openbsd هست و قاعدتا ممكنه بعضي دوستان با نصب مودمهاي اينترنال در اين توزيع مشكل پيدا بكند و فكر مي كنم از خيرش بگزرند بهتره(مثل خودم :) )

EhsanHF
29-01-2006, 08:52
Fx 64 جان . خیلی باحالی . امیدوارم که زود زود زود داونلودش تموم بشه . بازم ممنونم ازت . پس من اولین مشتری !

FX64 Dual Core
29-01-2006, 11:41
با سلام

آقا احسان من ديروز يادم رفت كه بگم دانلود با موفقيت به اتمام رسيد. :biggrin: :happy: ولي شما هم پيغام خصوصي رو فراموش كردين.دوستاني كه مودم اكسترنال(يا اينترنال قابل شناسايي در لينوكس) دارند و امكان دانلود ندارند براي دريافت اين CD به من پيغام خصوصي بدين.

موفق باشيد.