ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه وارد کردن کد تقلب بازیها چگونه است؟

حکمت متعالی
18-01-2009, 07:27
سلام خدمت دوستان عزیز عرض کنم که من زیاد تو ترفندهای بازیها وارد نیستم و می خواستم بدانم کد تقلب بازیها را چطور وارد بازی کنم همانطور که می دانید کد تقلب شامل شماره هایی است که بوسیله آن مثلآ خون و جان بازی کننده بصورت نامحدود درمی آید یا مهمات طرف زیاد یا نامحدود می شود که به این طریق می تواند مراحل بیشتری از بازی را طی کند و از این بابت لذت بیشتری ببرد از کد تقلب چیزی بیشتر از این نمی دانم و از شما درخواست می کنم که مرا راهنمایی کنید که چگونه این کدها را در بازیها بکار ببرم اگر مثال بزنید که روشنتر شوم از هر بازیکه دوست دارید فرقی نمی کند ؟؟؟

SAM-SON 70
18-01-2009, 10:12
عزیز نیگاه کن دو روش رو برات مثال میزنم یکی انکه وقتی تو بازی یه کلماتی رو تو یه پنجره ای یا تو خود بازی میزنی و رمزا ok میشن و برات کار میکنن .
یکی که از همشون بیشتر رایج هستش دانلود کردن ترینر برای بازی ها هستش که خیلی مفید و بهتره درمورد ترینر هم باید بگم که ترینر یه بازی مخصوص خود بازی و ورژن اون بازی هستش که کار میکنه این نرم افزار رو یکی درست میکنه و دراختیار کسای دیگه میزاره

mohammad.y1993
18-01-2009, 10:22
سلام.
در ادامه توضيحات دوستمون هم بگم كه ترينر خيلي راحت تره ، مثلا تو بازي GTA كه فكر كنم ديگه كسي مباشه كه بازي نكرده باشش ...

به جاي اينكه يك ساعت بياي كد رو وارد كني تا مثلا خونت پر بشه .... ترينر رو كه اجرا كردي وقتي ميري تو بازي كافي يك كليد ( مثلا f9 ) رو بزني تا خونت پر بشه ، هم سريع تر و هم راحت تر....

موفق باشي ...