مشاهده نسخه کامل
: کمک............
skull angry
17-01-2009, 17:26
سلام
من کامپیوترم ویروسی شده. ویروس خیلی شبیه ویروس autorun.inf هستش ولی توی درایوام
اثری از فایل هایی که این ویروس میسازه نیست. آنتی ویروس هم کار نمیکنه. یعنی فایل هارو نمیخونه.
task manager و رجیستری بسته شده. و هر وقت می خوام هیدن ها رو فعال کنم بعد از دو ثانیه دوباره ناپدید میشه.
به نظر شما باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟:19:
skull angry
22-01-2009, 18:37
انتی ویروسم nod32 البته من همش آپدیت میکنم ولی ویروسی شدم
کامپیوترم بعضی وقتا ریستارت میشه
picher_s
23-01-2009, 20:21
عزیز توضیحاتت رو کامل کن.
در ضمن Autorun ویروس نیست فایلیست جهت اجرای اتوماتیک برنامه های اجرایی.
skull angry
05-02-2009, 21:31
taskmanager و رجیستری من بسته شده. توی هیچکدوم از درایوام اثری از فایل های مشکوک نیست.آنتی ویروس من فایل هارو نمیخونه. من همیشه آنتی ویروسم آپدیت می کردم ولی باز ویروسی شدم.جدیدا هم وقتی میخوام بازی کنم eror های بیهوده میده و میگه : این فایل نمیتونه بخونه لطفا سی دی را بگذارید.اسمه فایل های مختلفی هم میده ( هر بار یه فایل ). البته فایل ها هم اصلا به بازی ربط ندارن.الان جز بسته شدن taskmanager و رجیستری و eror بالا کامپیوترم مشکله دیگه ای نداره و میشه کار کرد ولی موقع رایت سی دی ویروس منتقل میشه.
skull angry
05-02-2009, 21:41
taskmanager و رجیستری من بسته شده. توی هیچکدوم از درایوام اثری از فایل های مشکوک نیست.آنتی ویروس من فایل هارو نمیخونه. من همیشه آنتی ویروسم آپدیت می کردم ولی باز ویروسی شدم.جدیدا هم وقتی میخوام بازی کنم eror های بیهوده میده و میگه : این فایل نمیتونه بخونه لطفا سی دی را بگذارید.اسمه فایل های مختلفی هم میده ( هر بار یه فایل ). البته فایل ها هم اصلا به بازی ربط ندارن.الان جز بسته شدن taskmanager و رجیستری و eror بالا کامپیوترم مشکله دیگه ای نداره و میشه کار کرد ولی موقع رایت سی دی ویروس منتقل میشه.
اینجا رو ببینید اگه جواب نداد فرمت کنید و یه ویندوز دیگه بریزید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
توی فلش مموری من پوشه ای به نام Autorun. هست. توش هم آیکون سطل زباله هست.
به غیر از اون پوشه هم یه پوشه ی دیگه به نام RECYCLER هست.
فرمت هم کردم ولی پاک نشد بازم میادش.
چرا؟
MichaelQwerty
07-02-2009, 21:00
سلام
توی فلش مموری من پوشه ای به نام Autorun. هست. توش هم آیکون سطل زباله هست.
به غیر از اون پوشه هم یه پوشه ی دیگه به نام RECYCLER هست.
فرمت هم کردم ولی پاک نشد بازم میادش.
چرا؟
اسم کامل پوشه همین Autorun. هست؟
سلام
من کامپیوترم ویروسی شده. ویروس خیلی شبیه ویروس autorun.inf هستش ولی توی درایوام
اثری از فایل هایی که این ویروس میسازه نیست. آنتی ویروس هم کار نمیکنه. یعنی فایل هارو نمیخونه.
task manager و رجیستری بسته شده. و هر وقت می خوام هیدن ها رو فعال کنم بعد از دو ثانیه دوباره ناپدید میشه.
شما اطمینان داری فایلی به اسم autorun.inf در درایوها وجود نداره چون همچین ویروس های بی خاصیتی با استفاده از autorun.inf تکثیر میشن
یه تست کن ببین پوشه ای به این اسم می تونی در درایوهات بسازی( autorun.inf)
انتی ویروسم nod32 البته من همش آپدیت میکنم ولی ویروسی شدم
کامپیوترم بعضی وقتا ریستارت میشه
جواب ندادن آنتی ویروس بخاطراینه که ویندوزت آلوده شده...........
اسم کامل پوشه همین autorun. هست؟
بله
من که گفتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.