مشاهده نسخه کامل
: سوالاتي درمورد كارت ---
بهترين جنسي كه ازلحاظ پشتياني نرم افزاري قوي باشه توي بازار چيه وقيمتش چنده؟
چطوري اصلي رو از تقلبي تشخيص بدم؟
كارتي ميخوام كه حتي كيفيت فيلمهاي hdرا بگيره وهمينطور دانلود افلاين وذخيره كردن فيلمها كه همه رو داشته باشه؟
ايا ميشه وقتي كه داريم دانلود افالاين ميكنيم همزمان فيلم هم نگاه كرد يا ذخيره كرد؟
1- sky star hd 2
2-اصلا فک نکنم اصلشو بتونی گیر بیاری به این سادگی ها پس خودتو ازیت نکن
3-با همین میشه
4-نه
hadihama
25-01-2009, 14:21
اتفاقا کارت اسکای استار اچ دی 2 ریمارک شده کارت شرکت twinhan هست و اگر برچسب روی چیپ کارت رو بلند بکنی میبینی که نوشته mantis که این چیپ مال شرکت تکنیست نیست من کارت اسکای استار اچ دی 2 رو گرفتم و یه سری مشکلاتی داشت از جمله این که با فرکانس های اس 2 مشکل داره دوم این که هنوز استریم ریدر برای دانلود آفلاین با اسکای نت برای این کارت نیومده و سوم این که موقع تعویض کانل سیگنال قطع و میشه و دیگه کانال نشون نمیده من کارت کیو باکس اچ دی مدل 8920 رو خریدم و الان دارم استفاده میکنم با این که کارت چینی هست عملکرد بسیار خوب و عالی چه در آفلاین وچه در نشون دادن کانالهای اچ دی داره دوستان گول مارک یک جنس را هیچ وقت نخورید من 140000 دادم و اسکای استار اچ دی 2 خریدم و پولم هدر رفت من نمیگم حتما کیوباکس بخرید اما حداقل کارتی رو بخرید که استریم ریدر برای آفلاین داشته باشه و با فرکانسهای اس2 و کانالهای اچ دی مشکل نداشته باشه
hossein_dig
05-02-2009, 11:31
سلام
آقا کارت چی بگیرم من جای خواسی بجز کلوپ و اینجا برای سوال پیدا نکردم
من اطلاعاتم قدیمه نظرتون درباره اسکای نت 3 چیه( من هم برای تماشا و دانلود آفلاین میخوام) از اونجای که من زیاد اطلاعاتم به روز نیست میخواستم راهنمای کنید چی بگیرم . هم میخوام تماشا کنم هم دانلود اذیتم نکنه
ممنون
در حال حاظر به جرات میتونم بگم که skystar 2.8a یکی از بهترین کارت های --- هست و bug های خیلیییییی کمتری نسبت به بقیه کارت ها داره
ehsankalak
14-02-2009, 20:26
Nexus به نظر من بهترینه چرا ؟
چیپستش فیلیپس هست و همین باعث گرونیشه چون برخلاف کارت های دیگه دکودر سخت افزاری ( وجود یه پردازنده روی خود کارت ) داره و همین باعث میشه که هیچگونه فشاری به cpu سیستم نیاره !! ولی تنها اشکالش اینه که قیمتش بالاست و کمیاب !!!
یاعلی
Nexus به نظر من بهترینه چرا ؟
چیپستش فیلیپس هست و همین باعث گرونیشه چون برخلاف کارت های دیگه دکودر سخت افزاری ( وجود یه پردازنده روی خود کارت ) داره و همین باعث میشه که هیچگونه فشاری به cpu سیستم نیاره !! ولی تنها اشکالش اینه که قیمتش بالاست و کمیاب !!!
یاعلی
درست Nexus حرف نداره ولی باید به قیمت نجومیش هم دقت کرد........
گرونیش هم دقیقا دلیلش را دوستمون ذکر کردن و این باعث میشه باری روی پردازنده اصلی ایجاد نشه.....
منتها nexus قیمتی حدود 270 تا 320 تومان داره در حالی که کارت خوبی مثل skystar 2.8a قیمتی حدود 65 تومان
mohsentanha
14-02-2009, 23:37
کیوباکس بگیر استریم ریدر برای افلاین هم داره پشتیبانی از s2 و hd البته اینطور که دوستان می گن
ساپورت نرم افزاریش هم توپه فقط مثله من نرو اسنازی نگیر که برای نرم افزار نصب کردن ریشت سفید میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.