ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرح‌هاى Maggy_P ( م )

صفحه ها : 1 [2]

T@Z
10-02-2012, 12:24
اینم یک پوستر بدون شرح!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی جالب شده همچین نمکی پفکی شدن :20:
آره کسی هست که از رزیدنت بذش بیاد!!!:31: تا رزیدنت 3 هالی بودن 4 سبکش عوض شد یه جورایی و لی در کل همیشه پشت این بازی خلاقیت بوذه و خواهد بید

ae2009
16-02-2012, 12:09
اینم یک پوستر بدون شرح!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بسیار عالی!
عکس آواتارتون هم کار خودتونه؟ میشه اون هم بزارین:46:

Maggy_P
16-02-2012, 13:59
بسیار عالی!
عکس آواتارتون هم کار خودتونه؟ میشه اون هم بزارین:46:
خیلی ممنون

نه آواتارم کار خودم نیست. اما آواتار قبلیم بود

کار زیاد انجام دادم منتها فکر نکنم دیگه توی P30 بزارمشون. اولا که خیلی دیگه به ندرت میام به انجمن سر میزنم. دوما که استقبال از کارهام خیلی کمه :46:

Saeed Dz
16-02-2012, 18:17
استقبال از کارهام خیلی کمه :46:
استقبال زیاده
به نظرم بیشتر به این خاطره که این تاپیک شناخته شده نیست

YAHYA-PRO
16-02-2012, 18:43
استقبال از کارهام خیلی کمه :46:

ولی تاپیک شما بازدید کنندش خیلی زیاده :31:
اینجا مثل انیم ورد و جاهای دیگه تند و تند پست نمیدن:20:
اگه کار نزاری اینجا مجبوریم برای دیدن کارات آواره این و اون ور بشیم!
بازم کار بزاری استقبالم خوب میشه:10:
میخواستم بگم مانگای اویل 2 رو هم بزاری!

Maggy_P
16-02-2012, 23:49
ولی تاپیک شما بازدید کنندش خیلی زیاده :31:
اینجا مثل انیم ورد و جاهای دیگه تند و تند پست نمیدن:20:
اگه کار نزاری اینجا مجبوریم برای دیدن کارات آواره این و اون ور بشیم!
بازم کار بزاری استقبالم خوب میشه:10:
میخواستم بگم مانگای اویل 2 رو هم بزاری!
ممنون. ولی بازم نظرم اینه که نزارم. چون اولا نمیتونم پیوست کنم، برای اینکه کار بزارم توی تاپیک مجبورم توی یک سایت دیگه اول آپلود کنم بعد بزارم اینجا که اونم اثرش بعد از مدتی از بین میره.

رزیدنت 2 رو هم قرار بود بزارم از طراحش هم اجازشو گرفتم ولی به دلایلی که لازم نمیبینم بگم منصرف شدم :13:
+
فعلا دارم روی مانگای خودم کار میکنم ممکنه رنگ آمیزی رزیدنت اویل 2 خیلی طول بکشه...

حالا شاید کاراکتر های تک فیگورم رو قرار بدم :46:

Saeed Dz
17-02-2012, 12:05
ممنون. ولی بازم نظرم اینه که نزارم. چون اولا نمیتونم پیوست کنم، برای اینکه کار بزارم توی تاپیک مجبورم توی یک سایت دیگه اول آپلود کنم بعد بزارم اینجا که اونم اثرش بعد از مدتی از بین میره.
شما میتونی توو پرشین گیگ ( persiangig.com ) با یه ثبت نام ساده آپلود کنی و بدون محدودیت زمانی ازش استفاده کنی
لینک مستقیم هم میده و اینکه من حدود 5 ساله که ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشته توو این مدت

یه پیشنهادم دارم و اون اینکه سبک جدید کاراتون رو با قبلی ترکیب کنید برا بعضی از کاراتون ، به نظرم جالب بشه
و شما میگید استقبال کمه ( که نیست ) شاید یکی از دلایلش اینکه پی سی ورلدی ها به کارایی که بیشتر رئال باشن علاقه دارن

osmaan
17-02-2012, 14:00
ایول قشنگ شده
چرا صورتشون رو شبیه ژاپنی ها درست کردی؟

Maggy_P
18-02-2012, 12:05
شما میتونی توو پرشین گیگ ( persiangig.com ) با یه ثبت نام ساده آپلود کنی و بدون محدودیت زمانی ازش استفاده کنی
لینک مستقیم هم میده و اینکه من حدود 5 ساله که ازش استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشته توو این مدت

یه پیشنهادم دارم و اون اینکه سبک جدید کاراتون رو با قبلی ترکیب کنید برا بعضی از کاراتون ، به نظرم جالب بشه
و شما میگید استقبال کمه ( که نیست ) شاید یکی از دلایلش اینکه پی سی ورلدی ها به کارایی که بیشتر رئال باشن علاقه دارن
بله اونجا منم چندین ساله عضوم ولی نمیدونم چرا اکانتم غیر فعال شد. دیگه پی شو نگرفتم :13:
+
من اصلا اصلا قصد ندارم برگردم به سبک قبلی
قضیش مفصله ولی رئال 400 ساله منسوخ شده :27:
و دلایل دیگه ای هم هست که این کارو نمیکنم. یکیش اینه که رئال آدم رو وابسته به مدل میکنه و ذهن خلاق رو میکشه. نمیگم رئال بده یا چیز دیگه. اتفاقا برای بهتر شدن طراحی لازمه. ولی به عنوان یک سبک کار قابل قبول نیست توی این دوره زمونه.
سبک فعلیم رو خیلی بیشتر میپندم. و دارم سعی میکنم سبک طراحی شخصیت های مخصوص خودم رو بدست بیارم.

ایول قشنگ شده
چرا صورتشون رو شبیه ژاپنی ها درست کردی؟
ممنون
صورتشون کجاش شبیه ژاپنی هاست؟!
اگه منظورتون سبک ژاپنیه... خب آره گفتم چیبی پوستر دیگه. چیبی یکی از سبک های ژاپنیه :46:

Saeed Dz
18-02-2012, 14:19
بله اونجا منم چندین ساله عضوم ولی نمیدونم چرا اکانتم غیر فعال شد. دیگه پی شو نگرفتم :13:
+
من اصلا اصلا قصد ندارم برگردم به سبک قبلی
قضیش مفصله ولی رئال 400 ساله منسوخ شده :27:
و دلایل دیگه ای هم هست که این کارو نمیکنم. یکیش اینه که رئال آدم رو وابسته به مدل میکنه و ذهن خلاق رو میکشه. نمیگم رئال بده یا چیز دیگه. اتفاقا برای بهتر شدن طراحی لازمه. ولی به عنوان یک سبک کار قابل قبول نیست توی این دوره زمونه.
سبک فعلیم رو خیلی بیشتر میپندم. و دارم سعی میکنم سبک طراحی شخصیت های مخصوص خودم رو بدست بیارم.
اون اولا چون دعوت نامه ای بود این مشکلات وجود داشتن ولی حالا فکر نمیکنم مشکله خاصی باشه
ضمن اینکه حجم فایل های آپلودی و میزان کله فضایی که به شما میده افزایش پیدا کرده
سرویس دیگه ای که میتونید ازش استفاده کنید اسکای درایو لایو میل هست که حجم فایلی که میتونید آپ کنید 27 گیگ هست که بی نظیره و اینکه تصاویرتون رو به صورت آلبومی نمایش میده!

منظور منم برگشت به سبک قبلی نبود بلکه ترکیب این دو رو منظورم بود که احتمالا چیز خوبی از آب در بیاد
نمونه های این کار رو توو بعضی از تصاویر بازی شاهزاده پرشیا 4 میشه دید که خیلی خوب به نظر میاد!
خب بله قبول دارم که رئال خیلی وقته منسوخ شده و همه ی حرفاتونم درسته ولی خب اینجور که دیده میشه کاربرای این سایت این سبک رو میپسندن بیشتر
سبک فعلیتون رو منم بیشتر میپسندم ، دوستان رو نمیدونم و داریم میبینیم که هر روز داره کاراتون قابله قبول تر و بهتر میشه
تا حالا به این فکر کردین که یه تصویر غیر معمولی و غیر عادی از کاراکترا رو طراحی کنید؟ مثلا تصویری غیر معمولی از کاراکترای انسانیتون و...

Maggy_P
18-02-2012, 15:15
اون اولا چون دعوت نامه ای بود این مشکلات وجود داشتن ولی حالا فکر نمیکنم مشکله خاصی باشه
ضمن اینکه حجم فایل های آپلودی و میزان کله فضایی که به شما میده افزایش پیدا کرده
سرویس دیگه ای که میتونید ازش استفاده کنید اسکای درایو لایو میل هست که حجم فایلی که میتونید آپ کنید 27 گیگ هست که بی نظیره و اینکه تصاویرتون رو به صورت آلبومی نمایش میده!

منظور منم برگشت به سبک قبلی نبود بلکه ترکیب این دو رو منظورم بود که احتمالا چیز خوبی از آب در بیاد
نمونه های این کار رو توو بعضی از تصاویر بازی شاهزاده پرشیا 4 میشه دید که خیلی خوب به نظر میاد!
خب بله قبول دارم که رئال خیلی وقته منسوخ شده و همه ی حرفاتونم درسته ولی خب اینجور که دیده میشه کاربرای این سایت این سبک رو میپسندن بیشتر
سبک فعلیتون رو منم بیشتر میپسندم ، دوستان رو نمیدونم و داریم میبینیم که هر روز داره کاراتون قابله قبول تر و بهتر میشه
تا حالا به این فکر کردین که یه تصویر غیر معمولی و غیر عادی از کاراکترا رو طراحی کنید؟ مثلا تصویری غیر معمولی از کاراکترای انسانیتون و...
بله میدونم ولی حوصله ی دوباره ساختن اکانت نداشتم. مخصوصا که با یک ایمیل نمیشه چند تا اکانت درست کرد. :46:

آخه منظور از ترکیب این دو چیه؟؟؟
یعنی روشون بیشتر کار بشه تا رئال تر به نظر بیاد؟
من برای کاربرها ی سایت که کار نمیزنم که! :31: من برای علاقه ی خودم میزنم. نمیتونم هم روش کارم رو به خاطر بچه ها تغییر بدم :46:

منظورتون از غیر معمول چیه؟ فیگورش غیر معمول باشه یا ترکیب بندی؟ یا پرسپکتیو ؟ :13:

Saeed Dz
18-02-2012, 17:14
بله میدونم ولی حوصله ی دوباره ساختن اکانت نداشتم. مخصوصا که با یک ایمیل نمیشه چند تا اکانت درست کرد. :46:

آخه منظور از ترکیب این دو چیه؟؟؟
یعنی روشون بیشتر کار بشه تا رئال تر به نظر بیاد؟
من برای کاربرها ی سایت که کار نمیزنم که! :31: من برای علاقه ی خودم میزنم. نمیتونم هم روش کارم رو به خاطر بچه ها تغییر بدم :46:

منظورتون از غیر معمول چیه؟ فیگورش غیر معمول باشه یا ترکیب بندی؟ یا پرسپکتیو ؟ :13:
پس من به شما همون لایو میل یا هات میل رو توصیه میکنم که مشکلی نداره و امنیتشم بالاست با قابلیتهای فراروانه دیگه

نه اصلا لازم نیست روشون کار بشه که رئالتر به نظر بیان
ببین مثلا شما میتونی لباس یا مو رو حالت فانتزی کار نکنی
اینارو نقاشی کنی و مثلا صورتو فانتزی کار کنی
امتحانش ضرر نداره

بله موافقم ، منم نگفتم که شما روش کارتو تغییر بدی یا مطابق نظرات دوستان کار کنی
اینجوری اصالت کارات از دست میره!
من فقط در جواب اینکه شما گفتی استقبال کمه اینو گفتم
گفتم شاید یکی از دلایل اینکه باعث شده شما اینطور فکر کنی اینکه دوستان رئال رو میپسندن بیشتر

فیگورش نه : دی
میشه گفت ترکیب بندی یا میشه گفت تا حدودی پرسپکتیو
برا مثال یه تصویر گذشاتم پایین
این گاندیه

Maggy_P
18-02-2012, 17:28
نه دیگه وقتی یک چیزی فانتزی میشه باید همش فانتزی بشه نه یک قسمتیش.
بعدشم اینی که شما گذاشتی نه ترکیب بندیش خاصه نه پرسپکتیوش. این کاملا رئاله فقط اجراش متفاوته و کمی آنالیز شده.
کلا من از هر چی کار رئاله بیزار شدم. سعی میکنم دیگه سمتش نرم :46:

ممنون :20:

Saeed Dz
18-02-2012, 17:41
نه دیگه وقتی یک چیزی فانتزی میشه باید همش فانتزی بشه نه یک قسمتیش.
بعدشم اینی که شما گذاشتی نه ترکیب بندیش خاصه نه پرسپکتیوش. این کاملا رئاله فقط اجراش متفاوته و کمی آنالیز شده.
کلا من از هر چی کار رئاله بیزار شدم. سعی میکنم دیگه سمتش نرم :46:

ممنون :20:
نمونه های این کارو توو شاهزاده پرشیا 4 دیدم و به همین خاطر گفتم
چیز جالبی از آب در میاد
حالا دیگه شما علاقه نداری بحثش جداس
منکه نمیگم عینا همین مدل که : دی
بله این کار رئاله و یه اجرای متفاوت داره ، منم دقیقا منظورم اینکه شمام یه اجرای متفاوت با سبک خودت کار کنی ، حالا چه با تغییر ترکیب بندی یا...

Maggy_P
23-02-2012, 16:04
پوستر برای مانگای خودم :

پیوست شد ./

YAHYA-PRO
23-02-2012, 16:22
پوستر برای مانگای خودم :

این لینک از deviantart فیلتره !

میتونی موقتی up98.com آپلودش کنی بعدا اتچ کنم ؟:10:

Maggy_P
23-02-2012, 16:28
اوکی :

امیدوارم بیاد :46:

Saeed Dz
25-02-2012, 13:04
اوکی :

امیدوارم بیاد :46:
آورین آورین : دی
قشنگ شده

3Dmajid
25-02-2012, 20:43
ایول :20:
مردم عجب هنرایی دارن :10:

Maggy_P
18-05-2012, 13:24
بازم طبق معمول خیلی وقته کارامو اینجا نذاشتم

یکی دیگه از کارهای من :

اگه دوستان علاقه داشته باشن آموزشش رو هم دارم و میتونم اون رو هم بزارم :10:

پیوست شد./

Saeed Dz
18-05-2012, 16:38
بازم طبق معمول خیلی وقته کارامو اینجا نذاشتم

یکی دیگه از کارهای من :

اگه دوستان علاقه داشته باشن آموزشش رو هم دارم و میتونم اون رو هم بزارم :10:

پیوست شد./
اگر زحمت نیست حتما آموزشش رو هم قرار بدید، کار قشنگی از آب در اومده.

YAHYA-PRO
18-05-2012, 21:22
مثل همیشه عالی:10:

دوستان مرضیه یه مانگا داره و طرحی که بالا گذاشته یکی از شخصیت های مانگاش هست گمان کنم

مرضیه اگه میشه آموزش قبلیا رم بزار:20:
آموزشهات رون و خیلی کامل بودن

Rhodes
18-05-2012, 21:30
OH MY GOD !!!!!
ماشاللا .... چقدر زیباست.کاش منم بلد بودم.... :18:

Maggy_P
21-05-2012, 21:22
مثل همیشه عالی:10:

دوستان مرضیه یه مانگا داره و طرحی که بالا گذاشته یکی از شخصیت های مانگاش هست گمان کنم

مرضیه اگه میشه آموزش قبلیا رم بزار:20:
آموزشهات رون و خیلی کامل بودن
بله این از شخصیت های مانگامه :)

اوکی به زودی آموزش رو قرار میدم ...
باید کمی حجمش رو کم کنم چون آموزشش ویدئوییه ... :)

Maggy_P
31-05-2012, 11:24
اینم از آموزش :

YAHYA-PRO
31-05-2012, 17:42
دستت درد نکنه:10:
کلا دیجیتال پینت آموزش نوشتاریش مثل لالایی برای بچه میمونه از اون گوش میاد از اون یکی میره:31:کلا نمیفهمی چی شده!

ولی تصویری خیلی خوبه :31:من تصویری دوست میدارم

Maggy_P
18-06-2012, 09:44
اینم از جدیدترین کارم که باز هم یکی از شخصیت های مانگامه

Saeed Dz
18-06-2012, 13:57
بسی زیباست : دی
منظورم فقط مدل نیست، کلا (همون nice)

Rhodes
18-06-2012, 19:23
خيلي توپه!!!!
واقعا خوش به حالتون كه انقدر بلديد.

YAHYA-PRO
18-06-2012, 21:17
خیلی خوب کار کردی:10:

فقط انگشت اشاره دست راست یه خورده غیر طبیعی شده:20:

dash_mehdi
18-06-2012, 22:56

ماشالا انقدر ريز بيني :دي

Maggy_P
19-06-2012, 00:48

هوووم ... آره چون یکمی سایش ناقصه ...
ممنون بابت دقت! :)

Maggy_P
06-12-2012, 15:42
اینم یک طرح دیگه یکی دو هفته پیش کشیدمش :

نرم افزار مورد استفاده فوتوشاپ CS6
حدود 6 ساعت طول کشید

3Dmajid
06-12-2012, 16:36
محشره واقعا ... دمت گرم.:sq_8:

Переклад не
06-12-2012, 18:45
خیلی عالیه دمتون گرم
راستی چرا اکثر پنتر ها سبک کره ای نقاشی میکنن؟ خب قیافه ی ایرانی میتونید طراحی کنید؟

Maggy_P
06-12-2012, 20:47
خیلی ممنون لطف دارید :11:

پناه بر خدا! کره ای چیه؟! از کی تا حالا کره سبک زده؟!
مانگا سبک ژاپنه! :18:

من سبکم مانگاست و ایران هیچ سبکی برای طراحی فانتزی نداره برای همین طراح ها یا سبک غربی دارن (اکثرا) یا سبک مانگای ژاپن.
سبک زدن هم نه کار یک نفره نه کار یکی دو روزه. معمولا سبک های جدید طراحی انیمیشن و کاراکتر طی چندین دهه و توسط افراد زیادی ایجاد میشن

Переклад не
07-12-2012, 00:11
خیلی ممنون لطف دارید :11:

پناه بر خدا! کره ای چیه؟! از کی تا حالا کره سبک زده؟!
مانگا سبک ژاپنه! :18:

من سبکم مانگاست و ایران هیچ سبکی برای طراحی فانتزی نداره برای همین طراح ها یا سبک غربی دارن (اکثرا) یا سبک مانگای ژاپن.
سبک زدن هم نه کار یک نفره نه کار یکی دو روزه. معمولا سبک های جدید طراحی انیمیشن و کاراکتر طی چندین دهه و توسط افراد زیادی ایجاد میشن

منظورم همون ژاپنیه دیگه حالا
آخه مگه بده مثلا خودت صاحب سبک باشی؟ بیایی و یه سبک جدید ایجاد کنی. تو این انجمن نه مانگا کارها یه نفرن و نه وقت کم دارن.

Maggy_P
07-12-2012, 10:45
خب من وقتم خیلی محدوده و فعلا خیال تغییر سبک ندارم :دی

HAGBORN
12-01-2013, 00:23
با سلام و عرض خسته نباشید خیلی خوب شده به نظر من شما طراحی مانگا رو که بلدی با طراحی های مینیاتوری ایرانی ترکیب کنی بد نمیشه یه تست بزن شاید بشه یه سبک بسازی :n26:

Maggy_P
16-05-2013, 14:35
خب ... متاسفانه یا خوشبختانه!!! من خیلی وقته اینجا دیگه کار نمیذارم ... گرچه بدم نمیاد یه چند تا کار آخرمو اینجا قرار بدم دوستان ببینن :n16:
گرچه کارهای جدیدم خیلی بیشتر از اینهاست. ولی به دلایلی دیگه اینجا قرارشون نمیدم :)

Amir-Rainman
16-05-2013, 15:55
بشخصه خیلی خوشم اومد از طراحی ها :n12:
فک میکردم اینجور طراحی ها تو ایران نباشه:n13: خوشمان آمد :n02:
دوست عزیز شما تو کار انیمیشن و اینجور چیزا هم سر رشته دارین؟!

Maggy_P
16-05-2013, 17:47
سلام.
بله من انیمیشن (دو بعدی) کمی در حد چندین ثانیه کار کردم

abgraph
18-06-2013, 03:56
باريك
البته بافت پوستو نميزنيد يكم ضعف داره

abgraph
18-06-2013, 03:59
كار شيوا رو زياد ديدمش تو نت
خوب بودن

flashdesign
18-06-2013, 09:05
woW
واقعا کارتون عالیــــــــــــــــه
من مدرس فتوشاپ هم هستم و واقعا میگم کارتون حرف نداره
آفرین موفق باشید
قطعا توی انیمیشن هم موفق هستید. (پیشنهاد میکنم توی سرآمد عضو بشید (شایدم باشید)و برای جشنواره ها کاراتون رو بفرستید، حیفه)
:n11:

*Necromancer
28-12-2013, 21:58
اینم امشب کشیدم

Art Work

Photo shop CS3

Finished in 3h

اینکار به نظرم خیلی قویه چرا رئال رو ادامه نمیدید؟