مشاهده نسخه کامل
: Just Cause 2
Advanced Ali-001
15-04-2010, 17:21
تو دی وی دی تو تا فیل بود یکی مال دایرکت ایک یکی هم یه چیز دیگه.هر جفتشو نصب کردم ولی درست نشد.
وقتی صفحه سیاهرو هم میارم پایی (آلت+تب) یا همون کنترل آلت دیلیت رو میزنم یه ارور اومده که باید کلوز پروگرمو بزنم.
به نظر من سیستمتم بگو تو تایپیک مشکلاتم مطرح کن شاید نتیجه داد در ضمن اونارو باید سیم ثانیه بعد ازبازی نصب کنی نه دوسال بعد از بازی واسه همین من نظرم اینه که یهبار دیگه بنصب:31:
Steps-Rap
16-04-2010, 08:13
خوب بهتر نیست تو همین تاپیک جوابمو بدن؟؟؟
چون مربوط به این بازیه دیگه !
ینی کسی نمیتونه کمک کنه؟
kourosh4
16-04-2010, 15:38
دوستان یکی کمک کنه...................
من همون مرحله ی اول که دو تا ضد هوایی رو نابود میکنی مشکل دارم و وقتی که با طناب وصل میشی به هلی کوپتر بازی گیر میکنه و دیگه نمیتونم جلوتر برم.........
کسی تا حالا این مشکل رو داشته.....
کرکی چیزی نیست که درستش کنه.....
ممنون میشم اگه کمک کنید.........
Khashayar King
16-04-2010, 19:31
سلام
بچه ها راهی نیست روی XP SP3 نصب شه ؟!
کی حوصله داره ویندوز 7 نصب کنه ؟!
حالا راهی هست یا نه ؟!؟!
Arrowtic
16-04-2010, 20:22
من که خودمو کشتم ولی راهی نبود.
من همون مرحله ی اول که دو تا ضد هوایی رو نابود میکنی مشکل دارم و وقتی که با طناب وصل میشی به هلی کوپتر بازی گیر میکنه و دیگه نمیتونم جلوتر برم.........
منم همین مشکل رو دارم،هرچی میگردم راه حلی براش پیدا نمیشه،کسی هم که کمک نمیده:10::46::5:
Advanced Ali-001
17-04-2010, 11:12
سلام.
دوستان وقتی من این بازی رو نصب میکنم(سه تا دی وی دی هستش)بعد که میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه ی سیاه میاد و نشونه ی موس هم اون وسطه که داره کار میکنه مثلا.ولی هر چقدرم وایسی هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ چیز نمیاد و آخرش باید کنترل+آلت+دیلیت رو بزنم.
ویندوزمم 7 هستش.
لطفا راهنماییم کنید.
واسه درایورهای تو dvdبازی هست که نصب نکردی برو بنصب!
خوب بهتر نیست تو همین تاپیک جوابمو بدن؟؟؟
چون مربوط به این بازیه دیگه !
ینی کسی نمیتونه کمک کنه؟
شما درایور کارت گرافیکت اپدیت شدس؟ دایرکت ایکست10هست و اینکه درایورایی که تو دی وی دی بازی بود رو نصب کردی یانه؟
گیر کردن بازی مال کم آوردن گرافیکته کم که میاره یامیره بیرون یا گیر میکنه یا ریستارت میکنه یا خاموش روشن گرفتی مطلبو؟واسه درست کردنش گرافیک بازی رو یه خورده پایینتر بیارید دوباره امتحان کنید:31:
سلام
بچه ها راهی نیست روی XP SP3 نصب شه ؟!
کی حوصله داره ویندوز 7 نصب کنه ؟!
حالا راهی هست یا نه ؟!؟!
نه قربان زمان xp به سررسیده این یه نوع سیاسته که دیگه کم کم کامپیوترا به سیستم عامل های جدید روی بیارن:د ی
منم همین مشکل رو دارم،هرچی میگردم راه حلی براش پیدا نمیشه،کسی هم که کمک نمیده:10::46::5:
این راح حلی نداره چون این بازی واسه xp ساخته نشده پس روش کار نمیکنه:31:
:rambo:ضمن عرض خسته نباشید
مخواستم بپرسم میشه روی موهای خود بازی موهای دیگه جایگزین کرد ؟!!!؟
ممنون...
pedram_sad
17-04-2010, 15:23
دوستانی که این بازی رو تمام کردن چند تا سوال داشتم :
سریعترین راه رفت و امد بین نقاط مختلف به خصوص ماموریت ها چیه ؟ منظورم اینه حتما باید یک مسافتی طی کنی تا به یک جاده ای چیزی برسی که ماشینی یا موتوری باشه اونجا و با اونها بری ؟ تو Gta سیستم تاکسی دربست یادش بخیر اونم با skip کردن :31:
این black market که با helicopter برات جنس میاره میاندازه پایین مثلا یک موتور خریدی با اون قیمت بعد که کشته شدی یا گمش کردی این موتور چی میشه ؟ از کجا میشه دوباره اوردش ؟
ماموریت های بازی چطورین ؟ یعنی اصلی و فرعی داره ؟ کدوم ها اصلی هستن ؟
حتما باید 100 درصد تخریب کنیم هر قسمتی رو ؟
اون قسمت های نقسه که هنوز نرفتی رو خودت باید بری به قول معروف discover کنی یا بعدا خودش گذرش می افته به اون نقاط ؟
من 2 ساعتی بازی کردم این مشکلات رو دارم . گافیک و عظمت محیط بازی خیلی چشم نواز کار شده
S@nti@go_s&k
17-04-2010, 15:52
سلام پدرام جان
1- با همون هلی کوپتر که برات جنس میاره :دی با همون همه جا میتونی بری در عرض چند ثانیه با چترم میپری پایین
2-گم بشه دیگه رفته پولت :دی البته اینقدر تو بازی بهت پول میده که اصلا نیاز نیست دنبالش بگردی دوباره سفارش بده برات بیارن
3-اصلی فرعی داره اصلیا یه ستاره بزرگ نقره این فرعی ها هم ستاره ها و مثلثای زرد و آبیو قرمزن که باید چند تا از اونها رو
هر دفه بری تا یه نموداری پر بشه دوباره ماموریت اصلی بهت بده
4_آره دیگه باید تخریب بشه تا تیک سبز بخوره روشون البته نصفه بیشترش باید تخریب بشه بقیه درصد ها هم اون جعبه هایی
هستن که میدرخشند :دی اونارو باید پیدا کنی که با یه رد یاب بالا کنار نقشه میشه پیدا کرد
5-متوجه نشدم ولی اگر منظورت مثه اساسینه باید آزاد بشه نه اینطور نیست هر جا دوس داری برو بگو من رفیق سروشم :دی
pedram_sad
17-04-2010, 17:02
سلام پدرام جان
مرسی سروش جون
1- با همون هلی کوپتر که برات جنس میاره :دی با همون همه جا میتونی بری در عرض چند ثانیه با چترم میپری پایین
خوب وقتی که طرف رو صدا زدم چطوری باید ازش برای این ور اونور رفتن استفاده کنم ؟
3 تا بخش داره اولی خرید اسلحه دومی برای وسایل تقلیه سومی هم قفله
2-گم بشه دیگه رفته پولت :دی البته اینقدر تو بازی بهت پول میده که اصلا نیاز نیست دنبالش بگردی دوباره سفارش بده برات بیارن
اره پول فت و فراوان ریخته ولی یافتنش مسالس :31:
3-اصلی فرعی داره اصلیا یه ستاره بزرگ نقره این فرعی ها هم ستاره ها و مثلثای زرد و آبیو قرمزن که باید چند تا از اونها رو
thanks a lot
4_آره دیگه باید تخریب بشه تا تیک سبز بخوره روشون البته نصفه بیشترش باید تخریب بشه بقیه درصد ها هم اون جعبه هایی
حدس میزدم باید تیک سبز بخوره چون یک ماموریت با اون هواپیما رفتم که از 13 تا chekpoint رد میشه و بعدش تیک سبز خورد همون جا گفتم باید بقیه هم سبز بشن
الان که میبینم همین هایی که باز شدن و رفتم همش 40 تا 60 درصد هستن :31:
5-متوجه نشدم ولی اگر منظورت مثه اساسینه باید آزاد بشه نه اینطور نیست هر جا دوس داری
منظورم اینه مثلا اون پایین های نقشه که میگه هنوز نرفتم و چیزی نیست رو حتما باید خودم با وسیله ای چیزی برم تا ماموریت هاش کشف بشه یا خط داستانی بازی مثل GTA خودش در ادامه میبره ادم رو به اون نقاط ؟
برو بگو من رفیق سروشم :دی
اون که صد البت :31:
Steps-Rap
17-04-2010, 18:51
شما درایور کارت گرافیکت اپدیت شدس؟ دایرکت ایکست10هست و اینکه درایورایی که تو دی وی دی بازی بود رو نصب کردی یانه؟
گیر کردن بازی مال کم آوردن گرافیکته کم که میاره یامیره بیرون یا گیر میکنه یا ریستارت میکنه یا خاموش روشن گرفتی مطلبو؟واسه درست کردنش گرافیک بازی رو یه خورده پایینتر بیارید دوباره امتحان کنید:31:
نه قربان زمان xp به سررسیده این یه نوع سیاسته که دیگه کم کم کامپیوترا به سیستم عامل های جدید روی بیارن:د ی
من دراویر کارت گرافیکیم واسه همون موقه ای هست که گرافیکو با دی وی دی کارت گرافیکیش خریدم ینی واسه تابستون سال پیش.ATI هستش.
ولی دایرکت ایکسی که توی دی وی دی ها بود رو نصبیدم.
دیگه چیزی هست که باید نصب کنم؟
S@nti@go_s&k
17-04-2010, 18:53
خوب وقتی که طرف رو صدا زدم چطوری باید ازش برای این ور اونور رفتن استفاده کنم ؟
3 تا بخش داره اولی خرید اسلحه دومی برای وسایل تقلیه سومی هم قفله
خواهش میکنم پدرام جان
آره 3 بخشه اخری واسه اینور اونور رفتنه که موقعه ماموریت ها و وقتی پلیسا دنبالتن بسته میشه وگرنه همیشه بازه
اره پول فت و فراوان ریخته ولی یافتنش مسالس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این شهررارو آزاد کنی کلی پول میده هر مرحله هم پول زیادی میده :46:
منظورم اینه مثلا اون پایین های نقشه که میگه هنوز نرفتم و چیزی نیست رو حتما باید خودم با وسیله ای چیزی برم تا ماموریت هاش کشف بشه یا خط داستانی بازی مثل GTA خودش در ادامه میبره ادم رو به اون نقاط ؟آها آره باید حتما بری اول مثه نقطه زردن باید بری یه چرخ کوچیک بزنی روش ( با هواپیما برو که راحت باشه )
نمایان میشن :دی که چیَن ( چی هستن :دی) مقر نظامین یا منطقه مسکونین یا فرودگان یا..............
:40:
Advanced Ali-001
17-04-2010, 19:35
من دراویر کارت گرافیکیم واسه همون موقه ای هست که گرافیکو با دی وی دی کارت گرافیکیش خریدم ینی واسه تابستون سال پیش.ATI هستش.
ولی دایرکت ایکسی که توی دی وی دی ها بود رو نصبیدم.
دیگه چیزی هست که باید نصب کنم؟
نه چیز دیگه ای نمیخواد ..
میگم اون پست من اینقدر بد بود که ارزش یه دکمه تشکر روزدنو نداشت؟:41:
Khashayar King
17-04-2010, 20:52
چی ؟! به سر رسیده ؟! این ویندوز (7) حتی نمیتونه ( با این بزرگی ) GTA IV رو درست اجرا کنه! واسه همین گفتم ! وگرنه XP خیلی بهتر برای بازی کردن !
راستی این استیم حتما باید نصب باشه یا نه !؟
kourosh4
18-04-2010, 11:07
دوست من با 9600 تمام بازیها رو روی high بازی میکنم(dirt2 gta iv)
در ضمن من 4870 هم دارم با اونم همین مشکل رو دارم.........
Khashayar King
18-04-2010, 12:04
من پچ 150 مگا رو دانلود کردم ! دقیقا بعدش باید چی کار کنم ؟!
چون هم چترم باز نمیشه هم دایلوگ ها و دیری صدا دارم ! باید چی کار کنم ؟!
Advanced Ali-001
18-04-2010, 12:27
من پچ 150 مگا رو دانلود کردم ! دقیقا بعدش باید چی کار کنم ؟!
چون هم چترم باز نمیشه هم دایلوگ ها و دیری صدا دارم ! باید چی کار کنم ؟!
خب شما بازیتو چقدر حجم گرفته اگه15گیگ بگیره درسته نگیره ساسوریه مال شما همناقصه امیدوارم با اون پچه درست احتمالا100درصد درسته:46:
STON-COLD
18-04-2010, 12:28
ویندوز فقط ویستا cpu فقط اینتل:31:
Khashayar King
18-04-2010, 14:21
خب شما بازیتو چقدر حجم گرفته اگه15گیگ بگیره درسته نگیره ساسوریه مال شما همناقصه امیدوارم با اون پچه درست احتمالا100درصد درسته
ماله من فقط 4.29 GB فضا اشغال کرده ! نخسه 2 دی وی دی !
یه افت فریم هم دارم که رو اعصابه ! اصلا امکان نداره من با این سیستمی که دارم روی این بازی افت فریم پیدا کنم !! مسغرست !
الان درست شده قسمت چترش ولی هنوز دیالوگ ها زود تر از تصویر میاد !
A.M.D.D.E.V.I.L
18-04-2010, 14:26
شاید اشکال از اینه که شما دارین نسخه ی direct x 11 بازی رو تو سیستم های direct x 10 اجرا میکنید که باعث افت فرم میشه
Khashayar King
18-04-2010, 14:32
شاید اشکال از اینه که شما دارین نسخه ی direct x 11 بازی رو تو سیستم های direct x 10 اجرا میکنید که باعث افت فرم میشه
یعنی این که سیستم من DX 11 رو ساپرت نمیکنه ؟! باید DX 10 نصب کنم ؟! یا اینکه بازی رو عوض کنم ؟!
این DX 10 رو نصب کنم حله ؟!
Advanced Ali-001
18-04-2010, 18:15
یعنی این که سیستم من DX 11 رو ساپرت نمیکنه ؟! باید DX 10 نصب کنم ؟! یا اینکه بازی رو عوض کنم ؟!
این DX 10 رو نصب کنم حله ؟!
نه نه باید درایورای توی DVD بازی رو که مال خود بازیه نصب بشه تا درست وشه:31:
نه نه اشکالشون هیچ کدوم از اینا نیس فقط باید درایورای توی DVD که خود اونا توش گذاشتنو نصب کنه درست میشه
ماله من فقط 4.29 GB فضا اشغال کرده ! نخسه 2 دی وی دی !
یه افت فریم هم دارم که رو اعصابه ! اصلا امکان نداره من با این سیستمی که دارم روی این بازی افت فریم پیدا کنم !! مسغرست !
الان درست شده قسمت چترش ولی هنوز دیالوگ ها زود تر از تصویر میاد !
مال شما که بینهایت ناقصه:31: یعنی تعطیله :27:از کجا گرفتی شرکتیه؟ واقعا خسته نباشی از انقلاب بگیر اونم بازی های FOR VINDOWS گرفتی؟:46:
mojtaba57
18-04-2010, 20:58
آقایون ... تو این بازی آیا جایی نوشته که باید چه کار کرد و ماموریت ها چیه ؟ من که گیج شدم:11:
Hunter lord
19-04-2010, 16:21
بازیش چرته . فقط اولش قشنگ بود . ماموریت هاش که فقط خنثی کردن بمب با آزاد کردن گروگان بود .
Advanced Ali-001
19-04-2010, 19:53
آقایون ... تو این بازی آیا جایی نوشته که باید چه کار کرد و ماموریت ها چیه ؟ من که گیج شدم:11:
چرا قسمت f1روبزن میگه باید بگردی:31:
بازیش چرته . فقط اولش قشنگ بود . ماموریت هاش که فقط خنثی کردن بمب با آزاد کردن گروگان بود .
بازیش چرته قبول شما چرا اومدی اینجا پست الکی دادی؟:13:
qasem1368
20-04-2010, 00:55
بچه ها هر کی این سریال نامبر را داره به کمک کنه!
تازه من دیدم که یکی دیگه هم این مشکل را داشت که بهش گفته بودند باید وضعیت ساخت اکانت Steamرا باید آفلاین قرار بدی و دیگه نیاز به سریال نداره که من این موضوع را امتحان کردم و دیدم در وضیعت آفلاین اصلاً نمیشه کاری کرد!!!
تازه من سایت های ایرانی و خارجی را هم گشتم و فقط در سایت های خارجی سریال نامبر بازی موجود بود که کشور ایران قادر به دانلود این فایل ها نبودند و تمامی سرورها خارجی بود!
خواهشمند است هرکی دی وی دی این بازی را داره روش نصب این بازی را یاد بده و یا سریال نامبر این بازی را به من بده!
:31:
Hunter lord
20-04-2010, 13:17
چرا قسمت f1روبزن میگه باید بگردی:31:
بازیش چرته قبول شما چرا اومدی اینجا پست الکی دادی؟:13:
یعنی ما نمی تونیم نظرمون رو درباره ی یه بازی تو تاپیکش بگیم .
نکنه مدیر تاپیک شدی و ما خبر نداریم :27:
lebesgue
20-04-2010, 16:51
بچه ها هر کی این سریال نامبر را داره به کمک کنه!
تازه من دیدم که یکی دیگه هم این مشکل را داشت که بهش گفته بودند باید وضعیت ساخت اکانت Steamرا باید آفلاین قرار بدی و دیگه نیاز به سریال نداره که من این موضوع را امتحان کردم و دیدم در وضیعت آفلاین اصلاً نمیشه کاری کرد!!!
تازه من سایت های ایرانی و خارجی را هم گشتم و فقط در سایت های خارجی سریال نامبر بازی موجود بود که کشور ایران قادر به دانلود این فایل ها نبودند و تمامی سرورها خارجی بود!
خواهشمند است هرکی دی وی دی این بازی را داره روش نصب این بازی را یاد بده و یا سریال نامبر این بازی را به من بده!
:31:
احتمالا توی فولدر Source بازی یک فایلی دارید به نام steambackup.exe.
شما فقط باید این رو نصب کنید و نیاز به نصب Steam و Setup اصلی ندارید.
Mostafa NBA
20-04-2010, 23:51
من همون اول بازی گیر کردم :13:.جایی که ماشین یارو گیر کرده و باید با Dual hook اونو بکشم بیرون. هر کار میکنم نمیشه. باید چی کار کنم ؟
Iman Bala
20-04-2010, 23:59
من همون اول بازی گیر کردم :13:.جایی که ماشین یارو گیر کرده و باید با Dual hook اونو بکشم بیرون. هر کار میکنم نمیشه. باید چی کار کنم ؟
با چنگک بزن به ماشین دکمه رو نگه دار بد نشونه بگیر به تراکتور پشتی بعد سور تراک بشو ماشینو بکش عقب.:31:
سلام دوستان من نسخه ۲ دی وی دی رو دارم تو بازی دیالوگ ها درست اجرا نمیشه همون اول بازیم که از هلیکوپتر میپره بیرون هرکاری میکنم چترش باز نمیشه...! چیکار کنم؟ این نسخه ای که دارم ایراد داره؟؟؟
*ARSENAL*
21-04-2010, 13:35
سلام دوستان من نسخه ۲ دی وی دی رو دارم تو بازی دیالوگ ها درست اجرا نمیشه همون اول بازیم که از هلیکوپتر میپره بیرون هرکاری میکنم چترش باز نمیشه...! چیکار کنم؟ این نسخه ای که دارم ایراد داره؟؟؟
سلام دوست عزیز :10:
بله میشه گفت نسخه ای که شما دارین ایراد داره حالا اینم راه حلش :
ظاهرا بازیه شما باید دو نصبه باشه. اگه بله بعد از اتمام مرحله اول نصب شما باید به دنبال فایلی به نام "speech-en.bin" در جای که بازی رو اکستراکت کردی باشید
در این مرحله باید نرم افزار Free Arc رو از اینجا دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا با این نرم افزار باید فایل speech_en.bin رو باز کنید بعد در محتویات این فایل دو فایلی دیگر با نامهای "~ms.fsb" و "~pa.fsb" رو میبینید
حالا باید "~ms.fsb" رو به "Dialog_Mission Specific_eng.fsb" و "~pa.fsb" رو به "Dialog_PA_eng.fsb" تغییر نام بدید
مرحله دوم نصب رو انجام بدید و فایلهای که تغییر نام دادید رو باید به x:\Program Files\Just Cause 2\sound\fmod کپی کنید. حالا میتونید راحت بازی کنید
یه راه حل ساده دیگه اینه که شما باید این فایل 155 مگابایتی رو دانلود کنید
...ALI...
21-04-2010, 13:54
آقا هیچ راهی نداره رو ایکسپی بشه بازی کرد؟؟
ما الکی بازی رو خریدیم؟؟
Advanced Ali-001
21-04-2010, 19:20
نمیدونم چرا همه اول بازی گیر میکنن!!!!!!!
واسه اون درایورای توی دی وی دی بازیه بنصب درست وشه درست شد تشکر یادت نره!!!!!:40:
sajad-tnt
21-04-2010, 19:32
آقا هیچ راهی نداره رو ایکسپی بشه بازی کرد؟؟
ما الکی بازی رو خریدیم؟؟
هــــــــــــــــــــــــ ـچ راهی وجود نداره.:5:
آهان یه راه اساسی هست:
بازیرو بزار تو گلدون و بعد روش خاک بریز و بعد آبش بده و یک ماه صبر کن تا درخت Just Cause2 به ثمر بیاد.:31:
حالا دیدی راه داشت.:31::27:
Khashayar King
21-04-2010, 19:58
نوشته شده توسط Mostafa NBA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همون اول بازی گیر کردم .جایی که ماشین یارو گیر کرده و باید با Dual hook اونو بکشم بیرون. هر کار میکنم نمیشه. باید چی کار کنم ؟
» » راهنمایی :
یه ماشین هست پشت ماشین یارو شبیه تراکتوره چنگک رو بهش وصل کن [ولی F رو ول نکن] بعدش به ماشین طرف هم نشونه بگیر
[همچنان که دستت رو F هست] دوباره f رو فشار بده تا به هم متصل بشند ! بعد سوار تراکتور شو و دنده عقب برو !بعد میبینی که
ماشین طرف هم داری میکشی به همین سادگی ....
میدونم چرا همه اول بازی گیر میکنن!!!!!!!
واسه اون درایورای توی دی وی دی بازیه بنصب درست وشه درست شد تشکر یادت نره!!!!!
منظورش گیر گرافیکی نبود ! ... :31: منظورش گیر تو مرحله بود !
-------
» » مشکل من :
من خودم یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم Save کنم !!! نمیدونم واقعا چیکار کنم Failed میده
Khashayar King
22-04-2010, 15:00
»» لطفا یکی پاسخ بده :
» » مشکل من :
من خودم یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم Save کنم !!! نمیدونم واقعا چیکار کنم Failed میده
خیلی اعصاب خورد کنه چهارمین بار که دارم بازی رو از اول میرم !
Hadijooon
22-04-2010, 15:06
سلام بر دوستان
من این بازی رو (سه DVD) کامل نصب کردم ولی موقع اجرا صفحه سیاه میشه که چنتا کلیک میکنی میپره بیرون
بازی رو 7 نصبه.کسی راه حلی داره؟؟؟؟
Advanced Ali-001
22-04-2010, 15:59
سلام بر دوستان
من این بازی رو (سه DVD) کامل نصب کردم ولی موقع اجرا صفحه سیاه میشه که چنتا کلیک میکنی میپره بیرون
بازی رو 7 نصبه.کسی راه حلی داره؟؟؟؟
دوست عزیز هادی جان سلام این بازی روی ویستا وسون خیلی راحت مینصبه!
فقط باید بعد از نصب برای اجرا بری توdvdبازی واین درایورایی که گزاشتن مثل دایرکت ایکس رو نصب کنی تا درست بشه اگه مشکلت حل شد تشکر رانفرامش:27:
Hadijooon
22-04-2010, 17:07
دوست عزیز هادی جان سلام این بازی روی ویستا وسون خیلی راحت مینصبه!
فقط باید بعد از نصب برای اجرا بری توdvdبازی واین درایورایی که گزاشتن مثل دایرکت ایکس رو نصب کنی تا درست بشه اگه مشکلت حل شد تشکر رانفرامش:27:
نداره عزیز جان فقط setup بازی هست با فایلاش
Advanced Ali-001
22-04-2010, 21:12
نداره عزیز جان فقط setup بازی هست با فایلاش
مگه میشه نداشته باشه بدون اونا اصلا باز یاجرا نمیشه که:13:
بازیت شرکتیه؟
Hadijooon
22-04-2010, 23:05
مگه میشه نداشته باشه بدون اونا اصلا باز یاجرا نمیشه که:13:
بازیت شرکتیه؟
نه از این رایتیاست چون مجوز نداره به خاطر همین رایتیش گیرم اومد.3 تا DVD بدون کرک و هرگونه برنامه اضافی.
امروز Directx برا 7 گرفتم ریختم.رو سیستم physx هم نصبه.
ASM Gamer
23-04-2010, 10:35
»» لطفا یکی پاسخ بده :
خیلی اعصاب خورد کنه چهارمین بار که دارم بازی رو از اول میرم !
سلام دوست من اگه از ویندوز 7 استفاده میکنی و بازی رو تو درایو ویندوز نصب کردی باید بازی رو بصورت run as administrator اجرا کنی. باید رو ی ایکن بازی کلیک راست کنی و این گزینه رو انتخاب کنی.
چون مسیر سیو بازی داخل همین فولدر نصب هست، برای دستکاری فایلها تو این درایو فقط با مجوز ادمین امکانپذیر هست.
p30worldapm
25-04-2010, 22:34
می شه یکی بگه باید تو این بازی چی کار کرد؟
از کجا معموریت بگیرم؟
رفتم یه آقاهه رو از بالای یه ساختمون نجات دادم بعد رسوندمش تو یه خونه بعد نمی دونم چی کار کنم؟
اون مربعها چیه تو نقشه؟
اون خونه ها چیه؟
وقتی دکمه 4 رو می زنیم یه چیزی می گیره دستش به چه درد می خوره؟
Turok-71
25-04-2010, 22:49
اون رو مال یه هلی کوپتره میزنی میاد ازش اسلحه میخری و ....
روی نقشه باید ماموریت بگیری سه تا هستن یکی به رنگ قرمز و زرد و اون یکی یادم نیست
برو روی نقشه خوب بگردی پیداش میکنی...
آقایون نسخه 1 دی وی دی هم داریم؟
چون برای من 1 دی وی دی بود و هر کاری کردم بعد از نصب اجرا نشد.
pedram_sad
26-04-2010, 13:36
بازی فوق العادست
گرافیک بازی واقعا عالی کارش شده
همیچن محیطی با این عظمت که به جرات میتونم بگم عظیمترین محیط رو بین بازی ها داره با این lighting فوق العاده و texture های عالی واقعا تحسین بر انگیزه
تنوع اب و هوایی هم خیلی چشم نواز کار شده بخصوص وقتی با هلی کوپتر یا هواپیما از بالای کوه ها یا دریا پرواز میکنی و view های عالی به همراه نور زیبای خورشید رو میبینی
یا وقتی میخوای به اون جزیره بالای نقشه سمت چپ بری که رعد و برق و بارون کولاک میکنه
وصف ناپذیره بازی :31:
kourosh4
26-04-2010, 19:17
دوستان وقتی وارد بازی میشم بعد از چند دقیقه بازی گیر میکنه و میپره بیرون.......
اولش اینجوری نبود اما حالا اینجوری شده .......
لطفا اگه کسی میدونه چه مرگشه کمکم کنه بازیه جالبیه نمیخوام از دستش بدم......
بابا کسی نیست کمک ما کنه ..........
نسخه ی من دو تا dvd هست .......
کرکی چیزی نداره ....
کمک........................:19:
p30worldapm
26-04-2010, 19:56
اون رو مال یه هلی کوپتره میزنی میاد ازش اسلحه میخری و ....
روی نقشه باید ماموریت بگیری سه تا هستن یکی به رنگ قرمز و زرد و اون یکی یادم نیست
برو روی نقشه خوب بگردی پیداش میکنی...
می شه بگین اون مربعها و اون خونه ها چیه؟
Advanced Ali-001
26-04-2010, 20:07
بابا کسی نیست کمک ما کنه ..........
نسخه ی من دو تا dvd هست .......
کرکی چیزی نداره ....
کمک........................:19:
ببین دوتا dvdبازی رو میزاری تو یکیش فکر کنم اولی یک فولدری داری به نام درایور که توش دایرکت ایکسو میریزن برو تون اون هرچی هست بنصب درست میشه گرفتی بازی مترو2033هم همینطوریه!!!!!!!!
درست شد تشکر یادت نره خب:40:
Turok-71
26-04-2010, 22:24
می شه بگین اون مربعها و اون خونه ها چیه؟
اونا پایگاه های دشمنه و با نابود کردنشون امتیاز می گیرید.
سلام،من اخر تونستم مشکلم رو حل کنم
رفتم مغازه گفتم اقا یکی دیگه بهم بده،یکی داد بهم 1 دی وی دی بود
به راحتی نصب شد و دارم بازی میکنم بدون مشکل:10::31:
shahramcat
27-04-2010, 10:48
بازی بسیار عالی و جذاب هست ..... خیلی بهتر و گیراتر از farCry2 هست ... همچی در حد عالی کار شده .
به شدت توصیه میشه حتما بازی کنید .
Advanced Ali-001
27-04-2010, 11:48
این بازی ته بازیه به جان خودم از کرایسیسم بهتره از اساسینزم یرتره فارکرای چیه شهرام خان اون بازیو نمیشه باهیچ بازی دیگه ای مقایسه کرد خب اینو میشه با فرونت لاینس فوئل آف وار مقایسه کرد ولی این نوع بازیا بازی ترکربیه همه چی توش داره از جت هلی کوپتر تانک ماشینای دله دراز موتور کامیون هلیکوپتر کوچیک هواپیما تکنفره مسافری قایق و.............................
من بودم نمره9.8به بازی میدادم!!!!!!!!!!!
شما چطور؟
ILLIDAN-D
29-04-2010, 10:52
آقا این لینکی که برای رفع باگ صداها و چتر نجات گزاشتین کار نمی کنه دیگه حذف شده از سایتش
لطفا اگر کسی داره یکجا دیگه آپلود کنه
pedram_sad
29-04-2010, 11:18
جدا همچین بازی غنی و پری رو من یکی جایی ندیدم
تنوع مراحل و اب و هوا و وسایل و سلاح ها و زیاد بودن location ها
و از همه مهمتر گرافیک استثنایی بازی با avalanche engine 2.0 بازی رو کاملا به شاهکار تبدیل کرده
اگه داستان قوی تری در حد GTA IV داشت مطمنا امتیازات بالای 93 و 94 میگرفت
Turok-71
29-04-2010, 11:55
یه ایرادی داره اینه که یه مقدار تیراندازی خوب کار نشده و انیمشین راه رفتنش ضایس!
اون قسمت منفجر کرن ماهواره روی برج هم خیلی حال داد.:دی
Hapoofesgeli
30-04-2010, 00:25
سلام
این بازی چرا اینجوریه؟
امروز گرفتم
حجمش حدود4.8 گیگ شد....
بعد از چند دیقه که همش هنگ می کنه!!!!
مشکل از چیه؟
گرافیکم گذاشتم رو کمترین حالت!!!
خودشم چرا اینقدر سنگینه؟سیستم داغون شد :دی
q6600
9500gt(512
ram=4GB
os=7 x64
سلام من هم این بازی رو گرفتم ولی اجرا نمی شه
و ارور میده.
The application failed to initialize properly (0xc0000022). click OK to teminate application.
مشکلش چیه؟؟؟
Hapoofesgeli
30-04-2010, 15:25
سلام
چقدر همه اینجا اینقدر فعالن :دی
مال من همه اسلحه ه و ماشین های بازار سیاه مفته!!!!!
مال شما هم همینجوره؟(البته من تازه شروع کردم)
gigi_alex
30-04-2010, 16:20
سلام
من وقتی بازی رو اجرا میکنم. این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی کنید
Hapoofesgeli
30-04-2010, 16:32
سلام
من وقتی بازی رو اجرا میکنم. این ارور رو میده
راهنمایی کنید
این بازی فقط واسه ویندوز های ویستا و سون هستش....
gigi_alex
30-04-2010, 17:48
این بازی فقط واسه ویندوز های ویستا و سون هستش....
من روی 7 , vista نصب کردم . بازم همین ارور رو میده .
Advanced Ali-001
30-04-2010, 20:06
من روی 7 , vista نصب کردم . بازم همین ارور رو میده .
دوست گرامی شما dvd هاب بازیو بزار بعد یه پوشه داره به نام درایور اونتو هر چی داره بنصب درست میشه مشکلش100در صد همینه گرفتی؟
Alireza.M67
30-04-2010, 20:18
یه ایرادی داره اینه که یه مقدار تیراندازی خوب کار نشده و انیمشین راه رفتنش ضایس!
اون قسمت منفجر کرن ماهواره روی برج هم خیلی حال داد.:دی
مشکل اساسی بازی اینه که دیگه زیادی خالی بندیه .
یارو میره روی سقف ماشین صاف وایمیسه و ماشین با سرعت 200 تا حرکت میکنه و بعد تازه یارو تو اون حال نشونه گیری میکنه و تیر هم میزنه .
مشکل اساسی بازی اینه که دیگه زیادی خالی بندیه .
یارو میره روی سقف ماشین صاف وایمیسه و ماشین با سرعت 200 تا حرکت میکنه و بعد تازه یارو تو اون حال نشونه گیری میکنه و تیر هم میزنه .
جالبیش اینجاست که هرجا گلوله میزنی میخوره به طرف.خیلی خندست.اما مزایای بسیار زیادی داره اما باید رو این بازی به چشم تفریح نگاه کرد.
Advanced Ali-001
30-04-2010, 20:26
جالبیش اینجاست که هرجا گلوله میزنی میخوره به طرف.خیلی خندست.اما مزایای بسیار زیادی داره اما باید رو این بازی به چشم تفریح نگاه کرد.
بازیشو اگه یه خورده واقعی شبیه فارکرای میساختن بهتر بود به نظر من خیلی باید بیشتر روش کار میشد حیف باز یبه این خوبی رو میبینی؟همه چی داره از موتور تا هلی کوپتر داره ولی حیف چنگکم عالیه میگم این بازیو اگه با کرایسیس مخلوط کنن ته بازی میشه!!!!!!!!!!!!:18:
hacker3000
01-05-2010, 08:58
آقا من یه مشکل تو رد کردم یکی از مرحله های بازی دارم کجا باید بیان کنم ؟
آقا من یه مشکل تو رد کردم یکی از مرحله های بازی دارم کجا باید بیان کنم ؟
همینجا بیان کن:20:
hacker3000
01-05-2010, 14:13
من اول بازی هستم ...
3 تا علامت چشمک زن روی نقشه بود ... که 3تاش رو رفتم و complate داد
حالا روی نقشه فقط یه علامت قرمز رنگ هست که ثابته و چشمک نمیزنه
وقتی اونجا میرم همه بهم شلیک میکنن ... همه رو هم میکشم ولی اتفاقی نمیافته ... چی کار کنم ؟
من اول بازی هستم ...
3 تا علامت چشمک زن روی نقشه بود ... که 3تاش رو رفتم و complate داد
حالا روی نقشه فقط یه علامت قرمز رنگ هست که ثابته و چشمک نمیزنه
وقتی اونجا میرم همه بهم شلیک میکنن ... همه رو هم میکشم ولی اتفاقی نمیافته ... چی کار کنم ؟
اگه میتونی یه عکس بنداز تا راحتتر بشه مشکلتو حل کرد
هم از نقشه و هم از محیط بازی عکس بنداز:20:
کسی نمیدونه برای چی این ارورو میده
Darkness Inside
02-05-2010, 14:26
درسته که Just Cause خیلی مهیجه،ولی قبول کنید داستان و دیالوگ ها و شخصیت پردازی خیلی آبکی از آب در اومده!
Darkness Inside
02-05-2010, 14:29
در مورد سیو کردن هم باید روی آیکون بازی کلیک راست کنید و Run As administrator بزنید
Advanced Ali-001
02-05-2010, 17:53
کسی نمیدونه برای چی این ارورو میده
شما dvd های بازی رو بزارداخل وداخل یه پوشه بنام درایور هر چی هست بنصب درست میشه خب 100درصد تضمینی......
سلام بچها من لینک اون فایل 155 مگابایتی رو می خوام که مشکل صدا و باز نکردن چتر و حل می کنه می خوام.؟
یکی برام بذاره ثواب داره.
اون لینک usershare رو دارم از دیتا بیس سایت پاک شده.لطفا از یه سایت دیگه لینک بدیید.
با تشکر
pedram_sad
02-05-2010, 20:31
درسته که Just Cause خیلی مهیجه،ولی قبول کنید داستان و دیالوگ ها و شخصیت پردازی خیلی آبکی از آب در اومده!
قبول دارم
برای همین هم گفته بودم اگه رو این موارد کار میکردن مطمنا 9.5 یا 10 میگرفت
چون از نظر مسائل فنی و تکنیکی فوق العادست و اگه نگم بی نظیر میتونم بگم کم نظیره !
matrix_3s
03-05-2010, 11:59
همه با gta مقایسه اش میکردن ..................ولی تا بازی نکنی نمیفهمی چیه..؟.................!
من که خوشم نیومد.:2:.................................... ..............!
gta رو همه جوره دوست دارم:31:
pedram_sad
03-05-2010, 12:18
خوب دیشب ساعت 2 صبح بود که بازی تمام شد
من هنوز در عظمت و وسعت این بازی موندم
همون طور که Gamespot اشاره کرده بود یک محیط بسیار بزرگ با گرافیک بالا و کلی کار که مدت ها سرگرم میکنه
درست هم میگفت
من اخر بازی game hour ام رو زد 19:43 ولی 28 درصد تکمیل شد که story تمام شد
و با این که این همه گشتم فقط 102 تا از 368 تا location رو پیدا کردم
24 تا achieve رو هم از 50 تا گرفتم
اخرش هم مشخص شد که شماره 3 در کاره
باز هم میگم شدیدا یک داشتان خفن میطلبید تا بشه 10
عالی بود بازی
بین این همه بازی کلیشه ای با engine های تابلو و محیط های تکراری و روتین یک تنوع زیبا و چشم نوازی مثل just cause 2 لازم بود !
Hapoofesgeli
03-05-2010, 23:42
حذف کنید نشد ............ :دی
night lord
04-05-2010, 00:21
همه با gta مقایسه اش میکردن ..................ولی تا بازی نکنی نمیفهمی چیه..؟.................!
من که خوشم نیومد.:2:.................................... ..............!
gta رو همه جوره دوست دارم:31:
گل گفتی . بابا یه جور گفتن قابل مقایسه با gta هست که من گفتم ای ول بابا بالاخره یه بازی زد رو دست gta.
دیدم واقا حیف پول ......:2:
این بازی باید روش میزد برای سنیم 4 الی 5 سال . ماریو پیشرفته . چیه این بازی کلا خالی بندی بود.صالا هم گیم پلی درست حسابی نداره .
بابا gta کجا این کجا . این به گرد یه پیچ لاستیکای کل ماشینای gta هم نمیرسه :27:. گرافیکشم که چه ارض کنم.:2:
اینا همه نظر منه شاید یکی خشش بیاد از این سبکا....!:5:
سلام بچها من لینک اون فایل 155 مگابایتی رو می خوام که مشکل صدا و باز نکردن چتر و حل می کنه می خوام.؟
یکی برام بذاره ثواب داره.
اون لینک usershare رو دارم از دیتا بیس سایت پاک شده.لطفا از یه سایت دیگه لینک بدیید.
با تشکر
منم همین لینک رو میخوام دوستان زحمتشو میکشن ممنون
Amir homayun
04-05-2010, 18:30
سلام هیچ راهی نداره یعنی یه فایل دانلودی هم باشه که این رو بشه تو XP SP2 اجراش کرد ؟
Behnam_o2
07-05-2010, 11:12
آقا یه سوال تابلو: من همون اول بازی که میپری رو مارشال اون گوشی رو از جیبش میگیریم بعدش یه نقطه قرمز رو نقشه هست که باید به اونجا بریم گیر کردم چطوری باید پرواز کنم به اونجا برسم همش میفته زمین میمیره!!
Hapoofesgeli
07-05-2010, 11:25
آقا یه سوال تابلو: من همون اول بازی که میپری رو مارشال اون گوشی رو از جیبش میگیریم بعدش یه نقطه قرمز رو نقشه هست که باید به اونجا بریم گیر کردم چطوری باید پرواز کنم به اونجا برسم همش میفته زمین میمیره!!
space رو بزنید تا چترتون باز بشه...
Behnam_o2
07-05-2010, 12:00
دوست عزیز مرسی از راهنمایت ولی هرچی space رو میزنم باز نمیشه تو تنظیمات هم باز کردن چتر نجات روی space هست!!! ولی باز نمیشه تمام دکمه ها رو زدم نشد فقط با w/s/a/d میشه ریکو رو اینور اونور کرد, میشه یکی این قسمتو بره سیوشو بهم بده همون اول بازیه کاری نداره خواهشآ کمک کنید.:13::10:
دوست عزیز مرسی از راهنمایت ولی هرچی space رو میزنم باز نمیشه تو تنظیمات هم باز کردن چتر نجات روی space هست!!! ولی باز نمیشه تمام دکمه ها رو زدم نشد فقط با w/s/a/d میشه ریکو رو اینور اونور کرد, میشه یکی این قسمتو بره سیوشو بهم بده همون اول بازیه کاری نداره خواهشآ کمک کنید.:13::10:
سلام شما هم مشکل منو داری نسخه ی بازیت ناقصه باید یه فایل 150 مگابایتی رو دانلود کنی تا بتونی مشکل بازیت رو برطرف کنی .قبلا یکی لینک دانلودش رو گذاشته بود ولی الان از سایتش پاک شده.و نمیشه دانلود کرد.
باید یکی لینکش رو بذاره تا ما هم استفاده کنیم.
Behnam_o2
07-05-2010, 16:36
داش shadel فعلآ این سیو رو بریز تو پوشه بازیت تا یکی 150Mb رو بذاره.
اینو داداشمون آرمین داد id: hapoofesgheli
داش shadel فعلآ این سیو رو بریز تو پوشه بازیت تا یکی 150Mb رو بذاره.
اینو داداشمون داد اسمشو نمیدونم id: hapoofesgheli
داش بهنام دمت گرم خیلی با مرامی .
ایشالا عروسیت:31:
بچه ها من همون اول بازی که باید تجهیزات دشمن رو نابود کنی تا به 100% برسه گیر کردم.
همه ی تجهیزات رو داغون کردم و به 100% هم رسیده رو عملیات هم تیک خورده.ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.هیچ اتفاقی نمیفته.
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ALIRABBIAR
10-05-2010, 19:46
سلام منم مشکل بالا رو دارم 100 درصد شده . هیچ اتفاقی نمی افته...... کممممممممممک.......
hamhami_333
11-05-2010, 11:47
بچه کسی یه ترینر حوب داره واسه این بازی ؟
بچه کسی یه ترینر حوب داره واسه این بازی ؟
سلام به این صفحه برو و هر ترینری خواستی دانلود کن
Turok-71
12-05-2010, 17:15
بعد از اون که اون مرد رو نجات می دیم همون که نفر پشت سریش رو با تفنگ دوربین دار می زنیم
و بعدش اون یارو که شبیه غولآخر هست رو می کشیم و بعدش تا میریم داخل اون معبد با اون مرد
چنتا دشمنو از پا در میاریم.:دی
باید بریم کجا؟
بچه ها من همون اول بازی که باید تجهیزات دشمن رو نابود کنی تا به 100% برسه گیر کردم.
همه ی تجهیزات رو داغون کردم و به 100% هم رسیده رو عملیات هم تیک خورده.ولی دیگه نمیدونم باید چی کار کنم.هیچ اتفاقی نمیفته.
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی به داد ما هم برسه.؟؟؟
یکی میتونه سیو مرحله دوم بعد رد کردن مرحله زدن هلی کوپتر همون اول بازی رو برام بذاره.؟؟؟:41::41:
شما dvd های بازی رو بزارداخل وداخل یه پوشه بنام درایور هر چی هست بنصب درست میشه خب 100درصد تضمینی......
این کار رو هم کردم بازم همین ارور رو میده:41:
Hapoofesgeli
13-05-2010, 14:41
یکی به داد ما هم برسه.؟؟؟
یکی میتونه سیو مرحله دوم بعد رد کردن مرحله زدن هلی کوپتر همون اول بازی رو برام بذاره.؟؟؟:41::41:
سلام
بفرما:
Advanced Ali-001
13-05-2010, 16:17
دوستان این باز تو ویندوز7اجرا میشه ولی وقتی نیو گیم میزنم گیر میکنه چرا؟؟؟؟
mehrdad_11
14-05-2010, 08:06
سلام ببخشید من از مرحله ای که از هلکوپتر می پرم به طرف بالای برجی که با سه تا نظامی چینی و روسی و کره ای بجنگم و بعد از این که با آنها جنگیدم و آنها کشتم ومرحله تمام می شود دیگه هیچ مرحله ای به من نمی دهد باید چی کار کنم بعدش. کمک....
با تشکر....:11:
یه عکسه قشنگ:
hamidrezaj
16-05-2010, 00:59
سلام ببخشید من از مرحله ای که از هلکوپتر می پرم به طرف بالای برجی که با سه تا نظامی چینی و روسی و کره ای بجنگم و بعد از این که با آنها جنگیدم و آنها کشتم ومرحله تمام می شود دیگه هیچ مرحله ای به من نمی دهد باید چی کار کنم بعدش. کمک....
با تشکر....:11:
سلام دوست عزیز
بعد از اون مرحله باید توی نقشه دنبال ستاره بزرگی که خاکستریه و روش وقتی نگه میدارین agency
می نویسه یعنی ماموریت ,
دوست عزیز سیوهات رو اگه آپلود کنی واسه دانلود بذاری ممنون میشم چون من دقیقا اونجا بودم
که سیو از کار افتاد و نمی دونم چرا سیو به صورت اتوماتیک نمیشه و دستی هم نمیشه و تا اونجا که رفته بودم
وقتی از بازی دراومدم چند مرحله عقب برگشت و چون مسافت ها طولانیه حال و حوصله چند مرحله رفتن نیست.
ممنون
juve2008
18-05-2010, 09:10
دوست عزیز لطف در مورد نصب بازی کمک کنید.هرکاری میکنم نصب نمیشه.من با steambackup بازی رئ نصب میکنم و پوشه کرک رو هم تو مسیر نصب بازی میریزم.ولی موقع اجرا بازی اخطار میده دو گزینه send و Dont'Send داره.
لطفا یکی راهنمایی بکنه.............
Amir_Ariamehr2003
22-05-2010, 11:22
تا اینجا که فهمیدم راه حلی واسه اجرا روی ایکس پی وجود نداشت آره؟؟؟
تا اینجا که فهمیدم راه حلی واسه اجرا روی ایکس پی وجود نداشت آره؟؟؟
آره
فقط 7 و vista
underworld
23-05-2010, 21:28
من توی ویندوز 7 وقتی بازی رو میخوام اجرا کنم بعد از 15 ثانیه پیغام زیر رو میده
باید بگم که پوشه دایرکتکسی که توی خود بازی بود رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت
Advanced Ali-001
23-05-2010, 21:32
خیلی کلا گیر داره ولی پاکش نکن روشن خاموش کن بهترین درایو گرافیکو بنصب درست میشه....
underworld
23-05-2010, 23:10
فکر کنم این بازی چون فقط از دایرکتس 10 استفاده میکنه به ویندوز 7 یا ویستا نیاز داره
همینطورم فقط کارتهای گرافیکی که از pixel shader 4 یا همون دایرکتس 10 پشتیبانی میکنن میتونن این بازی رو اجرا کنن
underworld
24-05-2010, 19:26
دوستان من از کارت 7900GT که از دایرکتس 10 پشتیبانی نمیکنه استفاده میکنم و این بازی رو نمیتونم اجرا کنم و ارور زیر رو میده:
شماها راهی رو سراغ ندارین که بشه اجراش کرد؟
Amin.P30
29-05-2010, 21:44
دوستان روی xp را ه حلی پیدا نشد که بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟
:19:
Advanced Ali-001
30-05-2010, 12:03
بله فقط واسه ویستا وویندوز7داره واین بازی هم فقط دو تا درایور داره تو خوددی وی دی بازی اونا رو اجرا کنین تا نصبش کامل بشه بازی رو100ساعته هم نمیشه100درصد کرد من الان30ساعت رفتم16درصد.....:46:
موفق باشید:11:
سلام
من موقع شروع بازی چترم باز نمیشد بالاخره این پچ رو دانلود کردم که مقدارش 168 مگا بایته که فایل نصبی نیست باید این فایل رو مثل کرک کپی کنم تو محل بازی؟
اصلا مقدار این پچ درسته و من درست دانلود کردم اخه بعضی از دوستان تو صفحا تقبل نوشتن فایل پچ 150 مگی رو دانلود کن اما این 168 مگ هستش
Heidari1388
30-05-2010, 20:15
سلام
بازیش چه جوریه؟!
ارزش بازی کردن داره؟!
تو چه سبکیه؟!
اگه لینکی برای دانلود دارید بزارید لطفا
ممنون
Amin.P30
30-05-2010, 21:28
سلام
بازیش چه جوریه؟!
ارزش بازی کردن داره؟!
تو چه سبکیه؟!
ممنون
بازیش فقط روی 7&VISTA میاد...
بازی قشنگی باید باشه ....من بازی نکردم..
لینکش هم تو تاپیک سرچ کن..
Advanced Ali-001
30-05-2010, 21:58
سلام
بازیش چه جوریه؟!
ارزش بازی کردن داره؟!
تو چه سبکیه؟!
ممنون
خسته نباشی بازیش 100ساعت وقت میخواد تا تموم بشه.....
من 40ساعت22درصدبه زور......
M_F_GAMER
30-05-2010, 22:03
واقعا از چند بازی Jrpg هم مدتش بیشتره!
خیلی درصد کم کم میره بالا!
Heidari1388
30-05-2010, 22:51
حالا بازیش قشنگ هست یا نه؟!
تو چه سبکیه؟!
مثل جی تی آی هست؟!
Advanced Ali-001
30-05-2010, 23:13
بازیش سوم شخصه خیلی هم طولانیه خوش دستیشم خوبه بدک نیست باید فرض باشی فقط یه چیزو بدون:
ریکو رودریگز قهرمان داستان اینبار به مجموعه جزایر پانای میره تا اونجا رو که خیلی خیلی خیلی بزرگه رو ازدست یه دیکتاتور به نام بی بی پانای نجات بده وببر سفید رو پیدا کنه وانتقام بگیره ازش وبعد ریکو با پیدا کردن ببر سفید میتونه راهشو برای کشتن بی بی پانای پیدا کنه...........
نکته مهم درمورد بازی گرافیک بالا ووجود تمام شرایط یک جنگ کامل از جمله وجود تمام تجهیزات جنگی کامل از تمام دنیا مخصوصا هواپیمای بویینگ 47 و330و هلی کوچتر توپاچولا که بهترین هلی کوپتر سال شده و.....رو نام برد در این بازی شما کاملا آزادی رو حس میکنی....
یه چیزه دیگه:
آرمان عدالت2:
این بازی مصاف یک نفر درمقابل ارتش بسیار قدرتمند یک کشور است.......
تا بعد.:11:
xeNociDe
31-05-2010, 06:49
بازی خیلی فاضیه فقط یک مشکل...
جایی که اون مرد ه که میری از توی ساختمون نجاتش میدی سوار ماشینه میگه من فقط با این ماشین رانندگی میکنم یکی میشه بگه چطوری باید ماشینشو در آورد؟؟؟
M_F_GAMER
31-05-2010, 08:43
حالا بازیش قشنگ هست یا نه؟!
تو چه سبکیه؟!
مثل جی تی آی هست؟!
نه اصلا به پا GTA نمی رسه!
ولی قشنگه!
بعضی وقت ها زشت میشه!
صداگذاری در حد جلبکه!!
بعضی ماموریت هاش خیلی قشنگ میشه!مثل ماموریت دنبال کردن موشک با جت و ترکوندن موشک تا نره بیرون از جو!!
جایی که اون مرد ه که میری از توی ساختمون نجاتش میدی سوار ماشینه میگه من فقط با این ماشین رانندگی میکنم یکی میشه بگه چطوری باید ماشینشو در آورد؟؟؟
شما طناب که میزنی به ماشین دستت رو بر ندار از روی کلید و و طناب که زدی نشونه رو ببر رو تراکتور روبه رو و دستت رو از کلید بردار تا طناب بزنه به تراکتور!
حالا تراکتور رو سوار شو اونو بیار بیرون!
همونورا یه تراکتور هست با تراکتور خونه اطراف ماشینو خراب کن بعدش به ماشن ضربه بزن تا از انجا بیاد بیرون
موفق باشی
90 درصد کسایی که پست دادن تو نصب بازی مشکل دارن مایی که با ایکس باکس بازی میکنیم اصلا رغبت نمیکنیم دیگه پست بدیم خواهشا کسی دیگه درباره نصب سوال نکنه اگه کسی چیزی درباره نصب فهمید برای کمک به دوستان قرار بده از صفحه1 تا 60 همش اسپم شده
سلام
من با سیوی که یکی از دوستان گذاشتن در صفحات قبل قسمت باز شدن چتر رو رد کردم حالا نمیدونم این کدوم قسمته اما میری سمت چند ساختمون که بالای یکیش یه رگباره که دیش ماهواره ها رو میزنی در صدت بالا میره اما بعدش نمیدونم چیکار کنم میری سمت ساختمان های قسمت دیگه میمیری
نکنه باید اون درصد رو 100درصد کنی که اگه اینطوره دیگه چیزی نمونده بزنم که درصدم بالا بره من تا 52 درصد رسوندم
ممنون میشم کمکم کنین
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
همونورا یه تراکتور هست با تراکتور خونه اطراف ماشینو خراب کن بعدش به ماشن ضربه بزن تا از انجا بیاد بیرون
موفق باشی
90 درصد کسایی که پست دادن تو نصب بازی مشکل دارن مایی که با ایکس باکس بازی میکنیم اصلا رغبت نمیکنیم دیگه پست بدیم خواهشا کسی دیگه درباره نصب سوال نکنه اگه کسی چیزی درباره نصب فهمید برای کمک به دوستان قرار بده از صفحه1 تا 60 همش اسپم شده
سلام
دوست عزیز حرفت کاملا قبول اما خدائیش کسی هم کمک نمیکنه این پچ 150 مگی رو مثلا منو خیلی از دوستان لینکش رو خواستیم کسی کمک نکرد
اون لینک قبلی که تو صفحات قبل هستش فایل از روش پاک شده
mohammad1196
01-06-2010, 22:38
من بازیو تازه نصب کردم .
همون اول بازی چطور باید چتر نجاتو باز کنیم ؟
Behnam_o2
02-06-2010, 19:22
آره بازیه خوبیه ارزش داره که بخری. بازی تو سبک open world هست ویکم کارای عجیب غریب طرف انجام میده بیشتر توی جنگلو کوهو دریا ماموریتها انجام میشه یکم زود بازیش خسته کننده میشه مراحلش به زیبایی مراحل gta نیست . در مقایسه با جی تی ای کم میاره.
just cause 2 به نظر من بازی خیلی قشنگیه و از gta که فقط ترویج کثافت کاری و فحشا هستش خیلی بهتره البته همه بازی های شرکت rockstar این خصلت کثیفو دارن من به شخصه تمام بازی های این شرکت ملعون رو تحریم کردم
Shahroozs2
04-06-2010, 15:04
just cause 2 به نظر من بازی خیلی قشنگیه و از gta که فقط ترویج کثافت کاری و فحشا هستش خیلی بهتره البته همه بازی های شرکت rockstar این خصلت کثیفو دارن من به شخصه تمام بازی های این شرکت ملعون رو تحریم کردم
اره موافقم:10:
مخصوصا تو episode from liberty city
Advanced Ali-001
04-06-2010, 18:35
آقا حواستون باشه یه نقطه های آبی تو بازی هست اگه500تا بگیری یه جعبه هاییه خب اگه بگیرین یه چیزایی مثل تعداد تیرو پولو.....
اضافه میشه اینم یه تجربه خدمتتون!
ارادتمندعلی:11:
gta که خیلی بازیه چرتی هست و فقط و فقط نسخه san anderes اش قشنگ بود ، بقیه نسخه هاش چرتن بابا!
سلام
من با سیوی که یکی از دوستان گذاشتن در صفحات قبل قسمت باز شدن چتر رو رد کردم حالا نمیدونم این کدوم قسمته اما میری سمت چند ساختمون که بالای یکیش یه رگباره که دیش ماهواره ها رو میزنی در صدت بالا میره اما بعدش نمیدونم چیکار کنم میری سمت ساختمان های قسمت دیگه میمیری
نکنه باید اون درصد رو 100درصد کنی که اگه اینطوره دیگه چیزی نمونده بزنم که درصدم بالا بره من تا 52 درصد رسوندم
ممنون میشم کمکم کنین
Alireza.M67
05-06-2010, 21:04
یکم کارای عجیب غریب طرف انجام میده
حرکات عجیب چیه ؟ بگو حرکات ژانگولر .:31:
تازه یه کم که چه عرض کنم .
یه کم واسه همون 1 دقیقه اول بازیه .:31:
یارو از روی یه موتور که داره 100 تا میره ، میپره روی یه موتور دیگه که داره با سرعت 100 تا از سمت مخالف میاد .:18:
من نمیدونم چرا بهش میگن عقرب ! باید بگن کانگرو :31:
تازه این که یه چشمه بود ، خودتون دیگه میدونید چه حرکات دیگه ای انجام میده .
سلام
ممنون میشم کمکم کنین
کمککککککککککککک
یکی لینک پتچ رو نداره مال منم چتر باز نمیشه :37:
gta که خیلی بازیه چرتی هست و فقط و فقط نسخه san anderes اش قشنگ بود ، بقیه نسخه هاش چرتن بابا!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18:
Advanced Ali-001
07-06-2010, 19:33
تمام اسلحه ها وماشینا وتانکهاو هلی کوپترارو باز کردم50ساعت بازی22درصد......
موفق باشید.....
دوستان این بازیه قشنگیه ؟؟؟
از 1 ش خوشم اومد !!!
Hunter lord
08-06-2010, 08:12
دوستان این بازیه قشنگیه ؟؟؟
از 1 ش خوشم اومد !!!
من به شخصه از یکش بیشتر خوشم می آید تا شماره دومش .
از نظر من اصلا ارزش بازی نداره . من که خودم یک ساعت رفتم خسته شدم . فقط ماموریتاش اینه :
1 - یکی رو بکش .
2 - یک جا رو آزاد کن .
گرافیکش هم معمولی ولی طراحی چهره ها خیلی مضحک هستش .
در ضمن گفتم نظر شخصیه منه پس دوستان گیر ندن .
rawen.west69
08-06-2010, 17:49
کسی بازی مزخرف تر از این سراغ نداره؟؟؟!!!:31:
من یه مشکلی با این بازی دارم همون اول بازی که از هلی میوفتم پایین باید برم مارشال رو بگیرم وقتی نزدیکش میشم صفحه سیا میشه ویه لودینگ پایین میاد و همو جور میمونه بیشتر لودینگ ها هم همین جوریه به هیچ جایی نمیرسه
بازی پچی چیزی نداره از کرک SKIDROW هم استفاده میکنم
ممممممممممممممننننننننننن ننننننننننننووووووووووووو ووووووونننننننننننننننننن نننننن
Advanced Ali-001
08-06-2010, 21:42
توی دی وی دی بازی درایور هایی هست اونارو نصب کنید درست میشه دوست عزیز درضمن درایو گرافیکتونم باید آپ دیت باشه.
توی دی وی دی بازی درایور هایی هست اونارو نصب کنید درست میشه دوست عزیز درضمن درایو گرافیکتونم باید آپ دیت باشه.
ممنون :11:جیگر همه چی ددرسه :31:از
Microsoft Games for Windows - LIVE _ 195.55_desktop_win 7 _ DirectX _ vcredist_x86
حالا چه کنم:19:
Advanced Ali-001
09-06-2010, 08:24
دایرتک ایکس 32بیتی ویژوال بیسیک رو باید نصب کنی...
تو لرد هست تو خود بازی هم هست کلا قبل از نصب بازی اون درایورا رو باید نص کنی!
درسته یا نه چی میگی خوبی؟
دایرتک ایکس 32بیتی ویژوال بیسیک رو باید نصب کنی...
تو لرد هست تو خود بازی هم هست کلا قبل از نصب بازی اون درایورا رو باید نص کنی!
درسته یا نه چی میگی خوبی؟
هر چی فکر کنی نصبه میخام بدونم پچی نداره:5:
من از وب دان کردم:8:
:11:
eimanpaladin
09-06-2010, 11:49
ببخشید این بازی با cpu :3.4 full . single core مشکلی نداره
Heidari1388
10-06-2010, 13:36
سلام دوستان
من بازی رو دانلود کردم که حجمش 1.4 گیگ بود و بعد از نصب حجمش شد 4 گیگ
آیا این بازی دمو هست یا نسخه کامله؟!
از کجا بفهمم؟!
تا الان 5 درصد بازی رو رفتم!!!
نسخه بازی هم اینه: 1.0.0.1
سلام دوستان
من بازی رو دانلود کردم که حجمش 1.4 گیگ بود و بعد از نصب حجمش شد 4 گیگ
آیا این بازی دمو هست یا نشخه کامله؟!
از کجا بفهمم؟!
تا الان 5 درصد بازی رو رفتم!!!
نسخه بازی هم اینه: 1.0.0.1
منم دانش کردم از p30day.com اما تو لودینکا مشکل داره برای شما این جوری نیست :19:
از کجا گرفتید :10:
هیچ مشکلی نیست نه دمو هست نه چیز دیگه زبانهای بی مصرف پاک شده همین:5:
HELLBOY_HP
10-06-2010, 16:27
بچه ها سلام راهي هست كه بشه اين بازي رو xp هم اجرا كرد؟
Heidari1388
11-06-2010, 09:32
منم دانش کردم از p30day.com اما تو لودینکا مشکل داره برای شما این جوری نیست :19:
از کجا گرفتید :10:
هیچ مشکلی نیست نه دمو هست نه چیز دیگه زبانهای بی مصرف پاک شده همین:5:
هنوز زیاد بازی نکردم و نمیدونم لودینکا کجاست!!:13:
ولی تا الان که کرش مرش تو کارش نبوده و با مشکل برنخوردم:46:
هنوز زیاد بازی نکردم و نمیدونم لودینکا کجاست!!:13:
ولی تا الان که کرش مرش تو کارش نبوده و با مشکل برنخوردم:46:
لودینکا همونای هستند که قبل از این که وارد محیط بازی بشی میان همون لطفا صبر کنید خودمون :10:
مثل این
نگفتی از کجا گرفتی ادرسشو بده:31::27:
Heidari1388
11-06-2010, 15:29
آهان...
منظورت Loading... :31:
نه من مشکلی نخوردم و سریع بازی لود میشه
از تورنت دانلود کردم ، اینم لینکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسرعتش خوبه:46:
راستی این سایت دانلود تورنت شیلتتره با شیلتترشکن دانلود کن
S@nti@go_s&k
11-06-2010, 15:31
لودینکا
:31::31::31:
:31::31::31:
:16::16::16:
:26::26::26:
aminbritney
19-06-2010, 14:09
با 1 اش که اصلا حال نکردم.2ش چجوریه؟
به جی تی ای آی وی میرسه؟
با 1 اش که اصلا حال نکردم.2ش چجوریه؟
به جی تی ای آی وی میرسه؟
از نسخه ی اولش که خیلی بهتر شده ولی در کل مراحلش خیلی خیلی تکراریه
عمرا به گرد پای جی تی ای نمیرسه:5:
Davood_titan
23-06-2010, 10:16
دوستان تو ویندوز XP کسی تا حالا استفاده کرده
xeNociDe
23-06-2010, 10:19
دوستان تو ویندوز XP کسی تا حالا استفاده کرده
این بازی برای نسخه های بالاتر از XP هست یعنی : Vista , Seven , Mac OS
نسخه های پایین تر روش کار نمیکنن!
matrix_3s
23-06-2010, 22:58
یکی از آشغال ترین بازیایی که کردم بود:2:
آقا شماها چه جوری با این game play کنار میاین؟
اصلا نمیشه بازی کرد....
:41:
soheilsh
24-06-2010, 11:28
اتفاقا من بیشتر از gta این بازی رو دوست دارم...
اتفاقا من بیشتر از gta این بازی رو دوست دارم...
جاااااااااااااان؟
میشه چند تا دلیل بیاری؟
soheilsh
24-06-2010, 15:21
جاااااااااااااان؟
میشه چند تا دلیل بیاری؟
دلیل؟ هواپیما مسافربری رو میدزدی میری باهاش عشق و حال ، بالای کوه با ماشین این جاده رو بالا پایین میریی کلی حال میده ...، سیم وصل می کنی به یه چیزی بعد میکشیش اینور اونور
بازی از نظر گرافیک و محیط عالیه ،
من نتونستم چیز جالبی تو gta IV پیدا کنم ، شما می تونید راهنمایی کنید ؟
منم موافقم
به جرات میتونم بگم که gta sa از gta iv بیشتر بهم حال میده و just cause 2 از همه ی سری جی تی ای بیشتر حاب میده
keyhancat
25-06-2010, 13:24
خطاب به gta باز های محترم:شاید بعضی ها ترجیح بدن به جای اینکه با سیستم ماورایی شون بازم با gta iv مشکل افت فریم و نصب پچو هزار تا چیز دیگه داشته باشن بشینن با خیال راحت جاست کاز 2 رو نصب کنن و در حالیکه تو بازی دارن یه پایگاه نظامی رو منفجر میکنن یا از یه کوه چند هزار متری سقوط آزاد میکنن به gta فحش بدن و حال کنن.
Mammad Prince
25-06-2010, 17:30
واقعا بازی فوق العاده ای و می شه ساعت های طولانی با آن سر و کله زد !
اصلا خسته کننده نیست و درجه سختی بازی هم در درجه normal خیلی خوبه و بازی نه سخته نه اسون !
تا حالا با این بازی هیج مشکلی نداشتم و فعلا که دارم در محیط بی پایان panaue حال می کنم !
کمک.....!
سلام
من گرافیکم geforce nvidia 9600 gso هست.
ویندوزمم 7 هست
وقتی just cause 2 رو نصب کردم error زیر را داد.
the program cant start because fmodex.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
javad2015
27-06-2010, 19:50
من وقتی بازی رو اجرا میکنم داخل بازی میره ولی وقتی که new game رو میزنم داخل لودینگ گیر میکنه مشکل از کجاست؟
Heidari1388
27-06-2010, 21:25
کمک.....!
سلام
من گرافیکم geforce nvidia 9600 gso هست.
ویندوزمم 7 هست
وقتی just cause 2 رو نصب کردم error زیر را داد.
the program cant start because fmodex.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem
شما این فایلی که ضمیمه کردمو دانلود کن و داخل پوشه بازی بنداز ، انشالله که مششکلت حل میشه:
من وقتی بازی رو اجرا میکنم داخل بازی میره ولی وقتی که new game رو میزنم داخل لودینگ گیر میکنه مشکل از کجاست؟
شما هم آخرین پتچ بازی رو نصب کن ، احتمال زیاد مشکلت حل میشه...
در کل بازیش خدایی خیلی از GTA سرتره
من که تا 30 درصد بازی رفتم هنوز خسته نشدم
گرافیکش عالیه ، یعنی بعد از اینهمه بازی کردن هنوز گرافیکش جذابیت داره ...:20:
a.salireza
28-06-2010, 13:59
WoW ... واقعآ تعجب میکنم چجوری شما بازی رو از یه شاهکاری مثله GTA سر تر میدونید ... این نظره شخصیه منه . نمیخوام به بازی یا طرفداراش توهین کنم یا الکی از GTA و طرفداراش دفاع کنم . اما واقعآ چجوری این بازی میتونه سر تر باشه ؟! :18: من خودم هر دو بازی رو با هم دارم بازی میکنم . اما واقعآ نمیتونم به این بازی جذب شم ! نمیدونم چرا . درسته که بازی محیط وسیعی داره ، گرافیکی خوبی داره ، گیم پلی جالبی داره . اما بازم ... شاید چون به شدت توش اغراق شده ! نمیخوام بازی رو با GTA مقایسه کنم ( اگرچه اونم اغراق زیاد داره ) اما این بازی دیگه شاهکار کرده ! نمیدونم قطر این طناب ریکو چند صد متره ! هر جا میزنم ، درجا میگیرتش ! :دی
به شخصه از بازی با تمام خوبیاش خوشم نیمد . هنوزم نمیدونم دلیلش چیه . اما در کل ترجیح میدم Episodes From Liberty رو تموم کنم تا این یکی !
( اضافه میکنم نظره شخصیه ! )
Advanced Ali-001
28-06-2010, 16:22
gta کجا بود اصلاًکسی تونسته اینبازی رو100درصد تموم کنه عمراً
من که31درصد رفتم.....
Heidari1388
28-06-2010, 17:22
من هم بازی GTA IV و Liberty رو تا آخر بازی کردم ، ولی Gta San خیلی بهتر بود و وسعیتر و با امکانات بیشتر...
gust cause گرچه توش زیاد اغراق شده ولی بازیه دیگه...
اگه بتونن Gta رو با موتور بازی Just cause و وسایل اون بسازن ، چی میشه!!! عالی میشه ...:18:
matrix_3s
28-06-2010, 22:03
WoW ... واقعآ تعجب میکنم چجوری شما بازی رو از یه شاهکاری مثله GTA سر تر میدونید ... این نظره شخصیه منه . نمیخوام به بازی یا طرفداراش توهین کنم یا الکی از GTA و طرفداراش دفاع کنم . اما واقعآ چجوری این بازی میتونه سر تر باشه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم هر دو بازی رو با هم دارم بازی میکنم . اما واقعآ نمیتونم به این بازی جذب شم ! نمیدونم چرا . درسته که بازی محیط وسیعی داره ، گرافیکی خوبی داره ، گیم پلی جالبی داره . اما بازم ... شاید چون به شدت توش اغراق شده ! نمیخوام بازی رو با GTA مقایسه کنم ( اگرچه اونم اغراق زیاد داره ) اما این بازی دیگه شاهکار کرده ! نمیدونم قطر این طناب ریکو چند صد متره ! هر جا میزنم ، درجا میگیرتش ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شخصه از بازی با تمام خوبیاش خوشم نیمد . هنوزم نمیدونم دلیلش چیه . اما در کل ترجیح میدم Episodes From Liberty رو تموم کنم تا این یکی !
( اضافه میکنم نظره شخصیه ! )
gta همه جوره شاهکاره واقعا.........و هر بازی که سازندگانش تعریفشو کردن که نمیشه با شاهکار راک استار مقایسه اش کرد:27:
mehdiporbaba
29-06-2010, 00:34
این بازی مزخرف کجا و gta کجا
گرافیک در حد متوسط
مراحل تکراری و یکنواخت
عنصر تخیل در حد اووردوز
روند تکراری
عنصر داستانی در حد صفر
هوش مصنوعی در حد جلبک
عزیزانی که این طوری طرفداری این بازی رو می کنن می تونن بگن داستان بازی چیه و به غیر از یکسری اعمال که باید برای انجام ماموریت داد چه چیز جدیدی داره؟
اگه دلخوشی به اون طناب شونصد متری که بعد 10 دقیقه جذابیتش میشه در حد انجماد
کی می تونه شبیه سازی بسیار عالی و فوق العاده ی جی تی ای رو با این مقایسه کنه؟هندلینگ عالی وسایل نقلیه بی نظیره اما تو این بازی موتور با تانک هندلینگش مثل همه
قدرت و شبیه سازی دقیق اسلحه ها رو چی؟این بازی تونسته مثل سری اخر جی تی ای اینقدر دقیق شبی سازی کنه؟
صداگذاری چی؟
موسیقی چی؟
تنوع کاراکتر چی؟
اگه افت فریم پیدا کنیم بهتره از اینه که بازی نیومده بیرون باید پچ صدا براش پیدا کرد یا مشکل بازنشدن چتر داشته باشیم و مجبور بشیم از سیو دیگران استفاده کنیم یا بعد مرحله ی اول بازی سیاه بشه و بپره بیرون در صورتی که با همون سیستم dirt2 رو با دایرت ایکس 11 رو اخرین حد گرافیک داری بازی می کنه
عزیران همه ی این ها رو بزاریم کنار میزان محبوبیت رو می تونیم تو میزان فروش پیدا کنیم
این بازی رو می تونیم با سری قارچ خور مقایسه کنیم اما با جی تی ای نه
چرا عادت داریم از چیزی که بهش تعصب داریم و می دونیم که اشتباه جانبداری می کنیم
امروز همه می دونن جی تی ای سر تره،شما چه طوره؟
a.salireza
29-06-2010, 10:05
ولی خب اصلآ اینجا تاپیک Just Cause 2 هست ، نه مقایسه Just Cause و GTA ! فک کنم بهتر باشه بحث همینجا تموم بشه . هر کس یه نظری داره . دلیل نمیشه ما بهش گیر بدیم . شاید از نظر دوستان این بازی از GTA بهتر باشه .
بازیش به نظرم نسبت به نسخه ی اولش خیلی بهتر شده بود.
ولی یه مشکل اساسی داشت و اونم اینکه مرحله هاش بینهایت خسته کننده و کسل کننده و تکراری بود
رنگ آمیزی محیط خیلی قشنگ کار شده بود .گیم پلیش تقریبا شبیه به bionic commondo بود
خلاصه اینکه فقط ارزش یکبار بازی کردنو داره
راستی bionic commondo 2 هم داره میاد
Heidari1388
29-06-2010, 11:58
این بازی مزخرف کجا و gta کجا
گرافیک در حد متوسط
مراحل تکراری و یکنواخت
عنصر تخیل در حد اووردوز
روند تکراری
عنصر داستانی در حد صفر
هوش مصنوعی در حد جلبک
عزیزانی که این طوری طرفداری این بازی رو می کنن می تونن بگن داستان بازی چیه و به غیر از یکسری اعمال که باید برای انجام ماموریت داد چه چیز جدیدی داره؟
اگه دلخوشی به اون طناب شونصد متری که بعد 10 دقیقه جذابیتش میشه در حد انجماد
کی می تونه شبیه سازی بسیار عالی و فوق العاده ی جی تی ای رو با این مقایسه کنه؟هندلینگ عالی وسایل نقلیه بی نظیره اما تو این بازی موتور با تانک هندلینگش مثل همه
قدرت و شبیه سازی دقیق اسلحه ها رو چی؟این بازی تونسته مثل سری اخر جی تی ای اینقدر دقیق شبی سازی کنه؟
صداگذاری چی؟
موسیقی چی؟
تنوع کاراکتر چی؟
اگه افت فریم پیدا کنیم بهتره از اینه که بازی نیومده بیرون باید پچ صدا براش پیدا کرد یا مشکل بازنشدن چتر داشته باشیم و مجبور بشیم از سیو دیگران استفاده کنیم یا بعد مرحله ی اول بازی سیاه بشه و بپره بیرون در صورتی که با همون سیستم dirt2 رو با دایرت ایکس 11 رو اخرین حد گرافیک داری بازی می کنه
عزیران همه ی این ها رو بزاریم کنار میزان محبوبیت رو می تونیم تو میزان فروش پیدا کنیم
این بازی رو می تونیم با سری قارچ خور مقایسه کنیم اما با جی تی ای نه
چرا عادت داریم از چیزی که بهش تعصب داریم و می دونیم که اشتباه جانبداری می کنیم
امروز همه می دونن جی تی ای سر تره،شما چه طوره؟
دوست عزیز
GTA شش نسخه داده بیرون هنوز مشکل افت فریم و پچ و از این حرفا داره
Rockstar خیر سرش یه عمره داره بازی میسازه
حالا شما بازی مثل Just Cause که تازه دومین نسخه اونم از یه شرکت که من تازه اسمشو فهمیدم مقایسه میکنید؟!
من هم تمام نسخه های GTA رو بازی کردم و دوست دارم ، ولی منظورم فقط نقد هست و متعجب از این که چرا بعد از این همه سال Rockstar باید هی پسرفت کنه تا پیشرفت...
حالا شما دارید تعصبی نظر میدید یا ما؟!
در ضمن بازی GTA IV به نظر من اصلا داستان درست و حسابی نداشت:27:
در مورد داستان کاملا باهات مخالفم
چون داستانش بینظیر بود.شما اگه نسخه ی بعدیش هم بازی کنی کل داستانو متوجه میشی
یعنی هم iv و بازی کنی وهم EFLLC
matrix_3s
29-06-2010, 18:08
دوست عزیز
GTA شش نسخه داده بیرون هنوز مشکل افت فریم و پچ و از این حرفا داره
Rockstar خیر سرش یه عمره داره بازی میسازه
حالا شما بازی مثل Just Cause که تازه دومین نسخه اونم از یه شرکت که من تازه اسمشو فهمیدم مقایسه میکنید؟!
من هم تمام نسخه های GTA رو بازی کردم و دوست دارم ، ولی منظورم فقط نقد هست و متعجب از این که چرا بعد از این همه سال Rockstar باید هی پسرفت کنه تا پیشرفت...
حالا شما دارید تعصبی نظر میدید یا ما؟!
در ضمن بازی GTA IV به نظر من اصلا داستان درست و حسابی نداشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راک استار فقط واسه پی سی حس بازی ساختن نداره
روی کنسولها که افت فریم وجود نداشت
Dark.Life
15-07-2010, 23:06
من یه مشکلی با این بایزی دارم
همون اولاش که باید 2 تا sam site رو منفجر کنه بعد که هلیکوپتر میاد میگیرمشو میره که بره مرحله بعد همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته
مشکل از چی میتونه باشه ؟
نصافآ گرافیکش خیلی جوابه نصبت به فضای وصیعی که در اختیار گیمر میزاره...من وقتی بازی رو نصب کردم باورم نمیشد که ساختن آب دریا اینقدر طبیعی و فوق العاده باشه!و یا انفجارها که به بهترین شکل درست شده بودن...:5:
من به گرافیک بازی 9/10 میدم و اون یک امتیاز منفی به خاطر کار نکردن جالب روی ساختن وسایل نقلیه بود که خیلی مبتدیانه ساختن..گیم پلی بازی هم به نظرم کلآ با سبک GTA فرق می کنه و نوع چرخش دوربین و دویدن که حالت اکشن و خشونت رو نشون میده یه جورایی ...8/10
اما در مورد سختی مراحل بازی که اصلآ بعضی هاش رد نشدنیه و واقعآ ضعیف از نظر داستان پردازی بوده و کلآ وقت گیره...6/10
مطمئنن اگر بازی GTA همچین گرافیکی داشت JUST C 2 دیگه حرفی واسه گفتن نداشت...نمیدونم چرا اینقدر طولانیه تموم نمیشه!!!:31:
خوب دیشب ساعت 2 صبح بود که بازی تمام شد
من هنوز در عظمت و وسعت این بازی موندم
همون طور که Gamespot اشاره کرده بود یک محیط بسیار بزرگ با گرافیک بالا و کلی کار که مدت ها سرگرم میکنه
درست هم میگفت
من اخر بازی game hour ام رو زد 19:43 ولی 28 درصد تکمیل شد که story تمام شد
و با این که این همه گشتم فقط 102 تا از 368 تا location رو پیدا کردم
24 تا achieve رو هم از 50 تا گرفتم
اخرش هم مشخص شد که شماره 3 در کاره
باز هم میگم شدیدا یک داشتان خفن میطلبید تا بشه 10
عالی بود بازی
بین این همه بازی کلیشه ای با engine های تابلو و محیط های تکراری و روتین یک تنوع زیبا و چشم نوازی مثل just cause 2 لازم بود !
دوست عزیز شما که این بازی رو تموم کردی,میشه لطف کنی بگی با هلی .کوفتل. چجوری سر مجسمه بلند کنم ببرم یک جا دیگه بزارم!؟؟؟:31:مرسی
دوست عزیز شما که این بازی رو تموم کردی,میشه لطف کنی بگی با هلی .کوفتل. چجوری سر مجسمه بلند کنم ببرم یک جا دیگه بزارم!؟؟؟:31:مرسی
باید با اون طنابت این کارو انجام بدی.
اول یه F به سر مجسمه بزن.بعد F و نگه دار و ولش نکن.بعدش نشونه ی موس و ببر رو هلیکوفترت:31: بعد دوباره F و بزن .همین..بعد این سر مجسمه به هلیکوپترت وصل میشه
Dark.Life
16-07-2010, 12:03
من یه مشکلی با این بایزی دارم
همون اولاش که باید 2 تا sam site رو منفجر کنه بعد که هلیکوپتر میاد میگیرمشو میره که بره مرحله بعد همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته
مشکل از چی میتونه باشه ؟
کسی نبود کمک کنه ؟!
دوستان من وقتی وارد بازی میشم بعد از اینکه روی start کلیک می کنم شروع می کنه به loading اما بعدش وارد بازی میشه اما فقط صادا داره یعنی صفحه رو loading هست اما صدای بازی میاد
مشکل چیه
ممنون می شم کمکم کنید
خب از آخر با تمام سختیهایی که داشت تموم شد:19:
یه سری از بچه ها گفتن 30 درصد بیشتر نمیشه وقتی بازی تموم میشه ولی من الان فیکس 38 درصد رفتم و زمانی که دوباره اومدم تو بازی دیدم خود بازی می خواد اتوماتیک به نت وصل شه!!!:exclamati
(سوار هواپیمای مسافربری میشی چه حالی میده):27:فقط اگه میشد مثلآ از جو زمین خارج شه خیلی خاص میشد این بازی!!!!:31:
Advanced Ali-001
16-07-2010, 16:04
اینا دیگه سوال کردن نداره.....
گرافیکتون نمیکشه یا گرافیک بازی رو پایینتر بیارین یا از حالت پیشرفته خارج کنین......
یا شاید هم شما توی dvd های بازی دایرکت ایکس یا درایور هاشو نصب نکردین.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.:10:
کسی نبود کمک کنه ؟!
شاید از کرک باشه،که به احتمال زیاد هم از همونه، خواستی بگو لینک کرک یا سیو بعد از اونجا رو بزارم برات،سرچ کنی خودم حدودا 2 ماه پیش تو همین تاپیک گذاشتم،
soltanarash
18-07-2010, 21:54
دوستان من وقتی وارد بازی میشم بعد از اینکه روی start کلیک می کنم شروع می کنه به loading اما بعدش وارد بازی میشه اما فقط صادا داره یعنی صفحه رو loading هست اما صدای بازی میاد
مشکل چیه
ممنون می شم کمکم کنید
فکر کنم update گرافیکتو بگیری درست شه. چون just cuase روی update خیلی حساسه.
سلام
من سه ماه این بازی رو گرفتم ولی هنوز نتونستم اون پچش رو بدست بیارم چون اون لینک که حذف شده د نتیجه نسخه ای که من دارم چتر بازی باز نمیشه و صدا هم مشکل داره
یعنی کسی از دوستان نیست کمکم کنه چون این بار چندومه درخواست میدم
Advanced Ali-001
19-07-2010, 05:36
سلام
من سه ماه این بازی رو گرفتم ولی هنوز نتونستم اون پچش رو بدست بیارم چون اون لینک که حذف شده د نتیجه نسخه ای که من دارم چتر بازی باز نمیشه و صدا هم مشکل داره
یعنی کسی از دوستان نیست کمکم کنه چون این بار چندومه درخواست میدم
یعنی چی مگه پچ بازی توی dvd های بازی نبود؟dvd1,2رو باز کنین فایل های درایور رو اجرا کنین درست میشه ایشا....
بعدشم نسخه شرکتی این بازی پدر آدمو درمیاره!:41:
xeNociDe
19-07-2010, 07:35
قضیه این White Tiger ها چیه...!؟
فقط چندبار اسمشو از رادیوی PDA شنیدم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چندبار اسمشو از رادیوی PDA شنیدم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره کسی میدونه؟ من هرچی زدم به این در و اون در نفهمیدم.
Advanced Ali-001
19-07-2010, 08:46
آره کسی میدونه؟ من هرچی زدم به این در و اون در نفهمیدم.
درسته وایت تایگر یه آدمی چاق وآمریکایی دشمن ریگو رودریگز که از آمریکا تا اینجا دنبالشه ولی اون عوض شده مرد خوبیه......
داستان گرفتنش اینجوریه که شما میری اون پایین نقشه یه مأموریت هست نیگا:
بعد که میری اینجا شیطان جنوب(همون وایت تایگر!)میگه یه یارو رو گرفتن دولت دیکتاتوری باید بری به یکی رشوه بدی همون مأموریت آبیه بزرگه اون وسط اونجا یه رفیق وایساده یه پولی از ریکو میگیره ومحل زندونی شدن رفیق وایت تایگر رو میگه بعد باید بری اونجارو بندازی رو هوا بعد بری روی یه برج یه کنترل هست اونو ورداری کمین کنی تا اون زندانیو میخوان انتقال بدن اون موقع شبیخون میزنی رفیق ریکو رو نجات میدی بعد دوتا چک بهش میزنی اونم میگه بیا با موتور بریم پیش وایت تایگر!توی راه پدرتونو درمیارن اونقدر مین دارن!!!!!!!!!
بقیشم رفتم ولی بگم ضایع میشین خلاصه بی مزه میشه.....ولی آخرش مأمورا میان ریکو رو میگیرن از سقف برعکس آویزونش میکنن!
بعد که آماده اعدام میشه رفیقش وایت تایگر میاد نجاتش میده اونجا ریکو میفهمه که درباره وایت تایگر اشتباه میکرده بعد با هم قرار میزارن که دولت رو نابود کنن....
برین بازی کنین!:27::21::21::21::21::21:
xeNociDe
19-07-2010, 08:49
ممنون من الان رفتم اون قسمت که یک نفر رو نجات میدی بعد بهت قول میده ببرت پیش White Tiger ها...
خداییش خیلی سخته![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Advanced Ali-001
19-07-2010, 09:00
ممنون من الان رفتم اون قسمت که یک نفر رو نجات میدی بعد بهت قول میده ببرت پیش White Tiger ها...
خداییش خیلی سخته![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی برو من100ساعت بازی کردم هنوز نتونستم این شاهکار رو تموم کنم خیلی سخته غاینو بخر اونو بخر اینجارو 100درصد کن این هواپیمارو رو هوا بزنو...........
پدرم درومد.....:41:
xeNociDe
19-07-2010, 09:04
این بازی که هیچوقت تموم نمیشه!!!
این بازیش در سبک GTA هست یعنی بعد از پایان مراحل اصلی میتونی بری و هرطور خواستی بازی کنی.
k-hashemi
19-07-2010, 16:11
کسی تا حالا تونسته با
game hour:40
completion :% 28
پانای رو بکشه؟(تونستم:31:)
اقا یه سوال یعنی الان که agency mission تموم شد باید فقط جاهای مختلف رو پیدا کرد و کالکشن جمع کرد؟
دیگه stronghold take cover نداره؟
k-hashemi
19-07-2010, 17:59
یه چیز جالب
میدونستید واقعا پانائو وجود داره یه جای توریستیه تو مالزی با یه همچین اسمی: bukit panau
اینو گفتم که بدونید همچین هم تخیلی نیست
---------------------------------------------------------
بعد دو تا سوال:
وقتی دو تا شی رو به هم وصل میکنه دیدید طناب جدا میشه از دستش!! چه جوری ؟:31:
----------------------------------
رادیوی پانائو دروغ میگه؟ چون یادمه تو همون بخش پیدا کردن وایت تایگر همون معبده بعد از اینکه کلی سرباز ور فرستادیم هوا و اوضاع اروم شد
حس کردم رادیو دروغ گفت که نیرو های امنیتی پیروز شدن و ما(ریکو و....)شکست خوردیم
درسته؟
k-hashemi
20-07-2010, 13:10
دریچه دقیقا کجاست؟
بعد این یعنی چی؟
TheGnomonWorkshop
20-07-2010, 13:19
من وقتی که میخوام بازی رو نصب کنم :31:...میخواد بازی رو اول آپدیت کنه
خودش همینجوریه؟
حدودا حجم آپدیت چقدره؟
تا 30% رو توی 10 دقیقه میره ولی بعدش خیلی کند میشه...
xeNociDe
20-07-2010, 13:48
من وقتی که میخوام بازی رو نصب کنم :31:...میخواد بازی رو اول آپدیت کنه
خودش همینجوریه؟
حدودا حجم آپدیت چقدره؟
تا 30% رو توی 10 دقیقه میره ولی بعدش خیلی کند میشه...
خب اینترنت رو قطع کن و یک کرک خوب روش بریز...
k-hashemi
20-07-2010, 14:22
اقا این که فقط لاست رو نداره که اینو هم ببینید
I Am Legend Easter Egg
Entry Location:
X: 18207 Y:21543
At coordinates X: 18207 Y:21543 there are a table and chair on a doc, a reference to the scene in the film where Will Smith is looking for any survivors
TheGnomonWorkshop
20-07-2010, 16:26
خب اینترنت رو قطع کن و یک کرک خوب روش بریز...
مشکل اینجاست که موقع نصب کردن این جوری میشه...
این چه بازییه دیگه!:41:من بازیو تموم کردم ولی هنو دارم میرم اون جاهایی که مثل فرودگاه و شهرها و دهکده ها اینا رو هم باید 100 درصد کنم لیولشو تا بازی ریز ریز به 100 درصد خودش برسه!:13:بدبختی اینجاست که اینجور که من تو نقشه با این وضعیت می بینم فکر کنم یه 2 سالی طول می کشه بخوام 100 درصد کنم!!!!!!!!!!!!28 ساعت بازی---40%
k-hashemi
20-07-2010, 18:05
cheatcc.com/pc/justcause2cheatscodes.html
یعنی چی مگه پچ بازی توی dvd های بازی نبود؟dvd1,2رو باز کنین فایل های درایور رو اجرا کنین درست میشه ایشا....
بعدشم نسخه شرکتی این بازی پدر آدمو درمیاره!:41:
سلام گفتم که نسخه ای که من دارم مال همون اوایله که بازی اومد و مشکل باز شدن چتر و صدا داشت و براش یه پچ اومد ولی متاسفانه از محل اپلودش سریع پاک شده و نتونستم بگیرمش برا همینم نتونستم بازی رو بعد نصب و اجرا جلو برم چون چتر باز نمیشه
حالا ممنون میشم اگه از دوستان کسی لینکه دیگه ای داره یا اپلود کنه بخدا ثواب داره
ممنون
سلام گفتم که نسخه ای که من دارم مال همون اوایله که بازی اومد و مشکل باز شدن چتر و صدا داشت و براش یه پچ اومد ولی متاسفانه از محل اپلودش سریع پاک شده و نتونستم بگیرمش برا همینم نتونستم بازی رو بعد نصب و اجرا جلو برم چون چتر باز نمیشه
حالا ممنون میشم اگه از دوستان کسی لینکه دیگه ای داره یا اپلود کنه بخدا ثواب داره
ممنون
اتفاقا مال من هم از همون اوایل بود(تو عید) و مشکلی نداشت!: د ی
به هر حال،اون اولا که پچ نبود من دست به یک عمل خیرخواهانه زدم: د ی و سیو دقیقا بعد از باز شدن چتر(Welcome to panau) رو برای همه بچه ها گزاشتم و دیگه مشکلی نداشتن،میتونی سیو رو از اینجا دانلود کنی:
_
منظورتون از صدا،جلو بودن صدا نسبت به اشخاص هست دیگه؟
k-hashemi
20-07-2010, 20:58
من هم مشکل جلو بودن صدا رو داشتم ولی همین چند روز پیش اپدیت کارت گرافیکم رو نصب کردم کامل بر طرف شد یه امتحانی بکنید.
به هر حال،اون اولا که پچ نبود من دست به یک عمل خیرخواهانه زدم: د ی و سیو دقیقا بعد از باز شدن چتر(Welcome to panau) رو برای همه بچه ها گزاشتم و دیگه مشکلی نداشتن،میتونی سیو رو از اینجا دانلود کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید_
ممنون دوست عزسز من همون موقع هم این سیو رو گرفتم و ریختم اما بازی رو معلوم نمیشه از کدوم مرحله است و همش باید یه سرس جایگاه های بمبافکن و غیره رو با نشستن پشت یوشکا از بین برد اما تموم نمیشه که معلوم نمیشه باید چیکار کرد به طرف ساختمان دیگه هم که بری کشته میشی
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
من هم مشکل جلو بودن صدا رو داشتم ولی همین چند روز پیش اپدیت کارت گرافیکم رو نصب کردم کامل بر طرف شد یه امتحانی بکنید.
منم کارت گرافیکم رو به ورژن 10/6 ازتقاء دادم اما باز همونه کارتمم ATI5850 هستش
Advanced Ali-001
21-07-2010, 09:13
این چه بازییه دیگه!:41:من بازیو تموم کردم ولی هنو دارم میرم اون جاهایی که مثل فرودگاه و شهرها و دهکده ها اینا رو هم باید 100 درصد کنم لیولشو تا بازی ریز ریز به 100 درصد خودش برسه!:13:بدبختی اینجاست که اینجور که من تو نقشه با این وضعیت می بینم فکر کنم یه 2 سالی طول می کشه بخوام 100 درصد کنم!!!!!!!!!!!!28 ساعت بازی---40%
تازه 40درصدخسته نباشی عزیزم من100اسعت بازی کردم60درصدم.....:41:
بعدشم باید اول کل اون مناطق بفرستی روهوا کل کل رو بعدش بری کل اون جعبه های بلک باکس واسکولس هارو بگیری اوهههههههههههههه پولتو باید به5میلیون برسونی درجه انفجارهارو به بالای2میلیون برسونی کجای مکاری برو بازیتو بکن!:27:
_
ممنون دوست عزسز من همون موقع هم این سیو رو گرفتم و ریختم اما بازی رو معلوم نمیشه از کدوم مرحله است و همش باید یه سرس جایگاه های بمبافکن و غیره رو با نشستن پشت یوشکا از بین برد اما تموم نمیشه که معلوم نمیشه باید چیکار کرد به طرف ساختمان دیگه هم که بری کشته میشی
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
منم کارت گرافیکم رو به ورژن 10/6 ازتقاء دادم اما باز همونه کارتمم ATI5850 هستش[/B]
ممنون
اون موقع که بازی میخرین بگین به یارو مگه میشه بازی بخرین ناقص باشه؟ازکجا گرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازیتون شرکتی هست اگه شرکتی هست که بندازش سطل آشغال!
بعدشم من هرچی سایت مایت هارو گشتم پچی چیزی ندیدم....
فقط شما میتونی بری تو سایت خود بازی:
خب اونجا یه سری وسایل جدید گزاشتن مثل یه اسلحه قشنگ یه چتر نارنجی رنگ که روش عکسه زدان دریایی و....
بیا اینم عکسش:
برو اینو دانلود کن درست میشه ایشا....
ارا دنتمند علی.:40:
xeNociDe
21-07-2010, 09:16
مشکل من حل شدنی نیست فکر کنم...
این بارو موتوریه که میبرت پیشش چرا اینقدر سریع حرکت میکنه آدم نمیتونه بره دنبالش مینویسه
You are Lost him!!!
Advanced Ali-001
21-07-2010, 09:27
مشکل من حل شدنی نیست فکر کنم...
این بارو موتوریه که میبرت پیشش چرا اینقدر سریع حرکت میکنه آدم نمیتونه بره دنبالش مینویسه
You are Lost him!!!
شما یه لطفی کن برو از خیابون جلوش دربیا میدونی برو تو دریا دقیقاًروبروت میری روی پل از روی پل میری اون خیابونه که دورمیزنه میاد بالا دقیقاًروبروت درمیاد گرفتی بعد اونجا اگه من جای تو بودم از روی دنیا حذفش میکردم.:27:
peyman_nn
21-07-2010, 10:58
سلام
دوستان کسی جواب منو نمیده ، این بازی برای من نمیاد
اینم ارورش
پایینی مربوط به یک بازی دیگه است
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
سلام
اینم ارورش
احتمال زیاد ویندوزه ویندوزت هفت اگه نسخه اروپایی بدون مدیا پلیر باشه اخطار صدا میده اگه هم نباشه دایرکس و تمام محتویات سی دی صدای کامپیوتر رو نصب کن تو بخش هاردور - دیوایس مننجر ببین هرچه سخت افزار شناسای نشده هست رو راه اندازی کن
اونا ماموریتهای جانبی هستند نیازی نیست که حتما بری طوری می گی انگار وصله بجونته ماموریتهای اصلی یک علامت آبی پررنگ تکه تکه بچه 5ساله هم میفهمه منظورم با شما نبود ببخشیدا من تمومش کردم داداشم میرفت اونها رو تکمیل میکرد فقط با سه سرکوفت زدن به من اخرشم خسته شد ول کرد این کار بیهوده رو باسه وقتی بزار که هیچ بازی تو بازار نباشه و حوصله ایین کارای الکی رو داشته باشی قسمت قبلی بود اما ماموریتاش تکراری بودن این جانبیاش سرگرم کننده تر از ماموریتای اصلیش بود
55%====30 ساعت :5:
تا تموم شه فکر کنم just cause 3 میاد:20:
اونا ماموریتهای جانبی هستند نیازی نیست که حتما بری طوری می گی انگار وصله بجونته ماموریتهای اصلی یک علامت آبی پررنگ تکه تکه بچه 5ساله هم میفهمه منظورم با شما نبود ببخشیدا من تمومش کردم داداشم میرفت اونها رو تکمیل میکرد فقط با سه سرکوفت زدن به من اخرشم خسته شد ول کرد این کار بیهوده رو باسه وقتی بزار که هیچ بازی تو بازار نباشه و حوصله ایین کارای الکی رو داشته باشی قسمت قبلی بود اما ماموریتاش تکراری بودن این جانبیاش سرگرم کننده تر از ماموریتای اصلیش بود
الان واسه pc بازی با گرافیک تر و وصیعتر از این به نظرت هست؟ هیچ نوع وسیله ای نیست که نتونی سوار شی یا هر کار که نخوای انجام بدی:31:تو 100 ساعت 100% می کنم.....................عکس هم میزارم وقتی تموم شد:10:
Advanced Ali-001
21-07-2010, 19:40
دستان کسی نمی دونه این چیز میزای جدیدو چطوری باید دانلود کرد تو بلک مارکت قرار داد؟
ازصبح تا حالاتلاشم ثمری نداشته.....:13:
سلام
اینم ارورش
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
سلام
اینم ارورش
دوست عزیز ویندوز 7 همینه اینوجوری میشه من یک بازی به نام لانه شیطان داشتم همین پیغام داد ولی دست کاریش کردم درست شد حالا خود دانی:31:
Advanced Ali-001
21-07-2010, 20:10
نه نه درایورهای داخل سی دی رو نصب نکرده دوست گرامی برو درایور های داخل dvdرو نصب کنید درست میشه.:11:
k-hashemi
21-07-2010, 22:56
فکر کنم با این برنامه بتونی وارد بازیشون کنی
k-hashemi
21-07-2010, 23:07
من اینو میخوام نمیتونم بگیرم
با برنامه بالا ولی نمیتونم بگیرم چون بالای از مگا اپلوده ومن مشکل دارم
علی اقا نمیتونی کاریش کنی؟
دوست عزیز ویندوز 7 همینه اینوجوری میشه من یک بازی به نام لانه شیطان داشتم همین پیغام داد ولی دست کاریش کردم درست شد حالا خود دانی:31:
نه از ویندوز نیست که...اصلآ این بازی کلآ واسه ویندوز 7 اومده رو xp مشکل داره
شما همین کاری که علی آقا گفت رو انجام بده حل میشه..اگه نشد luncher که تو dvd بازی بوده مشکل داره
کسی نمیدونه این فایل مد لباس جدید که از سایت بازی می گیریم رو کجا باید بریزیم ؟؟:41:
k-hashemi
22-07-2010, 12:11
باید همون gibbed tools باشه که لینک دادم امتحان کن صفحه قبل لینکش هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم جالبه
k-hashemi
22-07-2010, 15:27
اقا اونایی که archives_win32 داره فرمتش (.tab و .arc) هست
رو بریزید توی مسیر اصلی بازی تو یه فولدری به همین نام
ولی اونایی که xml هستند رو هنوز نتونستم پیدا کنم باید چی کار کرد
اقا اونایی که archives_win32 داره فرمتش (.tab و .arc) هست
رو بریزید توی مسیر اصلی بازی تو یه فولدری به همین نام
ولی اونایی که xml هستند رو هنوز نتونستم پیدا کنم باید چی کار کرد
الان من مد مورد نظر Robo+Battlesuit رو از سایتش دان کردم ولی فایلهای داخلش همه با فرمت dds هست که معلوم نی باید کجا کپی کنم!!!!این مدش باعث میشه نصف بدن ریکو مثل نابودگرها تو بازی ترمیناتور بشه یعنی آهنی:5::41:
k-hashemi
22-07-2010, 17:05
میدونم منم دیدم تو read me اینو نوشته
Installation:
Extract to the subdirectory 'dropzone' of Just Cause 2' game folder
Remove :
Delete 'the "FRX" folder
منم رمبو ،007،هیث لجرو... رو دانلود کردم
خیلی ساده یه فولدر باید با اسم dropzone بسازی هر چی خواستی بریزی میریزی توش من الان رمبو شدم!!!!
Advanced Ali-001
23-07-2010, 10:35
مشکلات بازی های شما از اینه که بازی محدود شده یا اصطلاحاًlimited edition روناآگاهانه رفتید گرفیت!
صد بار من تو این انجمن گفتم بازی شرکتی نگیرین فور ویندوز بگیرین بایاروطی کنین......
این بازی رکورد های خیره کننده ای داره مثلا یه یاو تونسته1میلارد نفر بکشه من الان5000نفرکشتم....
یا تونسته5000کیلومتر رانندگی کنه که من200کیلومتر کردم....
Rooh1368
27-07-2010, 12:42
سلام من دو مشکل در این بازی دارم 1-صدا وتصویر در دموها هماهنگ نیست 2-دوربین بازی کند حرکت می کنه تنظیمات رو به کمترین حد ممکن رسوندم ولی فایده نکرد کارت گرافیکم gforce 9400 512 هستش کارت گرافیکم به روز کردم مشکل حل نشد فقط در این بازی مشکل دارم ویندوزم 7 هستش
سلام من دو مشکل در این بازی دارم 1-صدا وتصویر در دموها هماهنگ نیست 2-دوربین بازی کند حرکت می کنه تنظیمات رو به کمترین حد ممکن رسوندم ولی فایده نکرد کارت گرافیکم gforce 9400 512 هستش کارت گرافیکم به روز کردم مشکل حل نشد فقط در این بازی مشکل دارم ویندوزم 7 هستش
مشکل اولتون رو که چند صفحه قبل جوابشو دادن
اما مشکل دومتون بر میگرده به همون کارت گرافیک فکر کنم چون این بازی یک گرافیک فوق العاده لازم داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز 7 از همه مهمتره واسه اجرای درست این بازی...باز هم اگر سایر دوستان اطلاعات بهتری دارن به این دوستمون کمک کنن
یک چیز جالب راجب گرافیک جذاب این بازی اینکه به قدری رو نقاط ریز همه چیز به دقت کار شده و وقت گذاشتن,جزر و مد آب هست که شما هنگامی که یک ماشین یا هر وسیله دیگه ای رو به کنار ساحل ببرین(روز) بعد از 15 دقیقه یا بیشتر که کمی زمان گذشت میتونین ببینین که همون وسیله کاملآ داره در آب فرو میره!!!واقعآ جالبه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Advanced Ali-001
27-07-2010, 23:15
باسلام.
درون DVD های بازی درایورهایی هست که باید نصب بشن لازمن مخصوصاًویژوال بیسیک ودایرکت ایکس.
درضمن شما بازیتون کرک هم داره وچتر باز میشه یانه؟
مطلب دوم شما کارت گرافیکت ازرده خارج شدس بسیار بسیار ضعیف هست واین بازی کرات حداقل256مگ ازنسل های جدید میخوادنظر من روی عوض کردن کارت گرافیکتون باتوجه به اینکه درآخرین روزهای عمرش دربازاربه سرمیبره.
میتونید درانجمن مشاوره برای خرید کار گرافیک ومانیتورشرایطتون رومطرح کنید:
مطمئن باش اشکالاتی که توبازی ها میبینی به خاطرضعف کارت گرافیکیتون هست.
علی.:11:
MJ assassins creed
28-07-2010, 12:14
بچه ها من بازی رو تازه گرفتم.یعنی دی وی دی رامم خراب بود تازه بازی رو نصب کردم.وقتی که کار نصب تموم میشه کرک رو میریزم موقع اجرا این ارور رو میده چه کار کنم.
sepehr_x50
28-07-2010, 15:03
سلام.
یکی از بپه ها اینو نصب کرده. میگه بازی رو نمیتونه سیو کنه. مشکل از کجاست؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
Advanced Ali-001
28-07-2010, 17:14
بچه ها من بازی رو تازه گرفتم.یعنی دی وی دی رامم خراب بود تازه بازی رو نصب کردم.وقتی که کار نصب تموم میشه کرک رو میریزم موقع اجرا این ارور رو میده چه کار کنم.
باسلام.
توی dvd های بازی یه سری درایور هست که باید نصب بشن وگرنه بازی اجرا نمیشه.
دایرکت ایکس وویژوال بیسیک.نصب کنین درست میشه.
سلام.
یکی از بپه ها اینو نصب کرده. میگه بازی رو نمیتونه سیو کنه. مشکل از کجاست؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
Escape>save game> new file>save
یعنی اینقدرسیو کردن سخته؟
اگه مشکلتون حل نشدممکنه بیشتر توضیح بدین ارورمیده یا چیزدیگه....
Rooh1368
28-07-2010, 18:52
در مورد جوابی که دوستان در صفخه قبل به سوالم داده بودند بگم که من با همین کارت گرافیک بازی های گرافیک بالا مانند redident evil 5 و gear of war خیلی بازی های گرافیک بالای دیگر روی لول بالای بازی اجرا کردم وهیچ مشکلی تا حالا در هیچ بازی نداشتم فقط بازی gta 4 iv بود که خود بازی خیلی مشکل داشت علاوه بر این گفتم من تنظیمات را به پایین ترین حد ممکن رساندم بازی هیچ فرقی نکرد یعنی از درحه high باری به پایین ترین مقدار رساندم بنابراین کارت گرافیک من مشکلی نداره واین بازی مشکل داره مشکل باز نشدن چتر و سیو نشدن هم ندارم همین
sepehr_x50
28-07-2010, 19:43
Escape>save game> new file>save
یعنی اینقدرسیو کردن سخته؟
اگه مشکلتون حل نشدممکنه بیشتر توضیح بدین ارورمیده یا چیزدیگه....
بنده این بازی رو ندارم وگرنه مشکلش رو حل میکردم + اینکارو کردن قبلا پیغام میده Failed to save
؟
ممنون
Advanced Ali-001
28-07-2010, 20:07
در مورد جوابی که دوستان در صفخه قبل به سوالم داده بودند بگم که من با همین کارت گرافیک بازی های گرافیک بالا مانند redident evil 5 و gear of war خیلی بازی های گرافیک بالای دیگر روی لول بالای بازی اجرا کردم وهیچ مشکلی تا حالا در هیچ بازی نداشتم فقط بازی gta 4 iv بود که خود بازی خیلی مشکل داشت علاوه بر این گفتم من تنظیمات را به پایین ترین حد ممکن رساندم بازی هیچ فرقی نکرد یعنی از درحه high باری به پایین ترین مقدار رساندم بنابراین کارت گرافیک من مشکلی نداره واین بازی مشکل داره مشکل باز نشدن چتر و سیو نشدن هم ندارم همین
باسلام.
این بازی گرافیک بالامیخواد کارت گرافیک سری4و5کمپانی ATI وکارتهای NVIDIA سری های 8500به بالا اونم سری GTX GTS ULTRA.
وازسری کارتهای GTX همGTX240به بالا.
کارتهای9800 9500 9400 جون این بازی رو دارن دررزولوشن کم.:46:
بنده این بازی رو ندارم وگرنه مشکلش رو حل میکردم + اینکارو کردن قبلا پیغام میده Failed to save
؟
ممنون
بازیتون مورد داره به نظر من بازی رو پاک کنه دوباره نصب کنه باکرک ودرایورهاش.
یا:
توی پوشهDOCUMENT فایلSquare Enix روپاک کنه.
HardWare Professor
28-07-2010, 20:22
؟
ممنون
دوست عزیز بازی سالمه و هیچ مشکلی نداره///
این کار رو بکن که میگم بعد براحتی سیو میکنه{تضمینی 100 درصد}
برای ورود به بازی کلیک راست کن و بعد بیا روی run as adminstators/////////
همه دوستانی که مشکل سیو دارن اینطور مشکلشون حل میشه/////
sepehr_x50
29-07-2010, 07:18
ممنون. خبرشو میدم...
اینم که ظاهرا تازه اومده (!) :
Just Cause 2 Update 1-SKIDROW
Genre: Action Adventure
Release Date: Mar 26 2010
Platforms: PC, X360, PS3
Publisher: Square Enix
Developer: Avalanche Studios
Ratings: 8.0/10
18.72 MB | sr-jc2u| Steam + CEG
xeNociDe
29-07-2010, 09:31
دیروز بلاخره تموم شد...
مغزم ترکید تا بازی تموم شد پیشنهاد میکنم حتماً کسانی که بازی نکردن بازیش کنن.
آخرش خیلی جانانه تموم میشه!
Advanced Ali-001
29-07-2010, 10:09
دوست عزیز بازی سالمه و هیچ مشکلی نداره///
این کار رو بکن که میگم بعد براحتی سیو میکنه{تضمینی 100 درصد}
برای ورود به بازی کلیک راست کن و بعد بیا روی run as adminstators/////////
همه دوستانی که مشکل سیو دارن اینطور مشکلشون حل میشه/////
سلام.
ممنون ازدوست خوبمون من اصلاًاین راه روفراموش کرده بودم!:27:
ممنون. خبرشو میدم...
این آپدیت رو ازکجا آوردی من تو سایت خودش عضوم لی هم آمارشو دارم همچین چیزی ندیدم!
چرایه چیزایی بود مثل پیستول ریکو ریکو اسنایپر وماشین های یخ شکنو.....
ولی آپدیت ندیدم....
دیروز بلاخره تموم شد...
مغزم ترکید تا بازی تموم شد پیشنهاد میکنم حتماً کسانی که بازی نکردن بازیش کنن.
آخرش خیلی جانانه تموم میشه!
دوستان ممنه هرکی بگه چند درصدشو رفته؟
من69درصد رفتم با92ساعت بازی آمارمم=
4010نفرکشته
ارتفاع سقوط1105متر
ارتفاع بالارفتن483متر
پول6000000دلار
CHOAS=5486250
SKULLS40تااز100تا
BLACKBOX=30تااز100تا
و.............
300کیلومتررانندگی....
نقشمم میزارم همتون دهنتون تا بناگوش باز بمونه!:27:
ممنون میشم همه یه خورده آمارشونو بدن!:40:
xeNociDe
29-07-2010, 10:17
سلام.
ممنون ازدوست خوبمون من اصلاًاین راه روفراموش کرده بودم!:27:
این آپدیت رو ازکجا آوردی من تو سایت خودش عضوم لی هم آمارشو دارم همچین چیزی ندیدم!
چرایه چیزایی بود مثل پیستول ریکو ریکو اسنایپر وماشین های یخ شکنو.....
ولی آپدیت ندیدم....
دوستان ممنه هرکی بگه چند درصدشو رفته؟
من69درصد رفتم با92ساعت بازی آمارمم=
4010نفرکشته
ارتفاع سقوط1105متر
ارتفاع بالارفتن483متر
پول6000000دلار
CHOAS=5486250
SKULLS40تااز100تا
BLACKBOX=30تااز100تا
و.............
300کیلومتررانندگی....
نقشمم میزارم همتون دهنتون تا بناگوش باز بمونه!:27:
ممنون میشم همه یه خورده آمارشونو بدن!:40:
من الان خونه نیستم ولی مطمئن باش رسیدم میزام....
تا اونجا که یادمه 84 درصد بود با 71 ساعت بازی...:20:
Leon-117
29-07-2010, 10:54
منم 86 درصد هستم
76 ساعت بازي
4111كشته
ارتفاع سقوط:1096
ارتفاع بالا رفته:511
پول:5006543
Chaos:4924387
Skulls:64(كسي محل همه اينا رو داره؟)
جعبه سياه:43
رانندگي:211 كيلومتر(من همش در حال پرواز بودم!)
xeNociDe
29-07-2010, 11:07
منم 86 درصد هستم
76 ساعت بازي
4667 كشته
ارتفاع سقوط:1204
ارتفاع بالا رفته:511
پول:5006543
Chaos:5524387
Skulls:84(كسي محل همه اينا رو داره؟)
جعبه سياه:54
رانندگي:211 كيلومتر(من همش در حال پرواز بودم!)
بله مشخصه از جعبه سیاهات..:دی
Leon-117
29-07-2010, 11:09
بله مشخصه از جعبه سیاهات..:دی
اونا اشتباه بود:31:الان بازي رو گزاشتم تو Xbox از تو بازي ديدم.
ممنون. خبرشو میدم...
قضیه این آپدیته چیه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
منم 60 درصد هستم
47 ساعت بازي
.....
بقیه آمار رو هم میزارم وقتی نگاه کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Advanced Ali-001
29-07-2010, 14:46
آفرین آفرین چه آمارقشنگی دارین!!!!!!!!
خب من شدم70درصدبا95ساعت.....
درضمن من294تا منطقه رواز368تا 100درصدکردم!
یعنی نقشمو نیگا کنین میبینین همش تیک سبزخورده مشکل درصد کم من واسه اون مرحله آبیس که هنوز نرفتم دنبال وایت تایگر!
تابعد!
amirpers
29-07-2010, 16:15
این بازی تمومی نداره ؟بابا این همه دارم بازی می کنم.از کارهای اضافه زدم و بیشتر ، ماموریتها رو انجام میدم اما تازه شده 25 درصد.
sepehr_x50
29-07-2010, 16:18
قضیه این آپدیته چیه ؟
تو لینک زیر نوشته:
Advanced Ali-001
29-07-2010, 19:07
اصلاح میشود:
ارتفاع سقوط=1153
امتیازرانندگی از100=94
میزان بالارفتن باچتر=1281
اینم سند=
milad dante
30-07-2010, 12:19
بابا این بازی کی تموم می شه؟؟؟؟
خیلی طولانیه،نه؟؟؟؟
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
ببینم تفنگهاش همیناست؟؟؟؟
دیگه اضافه نمی شه؟؟؟
vafa1353
30-07-2010, 23:00
سلام دوستان ميشه لطف نماييد و سيو بعد از مرحله فعال كردن لب تاب ها رو بزاريد ؟؟؟؟يا يك سيو كامل نميدونم چرا بعد از رد كردن اون مرحله سيو اجرا نميشه و بر ميگرده به سيو قبلي كه خيلي عقب تره.....ممنون اگه سيو كامل باشه بهتره...
milad dante
31-07-2010, 09:09
سلام دوستان ميشه لطف نماييد و سيو بعد از مرحله فعال كردن لب تاب ها رو بزاريد ؟؟؟؟يا يك سيو كامل نميدونم چرا بعد از رد كردن اون مرحله سيو اجرا نميشه و بر ميگرده به سيو قبلي كه خيلي عقب تره.....ممنون اگه سيو كامل باشه بهتره...
تو این بازی 1000 بار لب تاپ هارو فعال می کنی،کدومشو می گی؟؟؟؟
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
کسی بازی رو تموم کرده؟؟؟؟؟
Advanced Ali-001
31-07-2010, 10:23
من فکرکنم ازهمتون بیشتررفتم.....
ببخشید تعریف ازخود نباشه ولی رکوردهای من ازهمتون بیشتره!:د ی
من هنوزاون اولین مرحله وایت تایگررونرفتم70درصددارم درضمن کل نقشه منو نیگاکنین فکرکنم بینهایت تیک پیداکنین!:27:
به هرحال هربازی باید یه گاد داشته باشه دیگه.....:د ی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.