ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خروجی excel در php

javadvjj
16-01-2009, 13:08
سلام
چه جوری می شه در php
خروجی excel
تولید کرد یعنی نمودار تولید کرد

David.Jn
16-01-2009, 14:55
خروجی Excel یا نمودار؟!
اگه منظورت فقط خروجیه یه سر به تاپیک CSV File تو همین بخش داینامیک بزن جوابتو میگیری ولی موقع خوندن فارسی مثل اینکه به مشکل بر میخوری به خاطر همین این فایل رو که یکی از انجمنهای همسایه گذاشته بود رو بدانلود. کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سر هم بزن به اینجا یه چیزایی گفته به درد میخوره: کد:

برای چارت کشیدن تو php هم یه سرچ بزن تو بخش داینامیک ، قبلآ بحث شده(خودم جواب دادم و تاپیک برای jandedy بود فکر میکنم)

jandedy
17-01-2009, 10:12
دوست عزيز :

teethgrinder.co.uk/open-flash-charth/

Mohammad King
17-01-2009, 23:23
عزیزم شما میخوای یه سری اطلاعات نوشتاری خروجی بگیری؟ یا میخوای یه عکس تولید کنی ولی اونو توی یک فایل اکسل ذخیره کنی؟ یا میخوای کار دیگه ای بکنی؟
میشه لطفاً واضح و مفصل تر توضیح بدی؟

jandedy
18-01-2009, 15:02
javadvjj صد سال يكبار مياد تو سايت . باش تا جواب بده . متاسفانه بعضي كاربرا خيلي كم ميان سايت !

.: محمد :.
18-01-2009, 18:52
دوست عزيز مي شه يكم سرچ كنيد پيدا مي شه !

javadvjj
20-01-2009, 11:36
سلام به همگی
با تشکر از همگی
نه می خواستم یک نمودار تو صفحه رسم شه و اطلاعات رو به صورت نمودار به کاربر نشون بدم البته با اطلاعات ذخیره شده در دیتا بیس ممنون
لطفا اسکریبت قرار بدید
درجواب یک دوست بد اخلاق ....
من تمامی این حرف ها رو در یک کتاب جمع آوری دارم می کنم و در آخر در اختیار دوستان قرار می دم
بای

Mohammad King
20-01-2009, 12:32
سلام حالا مشکلتون حل شد چه جوری حلش کردی ؟ من مشکلتو قشنگ نفهمیده بودم .؟؟؟

javadvjj
20-01-2009, 12:45
حالا که دونستی جواب بده

.: محمد :.
20-01-2009, 15:31
سلام به همگی
با تشکر از همگی
نه می خواستم یک نمودار تو صفحه رسم شه و اطلاعات رو به صورت نمودار به کاربر نشون بدم البته با اطلاعات ذخیره شده در دیتا بیس ممنون
لطفا اسکریبت قرار بدید
درجواب یک دوست بد اخلاق ....
من تمامی این حرف ها رو در یک کتاب جمع آوری دارم می کنم و در آخر در اختیار دوستان قرار می دم
بای

چرا جمله ات بدل نداره ؟ چرا نمي گي Jandedy ؟ من بعضي وقت ها عصباني مي شم به خاطر همين يكم ناراحت تون مي كنم ! :13:

David.Jn
20-01-2009, 20:27
لطفا اسکریبت قرار بدید
گفتم که یکم سرچ بزنید قبلآ بحث شده!
این لینک اون تاپیک: