مشاهده نسخه کامل
: چطور ميشه adsl 256 براي خانگي گرفت؟
saeed4055
16-01-2009, 11:41
سلام
من ميخوام adsl 256 براي خونه بگيرم.ولي بهم نميدن.من دانشجو هستم.ميشه از اين طريق كاري كرد؟
ممنون
aaaammmm87
16-01-2009, 11:44
واسه چي بهت خط نميدن ؟
دليلش رو بگو تا واست دوستان تبصره بيارن ؟
mehdi_vsgh
16-01-2009, 12:07
از چه شرکتی هستی؟
اکثر شرکتا با همون نامه اشتغال به تحصیل دانشگاهیتون میتونی ازشون سرویسهای با سرعت بالاتر بگیری
saeed4055
16-01-2009, 12:33
از چه شرکتی هستی؟
اکثر شرکتا با همون نامه اشتغال به تحصیل دانشگاهیتون میتونی ازشون سرویسهای با سرعت بالاتر بگیری
من در شهرستان دزفول هستم
از نمايندگي فن آوا و آسياتك مي خوام بگيرم
بايد چكار كنم؟
چه كسي بايد موافقت كنه؟
مخابرات يا نمايندگي؟
نه جانم سرعت256برای خانه ممنوع میباشد
mehdi_vsgh
16-01-2009, 13:53
من در شهرستان دزفول هستم
از نمايندگي فن آوا و آسياتك مي خوام بگيرم
بايد چكار كنم؟
چه كسي بايد موافقت كنه؟
مخابرات يا نمايندگي؟
شما از دانشگاه یک گواهی اشتغال به تحصیل میگیری میدی به شرکتی که ازشون سرویس گرفتی
به راحتی بهتون میدن
نه جانم سرعت256برای خانه ممنوع میباشد
جانم ظاهرا ممنوع هست
اما باطن یه چیز دیگس
huti_421
16-01-2009, 19:30
حدود 1 ماه پیش مخابرات طی ابلاغیه ای به isp ها سرویس دادن به کاربران خانگی برای پهنای باند بالای 128 رو ازاد کرد ولی چون این ابلاغیه هنوز کتبا توزیع نشده isp ها از سرویس دادن به کاربرای خونگی با پهنای باند بالا معذور هستن !!!
اگه با گواهی اشتغال از دانشگاه بهتون ندادن کافیه یه جواز ثبت شرکت ببرین براشون که بگین ما فلان شرکت رو داریم بهتون سرویس میدن :دی
mehdi_vsgh
16-01-2009, 19:55
حدود 1 ماه پیش مخابرات طی ابلاغیه ای به isp ها سرویس دادن به کاربران خانگی برای پهنای باند بالای 128 رو ازاد کرد ولی چون این ابلاغیه هنوز کتبا توزیع نشده isp ها از سرویس دادن به کاربرای خونگی با پهنای باند بالا معذور هستن !!!
اگه با گواهی اشتغال از دانشگاه بهتون ندادن کافیه یه جواز ثبت شرکت ببرین براشون که بگین ما فلان شرکت رو داریم بهتون سرویس میدن :دی
اون مورد بعدا تکذیب شد
به دلیل بد اطلاع رسانی بود که برخی اینگونه برداشت کردن که میشه سرویسهای بالای 128 را ارائه داد که بعدا خود وزیر مخابرات بود یا یه نفر دیگه که قویا تکذیب کرد و گفت ایرانیا اصلا نیازی به اینترنت و .. ندارن
البته کاربر ها اگر وقت داشته باشن می تونن از طریق سازمان تنظیم مقررات جواز سرعت بیشتر رو بگیرن...
من قبلا زنگ زدم صحبت کردم باهاشون در موردش گفتن یک نامه با ارائه دلایل و مستندات برای احتیاج به سرعت بیشتر بفرستین به ادرس سازمان تنظیم مقررات تا بررسی کنن و جواز رو براتون بفرستن. تا به حال هم جواز به تعدادی هم طبق گفته خودشون دادن ( البته من پیشنهاد می کنم قبل از فرستادن درخواست یک زنگ بزنین تا اطلاعات دقیقتر بگیرین شاید یکم باز اصلاح کرده باشن این بروکراسی رو
از ادرس زیر هم شماره ها و ادرس ساختمان موجود است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.