ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذخیره گزارش ( دیتاریپورت ) به صورت pdf روی هارد

فاطمه وطن دوست
15-01-2009, 23:19
ذخیره گزارش ( دیتاریپورت ) به صورت pdf روی هارد
سلام
خسته نباشین .

دوستان عجله دارم .... خواهش میکنم سریع جواب بدین .

میشه محتویات گزارشی که با دیتاریپورت ساختیم رو به صورت یه فایل
pdf روی هارد ذخیره کنیم .
مثلا اکتیوایکسی برای این کار وجود داره ؟
من کاری که انجام دادم این بود اومدم اول یه word to pdf رو سیستم نصب کردم برای ( اینکه یه پرینتر مجازی بسازم ) تا بتونم فایلم رو به صورت pdf ذخیره کنم ولی نمیدونم الان چطوری باید محتویات گزارش رو به صورت pdf ولی فایلی که ذخیره میشه قابل باز شدن توسط آکروبات ریدر نیست ، چرا ؟

از بین دوستان تا حالا کسی این کارو انجام داده ؟
محتویات گزارش ( که توسط دیتاریپورت ) ایجاد شده رو به صورت یه فایل PDF رو هارد ذخیره کرده ؟

قاهر - Gahir
16-01-2009, 14:32
سلام این برنامه ، یه برنامه‌ای که چاپگر مجازی PDF رو نصب میکنه و میتونی هر چی رو باهاش به PDF چاپ کنی (حتی Data Report)!
امید وارم منظورتو درست فهمیده باشم .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : 907 کلیوبایت.

فاطمه وطن دوست
16-01-2009, 14:56
سلام
آخه مشکل اینجاست که با نصب برنامه WORD TO PDF , ....
پرینتر مجازی نصبه و فایل PDF هم ساخته میشه ولی باز نمیشه ! :20:

اینم تصویر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

_H2_
16-01-2009, 16:22
سلام
اگر فقط مشکلتان با پرینتر مجازی حل میشود پیشنهاد میکنم به جای برنامه های متفرقه از نسخه Adobe Acrobat Professional استفاده کنید.

شما حتماً Adobe Acrobat Reader معمولی را نصب میکنید، اگر بتوانید نسخه Professional اش را خریداری کنید، این نسخه خودش شامل پرینتر مجازی هم است و طبیعی است که چون از خود Adobe است به بهترین نحو ممکن کار میکند و سازگاری دارد.

=====

البته اکثر برنامه های کمکی گزارشگیری جدید هم خودشان مستقیماً توان export به pdf را دارند و برنامه گزارشگیری شما احتمالاً قدیمی است.

=====

اگر در اینترنت هم سرچ کنید میتوانید ActiveX هایی برای ساخت pdf پیدا کنید ولی اگر مشکلتان با پرینتر مجازی حل میشود که راه اول ساده تر است.

موفق باشید.

قاهر - Gahir
16-01-2009, 20:15
سلام .

بفرمایید اینم یه تست از درستی کارایی برنامه‌ای که با چاپگر ، چاپگر مجازی و ... سازگار است .

مشکلی هم در آن نبود .! مشکل بالایی شاید به خاطر چاپگر مجازی شماست ، من هم از چاپگر مجازی Adobe Acrobat Professional(اگه پیدا کردید) و هم اون چاپگر بالایی که لینکشو داده بودم"doPDF v5.0" و نیز چاپگر SnagIt 9 استفاده کردم و مشکلی هم نبود .

لینک برنامه‌ی تست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم :21 کیلو بایت

اگه مشکلی بود در خدمتیم .

majj
26-01-2009, 08:58
سلام
شما از كريستال استفاده كن خودش خروجي pdf هم ميده