PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توضیح مختصر در باره یک سوالی خواستارم

atifazi
15-01-2009, 18:36
سلام دوستان . من کتاب برنامه نویسی حرفه ای ++c را گرفتم و کمی گیج شدم . دلیلش اینه که تو ++c هدر را به این صورت <include <iostram.h تعریف میکنن ولی درکتاب پسوند فایل iostream.h را نمیذاره و مینویسه iostream و از دستور cout و cin بصورت std::cout استفاده میکنه و زیر دستورات پیش پردازنده مثل iostram.h مینویسه using std::cout یا ... و من اگه بخوام مثل اون بنویسه برنامه خطا میده .

و از getch() اصلا استفاده نمیکنه . دلیلش چیه ؟؟ مشکل از کتاب نیست . اگه میشه کمکی کنید. مرسی

یا علی:10:

humphry
15-01-2009, 20:09
نه getch مربوط به زبان سیه
در سی پلاس پلاس برای ارتقا بخشیدن به نحوه استفاده از توابع و هیدر فایل و نظم بخشیدن به کتابخانه ها و از اون جایی که ممکنه تشابه در نام توابع وجود داشته باشه و به دلایل دیگه باید ذکر کنیم که دقیقا از چه نیم اسپیسی استفاده می شه.
البته خیلی ریز شدن توی این مورد لازم نیست
باید بدونیم که برای استفاده از هیدرفایل هایی مثل <iostream> باید ذکر کنیم که از نیم اسپیس اس تی دی استفاده می کنیم.
#include <iostream>
using namespace std;
int main(){...}
البته اگه خودت خبر داری که به مشکل بالا نمی خوری این کار رو بکن در غیر این صورت باید std::cout و مانند این رو استفاده کنی و

آرش_مرادي
15-01-2009, 21:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 82%D9%85%DB%8C

ayshin
16-01-2009, 00:21
سلام دوست عزیز.من زیاد توی c++وارد نیستم ولی تا جایی که تو محدوده ی اطلاعات منه using std::cout نیست و using namespace std; که بعد سرفایل ها میاد و با نوشتنش دیگه نیازی نیست که cout به صورت std::cout نوشته شه.من با این که نمی نویسم هم مشکلی ندارم و فکر می کنم شاید به کامپایلری که ازش استفاده می کنی مربوط میشه.و در باره ی getch()هم باید بگم که قبل int mainو در قسمت سرفایل ها باید سر فایلconio.h (به صورت:#include<conio.h> نوشته شه!) امیدوارم با اینا مشکلتون حل شه.

s_paliz
31-01-2009, 03:11
سلام اگه getch() استفاده نکرده بستگی به کامپایلر داره که استفاده کنی یا نه مثلا توی کامپایلر gcc لینوکس نیازی نیست استفاده بشود

s_paliz
31-01-2009, 03:14
در مورد std::cout هم برای استفاده از cout در کامپایلر برلند نیازی نیست که اینو بنویسید همون iostream.h باشه کافیه

javadyousefi
14-02-2009, 23:19
شما در ++ c بايد از namespace استفاده كنيد براي راحتي كارتون فقط بالاي صفحه اينو بنويسين و include ها رو بدون h. بنويسيد : using namespace std;