ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روبوکاپ !

F@$hist
14-01-2009, 17:55
سلام علیکم ! و خسته نباشید !

نمی دونم جاش اینجاست یا جای دیگه ای ! (اخه این جا مربوط به لینوکس هست ! و تاپیک من در مورد ربوکاپ و برنامه نویسی با لینوکس ! اگه مربوط به بخش دیگه ای هست که من پیدا نکردم ! همکارا یا مدیر محترم ! زحمت منتقل کردنش رو بکشه ! به هر حال ! ای بابا یادم رفت پرانتز رو ببندم !!!!)

خب من یه چند تا سوال داشتم !

اول این که زبان برنامه نویسی که برای این گونه روبوکاپ ها و شبیه سازی و ... به کار می ره چیه ؟

دوم این که اگه کسی در مورد این روبات های جونیور اطلاعاتی داره یکم توضیح بده ! اگه ما به هر صورتی برنامه ی اینا رو طراحی کردیم چه طوری به روبات بخورونیم ؟ چون اصولا روبات از هر سرور و یا کنترلی جداست و خودش باید گلیم خودش رو از آب بالا بکشه !

ایران اپن چیه ؟ البته یه چیزایی می دونم ولی در حد زیر خط فقر ! همین قدر می دونم که یه سری مسابقات در مورد ربات برگذار می کنه ! حالا جونیور و ایناش رو دیگه نمی دونم !

فعلا برای شروع کافیه ! اگه اطلاعات اضافه هم داشتین از ما دریغ نکنین !!!!

با تشکر از همکاران و مدیر محترم بخش !!! ( پاچه خواری به صورت پیشرفته !!!)

danial_848
14-01-2009, 18:51
سلام
معمولا C++ و lisp
ایران اپن از اسمش مشخص هست! سایتش هم با یه سرچ پیدا میشه! مسابقاتی از رشته های مختلف روبوکاپ هست که هرسال برگزار میشه و از کشور های دیگه هم شرکت میکنند. اگر محصل هستید ایران اپن به درد شما نمیخوره,مسابقات دانش آموزی روبوکاپ(خوارزمی) رو شرکت کنید. البته اگر فکر میکنید رتبه کشوری میارید, در استان اول بشید چیزی بهتون نخواهد رسید!

iphone3g
15-01-2009, 23:49
پرولوگ هم استفاده میشه

F@$hist
16-01-2009, 11:56
سلام
معمولا C++ و lisp
ایران اپن از اسمش مشخص هست! سایتش هم با یه سرچ پیدا میشه! مسابقاتی از رشته های مختلف روبوکاپ هست که هرسال برگزار میشه و از کشور های دیگه هم شرکت میکنند. اگر محصل هستید ایران اپن به درد شما نمیخوره,مسابقات دانش آموزی روبوکاپ(خوارزمی) رو شرکت کنید. البته اگر فکر میکنید رتبه کشوری میارید, در استان اول بشید چیزی بهتون نخواهد رسید!

ممنون از پاسخ های شما !

ولی یه سوالم که خیلی مهم بود جا افتاد ! وقتی که من مثلا با همین c++ برنامه ی مورد نظر روبات رو نوشتم به چه وسیله ای به روبات اون رو انتقال بدم ؟ چون تا جایی که می دونم استفاده از گیرنده و فرستنده مجاز نیست ... یعنی روبات باید کاملا جدا عمل کنه !

danial_848
16-01-2009, 22:03
راستش تا جایی که من میدونم برنامه ای که برای روبات نوشته میشه(البته این روباتی که شما میگید) با c++ نیست! سوال اولتون که در تاپیک هست رو ببینید! گفتید شبیه سازی! در شبیه سازی ها مثل شبیه سازی فوتبال 2/3 بعدی روباتی در کار نیست و کار روبات رو کامپیوتر انجام میده!

F@$hist
17-01-2009, 16:13
بله می دونم ! یعنی خودم می دونستم که شبیه سازی با سی پلاس پلاس هست !!! من می خوام در مورد روبات جونیور اطلاعات کسب کنم !!!(البته شبیه سازی هم هست ! ولی بیشتر با جونیور سر کار داریم !)