مشاهده نسخه کامل
: سخت افزارهای سازگار با لینوکس
سلام
لطفا دوستان اجزای سخت افزاری که شخصا مورد استفاده قرار داده اند و با ubuntu سازگاری کامل داشته است را در این تاپیک معرفی کنند.
با تشکر
پ.ن: ظاهرا دوستان لینوکس کار به تالار سخت افزار زیاد سر نمی زنند. لذا تاپیک را در این تالار ایجاد کردم.
برای شروع، لطفا دوستان mainboard و video card که شخصا مورد استفاده قرار داده اند و تمام اجزای آن بخوبی با اوبونتو کار می کند را معرفی کنند.
آیا از دوستان کسی از مین بورد asus p5q استفاده می کند؟
اگر هدف شما فقط اوبونتو هست لطف کنید سوال رو در تاپیک مربوطه به ابونتو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
اگر هدف شما کلا سخت افزار و لینوکس هست، ضمن تغییر پست اول <<شخصا مورد استفاده قرار داده اند و با لینوکس سازگاری کامل ...>> نام تاپیک رو هم تغییر بدید.
سپاس
هدف فقط اوبونتو هست. اما در تالارهای دیگر (مثلا تالار سخت افزار) سیاست کلی اینه که برای هر موضوع تاپیک جداگانه ایجاد بشه. به همین دلیل تاپیکهای کلی (که بعضا دارای صفحات زیادی بوده اند) قفل شدند و برای ساده ترین موضوعات تاپیکهای متعددی ایجاد میشه.
به نظر من بحث سخت افزار برای اوبونتو آنقدر مهم هست که یک تاپیک جداگانه داشته باشه. با این حال تصمیم نهایی با مدیران محترم تالار هست.
لطفا برای شروع شما جناب taia هر سخت افزاری که دارید و بدون مشکل با لینوکس کار می کنه رو معرفی کنید.
با تشکر
خوب هر انجمنی قوانینی رو دنبال می کنه.
در هر صورت من نام اوبونتو رو به لینوکس تغییر می دم، چون اونطور به هدف بهتری می رسیم.
====
اما در مورد خودم:
لپتاپ Compaq Presario M2000
سی پی یو: Intel Pentium M 740 1.60GHz
مادربورد: Quanta 3090
chipset: intel i915GSM/i915GML
رم: DDR1 512 MB
تا به حال هم مشکل خاصی با هیچکدام از توزیع ها نداشته ام، غیر از کارت ریدر سیستم که کمی مشکل داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.