ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطا در گرفتن نسخه پشتيبان از فايلهاي 6630

محمد امين
20-01-2006, 22:17
سلام دوستان
بعد از مدتها كه نتونستم بيام اينجا اين اولين پستيه كه توي اين انجمن ميدم :blush:
يه مشكلي پيش اومده و اونم اينه كه توي backup گرفتن از محتويات گوشي با برنامه PC Suite يه خطايي ميده كه نميتونه فايل contacts.db رو كپي بگيره. البته بقيه قسمتها رو كپي ميگيره ولي مطمئن نيستم كه توي برگردوندن به گوشي درست عمل كنه :rolleye:
مشكل اساسيتر اينه كه توي انتقال اطلاعات به گوشي هم پيغام operation could not be completed ميده. من خودم به ويروس شك داشتم ولي با اين وضع نميشه آنتي ويروس هم نصب كرد و بايد برم براي ريست ولي از گوشي هم كه پشتيبان نميتونم بگيرم پس با اين دور باطل بايد چي كار كنم :rolleye: :blink:

MaFia
21-01-2006, 00:30
وضعيت براي نصب آنتي ويروس چيه ؟
خب ميشه نصب و اسكن كرد كه نميشه؟

محمد امين
21-01-2006, 02:15
سلام مافيا جان خوبي؟
خوب همين ديگه اصلا نميشه فايلي رو از توي كامپيوتر به گوشي منتقل كرد كه بخوام نصب كنم! البته از بلوتوث ميشه با profile explorer فايل sis انتقال بدم ولي فعلا كسي دم دستم نيست كه ازش با بلوتوث فايل بگيرم

MaFia
22-01-2006, 00:48
از دفترچه كه مي توني كپي رو سيم كارت بگيري بعدش هم يه فرمت تا موضوع شايد حل شه
البته اين آسون ترين راه هست

nima4001
22-01-2006, 19:51
بايد براي بك اپ گرفتن چند دقيقه انتي ويروس رو غير فعال كرد.نگران ويروس هم نباش

محمد امين
22-01-2006, 20:38
سلام
خوب مافیا جان مشکل این بود که سیم کارت فقط یک شماره و اسم ساده رو قبول میکرد ولی من کلی شماره چندتایی و فکس و ایمیل و از این جور چیزا داشتم. فرمت هم که به معنای خداحافظی با همه چیز بود.
نیما جان من که گفتم آنتی ویروس رو نمیشد نصب کنی چون اصلا نمیشد چیزی به گوشی منتقل کرد که بشه نصب بشه!
اما مشکل رو فهمیدم از کجاست؟ مشکل از اینجا بود که من قبل از نصب نرم افزار PC Suite درایورهای مودم موبایل رو نصب کرده بودم که بخاطر همین ناقص نصب شده بود و با uninstall کردن ونصب مجدد درایور مشکلم حل شد :happy:
ممنون از شما دوستان :cool: