مشاهده نسخه کامل
: ذخیره صفحات وب
سلام
من وقتی صفحات وب رو روی هارد ذخیره می کنم،بعد وقتی از روی هارد بازشون می کنم،اکثرشون وقتی باز می شن، صفحه خالیه .
در بعضی موارد هم صفحه باز میشه ،متن ها هم دیده میشن اما عکس ها ی داخل اون صفحه باز نمی شن.
می خواستم بپرسم علتش چیه؟ و چی کار کنم که این اتفاق نیافته؟یعنی مرورگر تنظیم خاصی داره یا باید از مرورگر خاصی استفاده کنم؟
Bill Gates
14-01-2009, 23:50
.سلام
لینک دهی به جای آدرس درون سروری دادن ( سرور یا هاست )
یعنی من عکس 1 در فولدر 2 هست بیام اینطوری آدرس بدم :
آدرس سایت /1/2
( فرضی هستش آدرس :31: ) این یعنی باید حتما به اینترنت متصل باشید تا بتونه بخونه برای جلوگیری از این امر باید برید عکس ها رو دانلود و بعد لینک ها رو درونی کنید
لینک های درون هاستی طیق مثال بالا اینطوری میشه :
1/2
یعنی دیگه آدرس سایت نمیاد که درخواست لود شدن بکنه و اگر نت ما اتصال نداشته باشه ناجور سایت رو بالا بیاره :)
تشکر//
ahmadirad1365
15-01-2009, 02:43
در ie یا opera موقع ذخیره گزینه web archive رو انتخاب کنید.
با این کار هم تنها یک فایل برای اون صفحه ایجاد میشند و هم تمام عکسهایی که در مرور گر لود شده است هم به درستی ذخیره و نشان داده میشه.
فقط اگر خود سایت کاری کرده باشه که صفحه به صورت آفلاین قابل دیدن نباشه و یا اصلا ذخیره نشه
سلام
خوب موقع ذخیره web archive یا copplete رو بزنم باز هم صفحه کامل ذخیره نمی شه.
بعضی صفحه ها هم اصلا ذخیره نمی شن و این پیام رو می دن:
this webpage could not be saved
مثل صفحه های همین forum. :31:
حالا کلا راهی برای ذخیره این صفحه ها هست ؟ چه اونهایی که اصلا اجازه ذخیره شدن نمی دن،چه اونهایی که کامل ذخیره نمی شن.
غیر از کپی کردن در word:31:
می خوام خود اون صفحه ها رو کامل رو هارد داشته باشم.راه حلی ،برنامه ای نرم افزاری واسه این کار هست؟
با تشکر
huti_421
15-01-2009, 19:11
برای ذخیره وب سایت ها و وبلاگ ها و توابع بهترین نرم افزار Offline Explorerهست
که به صورت PDF و CHM و فرمت های دیگه میتونید خروجی بگیرید !!!
MetaProducts Offline Explorer Enterprise /تمامی ورژنها در این تایپک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
as13851365
16-01-2009, 09:59
به نظر من از مرورگر opera استفاده کن بدون هیچ مشکلی هر صفحه ای رو که بخواهی برات فقط در یک فایل ذخیره می کنه ( عکس ها و .... همه فقط در یک فایل )
فقط یک مشکل داره یعنی اگه صفحه خیلی خیلی بزرگ باشه با اکسپلور ذخیره نمی شه ولی با opera هم فقط تا یه اندازه ذخیره می شه و مابقی می پره
مثلا در بخش ویروس یک تایپیک جامع وجود داره که اگه صفحه اول آن را ذخیره کنی تا پست 6 رو در کامپیوتر داری ( دقیق یادم نیست )
ولی در کل این opera خیلی مهشره ازش استفاده کنی می فهمی
Ultimator
16-01-2009, 10:44
سلام
دوستان اینجا انجمن طراحی وبه نه محل بحث در مورد چگونگی کار نرم افزار ها ..
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.