ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای سایت مسجد چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید ؟؟

mohrd
13-01-2009, 21:50
سلام.
برای سایت یک مسجد چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟ بیشتر چیزی شبیه یک پرتال اطلاع رسانی میخوان و یکمی هم امکانات فرهنگی ( که بشه بهش اضافه کرد ) ... البیته پتانسیل زدن یک انجمن رو هم داشته باشه ( چه جدا چه رو خودش ... فرقی نداره .. )
البته سیستمی باشه که قالب های مذهبی هم براش پیدا بشه ...
فعلا ..

tabriz-info
14-01-2009, 10:35
فرقی نمیکنه مهم قالبی هست که میخواهید داشته باشید اول قالبتون رو انتخاب کنید ببینید به کدام سیستم بیشتر میخوره بعد همون سیستم رو انتخاب کنید

mohrd
18-01-2009, 11:42
من بین دوتا موندم :::
1. دیتالایف
2. phpnuke
3. mambo & joomla
به نظرتون کدوم محیط کاربریش ساده تره ؟؟ آخه کسانی که قراره با این سیستم کار کنند خیلی کامپیوتر یاد ندارند ..

tabriz-info
18-01-2009, 18:41
هر سه ی این انجمن ها برای کاربران محیط خاص و مشکلی نداره و هر سه یوزر فریندلی هستند

Bill Gates
18-01-2009, 18:44
به نظرم phpnuke نباشه بهتره چون یه نماد واسه سایت های موزیک تبدیل شده خدایی :)
joomla و مامبو از نظره من خووبن
دیتالایف که من کار نکردم و نظر نمی دم :)

mohrd
18-01-2009, 19:16
به نظرم phpnuke نباشه بهتره چون یه نماد واسه سایت های موزیک تبدیل شده خدایی :)
joomla و مامبو از نظره من خووبن
دیتالایف که من کار نکردم و نظر نمی دم :)
خب برای مامبو قالب مناسب همچنین سایتی پیدا میشه ؟؟ :13:

cdcenter
18-01-2009, 20:56
بهترین کار اینه که بدی یکم نفر واست یک سیستم طراحی کنه ....البته هزینش یکم میره بالا ... اما کلاس کاریش واسه مسجد و کلا هر سازمانی بالاتر است ......

در بین سیستم های آماده به نظر من از خانواده جوملا استفاده کن با یک قالب اختصاصی ...

Bill Gates
18-01-2009, 21:01
خب برای مامبو قالب مناسب همچنین سایتی پیدا میشه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی لیست تاپیک های آموزشی من یه تاپیک ایجاد کردم فکر کنم کتاب آموزش طراحی قالب رو هم گذاشتم :31:
خودت میتونی به راحتی مثل هلویی که داره میاد توگلو قالب بسازی مشکلی هم داشتی انجمن استاتیک بگو بچه ها هستند :دی

jamy_khoshtip
19-01-2009, 21:28
والا من نیوک رو میگم نصب نکن . چون دیگه خیلی از سایت ها ازش استفاده می کنند .

من میگم جوملا . قالب های پیش فرضشم قشنگه اگر هم قالب اختصاصی خواستی میدی طراحی می کنند.