PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : X-Men Origins: Wolverine

صفحه ها : 1 [2]

resident_evil
27-06-2009, 20:33
حالا یک سوال
دوباره این جا رو رفتی ببینی تکرار میشه این bug یا نه ؟

من در کل بازی فقط یک بار اینقدر combo هایی که زدم پشت هم و طولانی بود که تو اخرین combo که بلند شد به هوا و وقتی کوبیدم رو زمین فرو رفتم تو زمین و وارد یک دنیای سیاه شدم که من و دشمن ها همین طوری به سمت infinite and behind پیش میرفتیم و میجنگیدیم اتمام نیافتنی :31:

خدا نکشتت پدرام : دی ! کلی خندیدیم ! نه من بعد ازین که بازی رو تموم کردن همین جوری Random مراحل رو انتخاب میکنم بازی میکنم ! حالا دوباره باید همونجارو برم ببینم چی میشه !

فکر نکنم تکرار بشه چون داشتم هر چی که اطرافم بودو میزدم میترکوندم بعد یوهو یه تیکه از از یه جایی چسبید بهم : دی !

Alireza.M67
27-06-2009, 22:34
خدا نکشتت پدرام : دی ! کلی خندیدیم ! نه من بعد ازین که بازی رو تموم کردن همین جوری Random مراحل رو انتخاب میکنم بازی میکنم ! حالا دوباره باید همونجارو برم ببینم چی میشه !

فکر نکنم تکرار بشه چون داشتم هر چی که اطرافم بودو میزدم میترکوندم بعد یوهو یه تیکه از از یه جایی چسبید بهم : دی !

مگه میشه مراحلو انتخاب کرد ؟:18:
من یه همچین چیزی ندیدم .
راستی اون بقیه ی لباسها به چه دردی میخورن ؟

aghamajid1369
27-06-2009, 22:38
من یه همچین چیزی ندیدم .
آره فکر کنم. درست یادم نیست.ولی بازی رو که تموم میکردی میتونستی هر مرحله ای رو که میخوای بازی کنی دوباره.

resident_evil
27-06-2009, 22:59
من یه همچین چیزی ندیدم .

آخرین لباس فکر کنم Black Wolverin بود اسمش اگه اشتباه نکنم ! همون مشکیه ! قدرتت یکم بیشتر میشه ! هم دیرتر از خونت کم میشه هم ضربه هات قوی تر میشن !

Leon-117
28-06-2009, 11:52
من كه تاحالا چند بار رفتم تو زمين همينجوري.

pejmangame
28-06-2009, 23:30
سلام

من تو اون جای که 2 تا لیزر قرمر هست و باید z و shif , movment چه جوری باید رد کنم؟

اولین جا رو رد میکنم سره اون لیزر دومیه که هیچ محافظی نسیت پشتش برم گیر میکنم..

aghamajid1369
29-06-2009, 00:37
یکی از لیزر ها رو بیار سر راه اون یکی که خودش بر میگرده قرار بده تا نتونه برگرده. البته اگه درست حدس زده باشم کجایی.

soltanarash
29-06-2009, 12:43
سلام

من تو اون جای که 2 تا لیزر قرمر هست و باید z و shif , movment چه جوری باید رد کنم؟

اولین جا رو رد میکنم سره اون لیزر دومیه که هیچ محافظی نسیت پشتش برم گیر میکنم..

یک کامپیوتر بغل در هست با اون سپرو تا آخر نزدیک در بیار.بعد از مدتی شروع به حرکت می کنه.بپر پشت سپر و باش برو.

sinak3
29-06-2009, 14:07
سلام.خسته نباشید.دوستان من می خواستم این بازی رو بگیرم به نظرتون خوبه . گرافیک واسه من بسی مهم است.گرافیک و داستانش خوبه؟شما چه نمره ای بهش میدید.باتشکر:40:

aghamajid1369
29-06-2009, 14:51
گرافیکش در حد قابل قبوله به نظر من ولی از لحاظ گیم پلی خیلی توپه. داستانش هم که تقریبا همون فیلمش هست با 1 مقدار تغییرات. من بهش نمره 8.5 میدم.

mehdi30nema
29-06-2009, 14:56
سلام.خسته نباشید.دوستان من می خواستم این بازی رو بگیرم به نظرتون خوبه . گرافیک واسه من بسی مهم است.گرافیک و داستانش خوبه؟شما چه نمره ای بهش میدید.باتشکر:40:

بازیش خیلی جالبه . گرافیکه خوبی داره حتما پیشنهاد میکنم بگیر

pedram_sad
29-06-2009, 16:46
گرافیکش در حد قابل قبوله به نظر من ولی از لحاظ گیم پلی خیلی توپه. داستانش هم که تقریبا همون فیلمش هست با 1 مقدار تغییرات. من بهش نمره 8.5 میدم.

بازیش خیلی جالبه . گرافیکه خوبی داره حتما پیشنهاد میکنم بگیر
تایید میشه
امتیاز من هم 8.5 هست
گرافیک بازی به خصوص تو بخش lighting و effect عالی کار شده به خصوص effect های ناشی از زدن combo های طولانی و پشت هم

resident_evil
29-06-2009, 16:49
تایید میشه
امتیاز من هم 8.5 هست
گرافیک بازی به خصوص تو بخش lighting و effect عالی کار شده به خصوص effect های ناشی از زدن combo های طولانی و پشت هم

من خودم به شخصه انتظار زیادی از بازی نداشتم برا همین وقتی بازی کردمش دیدم خیلی عالی تر از اون چیزیه که فکرشو میکنم ! واقعا فراتر از انتظارم بود و برای همین یکی از بهترین ها بودش برام ...

امتیاز مناسب براش همون 8.5 هستش ...

mehdi30nema
29-06-2009, 18:44
من خودم به شخصه انتظار زیادی از بازی نداشتم برا همین وقتی بازی کردمش دیدم خیلی عالی تر از اون چیزیه که فکرشو میکنم ! واقعا فراتر از انتظارم بود و برای همین یکی از بهترین ها بودش برام ...

امتیاز مناسب براش همون 8.5 هستش ...

اصولا بازی هایی که از روی فیلم ساخته میشن زیاد خوب از آب در نمیان . اما این یکی واقعا خوب کار کرده و انصافا ارزش بازی کردن رو داره .

MR.GAMER
29-06-2009, 22:56
سلام . بازیش از همه لحاظ عالیه چون خودم یکمیشو تو گیم نت بازی کردم !!! مطمئنم شمام خوشتون میاد !!
ولی من که دی وی دیش رو خریدم رو دستگاهم نصب کردم ارور dont send می ده !!!
بهتره از dx 10 و با درایور گرافیک اپدیت شده با برنامه ی nvidia physx و یه کارت گرافیک خفن و
یه ویندوز اپدیت شده استفاده کنین
اگه شمام نصب کردین و با این مشکل مواجه شدین حتما خبرم کنین !!

soltanarash
30-06-2009, 06:35
سلام . بازیش از همه لحاظ عالیه چون خودم یکمیشو تو گیم نت بازی کردم !!! مطمئنم شمام خوشتون میاد !!
ولی من که دی وی دیش رو خریدم رو دستگاهم نصب کردم ارور dont send می ده !!!
بهتره از dx 10 و با درایور گرافیک اپدیت شده با برنامه ی nvidia physx و یه کارت گرافیک خفن و
یه ویندوز اپدیت شده استفاده کنین
اگه شمام نصب کردین و با این مشکل مواجه شدین حتما خبرم کنین !!

دوست من هم همین مشکل را داشت.ولی به گفته خودش این مشکل همون مشکل صدای call of duty است. هر کاری که برای call کردی واسه ی همین هم انجاک بده.

Mahdi_x360
02-07-2009, 14:38
با سلام من اونجایی که یکی از اون بالا موشک میزنه گیر کردم چی کار کنم؟

Oracle_Eldorado
02-07-2009, 15:48

باید صبر کنی موشکش تا نزدیکت بیاد ، همون لحظه که خواست بهت بخوره ، X یا Z ( همون دکمه ای که دفاع میکنه ) رو بزنی که موشک برگرده طرف خودش :46:

mehdi30nema
02-07-2009, 15:50
تا اونجا که یادمه باید وقتی موشک بهت نزدیک میشه دکمه z رو بزنی تا موشک به سمت خودشون بره .

MR.GAMER
03-07-2009, 01:26
دوست من هم همین مشکل را داشت.ولی به گفته خودش این مشکل همون مشکل صدای call of duty است. هر کاری که برای call کردی واسه ی همین هم انجاک بده.

من مشکلم با نصب برنامه ی nvidia physx حل شد ! الانم دارم از بازیش لذت می برم .
همون کاری که واسه call of dutty کردم واسه اینم کردم جواب نداد .
به طور تصادفی برنامه ی nvidia physx رو از بازی mirrors edge که نصب کردم دیدم
این بازی x-men هم بالا می اد ! منتها dx باید ورژن 9 باشه . dx 10 ارور میداد dx 9 که وصل کردم
بازیش بالا اومد !
قابل توجه کسانی که واسه این بازی unimodem half duplex audio رو disable کردن ولی
جواب نگرفتن !!!:10:

hosseincode2008
03-07-2009, 11:20
دوستان يه جايي از اين بازي تو مراحل جنگلي يه راه مخفي بود كه به يه جايي ميرسيد كه توش به شمشير نوراني تو زمين فرو كرده بودن و كنارش هم يه اسكلت بود رو سرش هم يه علامت تعجب . من همه ي مناطق رو زير نظر داشتم يهو رسيدم اينجا ولي نفهميدم چيكار كنم و مرحله رو ادامه دادم الانم خيلي رفتم جلو ، اگه كسي با اون برخورد كرده و ميدونه چيه لطفا بگه ، اگر چيز مهمي بود دوباره بازي كنيم !
راستي ميگم غول هاش چه آسون كشته ميشن : پي رو نرمال

aghamajid1369
03-07-2009, 12:04
دوستان يه جايي از اين بازي تو مراحل جنگلي يه راه مخفي بود كه به يه جايي ميرسيد كه توش به شمشير نوراني تو زمين فرو كرده بودن و كنارش هم يه اسكلت بود رو سرش هم يه علامت تعجب . من همه ي مناطق رو زير نظر داشتم يهو رسيدم اينجا ولي نفهميدم چيكار كنم و مرحله رو ادامه دادم الانم خيلي رفتم جلو ، اگه كسي با اون برخورد كرده و ميدونه چيه لطفا بگه ، اگر چيز مهمي بود دوباره بازي كنيم !
راستي ميگم غول هاش چه آسون كشته ميشن : پي رو نرمال
فکر کنم 1 اچیومنت باشه. چند تا از بچه ها هم پیدا کرده بودند عکسش رو هم گذاشته بودن.
فکر کنم شمشیر آرتاس بود.

alborz_k
03-07-2009, 12:25
من مشکلم با نصب برنامه ی nvidia physx حل شد ! الانم دارم از بازیش لذت می برم .
همون کاری که واسه call of dutty کردم واسه اینم کردم جواب نداد .
به طور تصادفی برنامه ی nvidia physx رو از بازی mirrors edge که نصب کردم دیدم
این بازی x-men هم بالا می اد ! منتها dx باید ورژن 9 باشه . dx 10 ارور میداد dx 9 که وصل کردم
بازیش بالا اومد !
قابل توجه کسانی که واسه این بازی unimodem half duplex audio رو disable کردن ولی
جواب نگرفتن !!!:10:
سلام. مدل کارت گرافیک و سیستم عامل شما چیه؟ حالا من که کارت گرافیکم از physx پشتیبانی نمی کنه ، چه کار کنم؟:31:
منم اون بخش audio رو عیر فعال کردم ، ولی فایده نداشت !! در ضمن شما چه جوری بین dx9 و dx10 سوییچ می کنید؟

D3vil_A
03-07-2009, 12:36
سلام. مدل کارت گرافیک و سیستم عامل شما چیه؟ حالا من که کارت گرافیکم از physx پشتیبانی نمی کنه ، چه کار کنم؟:31:
منم اون بخش audio رو عیر فعال کردم ، ولی فایده نداشت !! در ضمن شما چه جوری بین dx9 و dx10 سوییچ می کنید؟
البرز من هم رو HD4890 این مشکل رو داشتم nVIDIA Physix رو نصب کردم درست شد.:2:
فقط باید download کنی.

alborz_k
03-07-2009, 12:43
فقط باید download کنی.
نرم افزار رو دارم ، حالا نصب می کنم ببینیم چی می شه! راستی ویندوزت چی بود؟

D3vil_A
03-07-2009, 14:35
برای من Win Seven 7100 بود.
رو ویستا هم فکر کنم اجرا کردم....
برای من Physix تو خوده DVD بود. برای شما هم باید داشته باشه.

mhshaker71
03-07-2009, 18:56
دوستان یکی لطف می کنه لینک دانلود این بازی رو بزاره؟

mohammadaliarmin
04-07-2009, 21:36
آخییییییییییییشششش بلاخره این بازی رو هم تموم کردیم عجب بازی باحالی بود من که خیلی باهاش حال کردم کسایی هم که این بازی رو بازی نکردند حتما برن بازیش کنن چون خیلی توپه دم بچه های سایت هم گرم که این بازی رو توضیح دادن خیلی ممنون

mohammadaliarmin
04-07-2009, 22:19
راستی یادم رفت بگم که با این امتیازی که بهش دادن واقعا در حقش نامردی کردن

osta_ali
05-07-2009, 12:15
من توی یه جایی گیر کردم که یه طناب هست که باید بگیرمش ولی جلوش یه چیزی مثل دره هستش که کاملا سیاهه وقتی می خوام بپرم و بگیرمش میفتم اونجا مثل یه جای تاریکه هر چی میره پایین تموم نمیشه و مجبور میشم از اول بازی کنم!!!!!!!

aghamajid1369
05-07-2009, 12:26
من توی یه جایی گیر کردم که یه طناب هست که باید بگیرمش ولی جلوش یه چیزی مثل دره هستش که کاملا سیاهه وقتی می خوام بپرم و بگیرمش میفتم اونجا مثل یه جای تاریکه هر چی میره پایین تموم نمیشه و مجبور میشم از اول بازی کنم!!!!!!!
دوست من اگه 1 عکس بذاری خیلی بهتر میشه.
اصلا معلوم نیست کجای بازی رو میگین!!!!

alborz_k
06-07-2009, 09:51
فقط باید download کنی.
من nvidia physx 8.0.9 رو به حجم 50 مگ دانلود و نصب کردم ، حالا بازی ایرور می ده که nvcuda.dll رو پیدا نکی کنه!! ظاهرأ بازی از من cuda می خواد!!! حالا چه کار کنم؟ :2:
اون دوستانی که تو اجرای بازی مشکل داشتند ، کارت گرافیکتون چی هست؟:19:

titanium_zarin
07-07-2009, 15:40
سلام.
من غول سنگی و غول دومی همون که توی شیشه میپره بیرون رو کشتم.بعد رفتم تو یه اتاق که توش یه tv بزرگ بود.حالا نمیتونم جایی برم...دوتا در هست یکیش چراغش سبز یکی قرمز.هیچ کدوم هم باز نمیشه...یه جعبه هم هست که میشه تکونش بدی و جابجاش کنی...اما نتونستم کاری کنم.

میشه بگین جریان چیه؟؟؟

من nvidia physx 8.0.9 رو به حجم 50 مگ دانلود و نصب کردم ، حالا بازی ایرور می ده که nvcuda.dll رو پیدا نکی کنه!! ظاهرأ بازی از من cuda می خواد!!! حالا چه کار کنم؟ :2:
اون دوستانی که تو اجرای بازی مشکل داشتند ، کارت گرافیکتون چی هست؟:19:

میگم مگه این سیستمی که توی امضاتون هست مال شما نیست؟؟؟
مگه ati ندارین؟پس چرا nvedia گرفتین نصب کردین؟؟؟؟؟؟:18:

ali_ranger22
07-07-2009, 16:06
من nvidia physx 8.0.9 رو به حجم 50 مگ دانلود و نصب کردم ، حالا بازی ایرور می ده که nvcuda.dll رو پیدا نکی کنه!! ظاهرأ بازی از من cuda می خواد!!! حالا چه کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستانی که تو اجرای بازی مشکل داشتند ، کارت گرافیکتون چی هست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البرز بازی واسه منم مشکل داره
منم الان فیزیک ایکس رو نصب کردم بازی اجرا میشه قبل از اومدن Main Menu ارور میده از بازی میاد بیرون
این 4850 ما فقط شد دردسر !

mehdi30nema
07-07-2009, 16:09
منم الان فیزیک ایکس رو نصب کردم بازی اجرا میشه قبل از اومدن Main Menu ارور میده از بازی میاد بیرون

باید یه کارت geforce میگرفتی خودتو راحت میکردی . منم اول میخاستم ati بگیرم ولی geforce گرفتم و راضی هم هستم .

pcali
07-07-2009, 16:19
باید یه کارت geforce میگرفتی خودتو راحت میکردی . منم اول میخاستم ati بگیرم ولی geforce گرفتم و راضی هم هستم .

درسته nvidia حالا از هر نوع و برندش بازی ها رو بهتر جواب میده:8:

titanium_zarin
07-07-2009, 16:53
ببخشید بحثای کارت گرافیگ رو بزارید واسه جای خودش...میشه مشکلات رو حل کنید؟؟؟؟

سلام.
من غول سنگی و غول دومی همون که توی شیشه میپره بیرون رو کشتم.بعد رفتم تو یه اتاق که توش یه tv بزرگ بود.حالا نمیتونم جایی برم...دوتا در هست یکیش چراغش سبز یکی قرمز.هیچ کدوم هم باز نمیشه...یه جعبه هم هست که میشه تکونش بدی و جابجاش کنی...اما نتونستم کاری کنم.

میشه بگین جریان چیه؟؟؟

alborz_k
07-07-2009, 17:21
میگم مگه این سیستمی که توی امضاتون هست مال شما نیست؟؟؟
مگه ati ندارین؟پس چرا nvedia گرفتین نصب کردین؟؟؟؟؟؟:18:
سلام رفیق ، استفاده از:2: به خاطر همین مشکله!! آخه یکی از دوستام هم همین مشکل رو داست و با نصب physx مشکلش حل شد!! ولی مال من حل نشده و حالا ایرور می ده که nvcuda.dll پیدا نمی شه!!! :2: یعنی از من کودا می خواد!! حالا دیگه نمی دونم چه کار کنم!

pcali
07-07-2009, 17:22

سلام.

میشه بگین جریان چیه؟؟؟
چشم دیگه تکرار نمیشه:31::31: یک تصویر بذار لطفا ماشال.. این بازی اینقدر در هم برهم هستش که شما ادرس میدی ما که تو بازی صد تا غول کشتیم دی:31:

alborz_k
07-07-2009, 17:27
باز مال تو تا main menu می ره!! مال من همون اول eror میده!!

pcali
07-07-2009, 17:38
سلام رفیق ، استفاده از:2: به خاطر همین مشکله!! آخه یکی از دوستام هم همین مشکل رو داست و با نصب physx مشکلش حل شد!! ولی مال من حل نشده و حالا ایرور می ده که nvcuda.dll پیدا نمی شه!!! :2: یعنی از من کودا می خواد!! حالا دیگه نمی دونم چه کار کنم!

والا دوست عزیز تا اونجایی ما میدونیم physx عملکرد GPU کارتهای انویدیا رو بهبود میبخشه اصلا چه کارش
به ATI چه چیزایی ادم میشنوه بهتره شما کارت گرافیکتون رو از خود سایت سازنده اپدیت کنین بالاخره اونا یک فکری به حال بازی ها کردن که هر چه بهتر با کارتشون اجرا بشن

MAINBOARD ASUS CROSSHAIR AM2
DDR2 RAM 4 GIG DUALCHAANAL
VGA ASUS NVIDIA 8800 GTS 640MB DDR3 320 BIT
CPU AMD 3 CORE

aghamajid1369
07-07-2009, 18:18

سلام.

میشه بگین جریان چیه؟؟؟
راست میگن. شما 1 عکس بذار تا بفهمیم چی به چیه!!!!
مطمئن نیستم کجا رو داری میگی.
اگه اونجایی که فکر میکنم هستی باید 1 جعبه رو بکشی زیر 1 درچه هوا و از اونجا بری.
البته مطمئن نیستم که اینجا رو داری میگی یا نه؟؟

alborz_k
07-07-2009, 18:29
والا دوست عزیز تا اونجایی ما میدونیم physx عملکرد GPU کارتهای انویدیا رو بهبود میبخشه اصلا چه کارش
به ATI چه چیزایی ادم میشنوه بهتره شما کارت گرافیکتون رو از خود سایت سازنده اپدیت کنین بالاخره اونا یک فکری به حال بازی ها کردن که هر چه بهتر با کارتشون اجرا بشن

رفیق این چیز هایی که گفتی رو من بهتر می دونم ، ولی وقتی هیچ راه دیگه ای نباشه چی؟:41: تازه اگه شما یکی دو صفحه قبل رو بخونی می بینی که بعض ها با نصب physx جواب گرفتند!! من کارت گرافیکم رو با catalyst 9.6 آپدیت کردم ، نتیجه =0!!

ali_ranger22
07-07-2009, 18:36
باز مال تو تا main menu می ره!! مال من همون اول eror میده!!

نه برا من قبلا همون اول ارور میداد بعد فیزیک رو که نصب کردم تا منو پیشرفت کرد ! :دي

alborz_k
07-07-2009, 19:08
نه برا من قبلا همون اول ارور میداد بعد فیزیک رو که نصب کردم تا منو پیشرفت کرد ! :دي
مم همینو می گم!! من با فیزیک هم به آرم اول نمی رسم ، چه برسه به main menu!! :دی
بایدیه کاری بکنیم!! کلی پول سیستم دادیم که این جوری ضد حال بخوریم؟!

ali_ranger22
07-07-2009, 19:28
بایدیه کاری بکنیم!! کلی پول سیستم دادیم که این جوری ضد حال بخوریم؟!
آره ! البته بد نبوده تا حالا من از قدرتش راضیم ... ولی حیف من گول این آرمانو خوردم ! :دي
تقصیر این ATI که یه کم با بازی سازا همکاری نداره !

..Parsa..
07-07-2009, 19:42
من وقتي بازي رو نصب كردم به main menu كه ميرسيد dont send error ميداد و ميپريد بيرون
ولي وقتي كه physx رو disable كردم مشكلم حل شد

alborz_k
07-07-2009, 21:00
آره ! البته بد نبوده تا حالا من از قدرتش راضیم ... ولی حیف من گول این آرمانو خوردم ! :دي
تقصیر این ATI که یه کم با بازی سازا همکاری نداره !
راستی ویندوزت چیه؟

vegas
07-07-2009, 21:03
من هم از کارت ATI استفاده میکنم ولی هیچ مشکلی تو اجرای این بازی ندارم ! بهتره سیستمتون را چک کنید (مشکل از ATI نیست ! )

ali_ranger22
07-07-2009, 21:32
راستی ویندوزت چیه؟
من هم Xp و هم ویستا تست کردم ... 32 بیت

alborz_k
07-07-2009, 22:43
من هم از کارت ATI استفاده میکنم ولی هیچ مشکلی تو اجرای این بازی ندارم ! بهتره سیستمتون را چک کنید (مشکل از ATI نیست ! )
سلام. کدوم کارت؟ کدوم درایو؟ کدوم ویندوز؟

pcali
08-07-2009, 06:56
رفیق این چیز هایی که گفتی رو من بهتر می دونم ، ولی وقتی هیچ راه دیگه ای نباشه چی؟:41: تازه اگه شما یکی دو صفحه قبل رو بخونی می بینی که بعض ها با نصب physx جواب گرفتند!! من کارت گرافیکم رو با catalyst 9.6 آپدیت کردم ، نتیجه =0!!

سلام شما مطمئنا ویندوزت مشکل داره یا از کرک بازی برو داخل سایت gamecopyworld.com و کرک سالم رو اونجا پیدا میکنی من همیشه از سرویس پک 3ایکس پی استفاده میکنم و تا حالا در هیچ بازی مشکل نداشتم
:10:

alborz_k
08-07-2009, 15:58
سلام شما مطمئنا ویندوزت مشکل داره یا از کرک بازی برو داخل سایت gamecopyworld.com و کرک سالم رو اونجا پیدا میکنی من همیشه از سرویس پک 3ایکس پی استفاده میکنم و تا حالا در هیچ بازی مشکل نداشتم
:10:
من خیلی دنبال کرک گشتم ، ولی پیدا نکردم !! حتی چند تا فایل .exe بازی رو هم dl کردم ، ولی فایده نداشت !! از xp sp3 هم استفاده کردم ، ولی باز همون ایرور رو می داد!

osta_ali
10-07-2009, 09:56
سلام

هر کاری کردم نتونستم با prtsc تو ویندوز هفت از بازی عکس بگیرم.مجبور شدم با موبایل عکس بگیرم.

من الان اینجام:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راهنما (1) رو که میزنم به اینجا راهنمایی میکنه:

حالا باید چی کار کنم!!!

aghamajid1369
10-07-2009, 11:37
سلام

هر کاری کردم نتونستم با prtsc تو ویندوز هفت از بازی عکس بگیرم.مجبور شدم با موبایل عکس بگیرم.

من الان اینجام:

راهنما (1) رو که میزنم به اینجا راهنمایی میکنه:

حالا باید چی کار کنم!!!
دوست من به عکس 2 نگاه کن.
میبینی که دو طرف دروازه 2 تا مشعل هست که یکیش روشنه و یکیش خاموش.
تو باید اون خاموشه رو روشن کنی با استفاده اون مجسمه سنگی که میذاری روی سنگ های برامده روی زمین که دروازه رو باز کنه.
اگه اون مجسمه رو پیدا نکردی بالا رو نگاه کن. روی دیوار ها بود فکر کنم.

osta_ali
10-07-2009, 12:59
چطوری باید روشن کنم؟؟باید آتیش رو از بالا بردارم؟!
اگه آره , چطوری برم بالا!!
اون سنگی هم که میگی فقط جلوی یه دروازه هست و نمیشه از اون دروازه دور ترش کرد؟؟!!

شما این رو میگین دیگه:

aghamajid1369
10-07-2009, 13:31
چطوری باید روشن کنم؟؟باید آتیش رو از بالا بردارم؟!
اگه آره , چطوری برم بالا!!
اون سنگی هم که میگی فقط جلوی یه دروازه هست و نمیشه از اون دروازه دور ترش کرد؟؟!!

شما این رو میگین دیگه:

بله دوست من.
همین رو میگم.شما برو از اون بالا بندازش پایین
بعد هلش بده و ببرش زیر اون مشعل خاموش تا روشنش کنه.
بعد هم روی زمین رو نگاه کن 1 منطقه برامده هست. ببرش روی اون تا دروازه باز بشه.

osta_ali
10-07-2009, 15:33
مشکل اینجاست که نمی دونم چطوری برم بالا!!!!

Alireza.M67
10-07-2009, 15:39
مشکل اینجاست که نمی دونم چطوری برم بالا!!!!

کر کنم یه سوء تفاهمی پیش اومده .
شما دومین باری که به این منطقه میای می تونی بری بالا و آتیش رو بندازی پایین .
اولین بار هیچ راهی به بالا نیست ...

osta_ali
10-07-2009, 16:29
کر کنم یه سوء تفاهمی پیش اومده .
شما دومین باری که به این منطقه میای می تونی بری بالا و آتیش رو بندازی پایین .
اولین بار هیچ راهی به بالا نیست ...

یعنی الان باید چیکار کنم؟
فقط یه راه داره که به همون طناب میرسه که گفتم!!!
بار دوم یعنی چی!! یعنی کجا برم که برا بار دوم برگردم اونجا!!!!:41:

aghamajid1369
10-07-2009, 17:14
نه بابا. مطمئن هستم 1 راه داره.
ولی یادم نمیاد.
من خودم اول پریدم پایین بعد دوباره رفتم بالا و مجسمه رو انداختم پایین.
شما 1 کم بگرد ببین طنابی چیزی پیدا نمیکنی؟؟؟
از همون روشی استفاده کن که راه رو نشون میده و ببین کدوم وسایل رو سبز میکنه.
اگه دیگه هیچ راه برگشتی نبود که گیم اور میشد.
مطمئن باش راه هست.

Alireza.M67
10-07-2009, 22:26
یعنی الان باید چیکار کنم؟
فقط یه راه داره که به همون طناب میرسه که گفتم!!!
بار دوم یعنی چی!! یعنی کجا برم که برا بار دوم برگردم اونجا!!!!:41:
دیگه الآن تقریبا مطمئن شدم قضیه چیه .
بار اول که میری اونجا فقط یه سنگ هست که میذاریش روی سکو و در میله ای باز میشه و میری .
بار دوم چند مرحله جلوتره که دوباره بر میگردی اونجا اونوقت قضیه ی آتیش و ... پیش میاد .

osta_ali
11-07-2009, 09:58
دیگه الآن تقریبا مطمئن شدم قضیه چیه .
بار اول که میری اونجا فقط یه سنگ هست که میذاریش روی سکو و در میله ای باز میشه و میری .
بار دوم چند مرحله جلوتره که دوباره بر میگردی اونجا اونوقت قضیه ی آتیش و ... پیش میاد .

من الان فقط یه راه دارم همون که میرسه به یه طناب که نمیتونم اون طناب رو یگیرم.(خیلی فاصله داره).عکسش رو گذاشته بودم.

اون بالا هم نمیتونم برم تا آتیش پایین بندازم !

باید چیکار کنم؟ راهی به بالا هست یا یه راه دیگه؟!!

osta_ali
11-07-2009, 10:01
نه بابا. مطمئن هستم 1 راه داره.
ولی یادم نمیاد.
من خودم اول پریدم پایین بعد دوباره رفتم بالا و مجسمه رو انداختم پایین.
شما 1 کم بگرد ببین طنابی چیزی پیدا نمیکنی؟؟؟
از همون روشی استفاده کن که راه رو نشون میده و ببین کدوم وسایل رو سبز میکنه.
اگه دیگه هیچ راه برگشتی نبود که گیم اور میشد.
مطمئن باش راه هست.

خیلی از مجسمه ها رو سبز نشون میده.(البته جز اون آتیشی که بالا هست!!!)
با اینا که سبز هستن چیکار باید کنم؟؟؟
البته اون مشعل خاموش رو هم سبز نشون میده.

Alireza.M67
11-07-2009, 10:11
من الان فقط یه راه دارم همون که میرسه به یه طناب که نمیتونم اون طناب رو یگیرم.(خیلی فاصله داره).عکسش رو گذاشته بودم.

اون بالا هم نمیتونم برم تا آتیش پایین بندازم !

باید چیکار کنم؟ راهی به بالا هست یا یه راه دیگه؟!!

هیچ راهی به بالا نیست ... خیالت راحت .
2 تا در با میله ی آهنی وجود داره که با توجه به عکس فکر کنم کامپیوترت قاطی کرده ...

osta_ali
11-07-2009, 10:31
هیچ راهی به بالا نیست ... خیالت راحت .
2 تا در با میله ی آهنی وجود داره که با توجه به عکس فکر کنم کامپیوترت قاطی کرده ...

پس یعنی راهی نیست.اگه این مرحله رو از اول برم درست میشه؟؟

Alireza.M67
11-07-2009, 11:09
پس یعنی راهی نیست.اگه این مرحله رو از اول برم درست میشه؟؟

احتمالا درست میشه .
اگه نشد بازی رو از اول نصب کن.

pcali
11-07-2009, 11:38
این بازی ما رو کشت هر چی جلو میری تموم نمیشه ولی در کل بازی رو با توجه به اینکه از روی فیلم ساخته شده خوب از کار در امده واقعا روی جزئیات هم خوب کار شده گرافیک واقعا عالی حالا دوستانی که نسخه xbox رو بازی کردن گرافیک بهتر بوده یا pc

pcali
12-07-2009, 09:49
سلام رئیس آخر بازی چقدر سخته برای بار اول که شکست میخوره جری میشه با نور چشماش زیر پای ادمو میترکونه
هی میندازتت پایین اعصاب برام نموده بود میخواستم با کله برم توی مانیتور تازه وقتی جونش به آخر میرسه با هزار و یک
بدبختی سریع خودشو جمع میکنه میپره او وره راکتور تا بخوای به هم بگردی کارت زاره من چندین بار به اخرای جونش رسیدم
ولی با این طرفند حال ادمو میگیره شما دوستان راه بهتری برای کشتنش دارید

Alireza.M67
12-07-2009, 22:12
سلام رئیس آخر بازی چقدر سخته برای بار اول که شکست میخوره جری میشه با نور چشماش زیر پای ادمو میترکونه
هی میندازتت پایین اعصاب برام نموده بود میخواستم با کله برم توی مانیتور تازه وقتی جونش به آخر میرسه با هزار و یک
بدبختی سریع خودشو جمع میکنه میپره او وره راکتور تا بخوای به هم بگردی کارت زاره من چندین بار به اخرای جونش رسیدم
ولی با این طرفند حال ادمو میگیره شما دوستان راه بهتری برای کشتنش دارید

قبل از اینکه با چشاش بزنه یه مکسی میکنه و یه صدایی میده ، تو اون لحظه باید بپری به اطراف .
اگه می خوای یه جوری بزنیش که زیاد از خونش بره این کارو کن:
مثلث رو بگیر و برو طرفش ول کن تا بفرستش هوا .
وقتی رفتید هوا پشت سر هم مربع رو بزن تا بزنش .
البته در این حالت که چنگالت قرمز باشه بهتر جواب میده ...

vegas
13-07-2009, 22:48
قبل از اینکه با چشاش بزنه یه مکسی میکنه و یه صدایی میده ، تو اون لحظه باید بپری به اطراف .
اگه می خوای یه جوری بزنیش که زیاد از خونش بره این کارو کن:
مثلث رو بگیر و برو طرفش ول کن تا بفرستش هوا .
وقتی رفتید هوا پشت سر هم مربع رو بزن تا بزنش .
البته در این حالت که چنگالت قرمز باشه بهتر جواب میده ...

حالا مشکل اینجاست که با کیبورد این حرکات سریع و با هم زدن یه مقدار سخته ! :41:

aghamajid1369
13-07-2009, 23:36
حالا مشکل اینجاست که با کیبورد این حرکات سریع و با هم زدن یه مقدار سخته ! :41:
نه بابا.
100000 تا pc gamer این بازی رو تموم کردن شما هم میتونی.
خوب خودت دکمه ها رو روی کیبورد تنظیم کن. همونجوری که راحتی.
من که مشکلی نداشتن با غول آخر.

good_messi
14-07-2009, 08:56
با سلام
من تو اون قسمتی که از هلی کوپتر اویزون هستم و مرده با اسنیپ من رو میزنه گیر کردم چیکار کنم جا خالی میدم بعد که چنگالو میکنم تو باله ها با تفنگ منو میزنه

pcali
14-07-2009, 09:46
نه بابا.

نه عزیز من مشکل اینجاست که زمانی برای بار دوم جون طرف که به اخر می رسه غیبش میزنه بعد تا بخوای خودتو به هش برسونی جونش پر میشه دوباره روز از نو روزی از نو :31:

vegas
14-07-2009, 09:54
نه بابا.
بالاخره شکستش دادم ! باید تا میتونی خودت بهش نزدیک کنی تا نتونه از اون اشعش استفاده کنه و ... ! :31:

good_messi
15-07-2009, 12:57
با سلام
من تو اون قسمتی که از هلی کوپتر اویزون هستم و مرده با اسنیپ من رو میزنه گیر کردم چیکار کنم جا خالی میدم بعد که چنگالو میکنم تو باله ها با تفنگ منو میزنه
کسی نیست کمک کنه

Turok-71
15-07-2009, 13:56
شما باید وقتی که دست رو لای پره های بالگرد میکنی تند تند چپ کلیک بزن تا دستش گیر کنه.

titanium_zarin
17-07-2009, 09:59
سلام.من اینجا گیر کردم.وقتی 1 رو میزنم نشون میده که باید برم بالا اما از طناب بالا نمیره...

Alireza.M67
17-07-2009, 13:34
فکر کنم شما هم به بلای خراب بودن بازی گرفتار شدی ...
باید از اول بری یا اگه نشد از اول نصب کنی .
عاقبت بازی با PC همین میشه .
دیگه کامپیوتر جواب نمیده ، تو هر بازی جدیدی که میاد یه گیری داره که کلا آدمو منصرف میکنه .

aghamajid1369
17-07-2009, 14:57
سلام.من اینجا گیر کردم.وقتی 1 رو میزنم نشون میده که باید برم بالا اما از طناب بالا نمیره...

نه دوست من.
این باگ نیست.
من هم 1 مدت اینجا گیز کرد
شما توسط همین طناب که میری بالا و چند نفر رو میکشی.
همونجا در داره.
از در برو بیرون و 1 کم راه برو و روی دیوار ها رو نگاه کن.
1 جا داره که میتونی اون چینگکات رو توش فرو کنی و بری بالا.
اصلا کاری به این درخته نداره که مثلا بری روش و . . .

sinak3
17-07-2009, 20:35
دوستان من تازه بازیو گرفتم.از گرافیکش دیدم خیلی تعریف میشه.ولی تو بازی گرافیک خیلی پایین بود.تو تنظیمات هم گشتم . چیزی پیدا نکردم.میشه کمکم کنید چجوری گرافیک رو زیاد کنم.؟باتشکر.

aghamajid1369
17-07-2009, 20:41
دوستان من تازه بازیو گرفتم.از گرافیکش دیدم خیلی تعریف میشه.ولی تو بازی گرافیک خیلی پایین بود.تو تنظیمات هم گشتم . چیزی پیدا نکردم.میشه کمکم کنید چجوری گرافیک رو زیاد کنم.؟باتشکر.
نه.
گرافیکش تعریفی نیست.
در حد معمولی.
ولی گیم پلی محشری داره.
بازی کن و حالشو ببر.
تنظیمات گرافیک فقط توی همون ستینگ بازی هست.
جای دیگه ای اضافه نداره.

sinak3
20-07-2009, 17:51
سلام دوستان.من یه شمشیر پیدا کردم اما نتونستم درش بیارم.باید چیکار کنم.اینم عکسش:

Torch Bearer
20-07-2009, 20:56
سلام دوستان.من یه شمشیر پیدا کردم اما نتونستم درش بیارم.باید چیکار کنم.اینم عکسش:
فکر کنم این شمشیر warcraft باشه که من زیاد باهاش اشنایی ندارم.شما زیاد خودتو زحمت نده از این اشاره ها به بازی ها یا چیزای دیگه فراوونه مثلا تو همین بازی مرحله اول یک دریچه ی مربعی رو زمین بود که یک پنجره ی کوچیک روش بود و ازش نور بیرون میزد...(اشاره به سریال lost_مترجم :دی)که فکر کنم تو همین تاپیکم مطرح شد.

pedram_sad
20-07-2009, 21:39
گرافیک بازی از texture شاید اونقدر سنگین و تخیلی نبود

که به نظرم روی pc خیلی بهتر شد چون اونوقت خیلی ها نمیتونستن بازی کنن

اما از نظر نورپردازی و effect های تصویری و صحنه های slow و خونریزی عالی کار شده بود
یکی دیگه از نکت کم نظیر بازی هم cg movie های فوق العاده قوی بازی بود که خیلی وقته تو بازی ها خبری ازش نیست

Alireza.M67
20-07-2009, 23:36

فکر کنم این شمشیر warcraft باشه که من زیاد باهاش اشنایی ندارم.شما زیاد خودتو زحمت نده از این اشاره ها به بازی ها یا چیزای دیگه فراوونه مثلا تو همین بازی مرحله اول یک دریچه ی مربعی رو زمین بود که یک پنجره ی کوچیک روش بود و ازش نور بیرون میزد...(اشاره به سریال lost_مترجم :دی)که فکر کنم تو همین تاپیکم مطرح شد.

اگه روی 360 بازی کنین با پیدا کردن اینها achievement میگیرین .
احتمالا یه کیک هم تو کار خونه هست که اون یکی رو دیگه من گیر نیاوردم .

شـیـفــو
23-07-2009, 05:12
اه اه
چرا اینقدر مزخرف
چرا اینقدر ....
بابا یه بازی خواستیم بکنیم ، هفت جد و آبادم اومد جلو چشم .
خدا سازند شو لعنت کنه ( جمعیت : الهی آمین )
پدرم در اومد .
آخه این چیه که این همه درد سر داره ؟ یه بازی مثل بقیه بازی ها . پروتوتایپ ، ترمیناتور ، وانتد ، واچمن و ... همه اینا هم همین موقع اومدن ولی این همه بدبختی نداشتن .
آخر یا خودمو می کشم یا این سازنده بازیو .

نمی تونم اجراش کنم . هیچ جوره .
درایور 190 انویدیا رو نصب کردم ، ویژوال سی ، دایرکت ایکس 9 و 10 ، ویندوز عوض کردم از 1 . 2 . 3 ، اون گزینه کارت صدا رو غیر فعال کردم .
نشد که نشد .

لعنت به پدر سازندهاش .

چطور اینو اجراش کنم ، میرسه به لودینگ می پرده بیرون .
با کلی بدبختی کرکشو دانلود کردم .

بابا پدرم دراومد شما چطور بازی دارین می کننینش ؟؟؟؟؟

سیستمم اینه :

Ram : 4G
Graphics : 9600 , 1G
CPU : 3000
Windows : XP 1,2,3, - Vista 1

ترو خدا یه راه حل درست حسابی بگید .

Leon-117
23-07-2009, 09:22
والا من همين مشكلو داشتم unimodemرو غير فعال كردم درست شد.
بازي تنظيمات داره اما اونجا تويdoucuments and setting تو فولدر سيو بازي يه جاش هست همه چي هست.اما فقط بصورتTrue or false

شـیـفــو
23-07-2009, 13:38
والا من همين مشكلو داشتم unimodemرو غير فعال كردم درست شد.
بازي تنظيمات داره اما اونجا تويdoucuments and setting تو فولدر سيو بازي يه جاش هست همه چي هست.اما فقط بصورتTrue or false

خدا خیرت بده ، میشه واضح تر بگی !!

Leon-117
23-07-2009, 17:55
خدا خیرت بده ، میشه واضح تر بگی !!
من برا xpرو فقط بلدم ها!تازه بايد ديال آپ داشته باشي:
اول رو ماي كامپيوتر راست كليك ميكني ميري تو پروپرتيز-بعد ميري روhardwareبعدdevice managreبهد تو قسمت sound,video and game controlersبعد اونجاuni modem Half-Duples Audio device رو غير فعال(disable) ميكني.
موفق باشي.:10:

شـیـفــو
23-07-2009, 23:59
من برا xpرو فقط بلدم ها!تازه بايد ديال آپ داشته باشي:
اول رو ماي كامپيوتر راست كليك ميكني ميري تو پروپرتيز-بعد ميري روhardwareبعدdevice managreبهد تو قسمت sound,video and game controlersبعد اونجاuni modem Half-Duples Audio device رو غير فعال(disable) ميكني.

اینکار رو هم کرده بودم ، فایده نداره . منظورم این بود این یعنی چی :

تو مای داکیومنت چیکار کنم ؟

بايد ديال آپ داشته باشي

اینکار چه ربطی به دایل آپ داره ؟

Leon-117
24-07-2009, 09:57
اینکار رو هم کرده بودم ، فایده نداره . منظورم این بود این یعنی چی :

تو مای داکیومنت چیکار کنم ؟

اینکار چه ربطی به دایل آپ داره ؟
تو ماي داگيومنت كاري نكن بابا يه سري تنظيمات گرافيكه كه مهم نيست.
چون فقط كسايي كه مودم ديال آپ دارن او نگزينه رو دارن(فك كنم)
بازي درست نشد عيب نداره بابا از اين مشكلا زياد پيش مياد حرص نخور برو حالشو ببر تو اين تعطيلي!

sinak3
24-07-2009, 13:06
دوستان بالاخره این بازیو تموم کردم.واقعا پدرم در اومد.خیلی سخت بود.مخصوصا آخرش.

Leon-117
24-07-2009, 14:09
دوستان بالاخره این بازیو تموم کردم.واقعا پدرم در اومد.خیلی سخت بود.مخصوصا آخرش.
آره اعصابم كلي خورد شد تا قال آخر روكشتم پدرم دراومد.هي ميكشتيش هي مي رفت يه جا ديگه دوباره ميك.........

H A M E D
24-07-2009, 16:15
سلام
من دیر متوجه اومدن این بازی شدم هفته گذشته اول صبح پاشدم دانلودش تموم شده بود نصبش کردم انقد درگیر بازی شدم که دوساعت دیر رفتم سرکار!
واقعا عالی هستش
اولین بازییه بعد از سری POP که منو اینجوری سرگرم میکنه. البته خوبیش هم اینه که طولانیه و به همین راحتیا تموم نمیشه.
تاپیک رو کامل خوندم.
گرافیک بازی محشره
Level ها که بالا میره انقد حرکات خفن میشه انجام داد که دیگه کسی حرفیم نیست
گاهی اوقات خودم هم نمیدونم چطوری دارم آدم میکشم فقط صحنه های تیکه تیکه شدنشون رو با حرکت آهسته میبینم.
من دارم لذت میبرم البته هنوز تمومش نکردم.
موفق باشید

sinak3
24-07-2009, 17:03
سلام
من دیر متوجه اومدن این بازی شدم هفته گذشته اول صبح پاشدم دانلودش تموم شده بود نصبش کردم انقد درگیر بازی شدم که دوساعت دیر رفتم سرکار!
واقعا عالی هستش
اولین بازییه بعد از سری POP که منو اینجوری سرگرم میکنه. البته خوبیش هم اینه که طولانیه و به همین راحتیا تموم نمیشه.
تاپیک رو کامل خوندم.
گرافیک بازی محشره
Level ها که بالا میره انقد حرکات خفن میشه انجام داد که دیگه کسی حرفیم نیست
گاهی اوقات خودم هم نمیدونم چطوری دارم آدم میکشم فقط صحنه های تیکه تیکه شدنشون رو با حرکت آهسته میبینم.
من دارم لذت میبرم البته هنوز تمومش نکردم.
موفق باشید

همه چیز بازی خوبه.ولی گرافیکش زیاد تعریفی نداره.داستان خوبی داره.کمی هم اعصاب خورد کنه.

H A M E D
24-07-2009, 20:03
خوب به سلامتی این هم تموم شد! اما از معدود بازیهایی بود که ارزش وقتی که برای دانلود کردنش رو گذاشتم داشت.
این غول آخریه حسابی رفته بود رو اعصابم.
داستان فیلم و بازی زمین تا آسمون فرق داشتن. اصلا هیچ ربطی به هم ندارن اما خوب اگر داستان خود فیلمش رو میذاشتن برای بازی خیلی کوتاه و بی مزه میشد

sinak3
24-07-2009, 20:15
خوب به سلامتی این هم تموم شد! اما از معدود بازیهایی بود که ارزش وقتی که برای دانلود کردنش رو گذاشتم داشت.
داستان فیلم و بازی زمین تا آسمون فرق داشتن. اصلا هیچ ربطی به هم ندارن اما خوب اگر داستان خود فیلمش رو میذاشتن برای بازی خیلی کوتاه و بی مزه میشد

دقیقا . اون غول آخری نیم وجبی واقعا اعصاب خورد کن بود.هر بار میکشتمش فکر میکردم تموم شد ولی نه تازه شروع کار بود.:31:

Oracle_Eldorado
24-07-2009, 20:20

سلام .
در مورد داستان آره موافقم .
کارشون اشتباه بود داستان رو انقدر عوض کردن .
ولی به جاش گیم پلی خیلی توپی داشت .

capitan prise
24-07-2009, 20:53
همه چیز بازی خوبه.ولی گرافیکش زیاد تعریفی نداره.داستان خوبی داره.کمی هم اعصاب خورد کنه.

همه چیز بازی خوبه.تایید میشه
ولی گرافیکش زیاد تعریفی نداره تایید میشه
داستان خوبی داره.تایید میشه
کمی هم اعصاب خورد کنه.تایید نمیشه
بنظر من که اصلانم اعصاب خورد کن نیست( نصبت به خیلی از بازیا بازی رو نیم حساب میشه)
چون یه مرحله سختو با یکی دو بار تلاش میشه ردش کرد:25:

sinak3
24-07-2009, 21:15
همه چیز بازی خوبه.تایید میشه
ولی گرافیکش زیاد تعریفی نداره تایید میشه
داستان خوبی داره.تایید میشه
کمی هم اعصاب خورد کنه.تایید نمیشه
بنظر من که اصلانم اعصاب خورد کن نیست( نصبت به خیلی از بازیا بازی رو نیم حساب میشه)
چون یه مرحله سختو با یکی دو بار تلاش میشه ردش کرد:25:

منظورم از اعصاب خورد کن سختی نبود.یه جاهایی بود که واقعا کفر آدمو در می آورد.مثل غول آخر.من وقتی داشتم میکشتمش.یهو الکی میمردم.

Torch Bearer
24-07-2009, 22:20
منظورم از اعصاب خورد کن سختی نبود.یه جاهایی بود که واقعا کفر آدمو در می آورد.مثل غول آخر.من وقتی داشتم میکشتمش.یهو الکی میمردم.
اره منم تا همون جا اومده بودم ولی مدام طرف با چشاش زمینو سوراخ می کرد و من جاخالی می دادم ولی هر دفعه جلوم ظاهر میشد و با چند تا مشت من می افتادم پایین و میمردم.
یا مثلا تو مبارزه با گمبیت یه جا از یک حرف بزرگ اویزون میشدیم که چند لحظه بعد قرار بود بیفته پایین و ما باید سریع رو گمبیت lunge میکردیم(اگه درست یادم باشه)ولی هر دفعه من با وجود درست عمل کردن میفتادم پایین و میمردم.(که بعد از 3-4 بار درست شد)
یا تو مرحله ای که 3 تا مجسمه تو جنگل بودن و ما باید سریع میپریدیم رو دستاشون.من هردفعه بعد از مجسمه دوم میفتادم پایین تا اینکه بعد از n بار تلاش فهمیدم باید در اخرین لحظه تو هوا باید space رو بزنی.:دی

mehdy.z
24-07-2009, 23:54
اره منم تا همون جا اومده بودم ولی مدام طرف با چشاش زمینو سوراخ می کرد و من جاخالی می دادم ولی هر دفعه جلوم ظاهر میشد و با چند تا مشت من می افتادم پایین و میمردم.
یا مثلا تو مبارزه با گمبیت یه جا از یک حرف بزرگ اویزون میشدیم که چند لحظه بعد قرار بود بیفته پایین و ما باید سریع رو گمبیت lunge میکردیم(اگه درست یادم باشه)ولی هر دفعه من با وجود درست عمل کردن میفتادم پایین و میمردم.(که بعد از 3-4 بار درست شد)
یا تو مرحله ای که 3 تا مجسمه تو جنگل بودن و ما باید سریع میپریدیم رو دستاشون.من هردفعه بعد از مجسمه دوم میفتادم پایین تا اینکه بعد از n بار تلاش فهمیدم باید در اخرین لحظه تو هوا باید space رو بزنی.:دی
نه نباید بگذارید به اونجا برسه شما باید توی اون مرحله وقتی بهش نزدیک شدید راست کلیک رو نگه دارید و وقتی خوب بهش نزدیک شدید ول کنید تا شوتش کنه روی هوا بعد تند تند راست و چپ کلیک رو بزنید:46:

hobgoblin
25-07-2009, 07:35
من يه جاي بازي گير كردم

يه نفر هست روي يه سكوي بلند با موشك آدمو مي زنه هيچكاريشم نميشه كرد.

پرش بهش نميرسه راهم بستس روبه رو يه دختره توي اتاق زندانيه.

يكي كمك كنه

sinak3
25-07-2009, 10:01
من يه جاي بازي گير كردم

يه نفر هست روي يه سكوي بلند با موشك آدمو مي زنه هيچكاريشم نميشه كرد.

پرش بهش نميرسه راهم بستس روبه رو يه دختره توي اتاق زندانيه.

يكي كمك كنه

شما باید وقتی موشک بهت نزدیک شد با z یا همون دفاع اونرو به طرف خودش برگردونی.

Torch Bearer
25-07-2009, 10:47
نه نباید بگذارید به اونجا برسه شما باید توی اون مرحله وقتی بهش نزدیک شدید راست کلیک رو نگه دارید و وقتی خوب بهش نزدیک شدید ول کنید تا شوتش کنه روی هوا بعد تند تند راست و چپ کلیک رو بزنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه ولی کدومو گفتی؟

mehdy.z
25-07-2009, 12:27
دستت درد نکنه ولی کدومو گفتی؟
خوب اون آخریه رو میگم دیگه که با زدنش بازی تموم میشد:46:

ali_ranger22
25-07-2009, 12:28
جدیدن چه باگ هایی سراغ ما میاد ! :دي
یارو رو پرتش کردم رفت تو دیوار گیر کرد مجبور شدم از چک پوینت قبلی بازی رو شروع کنم !

sinak3
25-07-2009, 13:05
جدیدن چه باگ هایی سراغ ما میاد ! :دي
یارو رو پرتش کردم رفت تو دیوار گیر کرد مجبور شدم از چک پوینت قبلی بازی رو شروع کنم !

آره والا علی جان.چرا این همه باگ داره؟من پدرم در اومد بازیو تموم کنم.نصف وقت بازیرو باگ گرفت.مخصوصا آخرش.

Leon-117
25-07-2009, 14:09
من زياد باگ نداشتم.فقط بعضي موقع ها همش ميرفت تو زمين

MAHDIAGENT47
25-07-2009, 21:50
آره والا علی جان.چرا این همه باگ داره؟من پدرم در اومد بازیو تموم کنم.نصف وقت بازیرو باگ گرفت.مخصوصا آخرش.
چرا سينا جان شما كه سيستمت از من قوي تره پس چرا با بازي مشكل داشتي من بازيو با همين سيستم خودم تا آخر رفتم بدون هيچ مشكلي

MAHDIAGENT47
25-07-2009, 21:52
دوستان به نظر شما قشنگترين قسمت بازي كدوم قسمته ؟
به نظر خودم اونجايي كه چند تا هلكوپترو بايد پشت هم بتركوني

S.Y.K
25-07-2009, 22:35
سلام دوستان
من هم بازی رو انجام دادم و باید بگم بهترین بازی بود که در این سبک از روی یک فیلم ساخته شده بود و من انجام دادم.من مراحلی رو که در طبیعت اتفاق میفتاد خیلی می پسندیدم.ابتدای بازی و سقوط آزاد کاراکتر اصلی بازی من رو تا حدودی یاد بازی just cause می انداخت.بازی خشونت نسباتا بالایی داشت.مخصوصا صحنه هایی که شما می تونستید دشمنانتون رو نصف کنید یا سرشون رو از تن جدا کنید خیلی جالب بود.دشمنان در بسیاری از بخش های بازی با تعداد زیاد به شما حمله ور می شدند که کشتن اونها بسیار لذت بخش بود.دشمنانی که تفنگ داشتن کمی اذیت می کردند ولی بخشی که آدمو به وجد می یورد این بود که دشمنان شمشیر به دست ه شما حمله کنن.اگر در موقع حمله بلافاصله دفاع می کردید می تونستید یه ضربه ی جانانه نثار دشمن کنید یا اگر موقعی که دشمنان با اسلحه های نسباتا سنگین به سمت شما شلیک می کردن دفاع می کردید که این بخش کلا یک جور تقلید از بازی god of war 2 بود.اما تنوع مراحل هم در نوع خودش خیلی خوب بود.هر چند می تونست بهتر هم باشه.مراحل مرتبا به این صورت روایت می شد که شما ممکن بود از زمان حال به سال قبل برگردید و بازی رو در اونجا ادامه بدید.قابلیت آپگرید کردن هم در بازی وجود داره که به نظر من بسیار عالی و انگیزه بخشه.دشمنان شما هم در بازی بسیار متنوع هستند و به مرور زمان تعداد و قابلیت های اونا بیشتر میشه.من به شخصه خودم بدترین دشمنان بازی رو ghost ها می دونم که شما رو مجبور می کنن برای دیدنشون از دید محصوص استفاده کنید.در بازی نیزه هایی وجود داره که شما می تونید دشمنان رو به نیزه ها بچسبونید و باید بگم که این قسمت خیلی خوب کار شده.حالا ممکنه این نیزه ها روی زمین باشه ممکنه روی دیوار باشه یا در دست یه مجسمه!گرافیک بازی در کل خیلی خوب بود اما موزیک بازی چندان چنگی به دل نمی زد.انتظار می رفت موزیک قوی تر باشه.بخش هایی که شما می تونستید از راه دور روی دشمنان بپرید هم بسیار عالی کار شده بود البته یکی دوبار برای من با باگ هم همراه شد.مراحل در جنگل در کوهستان های برفی در شهر و ... + گیم پلی در گیرانه و جذاب + گرافیک قابل قبول + خشونت بالا همه و همه باعث می شد که این بازی به دل هر کسی بشینه .بزرگترین مشکل بازی باگ هاش بود.من خودمبیشتر در قسنت های که باید از دیوار بالا می رفتیم یا در گرفتن لبه ها دچار مشکل بودم.اگر این باگ ها در بازی کمتر بود مطمئنا بازی از این هم بهتر میشد ولی چرا این همه باگ من نمی دونم.البته برای بقیه ی دوستان به نظر میاد باگ ها فجیع تر هم رخ داده :31:.بازی به خاطر گیم پلی عالی داشت واقعا می طلبه که یک باز هم با hard تمومش کنید.با هوش مصنوعی و درگیری بالاتر جذاب تر و شدید تر

این بازی از نظر من واقعا عالی بود و باید بگم من که خیلی کم پیش اومده بود از بازی هایی که از روزی فیلم ساخته میشه خوشم بیاد.ولی x-men origins واقعا عالی بود ...

sinak3
25-07-2009, 22:36

به نظر من اون جادوگر دستش عصای صورتی داشت.خیلی باحال بود.واقعا کیف کردم.

S.Y.K
26-07-2009, 08:03
من کلا موقعی که در مقابل دشمنان دفاع به موقع می گرفتم و بعد یک ضربه ی درجه یک بهشون می زدم خیلی بهم می چسبید.یک بخش جالب دیگه هم پرت کردن دشمنان سر نیزه بود:27:خیلی زیبا بود
اما در کل مبارزه با boss آخر بازی رو به خاطر سختی خاصی که نسبت به بقیه ی boss های بازی داشت یکی از بهترین بخش های بازی می دونم:46:

mohammadaliarmin
26-07-2009, 12:24
بهترین بخش بازی مبازره با اون روبات بزرگ بود که بعد می بایست تو هوا باهاش جنگیم خیلی حال میداد

ali_ranger22
26-07-2009, 20:10
خب اینم تموم شدش
هیجانی ، لذت بخش ، پر سرعت ، نوع روایت داستان خوب
نکته ی منفی خاصی هم ندیدم واقعا به جز یه سری مشکلات جزئی
آسون هم بود ولی لذت بخش بود
کلا حال داد خوشمان آمد !

sinak3
26-07-2009, 20:42
خب اینم تموم شدش
هیجانی ، لذت بخش ، پر سرعت ، نوع روایت داستان خوب
نکته ی منفی خاصی هم ندیدم واقعا به جز یه سری مشکلات جزئی
آسون هم بود ولی لذت بخش بود
کلا حال داد خوشمان آمد !

تبریک میگم علی جان.ولی خداییش زیادم آسون نبود.البته شما حرفه ای هستی ولی واسه من که کمی سخت بود مخصوصا آخرش

ali_ranger22
26-07-2009, 21:50
تبریک میگم علی جان.ولی خداییش زیادم آسون نبود.البته شما حرفه ای هستی ولی واسه من که کمی سخت بود مخصوصا آخرش
همین بازی بود که می گفتین باس آخرش سخته ؟ یا پروتو تایپ بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من غول آخر رو بار دوم کشتم ! بار اول قلق گیری بود ! :دي

sinak3
26-07-2009, 22:10
همین بازی بود که می گفتین باس آخرش سخته ؟ یا پروتو تایپ بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من غول آخر رو بار دوم کشتم ! بار اول قلق گیری بود ! :دي

علی جان گفتم حرفه ای هستی شما.به نظرم هم غول این هم پروتوتایپ ( واسه من) واقعا سخت بودن.مخصوصا پروتوتایپ.به نظرم activision با مردم پدر کشتگی داره.:31:

ali_ranger22
26-07-2009, 22:42
من که هنوز پروتوتایپ رو بازی نکردم
غول آخر این یه قلق خاصی داشت که خیلی آسونش می کرد البته قلق خاص که نه ... نمی دونم چطوری بگم ! من بار دوم تمام سعی ام این بود نزدیکش باشم بعد هم که می نداختمش زمین هی Heavy attack روش اجرا می کردم

pedram_sad
26-07-2009, 23:08
من که هنوز پروتوتایپ رو بازی نکردم
غول آخر این یه قلق خاصی داشت که خیلی آسونش می کرد البته قلق خاص که نه ... نمی دونم چطوری بگم ! من بار دوم تمام سعی ام این بود نزدیکش باشم بعد هم که می نداختمش زمین هی Heavy attack روش اجرا می کردم
تایید میشه در حد national team

resident_evil
26-07-2009, 23:14
تایید میشه در حد national team

منم تایید میکنم به نوبه ی خودم !

بهترین راه برای کشتنش همون بود که اون آقا فرمودند !

کلا بازیه خیلی سختی نبود اما فوق العاده جذاب بود و اصلا خسته کننده نبود !

S.Y.K
27-07-2009, 00:02
BOSS اخر رو اگه می خواستیم همین طور بریم طرفش تا بهش برسیم یا زیر پامونو خراب می کرد یا این اشعه های صورتی رنگشو به ما می زد که خیلی از جون ما کم می کرد باید تا یه حدی بهش نزدیک می شدیم و بعد به وسیله ی پرش بهش حمله می کردیم(اول باید اونو علامت گذاری می کردیم بعد می پریدیم توی ایکس باکس 360 با گرفتن دکمه های RB و LB )این طوری به راحتی می شد شکستش داد.من کلا 3 بار ازش شکست خوردم بار چهارم امتحان کردم این روشو و جواب داد

alborz_k
30-07-2009, 13:22
سلام. دوستانی که کارت گرافیکشون رادون هست و اول بازی ایرور می ده ، با نصب drive physx 8.11 مشکلشون کاملأ حل می شه و دیگه لازم نیست دنبال کار های دیگه باشن!:10:

شـیـفــو
01-08-2009, 07:33
خدا رو شکر مشکل منم حل شد و فهمیدم این بازی فقط با دارکت ایکس 9 اجرا میشه که من 10 رو داشتم . کسی هم این تذکر رو که در پایان نصب خود TM بدبخت میگه رو نداد .
الان 1 ساعت نصبش کردم ، از قول سنگی یکبار شکست خوردم ، اما رسیدم به این روح ها ، کشتنشون یکم وقت می خواد ، دوبار مردم دیگه ادامه ندادم تا از هیجان اجراش بگذره .
ولی ارزش این همه جون کندن واسه اجراشو داشت .
هرچیه از ترنسفورمر و ترمیناتور 4 خیلی خیلی بهتر هست .

..hamed..
01-08-2009, 19:22
اقا من قبلنا یه بازی از x-men دیده بودم که به نظر خودم خیلی مزخرف بود این X-Men Origins: Wolverine چه جوریاس

sinak3
01-08-2009, 19:48
اقا من قبلنا یه بازی از x-men دیده بودم که به نظر خودم خیلی مزخرف بود این X-Men Origins: Wolverine چه جوریاس

گرافیک زیاد خوبی نداره اما گیم پلی و داستان زیبایی داره.

soltanarash
01-08-2009, 20:04
اقا بازی x_men قبلی زمان خودش خوب بود.این یکی هم از نظر گیم پلی بد نیست. بازی عالی نیست ولی ارزش بازی کردن داره. امروزه بازی میاد که اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره.

hosseincode2008
01-08-2009, 20:47

اون ايكس من ها رو فراموش كن ، من هم مثل تو ميترسيدم اونطوري باشه ولي وقتي بازي رو اجرا كردم فهميدم كه در اشتباهم و هي ميگفتم چرا اين بازي رو زودتر نخريدم. در كل بازي خيلي خوبي هست و لذت بخش .

Leon-117
02-08-2009, 11:29
آره اين اولين بازي از x-menبود كه ميتونستيم درست حسابي مثل فيلم حركات ولورين رو انجام بديم!

شـیـفــو
02-08-2009, 15:25
خیلی بهتر هست خیلی .
حالا میگید گرافیکش خوب نیست ، یه بازی که گرافیکش بهتر یا از این بازی خیلی بالاتر هست رو میشه بگید ؟
الان من رسیدم به یه کارخونه تو کوهستان هست همش برفیه ، اینم عکسش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا چیکار باید بکنم ، اون وسط یه صفحه گردون هست ، کامیون رو باید بیاریم روش ؟ و بعد برچونمش دوباره ؟ بعدش چی ؟

havas_1980
02-08-2009, 16:12
خیلی بهتر هست خیلی .
حالا میگید گرافیکش خوب نیست ، یه بازی که گرافیکش بهتر یا از این بازی خیلی بالاتر هست رو میشه بگید ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا چیکار باید بکنم ، اون وسط یه صفحه گردون هست ، کامیون رو باید بیاریم روش ؟ و بعد برچونمش دوباره ؟ بعدش چی ؟
خب. بعد از قرار گرفتن کامیون رو صفحه, صفحه رو چرخونده و کامیون رو به عقب بکشین.
یک اتاق کنترل دراینجا وجود داره که با زدن سویچ یک جعبه که به جرثقیل وصله, پایین میاد.
به روی کامیون برین و جعبه رو بگیرین و مسیر رو ادامه بدین...

soltanarash
03-08-2009, 18:13
خیلی بهتر هست خیلی .

اینجا چیکار باید بکنم ، اون وسط یه صفحه گردون هست ، کامیون رو باید بیاریم روش ؟ و بعد برچونمش دوباره ؟ بعدش چی ؟

این بازی عالیه ولی این جوری هم که شما می گید نیست. من دقت کردم گرافیک چندانی نداشت. ولی زیبایی تصویر زیادی داشت. رنگ ها در این بازی خیلی به چشم می خورد. در کل بازی خوبی بود

شـیـفــو
04-08-2009, 11:30
این بازی عالیه ولی این جوری هم که شما می گید نیست. من دقت کردم گرافیک چندانی نداشت. ولی زیبایی تصویر زیادی داشت. رنگ ها در این بازی خیلی به چشم می خورد. در کل بازی خوبی بود

ببین منظور این نبود که از این بهتر پیدا نمیشه ، منظورم اینه ( اینجا جاش نسیت اما خب چون مطرح شد میگم ) دیگه چه بازی ای هست که گرافیکش مثل این یا از این بالاتر باشه ، آخه الان تازه 3ماه که من کارت گرافیکمو عوض کردم تا قبلش 128 داشتم ، به همین دلیل گفتم اگه میشه چندتا بازی بگید که گرافیکش مثل این یا بالاتر باشه به جز : واچمن ، ترمیناتور ، وانتد ، پروتوتایپ ، دارک سکتوری ، فویل ، باینو کماندو .
ببخشید این موضوع اینجا مطرح کردم .
بگذریم
تو اینجای بازی گیر کردم

وقتی این سنگ رو صفحه مخصوص میزارم بعدش چیکار باید بکنم .
چرخش های سرخود موس هم خیلی اعصاب خوردکنه .

kortol
04-08-2009, 12:17
ببین منظور این نبود که از این بهتر پیدا نمیشه ، منظورم اینه ( اینجا جاش نسیت اما خب چون مطرح شد میگم ) دیگه چه بازی ای هست که گرافیکش مثل این یا از این بالاتر باشه ، آخه الان تازه 3ماه که من کارت گرافیکمو عوض کردم تا قبلش 128 داشتم ، به همین دلیل گفتم اگه میشه چندتا بازی بگید که گرافیکش مثل این یا بالاتر باشه به جز : واچمن ، ترمیناتور ، وانتد ، پروتوتایپ ، دارک سکتوری ، فویل ، باینو کماندو .
بگذریم
تو اینجای بازی گیر کردم

......................
وقتی که در باز شده است .مجسمه رو به زیر اتشدان سمت چپ در ببر تا با استفاده از اتش مجسمه اتشدان شعله ور بشه و راهروی مخفی رو برات روشن کنه ........بعد به راهت ادامه بده

kortol
04-08-2009, 12:20
بگذریم
تو اینجای بازی گیر کردم

...اگه منظورت از چرخش هاس موس اینه که بازی دور خودش می چرخه .......احتمالا از یک وسیله مثل گیم پد هستش که به USB وصل شده من خودم سر بازی DEAD SPََACE همین مشکل رو داشتم .قبل از شروع بازی گیم پد هاتو ( اگه داری ) از USB جدا کن .........بعد بازی رو اجرا کن ........

شـیـفــو
04-08-2009, 13:14
ممنون
بعد از از اونجا ، الان رسیدم به یه تونل که توش لیزر هست ، اولش خاموش هستنا اما تا میرسیم بهشون روشن میشن و با یک ضربه می کشند .
اگه گنگ گفتم عکس بذارم !؟

...اگه منظورت از چرخش هاس موس اینه که بازی دور خودش می چرخه .......احتمالا از یک وسیله مثل گیم پد هستش که به USB وصل شده من خودم سر بازی DEAD SPََACE همین مشکل رو داشتم .قبل از شروع بازی گیم پد هاتو ( اگه داری ) از USB جدا کن .........بعد بازی رو اجرا کن ........
نه ، ببین مثلا از جاهائی که باید آویزون دیوار بشیم یا جائی که مثلا هیلیکوپتر با مسلسل بهمون حمله میکنه دوربین خود به خود عوض میشه و از بغل و کناره ها بازی رو نشون میده ، این کار خیلی اعصاب خوردکن هست .

kortol
04-08-2009, 14:23
[quote=gtaexcess;4047458]ممنون
بعد از از اونجا ، الان رسیدم به یه تونل که توش لیزر هست ، اولش خاموش هستنا اما تا میرسیم بهشون روشن میشن و با یک ضربه می کشند .

...........................ه عکس بزار .من بازیشو چند وقت پیش تموم کردم.............الام یادم نمیاد که کجا رو می گی .یه عکس ازش بزار ............ok.

kortol
04-08-2009, 14:27
ممنون

نه ، ببین مثلا از جاهائی که باید آویزون دیوار بشیم یا جائی که مثلا هیلیکوپتر با مسلسل بهمون حمله میکنه دوربین خود به خود عوض میشه و از بغل و کناره ها بازی رو نشون میده ، این کار خیلی اعصاب خوردکن هست .

.................................................. .
اینو نمی دونم.........تغییر زاویه دوربین به صورت دستی نداره؟؟؟؟؟ مثل دکمه C یا V !!!!!!
من این بازی رو همون موقع که اومد خریدم و تا آخرش رفتم ........ولی اینجوری که تو میگی مشکلی برام پیش نیومد...........خیلی رون اجرا مشد و هیچ مشکلی هم با دروبین داشتم...........از اون حالت می تونی یه عکس برام بزاری........

amin 2010
04-08-2009, 20:46
بازی رو الان گرفتم.رو360
گرافیک بای خیلی در حد خودش خوبه من تا به حال به جز بازی ریدیک که از فیلم بود بازی به این cool ای ندیده بودم که از فیلم برداشته بشه مدل سازی بدن هیو جکمن به معنای تمام کلمه شاهکار هست.

havas_1980
04-08-2009, 21:40
ممنون
در اون سالن بالای نوار نقاله یک دستگاه منجمد کننده وجود داره که با کمک اون می تونین از بین لیزرهایی که در مسیر نوار نقاله وجود داره عبور کنین البته زمان فعال بودن دستگاه منجمد کننده هم محدوده.

پس باید دستگاه تله پورتر رو که در همون سالن وجود داره نزدیک دستگاه منجمد کننده تنظیم کنین. سپس کنترل دستگاه منجمد کننده رو فعال کنین. سریع وارد تله پورتر نزدیک بشین و به زیر دستگاه منجمد کننده برین.

shahabprince
05-08-2009, 17:03
بازی خوبی بود.یه ترینرم اگه از این بازی کسی بذاره ممنون میشم

ebir
05-08-2009, 17:26
بازی خوبی بود.یه ترینرم اگه از این بازی کسی بذاره ممنون میشم

بفزما دوست عزیز.......

شـیـفــو
06-08-2009, 02:41
این غول آهنیه چقدر سگ جونه ، هرچی میزنمش اینگار نه اینگار ، قدرتش هم خیلی زیاده و از همه بدتر اون سربازای فضول هستن ، حتی قوله اونا رو هم میکشه اما باز آدم نمیشن . شبیه آدم آهنی های ترمیناتور هست . حرکتی برای ضربه فنی کردنش نیست ؟

شـیـفــو
06-08-2009, 03:59
بالاخره با استفاده از تکنیک وحشی بازی و خالی کردن عصبانیتم رو موس این قول بی شاخ و دم رو هوا کردم . تو آسمونش خیلی کیف داد و خستگی رو زمینش در رفت .

kortol
06-08-2009, 10:54
بالاخره با استفاده از تکنیک وحشی بازی و خالی کردن عصبانیتم رو موس این قول بی شاخ و دم رو هوا کردم . تو آسمونش خیلی کیف داد و خستگی رو زمینش در رفت .

...................................
خسته نباشی دوست عزیز.....بازی قشنگیه.... کلا آخر بازی خستگی از تن آدم کامل بیرون میره چون بازی قشنگ هست و پایان خوبی هم داره .دقیقا از روی فیلمش ساخته شده...فقط بعضی جاهاش زیاد اغراق شده..........مثل اون مراحلی که در گذشته روی میده.....ولی در کل خیلی توپه.............بازم می گم خسته نباشی...

شـیـفــو
07-08-2009, 07:15
خسته نباشی
ممنون ، سلامت باشی :)
این لال بی پدر مادر رو چطوری بکشم ، خیلی وحشی و لامذهبه ! هیکلش نصف لوگین نیستا اما سه متر زبون داره و پررو ( البته اگه زبون داشت )

وقتی رو زمین بودند راحت بود و مبارزه باهاش کیف میداد اما وقتی جهش داد رو اون سوله ها سوپرمن شد !
هرچی میزنمش جونش دوباره یهو پر میشه و روز از نو . فکر کنم باید لیزرهاشو برگشت بدیم اما اینقدر سریع که نمیشه دید کجا هست و کی چشم های واموندش کار میوفتن .

شـیـفــو
07-08-2009, 09:37
بالاخره این نیم وجبی پررو رو هم خاکش کردم .
ولی حیف شد بازی فرت شد .
کاش باز مرحله داشت من که خیلی باهاش حال کردم .
تنها بدی ای که توش بود جون بی کران دشمناش بود . واسشون زیادی جون اضافه در نظر گرفته بودند ، البته به جز این نیم وجبی آخری .
مثلا جون اون خنجری ها زیاد بود یا اون آبی جهنده ها یا اون ربات هائی که سپرطلائی داشتند .
در کل بهتر از این چندتا بازی اخیر که از روی فیلم ساخته بودند شده بود مخصوصا گرافیکش که عالی بود . مثلا تو وانتد حرکت دوربی بد بود همچنین حرکات خود ویسلی بیش از اندازه بی ربط بود یا تو واچمن اون ( اسمش یادم نیست ) اون یارو که شبیه بتمن بود خیلی حرکات بی معنی و غیرطبیعی بود ، ترمیناتور رو که نگو ، مزخرف . حالا بیخیا اینا .
ارزش 4تومن رو نه ولی 3تومن اگه خریده بودم داشت .
راستی زن نامردش خودکشی کرد یا رفت و تنهاش گذاشت ؟

kortol
07-08-2009, 20:01
بالاخره این نیم وجبی پررو رو هم خاکش کردم .
ولی حیف شد بازی فرت شد .
کاش باز مرحله داشت من که خیلی باهاش حال کردم .
تنها بدی ای که توش بود جون بی کران دشمناش بود . واسشون زیادی جون اضافه در نظر گرفته بودند ، البته به جز این نیم وجبی آخری .
مثلا جون اون خنجری ها زیاد بود یا اون آبی جهنده ها یا اون ربات هائی که سپرطلائی داشتند .
در کل بهتر از این چندتا بازی اخیر که از روی فیلم ساخته بودند شده بود مخصوصا گرافیکش که عالی بود . مثلا تو وانتد حرکت دوربی بد بود همچنین حرکات خود ویسلی بیش از اندازه بی ربط بود یا تو واچمن اون ( اسمش یادم نیست ) اون یارو که شبیه بتمن بود خیلی حرکات بی معنی و غیرطبیعی بود ، ترمیناتور رو که نگو ، مزخرف . حالا بیخیا اینا .
ارزش 4تومن رو نه ولی 3تومن اگه خریده بودم داشت .
راستی زن نامردش خودکشی کرد یا رفت و تنهاش گذاشت ؟

.................................................. ........................
خوب مگه توفیلم بازی رو ندیدی...........البته من اون نسخه از فیلم رو از روی میز تدوین کش رفته بودن رو دیدم....آخرش زنش توسط همون سرهنگ دیوانه کشته میشه .ولی گویا کارگردان وقتی می بینه فیلمش زود ار اکران لو رفته و پخش شده یه رکب توپ می زنه و آخر فیلم رو عوض می کنه..........متاسفانه منم دیگه نرفتم فیلم رو بگیرم.......... خوب تو می تونی بازی رو از اول بازی کنی ......خیلی چیزای پنهان داره که میتونی پیدا کنی .....من حتی یه جا شمشیر اکسکالیبر رو پیدا کردن که به تیغه هام قدرت بیشتری میدان .....کلا آیتم مخفی زیاد داره ولی باید وجب به وجب بگردی.....

Optimus Prime
07-08-2009, 23:23
.................................................. ........................
خوب مگه توفیلم بازی رو ندیدی...........البته من اون نسخه از فیلم رو از روی میز تدوین کش رفته بودن رو دیدم....آخرش زنش توسط همون سرهنگ دیوانه کشته میشه .ولی گویا کارگردان وقتی می بینه فیلمش زود ار اکران لو رفته و پخش شده یه رکب توپ می زنه و آخر فیلم رو عوض می کنه..........متاسفانه منم دیگه نرفتم فیلم رو بگیرم.......... خوب تو می تونی بازی رو از اول بازی کنی ......خیلی چیزای پنهان داره که میتونی پیدا کنی .....من حتی یه جا شمشیر اکسکالیبر رو پیدا کردن که به تیغه هام قدرت بیشتری میدان .....کلا آیتم مخفی زیاد داره ولی باید وجب به وجب بگردی.....
اول زنش نیست و دوست دخترشه. Logan در طول عمر 200 سالشه معشوقه زیاد داشته. اون شمشیر هم اکسکالیبر نیست و شمشیر Arthas مال سری بازی های Warcraft هست که یه Easter Egg محسوب میشه و هیچ نقشی در بالابردن قدرت و چیزی نداره.

kortol
07-08-2009, 23:47
اول زنش نیست و دوست دخترشه. Logan در طول عمر 200 سالشه معشوقه زیاد داشته. اون شمشیر هم اکسکالیبر نیست و شمشیر Arthas مال سری بازی های Warcraft هست که یه Easter Egg محسوب میشه و هیچ نقشی در بالابردن قدرت و چیزی نداره.

.................................................
مرسی ......تاپیک اصلاح میشه همونی که دوستمون گفتن صحیح است ...
سوال :::::اگه بدرد نمی خورند چرا به عنوان آیتم های مخفی در بازی قرار داده شده...........خوب پیدا کردن اونها چه سودی داره..... بالاخره آیتم های مخفی باید سودی داشته باشند.......... ممکنه یه لباس جدید یا حرکت جدید یا چیزی با پیدا کردن اونها باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Optimus Prime
08-08-2009, 09:38
.................................................
مرسی ......تاپیک اصلاح میشه همونی که دوستمون گفتن صحیح است ...
سوال :::::اگه بدرد نمی خورند چرا به عنوان آیتم های مخفی در بازی قرار داده شده...........خوب پیدا کردن اونها چه سودی داره..... بالاخره آیتم های مخفی باید سودی داشته باشند.......... ممکنه یه لباس جدید یا حرکت جدید یا چیزی با پیدا کردن اونها باز بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لباس های جدید فقط با گرفتن مجسمه ها و انجام دادن Challenge ها امکان پذیر است.
این Easter Egg ها آیتم مخفی نیستند بلکه بیشتر به محیط های مخفی بیشتر شباهت دارند شما فقط این هارو مشاهده می کنید و هیچ کاری در تغییر و یا آنها نقشی نخواهند داشت. این بازی 3 تا EG داره یکی همین یکی دیگه اول بازی یه دریچه بر روی زمین هست که اشاره می کنه به Hatch در سریال Lost و دیگری یک کیک تولد هست در مرحله آزمایشگاه که به بازی Portal اشاره می کنه.

khark11
08-08-2009, 18:02
آقا تمام تاپيك رو از اول تا اينجا خوندم دمتون گرم، ارور دونت سند داشتم كه رفع شد با راهنمايي هايي كه دوستان كرده بودند،

حالا تو مرحله يخي گير كردم، يه هلي كوپتر دنبالك كرده و اومدم يه جايي كه يه ديوار هست يه قسمتيش يخيه،ازش بالا ميره ولي تا نصف ديواره يخيه اونجا يه سكو هست ميپرم روش ولي چيزي نيست كه بالا تر برم

كمكم كنيد

mehdy.z
08-08-2009, 19:16
آقا تمام تاپيك رو از اول تا اينجا خوندم دمتون گرم، ارور دونت سند داشتم كه رفع شد با راهنمايي هايي كه دوستان كرده بودند،

حالا تو مرحله يخي گير كردم، يه هلي كوپتر دنبالك كرده و اومدم يه جايي كه يه ديوار هست يه قسمتيش يخيه،ازش بالا ميره ولي تا نصف ديواره يخيه اونجا يه سكو هست ميپرم روش ولي چيزي نيست كه بالا تر برم

كمكم كنيد
من دقیق نفهمیدم که کجا رو میگی ولی اگه کلید 1 رو بزنی راحت مسیر رو نشونت میده و با کمک اون واقعا بعیده که مسیر رو گم کنی...

alborz_k
08-08-2009, 23:23
سلام. من تو اون مرحله ای گیر کردم که سر یک روبات غول پیکر هست که از چشمش لیزر می اد و نمی زاره که از در رد بشم ، حالا هم باید با اون دست ، روبات رو از بین ببرم ، موقعی که یک کامپیوتر رو می زنم ، 15 ثانیه وقت می ده و دوباره ریل به حالت اول بر می گرده ، حالا بتید چه کار کنم؟

havas_1980
09-08-2009, 00:30
سلام. من تو اون مرحله ای گیر کردم که سر یک روبات غول پیکر هست که از چشمش لیزر می اد و نمی زاره که از در رد بشم ، حالا هم باید با اون دست ، روبات رو از بین ببرم ، موقعی که یک کامپیوتر رو می زنم ، 15 ثانیه وقت می ده و دوباره ریل به حالت اول بر می گرده ، حالا بتید چه کار کنم؟
بعد از فعال کردن کنترل ریل قبل از تموم شدن 15 ثانیه باید خودتون رو به کنترل حرکت دست در طبقه پایین برسونین و دست رو به سمت چپ حرکت بدین. برای ریل معلق بعدی هم همین برنامه رو دارین که یک کنترل ریل دوم هم در طبقه بالا وجود داره...

khark11
09-08-2009, 06:33
من دقیق نفهمیدم که کجا رو میگی ولی اگه کلید 1 رو بزنی راحت مسیر رو نشونت میده و با کمک اون واقعا بعیده که مسیر رو گم کنی...

كمك خوبي بود، پيداش كردم مرسي:20:

بايد مي پريدم روي سكو و بعدش مي پريدم رو سكوي اونطرف آبشار:10:

h_r_v
10-08-2009, 22:49
دوستان من اینجا موندم!!
همرو کشتم اون یارو بالایی رو چجوری باید کشت؟

khark11
11-08-2009, 08:30
منم تمومش كردم بازي به ياد ماندني اي بود:20:

ولي خداييش اين غول خريه كه خيلي ميگفتن سخته همچين اين همه هم نبود، بيچاره زودي مرد و سرشو بر باد داد! :31:

اين دمو آخريش نويد ادامه بازي در قسمت هاي بعد رو ميده نه؟ چون از تو دريچه كه نيگاه كرد چند تا غول ديگه داشتن راه مي رفتن اماده شد كه بره به جنگشون!

khark11
11-08-2009, 08:31
دوستان من اینجا موندم!!
همرو کشتم اون یارو بالایی رو چجوری باید کشت؟

من اصلا عكسي نمي بينم كه بدونم كجاس! از دوستان كسي عكس رو ميتونه ببينه؟ يا ايراد از منه؟

pcali
11-08-2009, 08:39
من اصلا عكسي نمي بينم كه بدونم كجاس! از دوستان كسي عكس رو ميتونه ببينه؟ يا ايراد از منه؟

دوست عزیز یارو از بالا راکت میندازه شما باید یک جا قرار بگیری که روتون به طرف اون باشه بعدش که راکت پرت کرد قبل از اینکه به شما برخورد کنه دکمه Z رو بگیر تا به وسیله چنگالاش اونو به طرف خودش بر گردونه تا طرف بره رو هوا همین :10:

شـیـفــو
11-08-2009, 08:47
آخر نگفتین ، اگه این بازی گرافیکش تعریف نداشت ، یه بازی بگین که از این بهتر باشه ، خدائی با گرافیکش خیلی حال کردم و از تمام بازی هائی که از روی فیلم میسازند محشرتر بود . یه خوبی دیگه ای هم که داشت طولانی بودنش و تفاوت با فیلمش بود .
از قشنگترین مبارزه هاش ، هردوبار جنگ با برادرش بود که خیلی کیف داد ، جنگ با اون کارت بازه ( چوب دستی داشت ) بود که هر ضربه ای بهش می زدم دلم خنک میشد اینگار واقعا داشت خودمو میزد و منم انتقام میگرفتم ، یکی هم مبارزه قسمت اول با اون یارو غول آخرش بود ، نیم وجبی انگشت کوچیکه لاگین هم نبود اما چقدر وحشی بود جونش هم به روز میشد .
تو کل بازی فقط اون ربات گنده خیلی ضایع بود ، این چی بود گذاشته بودن تو بازی به این باحالی ،اینقدر عصاب خردکن بود که نزدیک بود دسته رو تو سر خودم خرد کنم .

khark11
11-08-2009, 09:12
آخر نگفتین ، اگه این بازی گرافیکش تعریف نداشت ، یه بازی بگین که از این بهتر باشه ، خدائی با گرافیکش خیلی حال کردم و از تمام بازی هائی که از روی فیلم میسازند محشرتر بود . یه خوبی دیگه ای هم که داشت طولانی بودنش و تفاوت با فیلمش بود .
از قشنگترین مبارزه هاش ، هردوبار جنگ با برادرش بود که خیلی کیف داد ، جنگ با اون کارت بازه ( چوب دستی داشت ) بود که هر ضربه ای بهش می زدم دلم خنک میشد اینگار واقعا داشت خودمو میزد و منم انتقام میگرفتم ، یکی هم مبارزه قسمت اول با اون یارو غول آخرش بود ، نیم وجبی انگشت کوچیکه لاگین هم نبود اما چقدر وحشی بود جونش هم به روز میشد .
تو کل بازی فقط اون ربات گنده خیلی ضایع بود ، این چی بود گذاشته بودن تو بازی به این باحالی ،اینقدر عصاب خردکن بود که نزدیک بود دسته رو تو سر خودم خرد کنم .

تاييد ميشه بازي خيلي جالبي بود! ولي همچين سختم نبود. فكر كنم كلا واسه من كه آماتورم 12 ساعت طول كشيد!

alborz_k
11-08-2009, 18:07
تاييد ميشه بازي خيلي جالبي بود! ولي همچين سختم نبود. فكر كنم كلا واسه من كه آماتورم 12 ساعت طول كشيد!
سخت نیست ، ولی جدأ طولانیه !! فکر کنم که بیش از 12 ساعت هم طول بکشه. ولی بازی جالبه!!

capitan prise
12-08-2009, 21:34

به نظر من wanted هم خوب کار شده بود ولی خوب بازیش کوتاه بود:10:

Turok-71
12-08-2009, 21:55
به نظر من wanted هم خوب کار شده بود ولی خوب بازیش کوتاه بود:10:
Wanted خیای بدرد نخور بود.کنترلش نصل آدم رو درمیاورد.اما کنترل ایکس من هم راحت هم لذت بخش بود.

vegas
12-08-2009, 22:08
گرافیکش جالب نبود بعضی از قسمتاش به خاطر اینکه میخواستن بازی را طولانی کنن خسته کننده بود و مدام مراحل تکراری داشت ! کلا از نظر من بازی زیاد جالبی نبود ! :41:

شـیـفــو
13-08-2009, 12:49
به نظر من wanted هم خوب کار شده بود ولی خوب بازیش کوتاه بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
وانتد رو میتونستند خیلی بهتر از این بسازند ، آره اونم خوب بود اما مثل ایکس من عالی نبود .

گرافیکش جالب نبود بعضی از قسمتاش به خاطر اینکه میخواستن بازی را طولانی کنن خسته کننده بود و مدام مراحل تکراری داشت ! کلا از نظر من بازی زیاد جالبی نبود ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

از بین بازی هائی که تا حالا گرفتم ایکس من از همه بهتر بوده ، مثلا دیروز رفتم یه بازی گرفتم اسمش نمیدونم چی بود یه چیزی تو مایه های کال آف جوارس بود ، تمام فروشنده ها میگفتند عالی ترین بازیه اما وقتی گرفتم دیدم مثل cod5 هست و اصلا ارزش بازی نداره .
ولی ایکس من به جز اینکه گرافیک خوبی داشت گیم پلی عالی ای هم داشت و در کل همه چیزش توپ توپ بود .
تا حالا فقط یه بازی دیدم که گرافیکش از این بهتر باشه اونم جی تی ای 4 بود که مال تقریبا 9 ماه پیش بود .

h_r_v
14-08-2009, 12:19
دوستان من به يه مشكل بر خوردم كه خيلي وقت ها پيش يكي ديگه از دوستان بهش بر خورده بود!!
يه جايي هست كه بايد بري بالاي يه برج!! از طناب ميرم بالا ولي از يه جايي ديگه بالاتر نميره!!
چي كار بايد كرد؟
مرحله : tower Inferno

aghamajid1369
14-08-2009, 12:40
دوستان من به يه مشكل بر خوردم كه خيلي وقت ها پيش يكي ديگه از دوستان بهش بر خورده بود!!
يه جايي هست كه بايد بري بالاي يه برج!! از طناب ميرم بالا ولي از يه جايي ديگه بالاتر نميره!!
چي كار بايد كرد؟
مرحله : tower Inferno
نا اونجایی که میشه از طناب برو بالا.
بعدش بپر رو سکویی که چند تا آدم رو میکشی.
1 در داره. از اونجا برو بیرون بعد میبینی جلوت خالیه.
برگرد پشت سرت روی دیوار رو نگاه کن میبینی از این گیاه ها هست که چنگکش رو میکنه توش و میره بالا.
1 کم بگردی اون دور رو بر و دیوار ها رو نگاه کنی پیداش میکنی.

alborz_k
14-08-2009, 18:14
سلاا به همگی.
بالاخره من هم بازی رو تموم کردم ، بازی خوب و جالبی بود ، ولی آخراش خیلی زود و ناگهانی گذشت!! :دی
فکر می کردم که بیشتر از این ها طول بکشه!

titanium_zarin
14-08-2009, 21:16
سلام.اینجا باید چه کار کنم؟؟؟

mehdy.z
14-08-2009, 22:25

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم باید بری سمت راست بعد برو جلو و از روی دیوار بپر و بعد از روی طنابها خودت رو به یه سنگ برسون بندازش پایین و بعد....

alborz_k
14-08-2009, 22:35

سلام. اینو ول کن!! :دی اول از اون پله ها بروبالا ، بعدش از یک دیوار که بری به طناب ها می رسی! از طناب اول بپر رو تناب دوم و از روی اون هم بپر روی اون طنابی که بهش جعبه وصله ، بعد اون طناب رو پاره کن!! تا خودت و جعبه بیفتین پایین!:دی
بعدش برگرد همین جاییکه هستی ، اون اهرم رو بچرخون ، تا سنگه بیاد عقب ، بعدش سریع برو روی سنگ و از اون جا بپر روی دیوار بالای اهرم!! امیدوارم که جایی رو اشتباه نکرده باشم!
یعنی من خودم تمام این کار ها رو انجام دادم؟؟!! :دی

IOG
16-08-2009, 20:25
بابا شما خیلی عقبین.من بازی رو دو سه هفته پیش تموم کردم.درعرض 4روز و 3 بار مردن.
کلا آسون بود.

IOG
16-08-2009, 20:27
نوشته شده توسط titanium_zarin [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 768x614 و حجم آن 80 کیلوبایت میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:

اونجا چرخو میچرخونی اون پایه میاد بالا.(اول یک جعبه روش بذار)بعد سمت چپ تو عکس یک سکو هست که باید بری بالا...

khark11
17-08-2009, 06:33
بابا شما خیلی عقبین.من بازی رو دو سه هفته پیش تموم کردم.درعرض 4روز و 3 بار مردن.
کلا آسون بود.

شما بازي تون خوبه تقصير بقيه چيه!!:41:

IOG
17-08-2009, 19:04
حالا اشکالی نداره.در کل قشنگ بود.شما هم تمومش کنین.

alborz_k
17-08-2009, 23:59
کلا آسون بود.
خب ممکنه که یکی بازی رو جدیدأ گرفته باشه و یا دوست داشته باشه که بازی رو به صورت طولانی مدت بازی کنه!!

khark11
18-08-2009, 06:23
حالا اشکالی نداره.در کل قشنگ بود.شما هم تمومش کنین.

اگه تاپيك رو مرور كنيد متوجه ميشيد كه من خيلي وقته تمومش كردم:5:

IOG
18-08-2009, 14:17
اگه تاپيك رو مرور كنيد متوجه ميشيد كه من خيلي وقته تمومش كردم

من بیکار نیستم که 43 صفحه رو بخونم...

راستی آواتر قشنگی داری...

hobgoblin
18-08-2009, 14:42
آقا اونجاي بازي كه بايد يه جيپ رو هل بدي بياري وسط و اون وسط هم يه دسته هست كه ميچرخوني و جيپه هم باهاش مي چرخه بايد چيكار كنم؟؟؟؟ دشمنا هم اون بالا روي يه بالكن مانندي هستن

هر كاري ميكنم نميپره از روي جيپ اون بالا

alborz_k
18-08-2009, 15:45
آقا اونجاي بازي كه بايد يه جيپ رو هل بدي بياري وسط و اون وسط هم يه دسته هست كه ميچرخوني و جيپه هم باهاش مي چرخه بايد چيكار كنم؟؟؟؟ دشمنا هم اون بالا روي يه بالكن مانندي هستن

سلام. خیلی جاها باید ماشین هل بدیم ،شما اگه می تونید یک عکس بزارین!

IOG
18-08-2009, 17:38

جوری که یادم میاد باید وقتی چرخید باز جیپ رو هل بدی تا بره زیر یک طناب.
بعد از طناب برو بالا.

khark11
18-08-2009, 17:44
بعد از طناب برو بالا.

بله تاييد ميشه جيپ رو بايد كشيد رو اون نقطه اي كه مي چرخه و بعد 90 درجه چرخوندش و دوباره جيپ رو ببريم زير يه سكو ( شايدم طنابه يادم نمياد دقيق ) اونوقت از جيپ ميريم بالا و مي پريم رو سكو يا از طناب ميريم بالا

hobgoblin
19-08-2009, 06:52
بعد از طناب برو بالا.

آره درسته طنابم ديدم ولي يه مشكلي هست اونم اينه كه اون چيزي كه جيپو مي چرخونه جلوش بستس و نميشه جيپ و به طرف طناب هل داد

و چرخوندنشم 2 حالت بيشتر نداره

pcali
19-08-2009, 07:29
آره درسته طنابم ديدم ولي يه مشكلي هست اونم اينه كه اون چيزي كه جيپو مي چرخونه جلوش بستس و نميشه جيپ و به طرف طناب هل داد

سلام دوست عزیز یکی دو تا تایپیک دیگه میزدی برای این مشکل کمه آخه شوخی کردم:10:
تا اونجایی که یادمه اگه چیزی هم جلوی اون اهرم رو گرفته شما با چنگالهاش میتونی جا به جاش
کنی در ضمن پشت پنجره اگه دقت کرده باشی یک سرباز هست شما درست روبروی پنجره این ور وقتی که کامیون رو مچرخونی روش به همون ور در جهت مخالف جایی که سرباز قرار داره اونوقت میپری رو کامیون بعدشم روی اون قسمت بالا بعدشم میری جلو فکر کنم یا یک طناب یا یک میله بود که بهش آویزون میشه که شما
رو هدایت میکنه اون ور امیدوارم منظورمو گرفته باشی من بار اولی این جا رسیدم گیج شدم اونم فقط به خاطر زاویه دید دوربین بازی بود :10:

khark11
19-08-2009, 07:59

شايد شما اول دسته رو چرخوندين بعدن جيپ رو گذاشتين رو سيني چرخان؟ يه دور درش بيار ماشين رو بعد بچرخونش سر جاش و اونوقت ماشين رو ببر روش و مجددا دسته رو بچرخون تا ماشين به جهت مورد نظرت بچرخه! اونوقت بايد بكشيش تا زير سكو و ادامه ماجرا....

IOG
21-08-2009, 10:24
شايد شما اول دسته رو چرخوندين بعدن جيپ رو گذاشتين رو سيني چرخان؟ يه دور درش بيار ماشين رو بعد بچرخونش سر جاش و اونوقت ماشين رو ببر روش و مجددا دسته رو بچرخون تا ماشين به جهت مورد نظرت بچرخه! اونوقت بايد بكشيش تا زير سكو و ادامه ماجرا....
تایید میشه.

چند بار تو حالت های مختلف امتحان کن رد میشه...

شـیـفــو
31-08-2009, 21:30

یه اتاق کنترل هم هست باید دسته اون رو هم فشار بدی ، یکم در اتاقه تو تاریکیه .

Don Thomas
02-09-2009, 11:33
سلام
دوستان عزیزی که این بازی رو انجام داده اند لطفا کمک ...:10:

در مرحله ای گیر افتاده ام که مردی با اسلحه ای مدام نارنجک می اندازد :41:
هیچ طوری هم نمی تونم خودم رو به اون برسونم چون بالای نرده ها ایستاده :13:

جاییه که باید اون دختر بچه رو نجات بدهم

لطفا طریقه رد کردن این مرحله رو توضیح بدهید :20:

ممنون

aghamajid1369
02-09-2009, 11:38
سلام

ممنون
وقتی که اون موشک ها به طرفتون میاد باید دقیقا وقتی که موشک خواست بهتون بوخوره دفاع کنید.
اینجوری موشک به طرف خود موشک انداز بر میگرده.

Turok-71
02-09-2009, 11:38
سلام

ممنون
شما لحظه ای که راکد می خواد بهتون بخوره " Z " رو بزنید.

شـیـفــو
03-09-2009, 14:24
تو مرحله مبارزه با اون تکتیراندازه رو هلیکوپترها رو هارد موندم . این سیوم اگه میشه اون مرحله رو برام ردش کنید .

dr.vampire
03-09-2009, 23:25
سیو رو دان کردم ردش میکنم فردا شب میذارم !

ویرایش:
همین امشب ردش کردم این هم لینک دانلود :

shahramcat
23-09-2009, 15:48
سلام

کسی هست بتونه به من در رد کردن اون مرحله که باید با اون غول آهنی بزرگ بجنگه کمک کنه ؟

ممنون

MILIN3M
23-09-2009, 21:30
بچه ها ... مسیر سیو بازی کجاس

pcali
24-09-2009, 11:21
سلام

کسی هست بتونه به من در رد کردن اون مرحله که باید با اون غول آهنی بزرگ بجنگه کمک کنه ؟

ممنون

نقطه ضعف این بابا توی پاهاشه تا میتونی به پاهاش نزدیک بشو و بترکون
البته جای خاصی باید ضربه بزنی زود متوجه میشی :27:

saman_k2
07-10-2009, 23:58
سلام دوستان
من حدود یک ماهی است که بازی رو خریدم و رو میزم افتاده
هنوز نصب نکردم. گرافیک و داستان بازی چطوره؟
من با کرایسیس و بازیهایی مثل call of duty خیلی حال میکنم.
حالا این بازی مناسب حال ما هست یا نه؟

mehdy.z
08-10-2009, 01:04
سلام دوستان
من حدود یک ماهی است که بازی رو خریدم و رو میزم افتاده
هنوز نصب نکردم. گرافیک و داستان بازی چطوره؟
من با کرایسیس و بازیهایی مثل call of duty خیلی حال میکنم.
حالا این بازی مناسب حال ما هست یا نه؟
این بازی آخر اکشن و کپی سبک بازیهایی مثل god of war و devil may cry هست...

saman_k2
15-11-2009, 01:01
سلام دوستان. بعد از چند ماه که بسته ی بازی دست نخورده روی میزم افتاده بود،بازی رو نصب کردم و خوشبختانه دیدم که بازی باحالی از آب دراومده. چند ساعتی من رو سرگرم کرد تا اینکه رسیدم به یه جایی که دیگه نمیتونم ادامه بدم.
فکر کنم آخر های اون مرحله ی طولانی که توی آزمایشگاه بود هستم. Level 9 است. تو اون مرحله، همین که از در واردسالن میشم، دوربین میره به سمت یه تیر انداز که بالای یه نرده ی فلزی ایستاده و به من شلیک میکنه. هدف گیریش هم خیلی دقیقه. به هیچ عنوان هم نمیشه بهش رسید یا بهش ضربه زد. تو همون سالن، یه محفظه است که توسط یه حاله ای پوشونده شده و انگار یه دختر بچه هم توش بیهوش افتاده.
مثل اینکه باید اون آدمی که تو اون محفظه است رو نجات بدم. ولی نمی دونم چطوری باید باز بشه. نه هیچ دکمه ای نه نشونه ای. هر چی ضربه میزنم هم تاثیر نداره.
حالا شما بگید من باید چکار کنم؟

mehdy.z
15-11-2009, 02:17
سلام دوستان. بعد از چند ماه که بسته ی بازی دست نخورده روی میزم افتاده بود،بازی رو نصب کردم و خوشبختانه دیدم که بازی باحالی از آب دراومده. چند ساعتی من رو سرگرم کرد تا اینکه رسیدم به یه جایی که دیگه نمیتونم ادامه بدم.
فکر کنم آخر های اون مرحله ی طولانی که توی آزمایشگاه بود هستم. Level 9 است. تو اون مرحله، همین که از در واردسالن میشم، دوربین میره به سمت یه تیر انداز که بالای یه نرده ی فلزی ایستاده و به من شلیک میکنه. هدف گیریش هم خیلی دقیقه. به هیچ عنوان هم نمیشه بهش رسید یا بهش ضربه زد. تو همون سالن، یه محفظه است که توسط یه حاله ای پوشونده شده و انگار یه دختر بچه هم توش بیهوش افتاده.
مثل اینکه باید اون آدمی که تو اون محفظه است رو نجات بدم. ولی نمی دونم چطوری باید باز بشه. نه هیچ دکمه ای نه نشونه ای. هر چی ضربه میزنم هم تاثیر نداره.
حالا شما بگید من باید چکار کنم؟

فکر کنم اونجا وقتی طرف شلیک کرد به محض اینکه گلوله بهتون رسید(یه کم زودتر)کلید Z که همون دفاع بشه رو باید بزنید تا به سمت خودش برگرده:46:

saman_k2
18-11-2009, 23:50
با سلامی دوباره
حدود دو هفته است که دارم بازی میکنم. ولی تموم نمیشه. خسته شدم. این بازی به نظر طولانی میاد. مثل فارکرای 2.
الان Level 35 هستم. همون جایی که اون خانم زشت با اون قیافه ی چندش آورش به من میگه یه راهی برای خروج از اینجا پیدا کن. تو فیلمش هم همینطوری بود.
چند تا Leve دیگه باید برم تا تموم شه؟

mehdy.z
19-11-2009, 00:53
با سلامی دوباره
حدود دو هفته است که دارم بازی میکنم. ولی تموم نمیشه. خسته شدم. این بازی به نظر طولانی میاد. مثل فارکرای 2.
الان Level 35 هستم. همون جایی که اون خانم زشت با اون قیافه ی چندش آورش به من میگه یه راهی برای خروج از اینجا پیدا کن. تو فیلمش هم همینطوری بود.
چند تا Leve دیگه باید برم تا تموم شه؟

level_ش رو که یادم نیست ولی فکر کنم هنوز حدودا 5/1 بازی مونده باشه!!!
آره یه خورده طولانیه ولی بازی بحالیه:46:

saman_k2
20-11-2009, 14:31
با تلاش فراوان و لطف دوستان، بلاخره این بازی زیبا، تموم شد.
بازی خوب و به یاد ماندنی بود.گیم پلی بازی، ادم رو یاد چند تا بازی زیبا می اندازه.
این بازی در کل چهل تا Level داره. وقتی Level 39 تموم شد، Level چهل شروع میشه که همون دموی پایانی بازی است.
بازی زیاد سخت نبود ولی تو دو تا مبارزه مجبور شدم از تراینر استفاده کنم. یکی مبارزه با اون غول آهنی بزرگ و دیگری مبارزه با اون وروجک کچل و زشت آخر بازی. چون قدرت اونها از من بیشتر بود،من هم باید خودم رو به اونها می رسوندم.
تموم کردن این بازی، یک هفته طول کشید.از نظر گرافیک هم خوب و سبک بود. رو بیشتر سیستم ها اجرا میشه. منتظر قسمت بعدی این بازی خواهم بود.
در اخر هم جا داره از دوست خوبم mehdy.z که در طول بازی من رو راهنمایی کردند، قدر دانی کنم.
تا X-men بعدی خدا حافظ همگی

mamali1365
28-11-2009, 19:03
سلام دوستان
بچه ها من در اونجايي كه بايد با يه غول آهني خيليييييييييييي گنده مبارزه كنم گير كردم هر كاري مي كنم جونش كم نميشه به هيچ جاش هرچي ضربه ميزنم جونش كم نميشه 1 هفته اينجا گير كردم كمكم كنيد ممنون

MILIN3M
28-11-2009, 19:15
دوستان من اون مرحله ایم که غولش یه روبوت خیلی خیلی بزرگه ..کاراکتر ما اندازه شصت پاشم نیست..اون همش منو میکشه چطور بکشمش؟>؟

mamali1365
28-11-2009, 19:18
دوستان من اون مرحله ایم که غولش یه روبوت خیلی خیلی بزرگه ..کاراکتر ما اندازه شصت پاشم نیست..اون همش منو میکشه چطور بکشمش؟>؟
دوست عزيز منم تو همين جا گير كردم
دوستان كمك كنيد

mehdy.z
28-11-2009, 19:34
راستش منم شانسی زدمش ولی فکر کنم وقتی پاشو برد بالا وکوفت زمین(با حفظ فاصله که موجش بهتون اثر نکنه)برید سراغ پاش و شروع کنید به کمبو زدن...یه خورده طول میشکه ولی میشه زدش خیلی مشکل نیست:46:

mamali1365
28-11-2009, 19:55
راستش منم شانسی زدمش ولی فکر کنم وقتی پاشو برد بالا وکوفت زمین(با حفظ فاصله که موجش بهتون اثر نکنه)برید سراغ پاش و شروع کنید به کمبو زدن...یه خورده طول میشکه ولی میشه زدش خیلی مشکل نیست:46:
به خدا من قشنگ به پاش نزديك شدم خيلي زدمش ولي تو بگو 1زره از جونش كم شد؟؟؟؟؟؟اصلا

MILIN3M
28-11-2009, 22:10

.الله و علم..ما که هرچی مزنیم...با دستش بمون میداره انگار گردویم میکوبونمون زمین فنا میشم.. 1 ماه دوماهی هست سر این ماجرا گیر کردم و نمیره جلو:41:

mehdy.z
28-11-2009, 22:17
به خدا من قشنگ به پاش نزديك شدم خيلي زدمش ولي تو بگو 1زره از جونش كم شد؟؟؟؟؟؟اصلا

.الله و علم..ما که هرچی مزنیم...با دستش بمون میداره انگار گردویم میکوبونمون زمین فنا میشم.. 1 ماه دوماهی هست سر این ماجرا گیر کردم و نمیره جلو:41:
ببینید این دو تا پست بازم حرفهای منو میزنه:

نمی دونم والله:23:

<amir>
28-11-2009, 22:28

برای رد کردن این غول سعی کنید برید روی جاهایی از روی زمین که الکتریسیته داره وقتی خواست پاشو بلند کنه و روی تو بیاره بپر جوری که موج ضربه بهت نخوره وقتی پاش روی زمین فرود اومد برق میگیردتش حالا برو کنار پاش و به کنارها ضربه بزن اگه دقت کنی یه قسمت زرد رنگ و سه تا برآمدگی مستطیلی روی طرفین پاش هست باید اونقدر به اونها ضربه بزنی که منفجر بشن اگه برای هر پاش دو طرف روی منفجر کنی قسمتی از پاهاش منفجر میشه حالا باز هم ادامه بده تا با دستش ضربه بزنه و همین کار رو تکرار کن بعد منفجر شدن دستهاش پرواز میکنه که یه دمو نشون میده و بعدش راحته .:46:

mamali1365
28-11-2009, 23:55
بچه ها دسته تون درد نكنه من كه ايراد كارمو فهميدم كجا بود
من از ترينر استفاده مي كردم واين ترينر لعنتي بازي رو با اشكال مواجه كرده بود ترينرو برداشتم همون تور كه امير جان و مهدي جان گفته بودن من غولو به راحتي شكست دادم مطمئنم اين دوستيم كه مشكل منو داشت از تريتر استفاده مي كنه
به هر حال ممنون خدايي دستتون درد نكنه

mamali1365
29-11-2009, 21:01
بلخره تمومش كردم
درسته خود بازي گرافيك خوبي نداشت ولي خداييش دموهاي قشنگي داشت
و اولين بازي بود بود كه من ميديدم خيلي خيلي شبيهه فيلم اصليش بود

alex_pk
30-11-2009, 22:42
این بازی رو من چند روز پیش نصب کردم به سفارش یکی از دوستان
خیلی بازی قشنگی بود
فوق العاده اکشن و بازی فوق العاده سریع با گرافیک خیلی خوب .و غیره!
حالا نمیدونم از روی فیلم ساخته شده بود یا از روی کمیک هاش
ولی کمتر بازی هست که از روی فیلم ساخته بشه و خوب در بیاد و برعکس.
این یه نمونه فوق العده عالی و استثنا بود
دیروز تموم کردم هنوز مزش زیر زبونمه.
میشه گفت بعد dead space
call of juarez BIB
یکی از بهترین هایی بود که بازی کردم.
=-=-=-=-
حالا با این همه اکشن دیگه سراغ چه بازی میتونم برم : دی
باید اینو میذاشتم آخر بازی میکردم.

MAHDIAGENT47
04-12-2009, 17:43
این بازی رو من چند روز پیش نصب کردم به سفارش یکی از دوستان
خیلی بازی قشنگی بود
فوق العاده اکشن و بازی فوق العاده سریع با گرافیک خیلی خوب .و غیره!
حالا نمیدونم از روی فیلم ساخته شده بود یا از روی کمیک هاش
ولی کمتر بازی هست که از روی فیلم ساخته بشه و خوب در بیاد و برعکس.
این یه نمونه فوق العده عالی و استثنا بود
دیروز تموم کردم هنوز مزش زیر زبونمه.
میشه گفت بعد dead space
call of juarez BIB
یکی از بهترین هایی بود که بازی کردم.
=-=-=-=-
حالا با این همه اکشن دیگه سراغ چه بازی میتونم برم : دی
باید اینو میذاشتم آخر بازی میکردم.

به نظر من اويل 5 رو امتحان كن نظرت راجع به بازي هاي اكشن كلا عوض ميشه

MAHDIAGENT47
05-12-2009, 15:09
رفقا من امروز فيلمشم ديدم خيلي چيزا اضافه كردن مثل همون ربات بزرگه يا اون غول بزرگا ولي در كل بازيش به نظر من از فيلمش خيلي بهتر بود

aha2012
05-12-2009, 17:10
[quote=MAHDIAGENT47;4461805]رفقا من امروز فيلمشم ديدم خيلي چيزا اضافه كردن مثل همون ربات بزرگه يا اون غول بزرگا

من فیلمو که دیدم هیچ غولی نداشت یعنی یه نسخه ی دیگه ست؟
یه فیلم دیگه ساختن؟یا غول اضافه کردن؟قشنگتر شده؟ارزش دیدن داره؟

alex_pk
06-12-2009, 23:26
به نظر من اويل 5 رو امتحان كن نظرت راجع به بازي هاي اكشن كلا عوض ميشه
سلام
اویل 5 رو خیلی وقت قبلتر از این رفتم تا آخر.
کلا بازی ساده ای بود
چیز زیادی برای گفتن نداشت مثل سایر بازی های اکشن.یه تفنگ دستت میگیری و میری زامبی میکشی!
XM :O اکشن فوق العاده سریعی بود که قابل مقایسه با Re5 که شما گفتید نیست.

من فیلمو که دیدم هیچ غولی نداشت یعنی یه نسخه ی دیگه ست؟
یه فیلم دیگه ساختن؟یا غول اضافه کردن؟قشنگتر شده؟ارزش دیدن داره؟
فکر کنم منظورشون این بود که بازی یه چیزایی اضافه تر از فیلم داره مثلا اون ربات بزرگه.

MAHDIAGENT47
07-12-2009, 12:32
[quote=alex_pk;4466760]سلام
اویل 5 رو خیلی وقت قبلتر از این رفتم تا آخر.
کلا بازی ساده ای بود
چیز زیادی برای گفتن نداشت مثل سایر بازی های اکشن.یه تفنگ دستت میگیری و میری زامبی میکشی!
XM :O اکشن فوق العاده سریعی بود که قابل مقایسه با Re5 که شما گفتید نیست.

من اويل 5 رو هنوز بازي نكردم بچه هاي تاپيك زياد تعريفشو كردن كه خيلي اكشنهو ...
اگه انقدر كه ميگي سادست پس بهتره بيخيالش شم :18:

منم خيلي وقته x men رو تموم كردم به نظرم اگه از اسلحه ميشد استفاده كرد خيلي باحال ميشد

alex_pk
07-12-2009, 13:21
اگر re5 رو بازی نکردی
نصب کن و بازی کن بازی خوبیه ولی خوب اونطوری که مثلا بگیم از XM خیلی سرتره تو اکشن , اینطور نیست.

MAHDIAGENT47
07-12-2009, 17:08
آقا اين بازي قسمت دومي چيزي نداره چون حيفه اگه نسازن
ما كه از تو فيلم هاي بازي نفهميديم آخرش چي شد:8:

آقا اين بازي رمزي نداره جونو بي نهايت كنه دارم هارد بازي ميكنم ديگه كم آوردم اعصاب روانم بهم ريخته اگه هست بزاريد :5:

kortol
08-12-2009, 11:31
آقا اين بازي رمزي نداره جونو بي نهايت كنه دارم هارد بازي ميكنم ديگه كم آوردم اعصاب روانم بهم ريخته اگه هست بزاريد :5:
یه سری به این سایت بزن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و سرچ کن اسم بازی رو تا یا بهت ترینر بده یا رمز بازی .......البته من یادمه این باز ی رو با دستکاری توی یه فایل ( دقیق یادم نیست چی بود وکجا بود ) رفتم .

MAHDIAGENT47
08-12-2009, 12:25
یه سری به این سایت بزن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و سرچ کن اسم بازی رو تا یا بهت ترینر بده یا رمز بازی .......البته من یادمه این باز ی رو با دستکاری توی یه فایل ( دقیق یادم نیست چی بود وکجا بود ) رفتم .

داداش ما اينترنتمون عجيب زغاليه اين سايترو وا نميكنه اگه ميشه زحمتشو خودت بكش بزار خوبه چهار نفر ميبينن دعات ميكنن ثواب داره :10:

mehdi_360
02-01-2010, 11:28
سلام:دی
یه سوال
این یارو کچله که از چشاش نور در میاد رو چه جوری باید بکشم؟؟
یه بار میزنمش و لی برای بار دوم که خونش کامل میشه نمیتونم بکشمش!!
وقتی نور از چشاش هم در میاد دفاع میکنم ولی فایده ای نداره!!
چه جوری بکشمش؟؟

mehdy.z
02-01-2010, 12:00
سلام:دی
یه سوال
چه جوری بکشمش؟؟

قلق خیلی خاصی نداره کلا مشکله این آخرکاری!!
درست وقتی که نور ا چشماش بیرون میاد باید بدوی طرفش و مواظب باشی زیر پاتو خالی نکنه البته وقتی بهش نزدیک شدی یه مشت بزن زیر فکش تا پرت شه بالا بعد تند تند چپ کلیک رو بزن(من خودم اینجوری زدمش:46:)

Reza Azimy_RW
02-01-2010, 12:08
سلام
یه سوال
چه جوری بکشمش؟؟
سلام
خوبید ؟ خوبم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اونجاشو میگه که میره روی یک چهار پایه و نمیشه بری طرفش . اگه اونجاست که :
همین که نور به دستت نزدیک میشه همون موقع دفاع رو بزن نور رو برمیگردونه . دقیقا همون وقتی که نور میخواد باهات برخورد کنه .
موفقینگ

mehdy.z
02-01-2010, 12:50
سلام
خوبید ؟ خوبم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اونجاشو میگه که میره روی یک چهار پایه و نمیشه بری طرفش . اگه اونجاست که :
همین که نور به دستت نزدیک میشه همون موقع دفاع رو بزن نور رو برمیگردونه . دقیقا همون وقتی که نور میخواد باهات برخورد کنه .
موفقینگ
ما هم خوبیم چه خبرا؟؟:31:
دوستمون اولا گفتند از چشش نور درمیاد نه دستش!!
ثانیا اون کجاش کچله:31::31:

MAHDIAGENT47
02-01-2010, 23:29
سلام
موفقینگ
فك كنم شما اون يارو پاسوريرو ميگي عزيز نه؟

kazem3300
30-07-2010, 11:43
من تو یک قسمت گیر کردم اونم اونجا که طرف از بالای نرده داره با ارپی جی شلیک می کنه و دختره هم تو یه قفس است که تو یه محفظه مغناطیسی قرار دارد فکر کنم اخرای مرحله 2 باشد هر کار کردم نتونستم برم بالا با دکمه e و q هم انتخاب نمیشه.بعد اونجا رو چه کار کنم؟

جون تعداد پست ها زیاد بود شرمنده نشد همش بخونم

aha2012
30-07-2010, 12:06
من تو یک قسمت گیر کردم اونم اونجا که طرف از بالای نرده داره با ارپی جی شلیک می کنه و دختره هم تو یه قفس است که تو یه محفظه مغناطیسی قرار دارد فکر کنم اخرای مرحله 2 باشد هر کار کردم نتونستم برم بالا با دکمه e و q هم انتخاب نمیشه.بعد اونجا رو چه کار کنم؟

جون تعداد پست ها زیاد بود شرمنده نشد همش بخونم
رفیق برای اینکه اون یارو رو بترکونی باید این کارو کنی:
وقتی بهت شلیک کرد اون لحظه که تیر آر پی جی داره میخوره بهت یعنی 1 سانتی متر باهات فاصله داره
باید اون موقع سریع Z و بزنی تا تیرو برگردونه به طرف.همین.
موفق باشی

popowoody
20-08-2010, 13:12
کسی سیو کامل بازی رو نداره ؟؟؟

hasan69
09-09-2010, 02:14
X-Men Origins: Wolverine

اخه چه جوریi ین که رو سون اجرا نمیشه
این بازی مورد علاقمه کمک کن
تو اینترنت هم سرچ میکنم مطلب نا مربوط میاد
الان سون نصبه این بازی هم نصبه اصلا اجرا نمیشه بالا نمیاد
این پیغامو میده
x-men origins:wolverine has has stopped working

close the program

samyar_red
26-09-2010, 11:47
اقا یه غوله هست بنفشه هی غیب میشه دور یه برج رو هوا داریم مبارزه میکنیم وقتی میزنیش دوباره یه خون دیگه داره که ایندفه سخت تر میشه و زمین رو هم سوراخ میکنه که باعث میشه بیفتی
خیلی سخته کلی طول میکشه بزنیش بعد معلوم نیست بازم چندتا دیگه داره
باید کار خاصی کرد؟ اگه نه و همین معمولی باید زدش یه ترینر به من بدید حوصلشو ندارم

aha2012
26-09-2010, 17:08
اقا یه غوله هست بنفشه هی غیب میشه دور یه برج رو هوا داریم مبارزه میکنیم وقتی میزنیش دوباره یه خون دیگه داره که ایندفه سخت تر میشه و زمین رو هم سوراخ میکنه که باعث میشه بیفتی
خیلی سخته کلی طول میکشه بزنیش بعد معلوم نیست بازم چندتا دیگه داره
باید کار خاصی کرد؟ اگه نه و همین معمولی باید زدش یه ترینر به من بدید حوصلشو ندارم
غوله رباطه؟؟اگه آره باید دست ها و پاهاشو بترکونی

samyar_red
26-09-2010, 22:44
نه بابا خیلی جلوتر از غول رباطه
بابا یکی هست عین خود xmen هست یعنی میزنیش خونش پر میشه
بعد هی غیب هم میشه با چشماش هم لیزر میندازه رنگ لیزرم بنفشه که بعد از اینکه یه بار میکشیش قوی تر میشهو لیزرهاش زمین رو هم سوراخ میکنه که باعث میشه از اون ارتفاع بیفتی و بمیری
میخوام ببینم جریانش چیه چطور باید زدش و تا کی زدش؟

mehdy.z
27-09-2010, 01:05
نه بابا خیلی جلوتر از غول رباطه
بابا یکی هست عین خود xmen هست یعنی میزنیش خونش پر میشه
بعد هی غیب هم میشه با چشماش هم لیزر میندازه رنگ لیزرم بنفشه که بعد از اینکه یه بار میکشیش قوی تر میشهو لیزرهاش زمین رو هم سوراخ میکنه که باعث میشه از اون ارتفاع بیفتی و بمیری
میخوام ببینم جریانش چیه چطور باید زدش و تا کی زدش؟
ببین این روش به کارت میاد:

samyar_red
27-09-2010, 12:44
قلق خیلی خاصی نداره کلا مشکله این آخرکاری!!
درست وقتی که نور ا چشماش بیرون میاد باید بدوی طرفش و مواظب باشی زیر پاتو خالی نکنه البته وقتی بهش نزدیک شدی یه مشت بزن زیر فکش تا پرت شه بالا بعد تند تند چپ کلیک رو بزن(من خودم اینجوری زدمش:46:)
دقیقا منم همینطوری میزنمش و بعضی وقتام z میزنم بعد پشت سرش m1 تند تند و اونجوریم از خونش میره
ممنون پس راهی نداره باید اینطوری زدش
حالا سوال دیگه: الان من کجای بازیم؟ چقدر دایگه داره تا تموم شه؟ لامصب هرچی میری اخر نداره

aha2012
27-09-2010, 13:23
دقیقا آخرین مرحله هستی
طرفو بکشی بازی تموم میشه
فیلمشو مگه ندیدی؟

ilililililiili
19-06-2011, 13:35
سلام بچه ها
اگه کمکم کنید ممنون میشم خیلی وقته تو اینجاش گیر کردم جوریکه الان یه ماهه که بازیو بیخیال شدم
من اونجاشم که اولین هلیکوپتر رو میزنیو طرفو از تو شیشه میکشی بیرون
دومین هلیکوپترو دومشو میزنی
سومیش یارو با اسلحه میزنتت هر چیم جا خالی میدم فرصت نمیشه پره های هلیکوپترو بزنمهر وت هم که میزنم دستش که میخوره به پره ها سری پس میوفته و یارو میزنه. دیگه نمیدونم چیکارکنم.

X_9
21-06-2011, 23:37
سلام دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم توی یکی از مراحلش گیر کردم نمیدونم چی کار کنم
اسکرین شاتش رو براتون گذاشتم

ilililililiili
30-06-2011, 10:13
سلام دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم توی یکی از مراحلش گیر کردم نمیدونم چی کار کنم
اسکرین شاتش رو براتون گذاشتم

برو جلو تا یه دمو نشون بده. (جلوی حفاظی که دختره توشه) بعد نزدیک دستگاه شو و دکمه ی C رو بزن.

ilililililiili
01-07-2011, 04:20
سلام بچه ها
اگه کمکم کنید ممنون میشم خیلی وقته تو اینجاش گیر کردم جوریکه الان یه ماهه که بازیو بیخیال شدم
من اونجاشم که اولین هلیکوپتر رو میزنیو طرفو از تو شیشه میکشی بیرون
دومین هلیکوپترو دومشو میزنی
سومیش یارو با اسلحه میزنتت هر چیم جا خالی میدم فرصت نمیشه پره های هلیکوپترو بزنمهر وت هم که میزنم دستش که میخوره به پره ها سری پس میوفته و یارو میزنه. دیگه نمیدونم چیکارکنم.