ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جدیدترین ورژن آفیس باامکان ساپورت فارسی QuickOffice Premier Upgradev6.0.236 illusion

amini_bio
13-01-2009, 19:24
QuickOffice Premier Upgrade v6.0.236 S60v3 SymbianOS9.1 Cracked-illusion

کاملترین آفیس با امکان ویرایش وساپورت فارسی

قابلیت برنامه :

باز کردن فایلها ی WORD & EXCEL ، PPT

ویرایش فايلها

پشتیبانی از انواع فونتها

نمایش فایلها طولانی با روش اسکرل

ساپورت DOCX, DOC, XLSX, XLSM, XLS, PPT, PPS & TXT

ساپورت ورژن های افیس 97, 2000, XP, 2003, & 2007

پشتيباني از فونت هاي فارسي بدون هيچ مشكلي

و ...

Quickoffice 6.0 enables remote file access and bolsters enterprise document security on S60 smartphones

It enables users to remotely access, browse and open files stored inInternet cloud services, such as Apple’s MobileMe iDisk, FilesAnywhereand Box.net, etc. The software also allows access to files on corporatedrives and servers, including Microsoft™ SharePoint™.
[/URL]
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
In addition, the 6.0 release includes new security features forusingencrypted and password-protected Word and Excel documents[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Withtheseadditions, Quickoffice continues to drive mobileprofessionalproductivity to new levels. Users now have unprecedenteddocumentaccess, reducing the need to store files on the phone whileincreasingsecurity to protect documents stored locally.

Quickoffice 6.0 also adds several other new features, including afilemanager that handles all file types and support for opening,editingand saving back to Zip files. In addition, Quickoffice enablesusers toview charts in Office 2007 Excel spreadsheets includingreal-timerecalculation. The software suite is optimized for viewing andediting,and includes superior document ’round-trip’ capabilities toretain fileformatting and maintain data integrity. Quickoffice has alsoupdatedits Adobe Mobile Reader for S60 with the latest Adobe engine,providingfaster response and better handling of complex PDF documents.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mrr1990
13-01-2009, 20:56
آقا تو نسخه های قبلیش حرف ((ی)) آفتاب بالانس میزنه اینم همون جوریه؟

amini_bio
13-01-2009, 23:08
والا من نه ژیمناستیک بلدم!!! نه این نسخه را نصب کردم.
آخرین نسخه ای که من الان رو گوشیم دارم 5 هست و مشکلی هم باهاش نداشتم.
منظور شما از آفتاب بالانس چیه؟!

PLAΨMID
14-01-2009, 00:48
سلام
ميگم وقتي گوشي رو خريدم ، يه نيمچه آفيسي توش بود . اتفاقا بد هم نيست و جواب هم ميداد . ميخواستم ببينم احتمالا اين ورژن نسبت به اوني كه تو خود گوشي هست قابليت هاي بيشتري داره يا نه ؟
ممنون .

Majid393
14-01-2009, 12:21
سلام
ميگم وقتي گوشي رو خريدم ، يه نيمچه آفيسي توش بود . اتفاقا بد هم نيست و جواب هم ميداد . ميخواستم ببينم احتمالا اين ورژن نسبت به اوني كه تو خود گوشي هست قابليت هاي بيشتري داره يا نه ؟
ممنون .

من نصب کردم ...... این جایگزین همون میشه .....:46:
امکاناتش هم تو پست اول نوشته شده و قطعا" از مال خود گوشی بیشتره ......

ktabrizpour
17-01-2009, 09:28
با سلام لطفا مرا در خصوص نحوه دریافت این فایل راهنمائی فرمائید و آیا این فابل قابل نصب در گوشی نوکیا 5800 میباشد .سیمبین 6 ورژن 5

arsecid
22-01-2009, 18:54
من وقتی می خوام برنامه رو روی گوشیم نصبش کنم پیغام می ده to be install package first بعد ار حالت install کردن گوشی می پره بیرون. چه کار باید بکنم. گوشیمم N81 8G هستش. ممنون

Fox
23-01-2009, 15:09
نميشه بهش فونت اضافه كرد ؟

aluminum
23-01-2009, 21:15
من که می خوام ورژن ها قیبلی این برنامه رو نصب کنم اپدیت ارور میده

این برنامه که اینجوری نیست هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hosseinit
04-03-2009, 13:58
من وقتی این برنامه رو نصب می کنم این خطا رو می ده لطفا راراهنمایی کنید.
"Unable to install.
component is bult-
in."
گوشی من ان 73 موزیکاله...