ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز ۷ در اختیار همگان قرار گرفت

satttanism
13-01-2009, 02:04
مدیر اجرایی مایکروسافت اعلام کرد، نسخه آزمایشی سیستم عامل ویندوز 7 روز جمعه در سراسر جهان موجود خواهد بود.

استیو بالمر که سخنرانی افتتاحیه نمایشگاه امسال CES 2009 را برعهده داشت اعلام کرد ما به‌دنبال عرضه بهترین نسخه ویندوز تاکنون هستیم و تمامی مواد لازم یعنی سادگی، قابلیت اطمینان و سرعت را به ‌کار گرفته‌ایم و طراحان و شرکت‌های شریک مایکروسافت می‌توانند فوراً آزمایش ویندوز 7 را آغاز کنند.

طبق اعلام مایکروسافت، جانشین سیستم عامل ویندوز ویستا تمامی وظایف روزمره را انجام داده، زمان راه‌اندازی شدن رایانه را کاهش و عمر باتری را افزایش می‌دهد.

بالمر همچنین اعلام کرد كه نرم‌افزار ویندوز در قلب امپراتوری مایکروسافت به برنامه‌ای تغییر یافته که شبکه رایانه‌ها، تلفن های همراه و برنامه‌های میزبانی شده در سرویس‌های آنلاین را به یکدیگر متصل می‌کند.

امکان Play-to در ویندوز 7 پخش راحت آهنگ، ویدیو و عکس‌های دیجیتالی را در شبکه‌های رایانه خانگی مقدور می‌کند همچنین برنامه‌های مدیا پلیر و مدیا سنتر در ویندوز 7 از فورمت‌های رسانه‌یی بیشتری برای پخش ویدیو، آهنگ و سایر محتوای دیجیتالی پشتیبانی می‌کنند و برای مجموعه گسترده‌تری از دستگاه‌ها سینك می‌شوند.

بر اساس این گزارش نرم‌افزار ویندوز 7 همچنین به گونه‌ای طراحی شده تا کنترل‌های صفحه لمسی را كه جانشین موس خواهند شد اجرا کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع خبر: ایسنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Gesher
13-01-2009, 08:55
bbc

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز جدید در مرحله آزمایشی است

در پی از کار افتادن وب سایت شرکت مایکروسافت در اثر هجوم علاقمندان به بارگذاری نسخه آزمایشی ویندوز ۷، جدیدترین نرم افزار عامل این شرکت به طور نامحدود در اختیار همه کاربران قرار گرفته است.

مایکروسافت قصد داشت از نهم ژانویه دو و نیم میلیون نسخه از ویندوز ۷ را از طریق اینترنت در اختیار کاربران قرار دهد ولی هجوم علاقمندان عرضه این نرم افزار را یک روز به عقب انداخت و سایت این شرکت را از کار انداخت.

مایکروسافت با تقویت سرورهای اینترنتی و زیرساخت ارتباطی خود اعلام کرده است ویندوز ۷ را به مدت دو هفته به طور نامحدود در اختیار کاربران قرار می دهد.

لاورنس پینل، مدیر تولید مایکروسافت می گوید این شرکت با رفع محدودیت عرضه نرم افزار جدید سعی دارد آن را در اختیار طیف وسیع تری از کاربران قرار دهد.

به گفته آقای پینل مایکروسافت پیشبینی کرده بود که نسخه آزمایشی ویندوز ۷ تنها مورد توجه علاقمندان به فناوری و کسب و کارها قرار گیرد ولی استقبال انجام شده بیشتر از انتظار این شرکت بود.

در این حال آقای پینل به کاربران هشدار داد که نسخه دریافتی، نسخه اولیه ویندوز ۷ است و با هدف سنجش کارایی آن تهیه شده است.

به همین علت، این نرم افزار ممکن است دچار مشکلاتی باشد و مایکروسافت برای رفع این مشکلات پشتیبانی فنی ارائه نمی کند.

لاورنس پینل گفت: "بارگذاری و کاربرد ویندوز ۷ مطلوب همه کاربران نیست."

mehran_286
13-01-2009, 09:04
به نظر من نباید از این سیستم عامل به جای سیستم عامل اصلی استفاده کنیم
فعلا باید به جای کمکی استفاده کنیم
تا نسخه اصلی بیاد

Libra
13-01-2009, 14:39
به نظر من نباید از این سیستم عامل به جای سیستم عامل اصلی استفاده کنیم
فعلا باید به جای کمکی استفاده کنیم
تا نسخه اصلی بیاد

دقیقا ، من وقتی که ویستا اومد و همه رفتن سمتش ، گفتم که بهترین زمان برای خریدن ویستا سال2008 هست ( که تجربه نشون داد تا اون زمان صبر کردن منفعت بهمراه داشت )

حالا هم میگم این ویندوز 7 رو باید از ادیشن دومش خرید و استفاده کامل کرد ( احتمالا اواسط 2009 )

ولی فوق العاده زیباست ، من باهاش کار کردم ، آدم واقعا احساس راحتی و آرامش میکنه ، هر چقدر ویستا اعصاب خورد کن بود ، این راحت و کاربردیه

ظاهرش هم با اینکه تقلید شده از ویستا است ، اما زیبا تره واقعا و خیلی ملایم تر

دمشون گرم که زود خودشون نسخه قابل اطمینانی رو دادن ، الان توی بازار نسخه های عجیب و غریب و پر از باگ ازش زیاده

se85sa
14-01-2009, 13:57
یه سئوال ؟ ویندوز 7 کاملان لمسی هستش