مشاهده نسخه کامل
: لوزه سوم !!؟
mohammadgame
12-01-2009, 13:35
سلام من چند سالی هست که با نفس کشیدنم مشکل دارم یعنی 5-6 سالی هست که وقتی یه ذره می دوم نفسم می سوزه به خصوص زمانی که فوتبال بازی می کنم اصلاً 3-4 دقیقه فوتبال بازی می کنم انگار دارم خفه می شم البته یه 3-4 سالی هست فوتبال بازی نکردم ولی خوب همون 3-4 سال پیشم بازی می کردم این طوری بودم نمی دونم چرا اینجوری شدم !
راستش با بینی هم عادت ندارم نفس بکشم نمی دونم چرا ؟ راستش چند سال پیش برای یه مشکلی به پیش دکتر رفتم بحث نمی دونم به کجا کشید که گفتش احتمالاً لوزه سوم داشته باشی منتها من توجهی نکردم ؟
می خواستم بدونم علائم لوزه سوم چیه ؟ راستش من بزاغ دهانم هم زیاده یعنی آب دهانم زیاد ترشح می کنه یکی بهم گفته بود این بخاطر لوزه سوم هستش آیا درسته این حرف ؟
hoseinist
30-01-2009, 09:52
لوزه سوم عبارت یک نسج لنفاوی بدون کپسول در داخل حلق بینی. حلق از سه قسمت تشکیل شده: 1- حلق دهان 2- حلق حنجرهای 3- حلق بینی. لوزه سوم در انتهای حلق بینی قرار دارد و نقش آن تأمین ایمنی بدن میباشد. اگر در مواردی مشکلاتی برای بچه به دنبال بزرگ شدن آن ایجاد شود، میتوان با عمل جراحی نسبت به خارج کردن آن اقدام کرد. در اصطلاح عامیانه به این لوزه، لوزه سوم گویند . به طور کلی در تمامی افراد این لوزهها وجود دارند، ولی ممکن است در بعضی از بچهها این لوزهها بزرگتر از حد معمول شده باشند و به اصطلاح هیپرتروفی پیدا کرده باشد.
علایم بزرگی لوزه سوم عبارتند از: 1- انسداد بینی (بیماران قادر نیستند از بینی به خوبی تنفس کنند). 2- سینوزیتهای مکرر 3- تکلم تودماغی 4- مشکلات و ناراحتیهای گوشی. بزرگی لوزه سوم اگر به موقع درمان نشود، باعث سینوزیت مزمن، عفونت گوش و انسداد راه هوایی، بد فرم شدن صورت والبته نامنظم رشد کردن دندانها در کودکان میشود.
درود...
علاوه بر علائمی که دوستمون اشاره کردن برخی اوقات لازم میشه که برای تایید از عکس رادیوگرافی استفاده بشه ...
نکته مهم تو لوزه سوم اینه که اگر در درمانش تاخیر به وجود بیاد آروم آروم می تونه باعث برهم زدن حالت طبیعی فک تحتانی و دندان هاشه ...و این در واقع یه هزینه ارتودنسی ! رو هم به فرد تحمیل می کنه ....
بنا براین توصیه میشه که لوزه سوم در صورت وجود حتما مورد درمان قرار بگیره ....
وقتی یه دکتری مثله hoseinistهمه چیزو توضیح میده نیازی به توضیح دوباره نمی بینم .اینجوری پستها تکراری میشن جناب دکتر aliak
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.