ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بچه ها كمكم كنين همه فايلام موندن مجبورم فرمت كنم

dumb
11-01-2009, 11:20
سلام دوستان من دوتا ويندوز دارم يكي اكس پي و ملينيوم. اكس پي من خراب شده بايد ويندوزو عوض كنم ولي ماي داكيومنت و دسكتاپم پر از فايلاي مهم و بدرد بخوره كه اگه پاك بشن بدبخت ميشم لطفا بگين چطوري فايلارو از اون درايو لعنتي بكشم بيرون.راستي فرمت درايو اكس پي من ان تي اف اس هستش.منتظرم بچه ها...............

p_s_m
11-01-2009, 17:57
با استفاده از سیستم عامل های live میشه اینکار رو انجام داد و یا فایل منیجر های bootable

من parted magic 3 رو برای اینکار پیشنهاد میدم البته لینوکس بیس هست و باید تا حدودی با لینوکس آشنا باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن میشه از فایل منیجرهایی که در hiren boot cd هست استفاده کنید

dumb
11-01-2009, 18:44
با استفاده از سیستم عامل های live میشه اینکار رو انجام داد و یا فایل منیجر های bootable

من parted magic 3 رو برای اینکار پیشنهاد میدم البته لینوکس بیس هست و باید تا حدودی با لینوکس آشنا باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن میشه از فایل منیجرهایی که در hiren boot cd هست استفاده کنید

سلام ممنونم.ولي من تابحال با لينوكس كار نكردم :-(راستي از xcopy هم نميتونم استفاده كنم چون پوشه هايي كه اسمشون فاصله داره رو كپي نمكنهمنظورتون از hiren boot cd چيه؟ ممكنه بيشتر توضيح بدين؟ خيلي ممنون

dumb
13-01-2009, 09:04
كسي نيست بگه چيكار كنم؟

آنتی
15-01-2009, 20:02
به نام خدا
سلام دوست عزیز
راحترین کار اینه که توی یه درایو دیگه یه ویندوز دیگه نصب کنی و ازاونجا فایلهان را کپی کنی
موفق باشی

dumb
16-01-2009, 12:25
فرمت درايوم ntfs هستا

آنتی
16-01-2009, 13:04
به نام خدا
بازم سلام
دوست عزیز برای اینکار راههای زیادی وجود داره مثلا بوسیله ویندوز پرتابل که با استفاده از pe builder ساخته میشه
ولی اگر این کارها را نمی توانی انجام بدی راحترین کار اینه که یک ویندوز دیگر توی یک درایو دیگه نصب کنی واز آن ویندوز از فایل های درایو ویندوز قبلی استفاده کنی
ضمنا در نصب ویندوز می شود بدون فرمت هم ویندوز نصب کرد و درنتیجه فرمت درایو مهم نیست چی باشه
و باز هم تاکید میکنم توی یک درایو دیگه ویندوز نصب کنی

موفق باشید

sajed DJ
16-01-2009, 13:51
اخه اینا چه کارای عجیب غریبیه شما ها به این بنده خدا نشون میدین!!!!
ببین عزیزم یه برنامه هست به اسم ntfs4dos که اگه با یه دیسک بوتیبل سیستم رو بیاری بالا و اون رو اجرا کنی همچی حله
اما راحت تر از اون اینه که مشکل رو ریشه ای حل کنی اون هم اینه که یک دیسک بوتیبل HERNS BOOT DISK (فکر کنم املاشو غلط نوشتم) پیدا کنی و همیشه تو ابزارهات باشه .این دیسک رو هم از همه جا میتونی گیر بیاری هم میتونی از اینترنت پیدا کنی و هم اگه یه سر به سی دی فروش محلتون بزنی و یه سی دی ابزار های ریکاوری ازش بگیری حتما روش هست .
با این دیسک مشکلت کاملا حله

آنتی
16-01-2009, 21:44
اخه اینا چه کارای عجیب غریبیه شما ها به این بنده خدا نشون میدین!!!!
ببین عزیزم یه برنامه هست به اسم ntfs4dos که اگه با یه دیسک بوتیبل سیستم رو بیاری بالا و اون رو اجرا کنی همچی حله
اما راحت تر از اون اینه که مشکل رو ریشه ای حل کنی اون هم اینه که یک دیسک بوتیبل herns boot disk (فکر کنم املاشو غلط نوشتم) پیدا کنی و همیشه تو ابزارهات باشه .این دیسک رو هم از همه جا میتونی گیر بیاری هم میتونی از اینترنت پیدا کنی و هم اگه یه سر به سی دی فروش محلتون بزنی و یه سی دی ابزار های ریکاوری ازش بگیری حتما روش هست .
با این دیسک مشکلت کاملا حله
به نام خدا
سلام دوست عزیز
من که نگفتم این تنها راه یا بهترین راه است ولی برای کسی که از کامپیوتر فقط نصب ویندوز بلده راحت ترین راهه
موفق باشید