PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پردازش موازی



gigamax
10-01-2009, 23:41
سلام به همه بروبچه های پی سی ورلد . خوب هستین که ؟! :31:

آقا من چندتا سوال در زمینه پردازش موازی داشتم .
1- پردازش موازی آیا share کردن توان پردازشی چندتا پردازنده است یا یا تقسیم یک برنامه به برنامه های کوچکتر و دادن هر برنامه به یک پردازشگر برای پردازش !؟!!
این خیلی مهمه که بفهمم چیه دقیقا :31:
2- آیا برای پردازش موازی سخت افزار خصای مورد نظره یا نه ؟! یعنی میشه با mainboard ها و cpu های موجود در بازار هم این کارو کرد

شرمنده من تو این زمینه هیچ اطالاعاتی ندارم .:41:
موفق باشین

nasi_1987
02-03-2009, 10:56
با سلام و خسته نباشید.

من دانشجوی کارشناسی رشته کامپیوتر- نرم افزار هستم. عنوان پروژه پایانی من ویژگی های زبانهای پردازش موازی است. در حین جستجو مطلب شما را دیدم که عنوان پردازش موازی را بر روی خود داشت اما شرح اضافه ای را ندیدم. این پست را برایتان ارسال کردم تا اگر برایتان مقدور است، توضیحی راجع به ساختاری که بعضی از زبانهای برنامه نویسی دارا می باشند تا بتوانند برنامه هایی را به صورت موازی کامپایل کنند، بدهید. در غیر اینصورت خواهشمندم منبعی را برای مطالعه برایم معرفی نمائید.


با تشکر

nastaran.noorbakhsh@gmail.com