مشاهده نسخه کامل
: يه مشكل عجيب؛ حجم فايلهام شده 0 مگابايت
Pedram_IR
10-01-2009, 15:14
سلام
دريكي از درايوهام چند تا فيلم داشتم و حجم باقي مانده اون 200 تا 300 مگابايت بود، ديروز كه كامپيوتر رو روشن كردم ديدم حجم فضاي باقي مانده اش شده 12 گيگا بايت بعد كه دقت كردم ديدم چند تا از فيلمهام حجمشون از 500 ، 600 مگابايت شده 0 مگابايت و ديگه اجرا نميشن.
كسي ميدونه كه اين مشكل علتش چيه و آيا راهي براي بازگردوندن فيلمها هست يا نه؟
اگه خیلی خوش شانس باشی و چیزی هم توی درایو (بعد از پاک شدن) نریخته باشی شاید با برنامه RecoverMyFiles یا برنامه هایی که در این ضمینه هستند بتونی برشوت گردونی.البته بازم در صورت برگشت امکان اجرا نشودن هست
zeus7610
10-01-2009, 15:46
سلام. باید دلیل این مشکل رو پیدا کنی.
شاید فایلهات مخفی و سیستمی شده. شاید ویروس فایلهاتو مخفی کرده. شاید هم به دلیلی پاک شده. شاید Shortcut رو می بینی. اگه پاک شده باشه با نرم افزارهای Get Data Back O&O & .... میتونی فایلاتو برگردونی. اگه ویروسی شده یه نود آپدیت نصب کن. در ضمن به نظر من اول ویندوزتو عوض کن تا بفهمی چی شده اصلا؟؟؟
Pedram_IR
12-01-2009, 08:59
سلام. باید دلیل این مشکل رو پیدا کنی.
شاید فایلهات مخفی و سیستمی شده. شاید ویروس فایلهاتو مخفی کرده. شاید هم به دلیلی پاک شده. شاید Shortcut رو می بینی. اگه پاک شده باشه با نرم افزارهای Get Data Back O&O & .... میتونی فایلاتو برگردونی. اگه ویروسی شده یه نود آپدیت نصب کن. در ضمن به نظر من اول ویندوزتو عوض کن تا بفهمی چی شده اصلا؟؟؟
ویندوز رو عوض کردم ، فایلها Shortcut هم نیستن ، با برنامه های ریکاوری فایل هم کار کردم و در اونجا هم حجم فایلها 0 هستش. با دو تا آنتی ویروس آپدیت شده که بیت دفندر و مک آفی اینترپرایز هستن هم سیستم رو چک کردم ، که طبق معمول هر کدومشون چند تا ویروس پیدا کردن ولی عجیب اینجاست که این بلا فقط سر یک درایوم که درایو G باشه اومده و چند تا از فیلم هام رو پرانده و خیلی از فایلها مشکلی براشون پیش نیومده.
من یکی از رم هام سوخت ( رو کامپیوتر 2 تا رم 512 سوار کرده بودم ) و بعد از 2 روز که فهمیدم علت اینکه کامپیوتر بالا نمیاد از سوختن رمه و رم خرابه رو در آوردم و با یک رم کامپیوتر رو بالا آوردم دیدم که این مشکل ایجاد شده.
راستی درایوی که این مشکل براش ایجاد شده دیفراگ هم نمی شه و ارور میده.
خوب ، با این توصیفات به نظر شما مشکل از کجاست؟
این هم متن ارور
Volume Film (G
Volume size = 25.91 GB
Cluster size = 4 KB
Used space = 13.85 GB
Free space = 12.06 GB
Percent free space = 46 %
Volume fragmentation
Total fragmentation = 0 %
File fragmentation = 0 %
Free space fragmentation = 0 %
File fragmentation
Total files = 4,551
Average file size = 5 MB
Total fragmented files = 1
Total excess fragments = 8
Average fragments per file = 1.00
Pagefile fragmentation
Pagefile size = 0 bytes
Total fragments = 0
Folder fragmentation
Total folders = 814
Fragmented folders = 1
Excess folder fragments = 0
Master File Table (MFT) fragmentation
Total MFT size = 43 MB
MFT record count = 5,493
Percent MFT in use = 12 %
Total MFT fragments = 3
--------------------------------------------------------------------------------
Fragments File Size Files that cannot be defragmented
None
picher_s
12-01-2009, 13:46
پیشنهاد : یه CHKDSK /f روش بزن حداقل یه سری مشکلاتت حل میشه D:
Pedram_IR
14-01-2009, 09:18
آیا راهی هست که فایلهام برگرده؟ راستی با فرمان chkdsk بدسکتور رو 0 می زنه.
Pedram_IR
01-02-2009, 11:59
کسی اطلاعی در این زمینه نداره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.