ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ويروسي كه صدايه كامپيوتر را قطع ميكنه ؟

wergy
10-01-2009, 14:43
سلام به همه دوستان اگر با حوصله گوش دهيد ممنون ميشوم

من مدتي است كه كامپيوترم بعد از اين پيغام (Generic host process for win 32 services) را ميده و يك لحظه صفحه دكستاپ بصورت كلاسيك شده براي 2 يا 3 ثانيه و ديگه نمي توانم هيچ آهنگ با بازي و فيلمي را با صدا بشنوم و وقتي بر sound device سيستمم كليك ميكنم پيغام هيچ كارت صدايي بر روي سيستمم نصب نيست را ميدهد بايد سيستمم را ريست كنم و دوباره بعد از مدتي كه با كامپيوتر كار كردم باز صداش قطع ميشه البته اين اتفاق ممكن 2 با 3 روز يا حتي يك ماه اتفاق نيفته ولي ممكن هستش در يك روز هميشه به همين صورت باشه با همه اين اتفاقات ولي صداي كليك روي پوشه و هر صدايي مطعلق به كامپيوتر باشه مي آيد و يك كاري ديگه كه پس از اين حركت در سيستمم به وجود مي آيد اين است كه من نمي توانم اينرنت خودم را با isp شركت اينترنتم repair دهم.
در ضمن سيتمم داري Troja horse SHeur2.JCC را هم دارنه شايد براي همين TROJAN باشد ؟

من از دوستاني كه مي توانند كمك كنند خواهش ميكنم راهنماييم بكنند كه بايد چه كار بكنم.

Rainbow
10-01-2009, 16:54
فعلا شما سیستم رو با یک آنتی ویروس خوب به همراه آخرین آپدیت موجود یکبار کامل اسکن کن تا بعد ببینیم اگر مشکل پابرجا بود چه تدبیر دیگری بیاندیشیم

W9
10-01-2009, 17:49
اخ.........
منم يه ماهه همين مشكلو دارم.
دارم ديوونه ميشم.

تو رو خدا يكي كمك كنه............

هر انتي ويروسي هم كه نصب ميكنم و اپديت ميكنم جواب نميگيرم.
kasper,avira,avg,macafee,....

هروقت به اينترنت وصل ميشم اين مشكل بعد چند دقيقه پيدا ميشه.
حتي ديگه نميتونم تو اينترنت كار كنم.

اشكم در اومد...

ممنون.

wergy
10-01-2009, 21:08
دوست عزيز سلام
من همه آنتي ويروسهاي معروف را يك شبه دانلود كردم و فرداش شروع به نصب و آپديت ، اسكن كردم
حتي يكي از دوستان به من گفت ويروس كش avg نصب و آپديتش كن حتماً ويروس را از بين ميبره چون خودم همين ويروس را داشتم ، من نصبش كردم 70 مگابايت آپديت اولش انجام داد و 40 مگابايت فرداش ، يك چيزايي گرفت ولي بعد از سه روز دوباره سيستمم همونجوري شد.

با تشكر كه به حرفهايم گوش داديد و من منتظرم كه در اين مورد به من كمك كنيد.

Rainbow
11-01-2009, 10:55
من از آنتی ویروس Symantec Corporate استفاده می کنم . هم آنتی ویروس داره و هم فایروال ... با این هم یکبار اسکن کن و ضمنا نسخه ویندوز XP شما چی هست ؟

wergy
11-01-2009, 12:02
ويندوز من سرويس پك 2 XP Professional هستش

wergy
11-01-2009, 13:32
سلام w9 عزيز
من سوالي ازت داشتم: آيا در سيستمت Troja horse SHeur2.JCC را داري يا نه ؟ اين ويروس به اسم اسب تروا هستش كه من در سيستمم دارم من دنبال ضد تروجاني هستم كه اين ويروس را بگيره.

W9
11-01-2009, 18:39
سلام wergy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزيز.

من نميدونم كه ايا اين اسب تروا رو دارم يا نه ...
ويندوز من:

Media center 2007
sp2+

montazer2
04-03-2009, 21:00
سلام به همه دوستان
آقا منم همین مشکل را دارم و نمیدونم چیکار کنم هیچ آنتی ویروسی هم نمیتونه بشناسدش . تازه یه کار دیگه ای هم که میکنه اینه که task manager را مخفی میکنه و سرعت سیستم را پایین میاره . کسپراکای 2009، ایویرا و سیمانتک را نصب کردم و اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکردن.
ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه

montazer2
01-05-2009, 13:34
سلام دوباره به دوستان من این مشکل را حل کردم.
میدونید مشکل ویروسی نیست به خاطر ویندوز یا مادربورد اینتل هستش . بعد از ملی وب گردی راه حلشا پیدا کردم شما هم امتحان کنید شاید درست بشه.
تمام مراحل زیر را یک به یک انجام بدین و سیستم را ریاستارت کنید:

Please perform the below steps to resole the issue:

1. From the Window Desktop, click Start, and then click ControlPanel.
The Control Panel will open.

2. Double-click the Administrative Tools icon. The Administrative Tools window will

open.

3. Double-click the Services icon. The Services window will open.

4. Double-click the Windows Image Acquisition (WIA) icon. The Windows Image

Acquisition (WIA) Properties (Local Machine) windows will open.

5. On the General tab, click the drop-down arrow in the Start-up Type box and select

Disabled.

6. Click Stop. A window will open with a message stating the service is being found.

When the message closes, verify the ServiceStatus displays Stopped. Repeat this step

if necessary.

7. Click Apply, and then click OK.

hitman_h2000
17-08-2009, 13:06
آنتی ویروسی هست که از قطع اینترنت جلوگیری کنه

hamid1832
23-08-2009, 22:48
سلام
منم این مشکلو دارم روش شما رو امتحان کردم ولی امروز باز این مشکل پیش اومد.
البته مطمئنم سیستمم ویروسی نداره چون هیچ تغییری تو سرعت ندیدم و folder option کار میکنه تنها مشکل همین قطع شدن صداست. اگه کسی راه دیگه ای میدونه پیشنهاد بده؟

1231234
13-06-2010, 06:45
سلام خدمت همه دوستان
من اين مشكل رو خيلي وقت پيش داشتم
من كه فكر مي كنم كه اين ويروس هستش
من نود 32 رو نصب كردم بعد از چند با ريست كردن تونستم اخرش آپديت كنمش
ويروسي نشناخت اما جلو گيري كرد از قطع اينترنت
اما بعد از نصب دوباره ويندوز و فرمت كردن درايو دوباره اون ويروس لعنتي پيداش شد
الان هم نميدونم ديگه بايد چه كار كنم
اگه ميشه يه راهنمايي بكنيد
ممنون