مشاهده نسخه کامل
: مشکل کم نشون دادن مقدار واقعی مموری در ati - hd3870 x2.
سلام .
یه دونه Club ATI - HD3870 X2 دارم همون طور که می دونید مموریش 1024MB هست . ولی تمام برنامه های تنظیم و اورکلاک کارت گرافیک مثل GPU-Z و Riva Tuner همچنین خیلی از بازی ها مثل GTA IV، مموریش رو 512 نشون میدن . این دیگه آخر اعصاب خورد کردنه !
مگه میشه ؟ روی جعبه و تو دفترچه ی محصول نوشته 1024MB مموری ، ولی همه جا وقتی مشخصاتش رو می گیری 512 بهت نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟
آخرین درایو هم نصب دارم . Catalyst 8.12
بچه ها اگه کسی می دونه من باید چیکار کنم تو رو خدا بگه .
black_garfield
11-01-2009, 08:48
سلام
من هم دقیقا همین مشکلو با GV NX88t512HP دارم که 512 dedicate و 1024 share ، حتی تو ویندوز هم نشون میده که حدوده 700 mb از رم برداشته ولی تو همه بازی ها 512 میشناسه!
نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟
سلام .
یه دونه Club ATI - HD3870 X2 دارم همون طور که می دونید مموریش 1024MB هست . ولی تمام برنامه های تنظیم و اورکلاک کارت گرافیک مثل GPU-Z و Riva Tuner همچنین خیلی از بازی ها مثل GTA IV، مموریش رو 512 نشون میدن . این دیگه آخر اعصاب خورد کردنه !
مگه میشه ؟ روی جعبه و تو دفترچه ی محصول نوشته 1024MB مموری ، ولی همه جا وقتی مشخصاتش رو می گیری 512 بهت نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟
آخرین درایو هم نصب دارم . Catalyst 8.12
بچه ها اگه کسی می دونه من باید چیکار کنم تو رو خدا بگه .
کاملا طبیعیه.
کارت گرافیک شما دو GPU داره که هر GPU به 512 مگابایت حافظه دسترسی داره. GPU-Z یا RivaTuner هم مقدار حافظه ای که هر GPU بهش دسترسی داره رو نشون میدن. (دو GPU که هر کدوم 512 مگابایت حافظه دارند و با هم Crossfire شده اند)
کاملا طبیعیه.
کارت گرافیک شما دو gpu داره که هر gpu به 512 مگابایت حافظه دسترسی داره. Gpu-z یا rivatuner هم مقدار حافظه ای که هر gpu بهش دسترسی داره رو نشون میدن. (دو gpu که هر کدوم 512 مگابایت حافظه دارند و با هم crossfire شده اند)
دمت گرم !
منم همین فکر رو داشتم( و اینکه شاید کارتم مشکل داشته باشه که نداره)
حالا من به این ویندوز و این بازی های نادان چطوری این مسئله رو بفهمونم ؟؟؟
این یه مورد هم کمک کنین دیگه نوکرتون میشم :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.