مشاهده نسخه کامل
: مشکل در برگزاری قالب سایت
sirwanonline
09-01-2009, 23:28
سلام دوستان عزیز من یک قالب طراحی کردم واسیه خودم یعنی و اسه طراحی هام خلاصه....من ریزولیشن مانیتورم 1024x768 با این ریزولیشن قالب خیلی خوب نمایش داده میشه ولی در ریزولیشن از این بالا تر قالب به اینور اونور میره می توانید در زیر مشاهده کنید یکی از دوستان گفتن قالبتون رو center بزارید من هم از اول این کار را کردم من با استفاده از Layer در فرانت پیج کار کردم
مشاهده عکس در ریزولیشن 1024x768
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهاده در ریزولیشن بالا اما با صفحه مانیتور 15.4 اینج توت بوک و نمایش با مانیتور 17 اینج
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه رهنمایم کنید که چطوری میتواننم این مشکل را حل کنم
as13851365
10-01-2009, 08:53
شما کل صفحه را به صورت وسط چین تنظیم کنید بع عبارتی کل کد های خودتان را داخل کد زیر قرار دهید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sirwanonline
10-01-2009, 10:34
سلام دوست عزیز ممنون ولی باز هم برای من اینجوری هست خودتون می توانید اینجا امتحان کنید
مي تونيد از تگ قديمي
<center>
استفاده كنيد
تشكر //
sirwanonline
10-01-2009, 22:36
مي تونيد از تگ قديمي
<center>
استفاده كنيد
تشكر //
-----
میشه بهتر توضیح بدهید مشکل من کجا است
TemplateMonster
12-01-2009, 17:03
نه! یه خورده استاندارد باشید! تگ center رو بیخیال شو که منسوخه. سعی کن از لایر هم استفاده نکنی. اما بعد، واسهی اینکه وسط بیفته یه div درست کن که همهی صفحه رو شامل بشه. بعد اینو بهش بده: margin: 0 auto; دقیق میوفته وسط صفحه. یه نکته کوچولو هم هست، توی ie این به تنهایی کار نمیکنه و باید text-align تگ body رو هم روی center تنظیم کنی. توی ie هم درست میشه.
کد نهایی:
-----
میشه بهتر توضیح بدهید مشکل من کجا است
من كه كد شما را نديدم ! امكان داره اشكال هاي زيادي داشته باشه ! :31::31::31:
تشكر //
sirwanonline
14-01-2009, 22:04
سلام دوست عزیز اگه از لایه استفاده نکنیم باید با چی قالب طراحی کرد ممون میشم به صورت استاندارد
TemplateMonster
15-01-2009, 18:27
با div و اینا.
این آدرس رو ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مجموعه آموزشهای تبدیل PSD به XHTML هست. اینا رو ببینید روند کار دستتون میاد.
HTML نسخهی 5 تگهای header، footer, sidebar و اینا رو هم داره. مشکل اینجاست که تا بشه از اینا استفاده کرد یه دو سه سالی طول میکشه، پس فعلاً باید بچسبیم به همون div.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.