مشاهده نسخه کامل
: مناظره
در اين تاپيك مناظرات بزرگان اسلام قرار داده ميشه
مناظرات دکتر تیجانی وعلمای اهل سنت
به دلیل حجم زیاد ان تمام این مناظرات بصورت فیلم های کوتاه می باشد
به نقل از تلویزیون مستقله
اهل سنت جنوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
wمناظره شماره (!) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 5542 KBwمناظره شماره ( ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])12) حجم 8846 KBwمناظره شماره (2) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 1610 KBwمناظره شماره (3!) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 36567 KBwمناظره شماره (3) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 1190 KBwمناظره شماره (14) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 616 KBwمناظره شماره (4) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 4062 KBwمناظره شماره (15) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 2447 KBwمناظره شماره (5) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 1903 KBwمناظره شماره (16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) حجم 4863 KBwمناظره شماره (6) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 9836 KBw wمناظره شماره (7) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 2487 KBw wمناظره شماره (8) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 986 KBwwمناظره شماره (9) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 2903 KBwwمناظره شماره (10) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 3743 KBwwمناظره شماره (!1) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حجم 2832 KB
w
mohammad110
04-02-2009, 16:47
سلام
لطفا پست خودتون رو اصلاح کنید چشمانمان سویش را از دست داد ...
سلام
خب عينك بذاريد
جدا از شوخي باشه فعلا درگيرم
خب سعید یه تاپیک در مورد این موضوع بزن!
خواهشا سریعتر لینکهاش رو بصورت واضح بزارید دانلود کنیم.
hamed_shams
04-07-2009, 23:41
Samba جان از مطلب مفیدت ممنون
اما فکر کنم اگه به صورت مکتوب بتونی
این مطالب رو بذاری خیلی بهتره
AprilFool
05-07-2009, 00:57
لینک ها از کار افتاده شما هنوز درگیری ؟؟
hamed_shams
05-07-2009, 13:19
لینک ها از کار افتاده شما هنوز درگیری ؟؟
کار خوب خوبه!
من کتاب دکتر تیجانی رو خوندم!
و میدونم که ایشون عالم فرهیخته ای است
پس اگر متن سخنرانی های ایشون
به صورت مکتوب موجود باشه خیلی می تونه کمک کنه!!!!
سلام خدمت دوستان عزیز :40:
مناظره ایت الله قزوینی با مولوی عبدالحمید مرادزهی(صوتی)
لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amir_rahmani
05-07-2009, 20:02
amir_rahmani
05-07-2009, 20:02
اینم از مناظره ها
فقط اگه لینک کار نکرد از من نیست من فقط لینک ها را مرتب کردم...
hassan_magic2000
05-07-2009, 23:29
سوتییییییییییییییییییی
دوستان توی این لینک
( من عربی بلدم )
آقای کورانی (شیعه) زنگ میزنه میگه من برات اون مسئله رو توضیح دادم توی اینترنت
و در مورد مناظره هم قرار بود تو ماه رمضان باشه که شما نیومدی
بعد طرف سنی میگه من اصلا این اقا رو نمیشناسم (اقای کورانی رو نمیشناسه)
بعد 1 ساعت در مورد آقای کورانی توضیح میده و چیزایی در موردش میگه که منه شیعه نمیدونسم :))
AprilFool
06-07-2009, 02:05
کار خوب خوبه!
من کتاب دکتر تیجانی رو خوندم!
و میدونم که ایشون عالم فرهیخته ای است
پس اگر متن سخنرانی های ایشون
به صورت مکتوب موجود باشه خیلی می تونه کمک کنه!!!!
سوتییییییییییییییییییی
دوستان توی این لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( من عربی بلدم )
آقای کورانی (شیعه) زنگ میزنه میگه من برات اون مسئله رو توضیح دادم توی اینترنت
و در مورد مناظره هم قرار بود تو ماه رمضان باشه که شما نیومدی
بعد طرف سنی میگه من اصلا این اقا رو نمیشناسم (اقای کورانی رو نمیشناسه)
بعد 1 ساعت در مورد آقای کورانی توضیح میده و چیزایی در موردش میگه که منه شیعه نمیدونسم :))
بله صرف خوب بودن کار خوبه ولی کار خوب وقتی بهتر که کامل و درست انجام بشه نه ؟ نه این که چند تا لینک کپی کنیم و بی خیال ...
حالا انشالا ایشون وقتی کارشون تموم شد میان و تاپیک رو منظم و پربار می کنن
دست شما هم درد نکنه ولی من میخواستم لینک ها رو مستقیم کنم ولی هیچ کدوم کار نکرد فک کنم توی پوشه و دسته بندی نشده بود تو rapid واسه همین پاک شدن
والا سر همین قضیه من یه سرچ کوچیکی در مورد ایشون کردم و به چیز های عجیب زیادی در مورد تایید نقد ویا رد ایشون بر خوردم مثل :
.....روزي كه احمدينژاد در انتخابات پيروز شد و به بيت رهبري رفت و دستان رهبر را بوسيد، من در جمع عدهاي گفتم كه امروز رسول خدا ( ص) از احمدي نژاد ياد كرده است، خيلي ها بر من خنديدند و گفتند كه تيجاني دورويي و چاپلوسي ميكند. اما من گفتم كه حديثي داريم از رسول خدا كه فرمودند: اگر ديديد علماي امتي بر سر در خانه حكام آن امت قرار گرفته اند واي به حال آن علما و حكام. ولي اگر ديديد حكام امتي بر سر در علماي آن امت بيايند چه خوبند آن علما و حكام."...
راست و دروغش با عقلا
از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکتاب آنگاه هدایت شدم از ایشون هم در این لینک 1.4 mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع
hassan_magic2000
06-07-2009, 09:32
بله صرف خوب بودن کار خوبه ولی کار خوب وقتی بهتر که کامل و درست انجام بشه نه ؟ نه این که چند تا لینک کپی کنیم و بی خیال ...
حالا انشالا ایشون وقتی کارشون تموم شد میان و تاپیک رو منظم و پربار می کنن
دست شما هم درد نکنه ولی من میخواستم لینک ها رو مستقیم کنم ولی هیچ کدوم کار نکرد فک کنم توی پوشه و دسته بندی نشده بود تو rapid واسه همین پاک شدن
والا سر همین قضیه من یه سرچ کوچیکی در مورد ایشون کردم و به چیز های عجیب زیادی در مورد تایید نقد ویا رد ایشون بر خوردم مثل :
.....روزي كه احمدينژاد در انتخابات پيروز شد و به بيت رهبري رفت و دستان رهبر را بوسيد، من در جمع عدهاي گفتم كه امروز رسول خدا ( ص) از احمدي نژاد ياد كرده است، خيلي ها بر من خنديدند و گفتند كه تيجاني دورويي و چاپلوسي ميكند. اما من گفتم كه حديثي داريم از رسول خدا كه فرمودند: اگر ديديد علماي امتي بر سر در خانه حكام آن امت قرار گرفته اند واي به حال آن علما و حكام. ولي اگر ديديد حكام امتي بر سر در علماي آن امت بيايند چه خوبند آن علما و حكام."...
راست و دروغش با عقلا
از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکتاب آنگاه هدایت شدم از ایشون هم در این لینک 1.4 mb
منبع
دوست من ممنون من نمیدونستم آقای تیجانی این حرفا رو زده
ولی منظور من آقای کورانی بود :20:
آقای تیجانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اقای کورانی یکی دیگست
اقای کورانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد حرفایی که اقای تیجانی زده بود نمیدونم چی بگم ولی این که پیامبر نظر کرده بود یه مقدار اغراق و ....:27:
دیگه نمیدونم ولی من اقای کورانی رو میشناسم و زیاد دیدمش و جهت گیری سیاسی خاصی نداره
amir_rahmani
06-07-2009, 12:14
میشه بیشتر در خصوص این دو نفر صحبت کنید........
hassan_magic2000
06-07-2009, 14:35
چشم انشالله تا فردا حد اکثر :46:
hassan_magic2000
06-07-2009, 17:19
دوست من یه سری اطلاعات دارم امیدوارم به دردت بخوره
اقای تیجانی همون طور که میدونین یه سنی بوده ولی تو جریان همین مناظره و اون حرفا ( اون طور که من شنیدم ) و مطالعات زیادی که داشته شیعه میشه و
خیلی توی مناظره ها توی کانال مغرض المستقله به نفع شیعه ها شرکت کرده
به خاطر این میگم مغرض چون خیلی مجری ماهری داشتن ( سنی بود ) که تا میدید اوضاع خرابه میزد کانال 2 :31: و بحث رو عوض میکرد موقعی هم که
شیعه ها میخواستن تو اون موقعیت که این بحث رو عوش کرده از خودشون دفاع کنن میگفت شما مثل همیشه میخواید نظم رو بر هم بزنید و بعد از اینکه یه
سری مناظره های خیلی خیلی معروف بین شیعه و سنی ها راه انداختند و عملا شکست خوردند ( حقیقت رو میگم و هیچ تعصبی ندارم چون از نحوه ی
اجرای مجری شکست معلوم بود )
بعد از اینا دیگه یه طرفه به قاضی میرفتن و اگه میخواستن شیعه ای رو بیارن به کسایی زنگ میزدن که اطلاعات کافی نداشتن و توش میموندن و مایه آبروریزی
ما میشدند و هرچه بزگان مثل آقای کورانی و موسوی و ... اصرار میکردن که بزارین ما بیایم نمیزاشتن
و اما آقای کورانی
ایشون واقعا اطلاعات خیلی زیادی دارن و واقعا یکی از کمیابان شیعه هستن ( میگم چرا :20: )
ایشون هر جمعه یه برنامه در کانال اهل بیت ( عربی ) دارن و هر شخصی اعم از شیعه و سنی و وهابی میتونه زنگ بزنه و سوالاتشو بپرسه
و ایشون با اطلاعات کاملی که دارن هیچ جا ( اونایی که من دیدم ) کم نیورودن
اشخاص زیادی زنگ میزنن و بعضا اهانت به ایشون میکنن ولی ایشون با خنده رویی جوابشونو میده
یه عده زنگ میزنن میگن بیا مناظره کن با ما
میگه بابا من دارم خودمو میکشم میگم بیاید مناظره ولی علمای شما حاضر نیستن اگه واقعا حاضر به مناظره هستین همین جا زنگ بزنین یا توی کانالتون بگین ولی متاسفانه حاضر به مناظره نیستن
در مقابل این رفتار منصفانه اقای کورانی و بقیه علمای شیعه وهابی ها توی کانالاشون فقط در حال تکفیر ( کافر شمردن ) شیعه هستن و دارن تبلیغ میکنن که
اگه شیعه بکشید توی اون دنیا با پیامبر صبحانه میخورین :31: و از این حرفا
عملا دارن مخ شویی میکنن و متاسفانه ابزار تبلیغی زیادی در اختیار دارن و حدود 100 کانال وهابی و .. فعال ضد شیعه صبح تا شب دارن این کارا رو میکنن در
عوض ما خیلی کم داریم از خودمون دفاع میکنیم و مجال رو به اونا میدیم
در نهایت امید وارم تونسته باشم توضیح مختصری داده باشم
و میگم که دوستان سنی ما همه این طور نیستن و یه عده هم از سنی ها هستن که به حرم حضرت ابا عبد الله علیه السلام و حضرت عباس علیه السلام
میان و نذر میکنن و حاجت میگیرن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.