ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمايي خريد چند قطعه، براي سيستم high end

iraniran2
09-01-2009, 16:01
با سلام خدمت همه دوستان
من ميخوام يه سيستم جمع كنم. دنبال اين قطعات ميگردم، آيا اين قطعات در بازار پيدا ميشه؟

1- هارد وستر ديجيتال سري Caviar Black (ظرفيتش مهم نيست فقط سري بلك باشه)

2- سي پي يو Core i7 920

3- مادربرد ASUS P6T Deluxe

4- پاور كولر مستر M700 يا real power 750 (هر كس در مورد پاور پيشنهاد بهتري داره، استقبال ميكنم، فقط غير از green)
با تشكر.

D3vil_A
09-01-2009, 17:22
با سلام خدمت همه دوستان
من ميخوام يه سيستم جمع كنم. دنبال اين قطعات ميگردم، آيا اين قطعات در بازار پيدا ميشه؟

1- هارد وستر ديجيتال سري caviar black (ظرفيتش مهم نيست فقط سري بلك باشه)

2- سي پي يو core i7 920

3- مادربرد asus p6t deluxe

4- پاور كولر مستر m700 يا real power 750 (هر كس در مورد پاور پيشنهاد بهتري داره، استقبال ميكنم، فقط غير از green)
با تشكر.
سلام
1-صبر کن قیمت های باید پایین
2-کل بودجتو بگو شاید بتونیم پیشنهاد بهتری بدیم!!!
3-کارت چیه و چه انتظاری داری؟؟؟؟؟
4-چرا گرین نه؟؟؟

آخر سخت افزار
09-01-2009, 18:31
با سلام خدمت همه دوستان

1- هارد وستر ديجيتال سري caviar black (ظرفيتش مهم نيست فقط سري بلك باشه)

2- سي پي يو core i7 920

3- مادربرد asus p6t deluxe

4- پاور كولر مستر m700 يا real power 750 (هر كس در مورد پاور پيشنهاد بهتري داره، استقبال ميكنم، فقط غير از green)
با تشكر.
فکر نکنم این هارد به راحتی پیدا بشه!
سی پی یو و مین به وفور موجوده و میتونی با قیمت های خوبی اونا رو پیدا کنی ...
پاور هم عالیه.

منم شدیدا باهات موافقم:31:

D3vil_A
09-01-2009, 22:28
فکر نکنم این هارد به راحتی پیدا بشه!
سی پی یو و مین به وفور موجوده و میتونی با قیمت های خوبی اونا رو پیدا کنی ...
پاور هم عالیه.

منم شدیدا باهات موافقم:31:
چی میگی؟؟ بابا کولر مسترا همشون Passive هستد اکتیو نیستند و اکتیواشون خیلی گرونه و فرق فوکوله!
گرین خویه!
قیمت خوب!!؟؟؟ باید یکی دو ماه صبر کنی قیمت های ذره ای پایین آید! (شاعرانه)
ضمناه نگفتید کارتون چیه بودجتون چقدره من سیستم بهتر بگم!

آخر سخت افزار
10-01-2009, 10:36
نه داداش همون که خودش گفت عالیه!
Main: ASUS P6T Deluxe = 375
CPU: Core i7 920 = 375
Ram: Gskill 3x1GB 1333 CL7 = 100
or : Gskill 3x1GB 1600 CL8 = >150
Hard: SSD 128GB + Ex Seagate 1 TB

Actros
10-01-2009, 12:15
اون پاور کولر مستر مدل m700 قیمتش فک میکنم حدود 140 تومن باشه active pfc هم هست. ولی با این قیمت میشه گرین 780 یا 785 گرفت

iraniran2
10-01-2009, 15:58
با تشكر از پاسخ‌هاي همه دوستان.
در مورد پاور گرين بايد بگم، چون به كيفيتش مطمئن نيستم، رفتم سراغ كولر مستر.
دوستمون آقاي "آخر سخت افزار" هم پيشنهادات خوبي داده فقط من با قسمت هاردش موافق نيستم، چون ميخوام از حالت ريد 0 استفاده كنم. پس اگه دوستان برند خاصي مد نظرشون هست براي 2 تا هارد 500 خواهش ميكنم معرفي كنند.

iraniran2
12-01-2009, 09:22
مدتي قصد خريد يك سيستم كامل رو دارم كه از شما ميخوام در مورد قطعاتش من رو راهنمايي كنيد. البته قبلا چند تا شو گرفتم كه همراه با قيمتش اول براتون مينويسم
1- DVD writer pioneer DVR-S16FXB به قيمت 41000 تومان
2- Monitor hp 22" w2207 به قيمت 269000 تومان
3- speaker Logitech X540 به قيمت 105 هزار تومان
4- keyboard A4Tech x-slim multimedia KL-7MU+headset HS-5 به قيمت 17000 تومان

قطعات باقيمانده سيستمم
1- cpu: core i7 920

motherboard: ASUS P6T Deluxe -2

Ram: Gskill or mushkin or teamgroup or super talent (3x1GB 1333 CL7) -3
هر كدوم از رمهاي بالا كه به نظرتون بهتره يا اگه نظر بهتري داريد معرفي كنيد.

4- VGA: ATI HIS 4830 or 4670 چون زياد اهل بازي كردن نيستم با توجه به بودجم يكي از اين كارتها رو انتخاب ميكنم.

5- power: Cooler Master real power M700 در مورد پاور اگه نظر بهتري داريد (به غير از پاورهاي گرين) بگيد.

6- combo drive: Lite-on or Hp چون سرعت رايت cd دي وي دي رايترم پايينه براي رايت سي دي يه كومبو درايو انتخاب كردم، فقط در مورد برندش از نظر دوستان استقبال ميكنم.

7- Hard: Samsung spin point f1 or Seagate 7200.11 or Hitachi (2x500Gb raid0)
مورد هارد خيلي برام مهمه خودم ميخواستم وسترن ديجيتال بگيرم اما چون فقط سري green توي بازار موجوده از خريد وسترن صرف نظر كردم، حالا بين سامسونگ با 16 مگ كش و سيگيت با 32 مگ كش و هيتاچي با 16 مگ كش موندم. البته چون ميخوام در حال ريد استفاده كنم، سرعت هارها و كيفيتشون برام خيلي مهمه، اما ميخوام ببينم هارد سيگيت با توجه به اينكه 32 مگ كش داره در حالت ريد بهتر از اون دوتاي ديگه عمل ميكنه، و يا چون خود حالت ريد سرعتش بالاست، زياد 16 مگ كش و 32 مگ كش باهم فرقي ندارند.

8- Mouse: A4Tech XL-750BK laser Black 3600 dpi ميدونم موسهاي لاجيتك بهتره اما گرونه، در هر صورت اگر برند ديگه‌اي ميدونيد كه بهتره، بگيد.

9- Case: cooler maste cm690

USB Flash: Patriot Xporter XT 8GB ready boost -10 اگه برند ديگه‌اي با سرعت بالاتر ميشناسيد همراه با مدلش ذكر كنيد.

11- يه مودم dial up هم ميخوام بگيرم ( البته مودم ADSL خودم دارم)‌ اينو براي مواقع ضرروي ميخوام، در هر صورت ميخوام حتما Linux ساپورت باشه، خودم فكر ميكنم مودم US Robotics خوب باشه، نظر شما چيه؟

12- يه محافظ برق هم براي گرفتن نوسانات برق ميخوام كه محافظ هاي Max power براي شركت Persia guard فكر ميكنم خوب باشه نظر شما چيه؟

دوستان اگر در مورد هركدام از قطعات بالا نظر بهتري داريد لطفا دليلش رو هم بگيد.
در ضمن كل بودجه‌اي كه دارم، علاوه بر قطعاتي كه در بالا خريدم 1.300.000 تومان ديگه هست. سيستم هم بيشتر براي كارهاي شبكه و بخصوص برنامه vmware (استفاده از چند سيستم عامل بطور همزمان) ميخوام استفاده كنم (البته يه كمي هم اوركلاك).

با تشكر از همه دوستان

iraniran2
13-01-2009, 08:18
بابا يكي نظر بده!

امير موسر
13-01-2009, 08:31
vga: Ati his 4830 or 4670 چون زياد اهل بازي كردن نيستم با توجه به بودجم يكي از اين كارتها رو انتخاب ميكنم.

اصلا اهل بازی نیستی : 4670
کمی بازی میکنی : 4830

البته با 4670 هم میشه کمی بازی کرد ! :31: ولی با این بودجه که شما گزاشتی بهتره برای بازی 4830 بگیری !

آخر سخت افزار
13-01-2009, 10:41
با تشكر از پاسخ‌هاي همه دوستان.
در مورد پاور گرين بايد بگم، چون به كيفيتش مطمئن نيستم، رفتم سراغ كولر مستر.
دوستمون آقاي "آخر سخت افزار" هم پيشنهادات خوبي داده فقط من با قسمت هاردش موافق نيستم، چون ميخوام از حالت ريد 0 استفاده كنم. پس اگه دوستان برند خاصي مد نظرشون هست براي 2 تا هارد 500 خواهش ميكنم معرفي كنند.
اگه ميخواي ريد كني من غير از 2xSSD 64GB گزينه مناسب ديگه اي رو سراغ ندارم!

1- cpu: core i7 920

motherboard: ASUS P6T Deluxe -2

Ram: Gskill or mushkin or teamgroup or super talent (3x1GB 1333 CL7) -3
هر كدوم از رمهاي بالا كه به نظرتون بهتره يا اگه نظر بهتري داريد معرفي كنيد.

4- VGA: ATI HIS 4830 or 4670 چون زياد اهل بازي كردن نيستم با توجه به بودجم يكي از اين كارتها رو انتخاب ميكنم.

5- power: Cooler Master real power M700 در مورد پاور اگه نظر بهتري داريد (به غير از پاورهاي گرين) بگيد.

6- combo drive: Lite-on or Hp چون سرعت رايت cd دي وي دي رايترم پايينه براي رايت سي دي يه كومبو درايو انتخاب كردم، فقط در مورد برندش از نظر دوستان استقبال ميكنم.

7- Hard: Samsung spin point f1 or Seagate 7200.11 or Hitachi (2x500Gb raid0)
مورد هارد خيلي برام مهمه خودم ميخواستم وسترن ديجيتال بگيرم اما چون فقط سري green توي بازار موجوده از خريد وسترن صرف نظر كردم، حالا بين سامسونگ با 16 مگ كش و سيگيت با 32 مگ كش و هيتاچي با 16 مگ كش موندم. البته چون ميخوام در حال ريد استفاده كنم، سرعت هارها و كيفيتشون برام خيلي مهمه، اما ميخوام ببينم هارد سيگيت با توجه به اينكه 32 مگ كش داره در حالت ريد بهتر از اون دوتاي ديگه عمل ميكنه، و يا چون خود حالت ريد سرعتش بالاست، زياد 16 مگ كش و 32 مگ كش باهم فرقي ندارند.

8- Mouse: A4Tech XL-750BK laser Black 3600 dpi ميدونم موسهاي لاجيتك بهتره اما گرونه، در هر صورت اگر برند ديگه‌اي ميدونيد كه بهتره، بگيد.

9- Case: cooler maste cm690

USB Flash: Patriot Xporter XT 8GB ready boost -10 اگه برند ديگه‌اي با سرعت بالاتر ميشناسيد همراه با مدلش ذكر كنيد.

11- يه مودم dial up هم ميخوام بگيرم ( البته مودم ADSL خودم دارم)‌ اينو براي مواقع ضرروي ميخوام، در هر صورت ميخوام حتما Linux ساپورت باشه، خودم فكر ميكنم مودم US Robotics خوب باشه، نظر شما چيه؟

12- يه محافظ برق هم براي گرفتن نوسانات برق ميخوام كه محافظ هاي Max power براي شركت Persia guard فكر ميكنم خوب باشه نظر شما چيه؟

دوستان اگر در مورد هركدام از قطعات بالا نظر بهتري داريد لطفا دليلش رو هم بگيد.
در ضمن كل بودجه‌اي كه دارم، علاوه بر قطعاتي كه در بالا خريدم 1.300.000 تومان ديگه هست. سيستم هم بيشتر براي كارهاي شبكه و بخصوص برنامه vmware (استفاده از چند سيستم عامل بطور همزمان) ميخوام استفاده كنم (البته يه كمي هم اوركلاك).

با تشكر از همه دوستان

5- انتخاب خودت عاليه!
6- خوب رام بگير!
7-صد درصد سيگيت از همه نظر از مدلهاي ديگه اي كه گفتي بهتره! ولي بازم ميگم فقط SSD!
8-موس انتخابيت هم خيلي خوبه و جاي بحث نداره!
9-بازم عالي....
10- اينم خيلي خوبه ....
11- خوبه ...
12- اين ديگه حرف نداره! (خودم از همين دارم. البته شما مدلي كه صفحه نمايش ديجيتال داره بگير)

و كلام آخر اين كه رمت رو به خاطر اختلاف ناچيز با Gskill 3x1GB 1600 CL8 حتما همينو بگير!

iraniran2
13-01-2009, 16:28
اگه ميخواي ريد كني من غير از 2xSSD 64GB گزينه مناسب ديگه اي رو سراغ ندارم!

6- خوب رام بگير!

ممنون از پاسخهات، اما به بودجه منم يه نگاه بنداز بعدا بگو ssd
در مورد رام هم عزيز جون ميخوام دي وي دي هم بتونم باهاش بخونم، لطفا برندش رو بگو كدومها خوبه!
با تشكر.

iraniran2
23-01-2009, 23:26
ميتونيد يه موس خوب ترجيحا ليزري تا 30 تومن و يه كومبو درايو خوب معرفي كنيد.