ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : windows mail

ila
08-01-2009, 23:49
با سلام
چند سوال درباره اوت لوک ویستا
اولا چه جوری میشه ادرسی که توی توی هات میل با دامنهid@live.com درست کردیم رو تنظیم کنیم...مثلا اون سرور و چیزهای دیگه
دوما وقتی از اوت لوک برای چند میل میخواهیم تنظیم کنیم چه جوری میشه قسمت سمت چپ که پوشه های اینباکسو سنتو درفتو ... رو به ازای هر چند آدرس میلی که داریم به همون تعداد هم از این پوشه هداشته باشیم
مثلا من الان با اوت لوک دو تا ایدی به این فرم اضافه کردم
Id@gmail.com
Id@live.com
از این دو تا میلم هر چی بیاد همش میره تو پوشه INBox
چیکار کنم که برای هر کدوم از اکانتم(ای میل هام) یه پوشه جداگانه Inbox وجود داشته باشه
بعد اینکه هر بار من سیستم میریزم تمام ایمل ها و کسایی که توی دفترچه ادرس اوت لوک اضافه کردم مسلما از بین میره..چیکار کنم که بعد نصب ویندوز جدید میل هایی که قبلا داشتم و ادرسهایی که اضافه کردم بمونه؟
خیلی خیلی ممنون و متشکر..فقط با حوصله و کامل جوابمو بدید
ممنون

ila
17-01-2009, 10:05
میشه ازتون خواهش کنم جواب بدید
از مدیر انجمن تقاضا دارم

Mahdak
20-01-2009, 23:40
در مورد از دست دادن ایمیل هاتوون وقتی windows رو عوض می کنید بایستی از email هاتوون back up بگیرید که در تاپیک زیر مراحل این کار رو توضیح دادم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی اگر فقط نرم افزار office توون رو تغییر بدین مثلاً 2003 رو uninstall کنید و 2007 رو بخواهید نصب کنید یا حتی 2003 رو دوباره install کنین دیگه نیازی به back up نخواهید داشت و خود office این انتقال رو براتوون انجام می ده بدون اینکه نیازی به تنظیمی از طرف شما باشه !

در مورد تنظیمات مربوط هم وقتی شما برای اولین بار outlook رو باز می کنید از شما می پرسه تنظیمات رو که بسته به این که چه email ای دارین این تنظیمات متفاوته البته فقط نیازه بدونین که در قسمت pop3 و smtp بایستی چی بنویسید که تا جائی که من شنیدم مثلاً برای gmail بایستی در قسمت pop3 بنویسید pop3.gmail.com
برای hotmail رو ولی نمی دونم باید از سایتش پیدا کنید .
به این آدرس هم یه سری بزن امیدوارم که جواب سوال هات رو پیدا کنی:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید