ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت Redirector فارسی با PHP

S@jj@d
08-01-2009, 19:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام خدمت شما
امروز می خوام یک برنامه ساده ولی کاربردی را برای شما بنویسم.
این برنامه برای انتقال صفحه به سایت وارد شده است ، حتماً دید که در بعضی از سایت برای اینکه در لینک ها نام سایت خود نیز باشد همچین برنامه ای می نویسند.
شما با نوشتن این برنامه می توانید همچین سیستمی داشته باشید که بعد از آدرس خود آدرسی که می خواهید به آن انتقال پیدا کند را وارد نمائید. مثل لینک زیر ، و اون بصورت خودکار به سجاد سالمی دات کام انتقال می یابد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مثل اینکه زیاد حرف زدم ، می رم سراغ آموزش:
اینم کد PHP:
اگه مشکلی داشتید مطرح کنید در خدمتتونم.

S@jj@d
09-01-2009, 11:57
مثل اینکه مطالب ساده ، مفید نیست و بازدیدی نداره باشه پچیده تر می کنم.

as13851365
10-01-2009, 09:34
دوست گرامی اشتباه نکنید مطالب شما خیلی هم خوب هستن فقط چون بیشتر کاربران این تالار کمی حرفه ای هستن این ها رو بلد هستن ولی اون تازه کارها کلی از شما تشکر خواهند کرد

مثل اینکه مطالب ساده ، مفید نیست و بازدیدی نداره باشه پچیده تر می کنم.

امیدوارم منظور شما این نباشه که مطالب ساده را پیچیده کنید !!

ولی اگه تونستید مطالب پیچیده را به صورت ساده بیان کنید تا همه ازش استفاده کنند خیلی خوب می شه

jandedy
10-01-2009, 11:47
مطلب عالي اي بود لذت برديم .
تشكر فراوان //

S@jj@d
11-01-2009, 10:45
دوست گرامی اشتباه نکنید مطالب شما خیلی هم خوب هستن فقط چون بیشتر کاربران این تالار کمی حرفه ای هستن این ها رو بلد هستن ولی اون تازه کارها کلی از شما تشکر خواهند کرد

امیدوارم منظور شما این نباشه که مطالب ساده را پیچیده کنید !!

ولی اگه تونستید مطالب پیچیده را به صورت ساده بیان کنید تا همه ازش استفاده کنند خیلی خوب می شه

سلام دوست عزیز خیلی ممنون از شما. در آن که شکی نیست که کاربران این تالار نسبتاً حرفه ای هستند، بنده هم سعی پیچیده کردن مطالب را ندارم ، بلکه می خواهم سطح مطالب رو بالا ببرم. بنده فقط قصد آموزش مطالب کاربردی که احتیاج دوستان هست رو دارم. و تا آن جا که بتوانم مطالب پیچیده را بصورت ساده تر بیان می کنم. از شما دوست عزیز jendady هم تشکر ویژه دارم.

ahmadirad1365
11-01-2009, 21:41
منطق این جور صفحات برای اینکه منابع آزاد بشه و فشار ترافیک روی سرور بیاد پایین
اما در برنامه شما هیچ فرایندی برای این کار اختصاص داده نشده و فقط صفحه رو عوض میکنه و منابع رو در صورت باز بودن آزاد نمیکنه

S@jj@d
11-01-2009, 22:20
منطق این جور صفحات برای اینکه منابع آزاد بشه و فشار ترافیک روی سرور بیاد پایین
اما در برنامه شما هیچ فرایندی برای این کار اختصاص داده نشده و فقط صفحه رو عوض میکنه و منابع رو در صورت باز بودن آزاد نمیکنه

سلام دوست عزیز
هدف من فقط تغییر صفحه بوده ، حالا شما بفرمائید بنده هم یاد بگیرم. :31:

خیلی ممنون :31:

nemesis
08-02-2009, 12:55
دوست من ! کد رو امتحان کردم ولی یه مشکل داره !
فرض کنید سایت من اینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید !
کدی رو که نوشتین رو داخل یک فایل به نام redirect.php ریختم و ذخیره کردم !
به این آدرس رفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ولی بعد از لحظه ای بجای اینکه به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بره . به این آدرس میره که وجود نداره

nemesis
08-02-2009, 20:10
دوست من !
چی شد ؟

S@jj@d
08-02-2009, 20:26
دوست من ! کد رو امتحان کردم ولی یه مشکل داره !
فرض کنید سایت من اینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید !
کدی رو که نوشتین رو داخل یک فایل به نام redirect.php ریختم و ذخیره کردم !
به این آدرس رفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ولی بعد از لحظه ای بجای اینکه به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بره . به این آدرس میره که وجود نداره

دوست من !
چی شد ؟

سلام دوست عزیز
مشکل شما به دلیل وجود نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اول آدرس می باشد ، شما 2 تا کار می می تونی انجام بدی
یا آدرس مورد نظر خودتون رو به اینصورت وارد کنید.

که در اینصورت نیازی به تغییر کد ندارید ولی در غیر اینصورت از این کد استفاده کنید.

اگه باز مشکلی بود بفرمائید.

موفق باشید. :11:

nemesis
08-02-2009, 21:10
ممنونم دوست عزیز !درست شد
فقط یه مشکل داره ! فرمت صفحه utf-8 نیست ! باعث میشه مطالب فارسی رو نا مفهوم نمایش بده !

S@jj@d
08-02-2009, 21:19
ممنونم دوست عزیز !درست شد
فقط یه مشکل داره ! فرمت صفحه utf-8 نیست ! باعث میشه مطالب فارسی رو نا مفهوم نمایش بده !

سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز
بفرمائید اینم کد برای UTF-8 :

اگه بازم مشکلی هست بفرمائید.

موفق باشید.

nemesis
11-02-2009, 00:16
میشه این کد رو طوری تغییر بدین که اگه آدرس خالی بود برگرده به همون صفحه ای که ازش لینک شده؟

as13851365
11-02-2009, 07:31
دوست گرامی کمی هم خودتان زحمت بگشید اینجوری که نمی شه

برای این کار هم شما در اول صفحه ریدایرکت بررسی کنید ببینید اگر مقدار Url خالی بود به صفحه قبلی برکردید

nemesis
11-02-2009, 13:02
دوست گرامی کمی هم خودتان زحمت بگشید اینجوری که نمی شه

برای این کار هم شما در اول صفحه ریدایرکت بررسی کنید ببینید اگر مقدار Url خالی بود به صفحه قبلی برکردید

دوست عزیز وقتی من از php سر درنمیارم چطور سعس کنم؟ من اگه php بلد بودم از کد ایشون استفاده نمی کردم و خودم می نوشتم !