مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک فوری در رابطه با ریکاوری گوشی
سلام دوستان.خواهش میکنم این مطلب رو بخونین و اگه تونستسن به من کمک کنین تا حافظه گوشیم برگرده.چند روز پیش فلش مموری اینجانب سوخت و من دیروز مجبور شدم همه ی اطلاعات خودم رو بزنم توی گوشی دوستم{چون اون یو اس بی گوشیش همراهش بود}.از قضا دیروز گوشیش موقع کار با کامپیوتر هنگید و قاتی کرد و مجبور شدیم ببریم فلشش کنیم.گوشی اون درست شد ولی همه ی اطلاعات من بدبخت پرید :19:حالا از همه ی شما دوستان تقاضا دارم به خاطر هرچی که می پرستین هر راهی که بلدین به من بگین تا یه جوری اون اطلاعات رو بازیابی کنم.مدل گوشی سونی اریکسون k510i هست و اون اطلاعات هم شامل یه فایل txt با حدود 4000 تا لینک و چند تا لینک و صفحه ی html بود.حالا فقط اگه یه راهی باشه تا اون فایل txt رو برگردونم:41:
:19:دوستان خواهش میکنم نا امیدم نکنید.:19:
ali_power42
09-01-2009, 02:21
با برنامه easy recovery میشه عکس و اهنگ رو برگردوند ولی txt رو نمیدونم
فایده نداد فایلهای قبلی رو پیدا نمیکنه.
Sasuke-7
10-01-2009, 04:26
فایده نداد فایلهای قبلی رو پیدا نمیکنه.
خوب فکر نکنید با ریکاوری همه چیز بر می گرده در ضمن درست با ریکاوری تاحلا کار کردید و همچنین ایا بعد از پاک شدن فایل ها چیزی ریختیید که باز پاک کرده باشید خوب ریکاوری فایل هم شرایط خاص خودو داره که باید انجام بدید دیگه
Hadi King
10-01-2009, 18:50
نميخوام نا اميدت كنم دوســـت عزيز ولي بعد از فلش كردن هيچ فايلي بر نميگرده :41:
اين برنامه ها هيچ كاري نميكــــنه :13:
سلام دوستان ببخشید که اطلاع نداده بودم ممنون از راهنمایی های همتون بلاخره پیداش کردم،تو رم یه دونه بک آپ ازش داشتم هر چند که قدیمی بود ولی بازم خیلیاش برگشت.
بازیابی اطلاعات کن بابرنامه getdataback
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.