ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قابليت Windows Aero در Vista

sin2x=2sinxcosx
08-01-2009, 13:11
با سلام .
مي خواستم بدونم يعني اصلا امکان نداره بتوني با رم 512 و گرافيک 128 اين قابليت رو به سيستم اضافه کني ؟
واقعا من تعجب مي کنم . من با اين کارت گرافيک Fear رو بازي کردم . يعني اين Aero ‌اين قدر سنگينه که موقع نصب ويندوز به طور اتوماتيک غير فعاله ؟ وقتي تو ايکس پي برنامه Vista Transmormation pack رو نصب مي کنم Aero ميشه ولي تو خود ويستا نه .
ضمنا کارت گرافيک بنده ATI Radeon 9250 هست .
تو قست امتيازدهي ها هم ، Graphic Performance for aero رو 1.9 زده . نسخه ويندوز من هم Ultimate است .
نميشه با يه ترفندي نصبش کرد ؟ پايين اومدن سرعت سيستم زياد برام اهميتي نداره .
با تشکر .

time prince
08-01-2009, 14:12
برای داشتن Aero می تونی سیستم رو over clock بکنی بعد دوباره score بگیری !

Aero به سیستمت فشار میاره ! سرعتش رو هم کم می کنه بهتره نداشته باشی !

hosseinmusicmaster
08-01-2009, 14:16
من رو سیستم قبلیم با امتیاز 2.2 ویستا داشتم ولی آدم زجر کش میشه . خیلی سرعتش پایین بود ! اصلا همچین کاری نکن .
چرا اصرار دارید با سیستم پایین ویستا بریزید با تمام امکانات !
بهتره به فکر ارتقا سیستم باشی تا از ویستا لذت ببری !:46:

luciferwings
08-01-2009, 22:40
مردم چه صفائی میکنن با این سیستمهای مخوفشون..... 1.9 داده به گرافیکت..!؟؟؟؟؟؟ بچه جان مگه مجبوری حیثیت ویستا رو زیر سوال میبری..!! یه ویندوز 95 یا نهایت 98 نصب کن.. حالشو ببر.!!!!!!!
چه ذهن فرخنده ای داری ها !!!!!!

sin2x=2sinxcosx
08-01-2009, 23:33
مردم چه صفائی میکنن با این سیستمهای مخوفشون..... 1.9 داده به گرافیکت..!؟؟؟؟؟؟ بچه جان مگه مجبوری حیثیت ویستا رو زیر سوال میبری..!! یه ویندوز 95 یا نهایت 98 نصب کن.. حالشو ببر.!!!!!!!
چه ذهن فرخنده ای داری ها !!!!!!

خيلي خوب صميمي شدي دوست عزيز .
بچه جان ....
مجبور نيستي راهنمايي کني . باز هم ممنون از شما . باشه مي رم ويندوز 95 نصب مي کنم . به ويستاي شما هم توهين نمي کنم . شما خودتو ناراحت نکن . اصلا اگه مي خواي مي رم داس کار مي کنم .
اميدوارم از اين به بعد کمي در بکاربردن کلمات دقت لازم را داشته باشيد .

sin2x=2sinxcosx
08-01-2009, 23:41
ممنون از هر دوتون . دوستان عزيز time prince و hosseinmusicmaster .
يعني اينقدر فرق مي کنه تو سرعت ؟ و هيچ راهي براي فعال کردنش نيست ؟ يادمه تو همين سايت يکي از اعضاي محترم گفته بودن اگه رم کمتر از 1 گيگ باشه به طور اتوماتيک غير فعال ميشه و براي فعال کردنش بايد يه مراحلي طي بشه .
مي خواستم بدونم کسي اين مراحل رو ميدونه ؟
تو ويستا هم قرار نيست برنامه زيادي نصب کنم . فقط همين محيط خودش برام کافيه . فوق فوقش يه powerdvd مي خوام نصب کنم و چيزهايي مشابه اون .

ORIGINAL
09-01-2009, 00:08
با سلام .
مي خواستم بدونم يعني اصلا امکان نداره بتوني با رم 512 و گرافيک 128 اين قابليت رو به سيستم اضافه کني ؟
واقعا من تعجب مي کنم . من با اين کارت گرافيک Fear رو بازي کردم . يعني اين Aero ‌اين قدر سنگينه که موقع نصب ويندوز به طور اتوماتيک غير فعاله ؟ وقتي تو ايکس پي برنامه Vista Transmormation pack رو نصب مي کنم Aero ميشه ولي تو خود ويستا نه .
ضمنا کارت گرافيک بنده ATI Radeon 9250 هست .
تو قست امتيازدهي ها هم ، Graphic Performance for aero رو 1.9 زده . نسخه ويندوز من هم Ultimate است .
نميشه با يه ترفندي نصبش کرد ؟ پايين اومدن سرعت سيستم زياد برام اهميتي نداره .
با تشکر .
سلام..
خیر...متاسفانه ترفندی قبلا رو بعضی سیستم ها کار میکرد که اونم دیگه با اومدن SP1 از بین رفت....
مگر اینکه شانسی درایور xp را روی ویستا نصب کنید که اونم احتمالش کمه.....
موفق باشید.

Ship Storm
09-01-2009, 01:23
اینی که میگید امتیاز میده کجای ویندوز ویستا هستش که امتیاز میده؟

luciferwings
09-01-2009, 10:12
از این آدرس میتونی بری :

view and print details IN : add

Control Panel\Performance Information and Tools

روی computer هم میتونی با راست کلیک اسکورت رو ببینی.

time prince
09-01-2009, 11:04
ممنون از هر دوتون . دوستان عزيز time prince و hosseinmusicmaster .
يعني اينقدر فرق مي کنه تو سرعت ؟ و هيچ راهي براي فعال کردنش نيست ؟ يادمه تو همين سايت يکي از اعضاي محترم گفته بودن اگه رم کمتر از 1 گيگ باشه به طور اتوماتيک غير فعال ميشه و براي فعال کردنش بايد يه مراحلي طي بشه .
مي خواستم بدونم کسي اين مراحل رو ميدونه ؟
تو ويستا هم قرار نيست برنامه زيادي نصب کنم . فقط همين محيط خودش برام کافيه . فوق فوقش يه powerdvd مي خوام نصب کنم و چيزهايي مشابه اون .
گرافیک یک مقوله ایه که خیلی روی کامپیوتر فشار میاره !:10:

حتی آدمیزاد هم می خواد تجسم کنه باید به خودش یک کم بیشتر فشار بیاره ! :27:

-----------------

من رم 768MB رو overclock کردم الانم دارم کیفش رو می کنم ! :27:
(Vista Ultimate SP 1 )

اما کامپیوتر شما چون سخت افزارش پایینه با overclock هم خوب نمیشه ! :19:

بهتره ازش بگذری !:46:

Ship Storm
09-01-2009, 17:52
به کامپیوتر من این امتیاز رو داد البته کارت گرافیکم انبرد هستش و سی پی یو 3.2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sin2x=2sinxcosx
10-01-2009, 10:58
خلاصه اينکه کلا بايد بي خيال بشم و هي با Vista Basic کار کنم و پيش خودم حالشو ببرم .
و يا اينکه به فکر ارتقاء سيستم باشم .
خيلي ممنون . از همتون .