ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال در USB 2.0 RAM Reade

ali_exme
08-01-2009, 01:53
دوستان سلام... وقتی رم ریدرمو به USB وصل میکنم یه Error میده با این عنوان:Windows - No Diskوقتی ویندوزمو عوض میکنم برای چند روز درست میشه اما بازهمینطور میشه.گاهی اوقات وقتی وصلش میکنم این ÷یغام میاد و گاهی هم به محض اینکه یه رم روش اینسرت میکنم. وقتی این ارور میاد دیگه هیچ کدوم ورودی هاش کار نمیکنه و هیچ رمی رو باز نمیکنه. قبلا هم تو ویندوز XP اینطوری شده بود و الانم که ویستا نصبه باز همینطور میشه. مدلش هم اینه: Advance 4 in 1
آیا اشکال از رم ریدره؟

F@$hist
08-01-2009, 08:51
اگه قبلا سالم بوده ... تنها چیزی که می شه بهش شک کرد ویروسی شدن سیستم شما هست ..! پیشنهاد میدم یه بار هارد خودتون رو با یک آنتی ویروس آپدیت شده چک بکنید !

ice boys
16-01-2009, 15:13
با سلام

من هم با رم ریدرم مشکل دارم .چند هفته ای بود که ازش استفاده نمی کردم .حالا امروز اومدم که استفاده کنم این اررو را داد

one of the usb devices attached to this computer has malfunctioned , and windows does not recognize it . for assistance in sloving this problem .

راستی تو دوتا سیستم امتحان کردم همین ارور را داد یکی xp یکی , vista

لطفا کمکم کنید حیاتیه:41::41:

sialex
17-01-2009, 13:16
آيس بويز جان . سوخته برادر . يا شايدم سيم رابطش قطعي داره .

به هر صورت سيستم نميفهمه حتي چي بهش وصل شده .

ice boys
17-01-2009, 17:25
آيس بويز جان . سوخته برادر . يا شايدم سيم رابطش قطعي داره .

به هر صورت سيستم نميفهمه حتي چي بهش وصل شده .

مرسی از این خبر خوش

حالا درست نمیشه؟؟

sialex
18-01-2009, 00:10
ارزش نداره آخه . حتي مثل اينكه گارانتي هم داره . ولي شما براي يه قطعه 7 هزار تومني كه نمياين 7 هزار تومن پول اياب و ذهاب براي تعويضش يا تعميرشو بدين . حاضرين ؟