ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست کمک در مورد قفل یک DVD Movie

mamy joon
06-01-2009, 14:23
سلام

من فیلم the secret رو گرفتم و اورجینال هم نیست یعنی یکی یه چیزایی رو توش (از جمله زبان دوبله شده) بدون

از بین بردن منو و تشکیلاتش اضافه کرده،میخواستم واسه اینکه زیرنویس فارسی رو بهش اضافه کنم طبق

آموزش هایی که تو این سایت هست با برنامه ی DVD Decrypter اونو تو هارد بریزم،ولی فقط 16 دقیقش توی

هارد میاد در صورتی که با بقیه فیلما همچین مشکلی ندارم.به احتمال زیاد قفل داره

من یه بار هم خواستم رایتش کنم نشد و dvd خامم سوخت و با هزار تا برنامه تست کردم که خلاصه با

dvd cloner 6 جواب داد و رایت شد ولی همش 44 دقیقش رایت شد،خیلی واسم جالب بود چون اگه یکی فیلم اصلی

رو نمیدید فکر می کرد فیلم کلا 44 دقیقست علاوه بر این DVD Decrypter رو با همین dvd رایت شده تست

کردم دیدم باز همون 16 دقیقه رو تو هارد کپی میکنه نه 44 دقیقه رو حتی زیر نویسش هم 16 دقیقست

چون در مورد قفل ها اطلاعی ندارم نمی دونستم دیگه چه چیز هایی رو بگم تا شما بهتر بتونید کمکم کنید

فقط هرکی هر چی میدونه بگه شاید تونستم از دست این قفل خلاص بشم

negahefarda
07-01-2009, 12:59
سلام
دوست عزیز اینای که گفتی برای ما هم جالب بود .... این فیلم توسط شرکت ها پخش می شود یا که نه فله ای تکثیر و توزیع ؟؟؟
یه باز هم با clonecd 5.32 امتحانش کن بین چه جوریا است ؟ وروی درایئ مجازی هم بازش کن ...
این دی وی دی برای اجرا شدن پلیری داره ؟ با پلیر موجود در دی وی دی اجرا میشه و یا که نه با مدیا پلیر ها ویندوز و.... قابل اجرا است ....

آرزوی موفقیت برای همه عزیزان ....

abesderakhshan
11-01-2009, 00:26
سلام دوست عزیز
من چند تا فیلم اور جینال (واقعا اصل بود ) داشتم با DVD cloner 5.3 که داخل نرم افزار های LORD بود ایمیج گرفتم (البته د دی وی دی 9 بود) بعد با Magic DVD Ripper فیلم روبه دو تا دی وی دی عادی تبدیل کردم (قبلش ایمیج رو با الکل باز کردم)
بعد با Nero دی وی دی فیلم رو ساختم
)