ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هدفون Noise Cancelling

iphone3g
05-01-2009, 22:42
من هفته پیش بعد از کلی تحقیقات تو اینترنت رفتم یه هدفون Noise Cancelling (نه Nosie Isolating) گرفتم یعنی از اونا که باتری میخوره و پشتش میکروفون داره ..خلاصه بگم یدونه از نوع پاناسونیک گرفتم که البته طرف کلی تعریفش کرد بد هم هم نیست ولی اون چیزی که تو اینترنت در مورد این هدفونا نوشته بود یه چیز دیگه بود البته من می خواستم مدل Bose بگیرم که متاسفانه گیرم نیومد...حالا تصمیم دارم یه مدل بهتر بگیرم چون تفاوت صدای این موقع روشن بودنش با خاموش بودنش زیاد نیست...می خواستم بدونم الان تو بازار چیز خوب چی گیر میاد ؟؟؟
راستی یه چیز دیگه... یکی از بچه ها یه مدل سونی از نوع In Ear گرفته بود 77 تومن که زیاد هم راضی نبود یعنی می گفت خاموش و روشن بودنش زیاد تفاوتی نداره و مثل ابنکه از این مدلا هدست که رو سر قرار می گیرن بهتر صدا رو حذف می کنن. (اگر چه من هم تفاوتی ندیدم)
اینجا هم آموزش ساخت یه مدل رو داده نمی دونم ارزش داره بسازمش یا نه ؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

D o l f i n
06-01-2009, 00:27
من مدل nc-22 از شرکت سونی رو دارم واقعا عالیه و صدا رو واقعا کاهش میده

iphone3g
06-01-2009, 14:07
من مدل nc-22 از شرکت سونی رو دارم واقعا عالیه و صدا رو واقعا کاهش میده

مثلا اگه کنارت تلویزیون روشن باشه می تونی صداشو بشنوی (در چه حد) ؟ در کل چند درصد صدا رو کم میکنه ؟

seymour
06-01-2009, 19:07
آیا واقعا نیازی به این قابلیت داری ؟ ... لزوما این هدفون ها کیفیت صداشون بهتر نیست ها .. تازه باتری هم که می خوان ... و ضمنا : نه - تضمینی نیست که کاملا صدای tv بغل دستت رو نشنوی ، شاید مدلهای خوبش بتونن به شکل قابل قبول این کار رو بکنن .. (حرف اون دوستت درسته که شاید با 70 تومن هم راضی نشی)

iphone3g
06-01-2009, 20:55
آیا واقعا نیازی به این قابلیت داری ؟ ... لزوما این هدفون ها کیفیت صداشون بهتر نیست ها .. تازه باتری هم که می خوان ... و ضمنا : نه - تضمینی نیست که کاملا صدای tv بغل دستت رو نشنوی ، شاید مدلهای خوبش بتونن به شکل قابل قبول این کار رو بکنن .. (حرف اون دوستت درسته که شاید با 70 تومن هم راضی نشی)

برای موقع خواب و درس و... می خوام اصلا کیفیت صداش برام مهم نیست چون فقط قابلیت حذف صداش برام مهمه یعنی نمی خوام به پلیر وصلش کنم (بیشتر اوقات)

D o l f i n
07-01-2009, 00:02
من به جرات میگم 40 درصد رو کم میکنه

seymour
08-01-2009, 20:10
برای موقع خواب و درس و... می خوام اصلا کیفیت صداش برام مهم نیست چون فقط قابلیت حذف صداش برام مهمه یعنی نمی خوام به پلیر وصلش کنم (بیشتر اوقات)
همم .. والا باز همون بحث که من نمی دونم بیارزه یا نه ... ولی خب خودت باید در این مورد قضاوت کنی و اگه هزینه واسه ات مساله ای نیست ، به نظر من هم موثره در کاهش صدا ...

In ear ها هم خوب میرن توی گوش و صدا رو خوب کاهش میدن ها ..

Stream
08-01-2009, 21:14
من هفته پیش بعد از کلی تحقیقات تو اینترنت رفتم یه هدفون Noise Cancelling (نه Nosie Isolating) گرفتم یعنی از اونا که باتری میخوره و پشتش میکروفون داره ..خلاصه بگم یدونه از نوع پاناسونیک گرفتم که البته طرف کلی تعریفش کرد بد هم هم نیست ولی اون چیزی که تو اینترنت در مورد این هدفونا نوشته بود یه چیز دیگه بود البته من می خواستم مدل Bose بگیرم که متاسفانه گیرم نیومد...حالا تصمیم دارم یه مدل بهتر بگیرم چون تفاوت صدای این موقع روشن بودنش با خاموش بودنش زیاد نیست...می خواستم بدونم الان تو بازار چیز خوب چی گیر میاد ؟؟؟
راستی یه چیز دیگه... یکی از بچه ها یه مدل سونی از نوع In Ear گرفته بود 77 تومن که زیاد هم راضی نبود یعنی می گفت خاموش و روشن بودنش زیاد تفاوتی نداره و مثل ابنکه از این مدلا هدست که رو سر قرار می گیرن بهتر صدا رو حذف می کنن. (اگر چه من هم تفاوتی ندیدم)
اینجا هم آموزش ساخت یه مدل رو داده نمی دونم ارزش داره بسازمش یا نه ؟؟؟

سیستم کلی این Noise Canceling ها (اینی که توی لینک توضیح داده) اینه که شما با یک میکروفون Noise محیط رو می گیرید و با اون مدار سیگنال رو invert می کنید و دوباره پخشش می کنید که باعث میشه Noise ها رو خنثی کنه. حالا همین عمل هم خودش کمی Delay داره و هم یک میکروفون و هدفون کنار هم خودشون باعث میشن چند نوع Noise بوجود بیاد. این روش برای حذف کردن Noise محیط بد نیست ولی همراه با موسیقی Performance فوق العاده ای نمیده.

توی مدل های گرونتر از این روش استفاده نمیشه و میرن سراغ تکنیک های دیگه Acoustic Dampening که کارایی بهتری دارند مثلا یکی دیگه از روش ها ایزوله کردن مولکول های هوا و انتقال ندادن لرزش هاشونه که توی مدلهای گرونتر استفاده میشه.

مثلا اگه کنارت تلویزیون روشن باشه می تونی صداشو بشنوی (در چه حد) ؟ در کل چند درصد صدا رو کم میکنه ؟

همه این روش ها خیلی به نوع Noise حساس هستند، مثلا یک Noise فرکانس بالا (بالای 15 کیلوهرتز) تقریبا با هیچ سیستمی به راحتی برداشته نمیشه ولی صداهای طبیعی محیط (صحبت، تلویزیون، ...) معمولا فرکانسشون پایینه و خوب حذف میشن.

همم .. والا باز همون بحث که من نمی دونم بیارزه یا نه ... ولی خب خودت باید در این مورد قضاوت کنی و اگه هزینه واسه ات مساله ای نیست ، به نظر من هم موثره در کاهش صدا ...

In ear ها هم خوب میرن توی گوش و صدا رو خوب کاهش میدن ها ..

دقیقا همینطوره. باید دید کار و هزینه که میشه ارزش نتیجه اش رو داره یا نه. (Price/Performance)

وقتی Creative Aurvana X-Fi گرفته بودم سیستم Noise Canceling اش برام جالب بود، اول حدس می زدم همین میکروفون و invert کردن صدای محیط باشه ولی Performance اش بهتر از این حرفها بود. آخرش دل و روده هدفون 250 دلاری رو باز کردم و فهمیدم از چند روش همزمان استفاده می کنه. :31:

iphone3g
10-01-2009, 15:21
این مواد Acoustic Dampening رو از کجا میشه خرید ...مثلا میشه دور هدفون کار گذاشتشون تا صدا رو حذف کنن ؟
آیا مواد خاصی این قابلیت رو دارن ؟؟

Stream
11-01-2009, 09:23
این مواد Acoustic Dampening رو از کجا میشه خرید ...مثلا میشه دور هدفون کار گذاشتشون تا صدا رو حذف کنن ؟
آیا مواد خاصی این قابلیت رو دارن ؟؟
اونهایی که جدا فروخته میشه معمولا بزرگتر از این هستند که بشه برای هدفون ازشون استفاده کرد (مثلا میشه برای خروجی هوای کیس ازشون استفاده کرد) قیمت قطعات Acoustic Dampening با تکنولوژی ای که بالا گفتم هم معمولا زیر 100 دلار نیست.

هدفون های High-End مثل همون Aurvana X-Fi یا چند مدل Monster Beats از این تکنولوژی استفاده می کنند که قیمتشون هم زیر 250 دلار نیست.

iphone3g
11-01-2009, 09:50
من دیروز رفتم دنبال همون Creative که گفتی دو مدل بود که یکیش دور و بر 80 تومن بود مدل dj اگه اشتباه نکنم و یکیش 280 تومن همون X-FI (البته فعلا از بودجه من خارجه) البته دوتاش Noise Cancelling داشتن ولی از نظر ظاهر و اندازه و... کلی فرق می کردن منم از اونجا که اول و آخرش باید همون X-FI رو بگیرم (واقعا تو کفش موندم) فعلا تصمیم گرفتم چیزی نخرم تا ببینم کی بودجه برای خرید X-Fi جور میشه......

fa13
06-02-2009, 21:03
این هدفون کریتیو واقعا اون جور که در عکسش انداخته کیفیت اسپیکر های چند کاناله رو میده ؟
آیا in ear ها هم میتونن همچین چیزی داشته باشن یا مختص این هدفون های بزرگ هستش
بد تو کف این x-fi موندم !!!!!!!
نظرتون راجع به live چیه ؟

seymour
09-02-2009, 19:46
دقیقا کدوم هدفون کریتیو ؟ ... اونایی که ساراند رو حمایت می کنن ، یه کارایی می تونن بکنن و البته طبیعتا به یه اسپیکر نمی رسن ...

مختص هدفون های بزرگه ...

Xfi مدل خیلی خوبیه ... ولی من خودم بعنوان یه طرفدار کریتیو شک دارم که گزینه های صوتی ای که انقدر روشون مانور میده دقیقا تفاوت خارق العاده ای ایجاد کنه ...

در مورد Live من متوجه نشدم منظورت چیه ؟ ... یعنی ساندبلستر live رو میگی ؟

fa13
10-02-2009, 10:56
دقیقا کدوم هدفون کریتیو ؟ ... اونایی که ساراند رو حمایت می کنن ، یه کارایی می تونن بکنن و البته طبیعتا به یه اسپیکر نمی رسن ...

مختص هدفون های بزرگه ...

Xfi مدل خیلی خوبیه ... ولی من خودم بعنوان یه طرفدار کریتیو شک دارم که گزینه های صوتی ای که انقدر روشون مانور میده دقیقا تفاوت خارق العاده ای ایجاد کنه ...

در مورد Live من متوجه نشدم منظورت چیه ؟ ... یعنی ساندبلستر live رو میگی ؟
منظورم از liveاین مدل بود

در مورد xfi هم این رو گفتم

البته هر دوش به جیب من نمیخوره ولی خوب دانستنش مجانیه :31:
که شما هم در مورد ساراندش توضیح دادید
ممنون :11:

hatef_1990
15-02-2009, 13:23
creative ارائه کننده ی اولین hedphone nc دنیا (arvana X-FI) هست.من دارم .همه امکاناتی که headphone های توپ یکیشو دارن X-FI همشو داره خیلی قیمتش خوبه (نسبت به کارائیش) 245 تمن.گارانتی هم داره اینجا.راسسی 90% N هارو C میکنه!!!

seymour
15-02-2009, 22:26
creative ارائه کننده ی اولین hedphone nc دنیا (arvana x-fi) هست.من دارم .همه امکاناتی که headphone های توپ یکیشو دارن x-fi همشو داره خیلی قیمتش خوبه (نسبت به کارائیش) 245 تمن.گارانتی هم داره اینجا.راسسی 90% n هارو c میکنه!!!
اولین هدفون nc که نیست مسلماً...

hatef_1990
16-02-2009, 19:34
جساراتا seymour جان چرا ! اصلا creative ارائه کننده ی این فناوری -noise canceling- بوده . Creative بعد کارت صوتی های موفق x-fi تصمیم میگیره فناوریه مورد استفاده در این کارتها رو در headphone هم وارد کنه که میشه Arvana x-fi ! اینو تو بروشورش خوندم رفتم تو نت گشتم بینم راس میگه دیدم بــــــــــله!!!

seymour
17-02-2009, 20:18
جساراتا seymour جان چرا ! اصلا creative ارائه کننده ی این فناوری -noise canceling- بوده . Creative بعد کارت صوتی های موفق x-fi تصمیم میگیره فناوریه مورد استفاده در این کارتها رو در headphone هم وارد کنه که میشه Arvana x-fi ! اینو تو بروشورش خوندم رفتم تو نت گشتم بینم راس میگه دیدم بــــــــــله!!!
برادر جان ، اصلا از لحاظ منطقی هم که حساب کنی ممکن نیست ... aurvana محصول 2007 هستش ، در حالیکه ما مدلهای متعددی داشته ایم که اصلا سال 2006 هستن مثلا ! و اولین هدفون های NC مارک معتبری مثل Bose برمی گرده به حدود سال 2000 ... بنابراین مسلماً اولین نیست ...

اون چیزی که شما احتمالاً خوندی این بوده که aurvana اولین هدفون NC ی هستش که فناوری Xfi درش بکار رفته :

Introducing the Creative Aurvana X-Fi® headphones, the world's first noise-canceling headphones equipped with X-Fi technology

بنابراین در مورد XFi اول بوده ، نه NC ... که خب تفاوت این دو حرف خیلیه ...

Stream
17-02-2009, 20:29
همونطوره که seymour عزیز گفتند، هدفون های Noise Canceling برای اولین بار در سال 1978 توسط Bose Corporation معرفی شدند برای استفاده در هواپیما. در اون زمان نه Aurvana ای وجود داشت و نه X-Fi و نه حتی Creative ای!

شروع Noise Canceling هم برمی گرده به تقریبا 50 سال قبل که در اون زمان استفاده نظامی داشته.

مسئله ای که وجود داره اینه که Creative از یک تکنولوژی شبیه به بقیه برند ها (پخش معکوس شده Noise) استفاده نمی کنه و روش جدیدتری رو ابداع کرده. این روش از نظر Performance در فرکانس های پایین (صحبت) نسبت به بقیه محصولات تقریبا مساوی عمل می کنه ولی در Noise های فرکانس بالا رو به مراتب بهتر حذف می کنه.

hatef_1990
17-02-2009, 22:22
ببخشید اما من به خدا ا خودم نمیگم-ممنون از اینکه طلاعاتتون رو به اشتراک گذاشتین - راسی چطوری تشکر کنم؟

seymour
18-02-2009, 20:32
ببخشید اما من به خدا ا خودم نمیگم-ممنون از اینکه طلاعاتتون رو به اشتراک گذاشتین - راسی چطوری تشکر کنم؟
مشکلی نیست ، شما در صورتی که بازم احساس می کنه خلاف اینه ، از یه منبع معتبر نقل قول کن تا بحث رو ادامه بدیم ...

//

برای تشکر بایددکمه تنکس رو که پایین پست مورد نظرته رو بزنی ... اگه اشتباه نکنم ، این گزینه برای دوستانی که تازه عضو شدن تا یه مدتی وجود نداره و به مرور اضافه میشه ..

hatef_1990
20-02-2009, 13:06
ممنون! آره به مرور اضافه میشه اِ اضافه شد!!