ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ipod classic یا Zune 120 ؟

hossein1111
05-01-2009, 20:12
سلام
از دوستان کسی zune داره؟ اصلا تو ایران گیر میاد؟ من تو پایتخت گشتم نبود!!
به نظرم zune دستگاه خوبیه، با توجه به صفحه نمایش بزرگتر از آیپاد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم کیفیت صدای zune هم از ipod بهتره ( درسته ؟ )

hossein1111
06-01-2009, 17:44
هیچ یک از دوستان اطلاعی ندارن ؟؟!!

M659
06-01-2009, 17:50
دوست عزیز هست. تو ایران هم هست. شما جمهوری رو گشتی تو تهران خودتون؟

p3yman_xl
06-01-2009, 18:00
سلام
بستگی به سلیقه انتخاب خودتون داره، اما من iPod رو پیشنهاد میکنم... این وسیله یک استایل خاص و مخصوصی داره که به نظرم نمیشه با پلیرهای دیگه مقایسه اش کرد. کیفیت تصویرش عالیه و میتونید کلیپ ها رو بدون هیچ مشکلی تماشا کنید.
موفق باشید

seymour
06-01-2009, 19:28
توی ایران هست ، اما باید بگردی .. از جمله همون پاساژ پایتخت رو باید بگردی ..

//

همین مساله کمیابی روی قیمتش هم تاثیر میذاره .. چون رقابتی نیست ، فروشنده می تونه قیمت رو پرت کنه ...

//

همیشه ipod classic یه رقیب قدرتمند داشته و هیچوقت نتونسته از اول بودنش لذت ببره ، قبلا zvm بود و الان هم zune ... تفاوت قضیه واسه ما توی ایران اینه که zune براحتی گیر نمیاد .. برعکس zvm اون موقع ..

//

نباید کیفیت صداشون تفاوت چندانی داشته باشه و اگه هم یه ذره zune بهتر باشه ، انقدرها در تصمیم گیر نهایی موثر نیست ..

//

الان مساله اصلی گیر اومدنشه ... شما گیر بیار ...

GiggleClub
06-01-2009, 19:46
نظر من iPod

کلیکویل ایپاد رو با هیچ چیز نمیشه مقایسه کرد

hossein1111
06-01-2009, 23:50
توی ایران هست ، اما باید بگردی .. از جمله همون پاساژ پایتخت رو باید بگردی ..

//

همین مساله کمیابی روی قیمتش هم تاثیر میذاره .. چون رقابتی نیست ، فروشنده می تونه قیمت رو پرت کنه ...

//

همیشه ipod classic یه رقیب قدرتمند داشته و هیچوقت نتونسته از اول بودنش لذت ببره ، قبلا zvm بود و الان هم zune ... تفاوت قضیه واسه ما توی ایران اینه که zune براحتی گیر نمیاد .. برعکس zvm اون موقع ..

//

نباید کیفیت صداشون تفاوت چندانی داشته باشه و اگه هم یه ذره zune بهتر باشه ، انقدرها در تصمیم گیر نهایی موثر نیست ..

//

الان مساله اصلی گیر اومدنشه ... شما گیر بیار ...

پایتخت رو گشتم ولی نبود... ، یکم در مورد مشخصاتشون صحبت کنیم.
مثلا باتریش ! audio ش که 30 ساعت و به نظرم خیلی خوبه ولی ویدیوش حدود 3.5-4 ساعته. به نظرتون کم نیست و مشکل ساز نیست؟
در واقعیت آیپاد چقدره باتریش ؟یعنی برای تصویری همون 6ساعتی هست که تو سایتش زده یا کمتره؟

چندتا فیلم از zune دیدم ، به نظرم پد لمسیش خیلی جالب و راحته:40:(راحت تر از آیپاد)

به نظر دوستان به جز 2ساعت عمر باطری بیشتر آیپاد ، دلیلی بر بهتر بودن آیپاد هست؟(بگذریم از این حرف های بی دلیل و غیر منطقی مثل ، من با آیپاد بیشتر حال میکنم، آیپاد باحالتره و.... لطفا دلیل حرف هاتون رو هم بیان کنید:46: )

hossein1111
07-01-2009, 00:09
دوست عزیز هست. تو ایران هم هست. شما جمهوری رو گشتی تو تهران خودتون؟

نه جمهوری رو نگشتم، شما دیدید جایی ؟ قیمتی ازش نشنیدید؟

hossein1111
08-01-2009, 10:15
تو اکثر مقایسه های سایت های خارجی هم یا zune و ipod مساوی بودن یا zune یکم بالاتر....
نظرتون چیه؟

hossein1111
08-01-2009, 17:48
آقا دمتون گرم بیاین یه کمکی به من بکنید دیگه...
هیچکس نظری نداره!!

seymour
08-01-2009, 20:57
آقا دمتون گرم بیاین یه کمکی به من بکنید دیگه...
هیچکس نظری نداره!!
من دیروز نبودم ... شرمنده ...

تو اکثر مقایسه های سایت های خارجی هم یا zune و ipod مساوی بودن یا zune یکم بالاتر....
نظرتون چیه؟
یکم بالاتر و پایین تر رو ولش (بخصوص وقتی مقایسه کیفیت صدا باشه که باید اعتراف کرد که حالا اینا هیچکدوشمون برای مدال طلا رقابت نمیکنن!) ... آخرش اولویت های شماست که تعیین می کنه کدومشون یه کم بالاتر یا پایین تره ... اتفاقا اینکه توی اکثر مقایسات اینا مساوی بودن نشون میده که ترجیحات شماست که نهایتا موثره در انتخاب نهایی

پایتخت رو گشتم ولی نبود... ، یکم در مورد مشخصاتشون صحبت کنیم.
مثلا باتریش ! audio ش که 30 ساعت و به نظرم خیلی خوبه ولی ویدیوش حدود 3.5-4 ساعته. به نظرتون کم نیست و مشکل ساز نیست؟
در واقعیت آیپاد چقدره باتریش ؟یعنی برای تصویری همون 6ساعتی هست که تو سایتش زده یا کمتره؟

چندتا فیلم از zune دیدم ، به نظرم پد لمسیش خیلی جالب و راحته:40:(راحت تر از آیپاد)

به نظر دوستان به جز 2ساعت عمر باطری بیشتر آیپاد ، دلیلی بر بهتر بودن آیپاد هست؟(بگذریم از این حرف های بی دلیل و غیر منطقی مثل ، من با آیپاد بیشتر حال میکنم، آیپاد باحالتره و.... لطفا دلیل حرف هاتون رو هم بیان کنید:46: )
من این چند ساله هر وقت که zune دیدم یا شنیدم که دیده شده (!) توی پایتخت بوده ...

//

همیشه این دستگاه ها روی همین 4-6 ساعت بوده ان ... عدد عجیبی نیست و نرماله ...

//

اونم باز سلیقه اییه ... ولی شک دارم چیزی بتونه با کنترل آیپاد رقابت کنه ... (هرچند از کنترل zune هم زیاد تعریف شده)

//

کنترل کاربری و مدیریت فایل ipod بهتره .. در عوض zune به نظر میاد امکاناتش واسه شما مناسب تر باشه : رادیو داره - ساپورت فرمتش بیشتره - صفحه نمایش بزرگتر - کیفیت Tv-out اش باید قدری بهتر باشه ... (هرچند بحثی بود قبلا که interlace می کنه تصویر رو ... نمی دونم توی نسخه جدید حل شده اون قضیه یا نه .. فرض می کنیم حل نشده)

اتفاقا الان وقتشه که شما دقیقا براساس همون حرفهایی که بی دلیل و منطق میدونیشون انتخاب کنی ... ببین با کدوم حال می کنی ؛ چون اختلافشون واقعا انقدرها نیست ... و ضمنا اینکه zune گیر نمیاد ، خودش یه نقطه ضعفه دیگه ؛ نه ؟

hossein1111
08-01-2009, 22:38
من دیروز نبودم ... شرمنده ...

یکم بالاتر و پایین تر رو ولش (بخصوص وقتی مقایسه کیفیت صدا باشه که باید اعتراف کرد که حالا اینا هیچکدوشمون برای مدال طلا رقابت نمیکنن!) ... آخرش اولویت های شماست که تعیین می کنه کدومشون یه کم بالاتر یا پایین تره ... اتفاقا اینکه توی اکثر مقایسات اینا مساوی بودن نشون میده که ترجیحات شماست که نهایتا موثره در انتخاب نهایی

من این چند ساله هر وقت که zune دیدم یا شنیدم که دیده شده (!) توی پایتخت بوده ...

//

همیشه این دستگاه ها روی همین 4-6 ساعت بوده ان ... عدد عجیبی نیست و نرماله ...

//

اونم باز سلیقه اییه ... ولی شک دارم چیزی بتونه با کنترل آیپاد رقابت کنه ... (هرچند از کنترل zune هم زیاد تعریف شده)

//

کنترل کاربری و مدیریت فایل ipod بهتره .. در عوض zune به نظر میاد امکاناتش واسه شما مناسب تر باشه : رادیو داره - ساپورت فرمتش بیشتره - صفحه نمایش بزرگتر - کیفیت Tv-out اش باید قدری بهتر باشه ... (هرچند بحثی بود قبلا که interlace می کنه تصویر رو ... نمی دونم توی نسخه جدید حل شده اون قضیه یا نه .. فرض می کنیم حل نشده)

اتفاقا الان وقتشه که شما دقیقا براساس همون حرفهایی که بی دلیل و منطق میدونیشون انتخاب کنی ... ببین با کدوم حال می کنی ؛ چون اختلافشون واقعا انقدرها نیست ... و ضمنا اینکه zune گیر نمیاد ، خودش یه نقطه ضعفه دیگه ؛ نه ؟

ممنون از اینکه جوابمو دادی:40:

در مورد کیفیت صدا شما راست میگین ، واقعا هم نباید تفاوت چندانی باشه!(من با صدای آیپاد هیچ مشکلی ندارم و به نظرم خیلیم خوبه و کاملا آدم رو راضی میکنه، کیفیت محصولات cowon رو نشنیدم ولی واقعا فکر نمیکنم اینقدر اختلاف داشته باشن که بعضی از دوستان میگن کیفیت صداش(آیپاد) تعطیله و... )

منم فکر کنم همون زون برام بهتر باشه و بقول شما امکانات بیشتری برای من داره بخصوص صفحه 3.2 اینچی که خودش یه حسن خیلی بزرگه...:10:
تیوی اوت برام خیلی مهمه میشه یکم درمورد interlace توضیح بدی؟ یعنی چه مشکلی تو تصویر به وجود میاره؟
.
.
.

من حالا شنبه دوباره میرم پایتخت رو میگردم ،خدا کنه گیر بیاد! اگه جایی دیدین یا جایی احتمال میدین که داشته باشه لطف کنید به من بگید :46:

seymour
09-01-2009, 12:48
در مورد TV و بحث اینترلیس :قبلا ipod هم این مشکل رو داشت که توی firmware های بعدی بهتر شد ... اما این یکی پیشرفتی نکرده ... ویدئوی ضمیمه رو ببین تا بفهمی Interlacer چیه ... البته به فضاحت هم نیست ها ... ولی تکنیکش همونه ...

طبقه اول (بالاتر از همکف) ، به سمت آسانسور که میری ، سمت چپ یه مغازه بود (میشه ضلع غربی) چندین بار که یادمه zune داشت ، ضرر نداره که حتی بری تو و بپرسی ...

hossein1111
09-01-2009, 12:58
در مورد tv و بحث اینترلیس :قبلا ipod هم این مشکل رو داشت که توی firmware های بعدی بهتر شد ... اما این یکی پیشرفتی نکرده ... ویدئوی ضمیمه رو ببین تا بفهمی interlacer چیه ... البته به فضاحت هم نیست ها ... ولی تکنیکش همونه ...

طبقه اول (بالاتر از همکف) ، به سمت آسانسور که میری ، سمت چپ یه مغازه بود (میشه ضلع غربی) چندین بار که یادمه zune داشت ، ضرر نداره که حتی بری تو و بپرسی ...

اوه اوه... اینکه خیلی ناجوره ، یعنی تصویر زون تو تلویزیون قراره اینجوری بلرزه و ناواضح باشه؟؟ :41: اگه واقعا به این بدی باشه ارزش خریدن نداره که، چون این قابلیت برا من خیلی مهمه ! :45:

hossein1111
09-01-2009, 23:53
سیمور جان میشه یکم بیشتر در مورد این اشکال در zune توضیح بدی؟ و اینکه در 120 هم آیا وجود داره؟

منتظرم...

ممنون

hossein1111
10-01-2009, 01:32
آقا من رفتم یه گشتی تو فروما و سایتا زدم ، مثل اینکه وضع tv out ش خیلی خرابه !! میگن از آیپاد بدتره! البته فکر کنم زون 80 رو میگفتن ولی یه چندجام خوندم خوبه. تو سایت خود زون زده بود زون های جدید 720*480 رو در حالت tv out ساپورت میکنن ولی نفهمیدم که این زون های جدید یعنی همین 120 ها دیگه؟؟

یه کم گیج شدم..... کمک ... :24:

hossein1111
10-01-2009, 13:33
عجب باحال شده اینجا،خودم واسه خودم پست میزنم(البته بغیر از محمد جان که هروقت باشن یه دستی میکشن)

آقا امروز رفتم دنبال zune جمهوری یه سری زدم هیچ نشانه ای ازش نبود! اومدم پایتخت، دونه بدونه همه مغازه هارو گشتم نبود که نبود، باور کنید 98% اصلا نمیدونستن زون چی هست !! میگفتم زون دارید ،یکم نیگا میکرد میگفت zen میخوایی!!:2: :18:
واقعا عجیبه ! این زون همه جای دنیا اینقدر گل کرده امکانات به این خوبی و قیمت به این مناسبی داره، پس چرا اینجا نیست؟؟!!

من زوووووووووووون میخوام...........:37:

آقا هیچ جا دیگه احتمال نیست باشه یا بیارن؟ تو ولیعصر پاساژ ایران ، رضا ممکن نیست باشه؟:sad:

seymour
10-01-2009, 16:07
اوه اوه... اینکه خیلی ناجوره ، یعنی تصویر زون تو تلویزیون قراره اینجوری بلرزه و ناواضح باشه؟؟ :41: اگه واقعا به این بدی باشه ارزش خریدن نداره که، چون این قابلیت برا من خیلی مهمه ! :45:
نه بابا - به این بدی نیست ... اصلا شاید با مدیاپلیرهای توی PC هم تجربه اینترلیس رو داشته باشی ... بخصوص وقتی که فیلمهای فیلمبرداری شده رو میریزی روی PC ... وقتی تحرک در تصویر می بینی ، انگار که خطوط دور اشیاء دارن می لرزن ...

سیمور جان میشه یکم بیشتر در مورد این اشکال در zune توضیح بدی؟ و اینکه در 120 هم آیا وجود داره؟

منتظرم...

ممنون
بله - ظاهرا در نسخه جدیدتر هم اصلاح نشده ...

آقا من رفتم یه گشتی تو فروما و سایتا زدم ، مثل اینکه وضع tv out ش خیلی خرابه !! میگن از آیپاد بدتره! البته فکر کنم زون 80 رو میگفتن ولی یه چندجام خوندم خوبه. تو سایت خود زون زده بود زون های جدید 720*480 رو در حالت tv out ساپورت میکنن ولی نفهمیدم که این زون های جدید یعنی همین 120 ها دیگه؟؟

یه کم گیج شدم..... کمک ... :24:
من مطمئنم خیلی بدتر از ipod نیست ... آره - ظاهرا اینطوریه که می تونه 720 رو حمایت کنه که خب خیلی خوبه (میشه یه جورایی DVD دیگه) ولی مساله اش اینه که اینترلیس اش دقیقا در این حالت بیشتر توی ذوق می زنه ...

عجب باحال شده اینجا،خودم واسه خودم پست میزنم(البته بغیر از محمد جان که هروقت باشن یه دستی میکشن)

آقا امروز رفتم دنبال zune جمهوری یه سری زدم هیچ نشانه ای ازش نبود! اومدم پایتخت، دونه بدونه همه مغازه هارو گشتم نبود که نبود، باور کنید 98% اصلا نمیدونستن زون چی هست !! میگفتم زون دارید ،یکم نیگا میکرد میگفت zen میخوایی!!:2: :18:
واقعا عجیبه ! این زون همه جای دنیا اینقدر گل کرده امکانات به این خوبی و قیمت به این مناسبی داره، پس چرا اینجا نیست؟؟!!

من زوووووووووووون میخوام...........:37:

آقا هیچ جا دیگه احتمال نیست باشه یا بیارن؟ تو ولیعصر پاساژ ایران ، رضا ممکن نیست باشه؟:sad:
خب همیشه همینطوره ... من روزی فقط یه بار فرصت می کنم سر بزنم به اینجا ... شرمنده ...

جمهوری که هیچی ... ولی توی پایتخت ، بهرحال یه مقدار خورده شیشه ی فروشنده ها بیشتره (به نظرم) ... مطمئن باش می دونن zune چیه ، ولی چون می خوان همین جنس های مرسوم که روی دستشون هست رو آب کنن ، خودشون رو می زنن به اون راه که شما هرچه زودتر بی خیال بشی و در جریان آب شنا کنی ...

بهرحال من همون اول هم گفتم که مساله اصلی شما ، اینترلیس و کنترل و فلان و بهمان نیست ، مساله اینه که اصلا zune پیداکنی یا نه ... با فرض این مشکلات و ابهامات ، من به نظرم بد نیست اگه تمرکزت رو عوض کنی و بی خیال zune بشی ...

(راستی شاید یادم رفت ، اینو اون اول بپرسم ، مشکلت با کارای cowon چی بود ؟ حافظه زیاد ؟ قیمت ؟... )

hossein1111
10-01-2009, 18:34
(راستی شاید یادم رفت ، اینو اون اول بپرسم ، مشکلت با کارای cowon چی بود ؟ حافظه زیاد ؟ قیمت ؟... )

ای بابا عجب وضعی شده هاا... ! پس من چی بگیرم تو این مایه ها(هارد دار )؟

در مورد cowon که بهت گفته بودم ،منظورت از کاراش چیه؟ o2 و s9 رو میگی دیگه؟

خوب ببین من مشکلی با cowon ندارم اتفاقا o2 رو هم خیلی دوست دارم، ولی یکی از بزرگترین مشکلات بزرگی این کاراس(o2,a3) ، بعد اینکه من هرجور با خودم کلنجار رفتم 32 گیگ برام کمه! حالا در نهایت میتونم از این نظرم برگردم و o2 بگیرم + 16 گیگ حافظه ، ولی همون طور که قبلا هم گفتم موزیک برای من حرف اول رو میزنه . یعنی چی؟ یعنی دوست دارم دستگاهی که میگیرم بتونم راحت بزارم تو جیبم و هرجا میرم هر آهنگی میخوام گوش کنم(که با o2 , a3 عملا غیر ممکنه!! ) ، و در مرحله بعد ویدیو هست که گفتم، من اگه خونه باشم که مانیتور . تلویزیون تو اولویتن و اگه جایی بودم و خواستم فیلمی ببینم بتونم دستگاه رو وصل کنم به تی وی و ببینم.....
و یه دلیل مهم دیگم داره ، اینه که میبینم اون چیزی که من میخوام(حافظه بالا ، اندازه کوچیک ، قابلیت پخش فیلم ) با بیش از 100 هزار تومن ارزون تر ( o2 ) میتونم بهش برسم ! پس چرا بیام پول بیشتر بدم و تو یه سری محدودیت ها بیفتم؟؟ چرااااااا......؟؟.... چون تو ایران زون پیدا نمیشه :2: :grrr:

آهان یادم رفت در مورد s9 بگم... بعد از اینکه تمام حرف های بالا رو پیش خودم زدم گفتم برم سراغ s9 (اگه ایشالا بیاد تو ایران ) کوچیک بودن و امکاناتش حرف نداره خیلی خوشگل و دلرباست ولی تو تصویر مثل اینکه واقعا ضعیفه!!:44: حداکثر رزولوشنی که ساپورت میکنه تو سایتش زده 480x272 :18: و این برای من که میخوام فیلم رو با tv out ببینم کم نیست؟؟ خیلی کمه! ( البته تو فرومش که پیگیری کردم میگن رزولوشن های یکم بالاتر هم نشون میده، اما چقدر بالاتر ؟ مثلا 720*480 نشون میده به خوبی و روونی؟اگه اینطوره چرا تو سایتش اونو زده :24: (فرمت های پشتیبانیش هم خیلی کمه ، فقط AVI, WMV که خوب اشکال نداره کانورت میکنم)
مثل اینکه قراره بعدا 32 گیگشم بزنن ، من رو اون حساب کردم این حرفارو زدم :31: چون با 16 خالی هیچ جوره نمیتونم کنار بیام:20:

راستی عجله ای هم ندارم میتونم صبر کنم، اطلاع نداری که شرکتی کمپانی چیزی قرار نیست یه محصول باب میل ما بزنه؟:tongue:

خوب با اینهمه حرفی که زدم، مجمد جان من چیکار کنم؟ (به نظر خودتم با توجه به این گفته ها اگه زون گیر میومد بهترین انتخاب برا من بود دیگه؟ درسته؟ )

seymour
11-01-2009, 17:56
در مورد cowon : آها - درسته ؛ یادم رفته بود .. مشکلت سایز بود و حافظه ... البته مثلا O2 چقدر مگه بزرگتره ؟ (عکسها رو چک کن) ... بعدش اصولا یه PMP رو واسه حمل در جیب طراحی نکرده ان ... این دستگاه هارد داره و فرض کمپانی ها اینه که شما اینو میذاری توی کوله ات مثلا و نمی خوای خیلی بالا و پایینش کنی .. یعنی حرفم اینه که اگه هم خر رو بخوایم و هم خرما ، طبیعیه که این محدودیت ها هم پیش بیاد ...

ُS9 که ظاهرا هنوز نیومده اینور ، اما نگران کیفیت صفحه اش نباش .. باید عالی باشه ؛ این بحث وضوح ، میفته توی همون بازه ی اختلاف اندک ..

//

شک دارم در آینده نزدیک (مثلا قبل از عید - یا حتی اواسط بهار) اتفاق خاصی بیفته ...

//

به نظر من شما یا با ابعاد کارای cowon کنار بیا ، یا همون کلاسیک رو بگیر ... (ترجیحا اولی)

hossein1111
11-01-2009, 19:08
[QUOTE=seymour;3374816]در مورد cowon : آها - درسته ؛ یادم رفته بود .. مشکلت سایز بود و حافظه ... البته مثلا O2 چقدر مگه بزرگتره ؟ (عکسها رو چک کن) ... بعدش اصولا یه PMP رو واسه حمل در جیب طراحی نکرده ان ... این دستگاه هارد داره و فرض کمپانی ها اینه که شما اینو میذاری توی کوله ات مثلا و نمی خوای خیلی بالا و پایینش کنی .. یعنی حرفم اینه که اگه هم خر رو بخوایم و هم خرما ، طبیعیه که این محدودیت ها هم پیش بیاد ...

QUOTE]

ای کاش هارد داشت!! این o2 که فلشه، به اون گندگی این آیپاد و زون هارد دارن به این اندازه....:31:

samanajan
11-01-2009, 19:29
من خودم آی پاد کلاسیک 80 گیگ دارم و خیلی ازش راضی هستم

همه فن حریف است

کارت کپچر - ضبط صدا - می توانی اگر دروبین دیجتالی داری کاری کنی که آی پاد تبدیل به مموری دروبین شود

کیفیت صدا فوق العاده بالا به شرایطی که هدفون های که روی خودش است عوض کنی و یک هدفون خوب بخری من یک هدفون می خواستم بخرم قیمتش تا 450 هزار تومان هم می رسید ولی بی خیال شدم

دیگه هر سوالی داری بگو

اگر اصلش را بخری اگر برای آی پاد مشکلی پیش آمد می توانی از طریق اینترنت بر طرف کنی البته مشکل نرم افزاری

در ضمن کیفیت تصویر فوق العاده من تو دانشگاه با خیلی مقایسه کردم همه کم آوردند هم صدا و هم تصویر

یک چیزی بهت بگم رفتم نمایشگاه یک پسری داشت برای سونی تبلیغ می کرد خلاصه کلی داشت می گفت سونی خوبه منم دیگه طاقت نیاوردم گفتم با آی پاد چی گفت سونی آی پاد را می خرد گفتم باشه وصلش کن به اسکپیر وصلش کرد صدا را بردم تا آخر کیفیتش طوری بود که اسکپیر داشت کم می آورد طرف رفت تو کف و بعد مال خودش را گذاشت زیاد کرد اصلا سونی داشت می فت ببخشید صدا آخر سونی اون = نصف صدای آی پاد

بهت پیشنهاد می کنم یا از آمریکا یا انگلیس یا کانادا خلاصه از نمایندگی مجازی که خود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید معرفی کرده بخری شاید گرونتر پات تمام شه ولی می ارزه

رفتم تهران راستش با یکی از فامیل ه بودیم گفتم آی پاد چند (اصل) گفت نداریم گفتم اصلش چند گفت بالای 600 هزار تومان

ببین تازه آی پاد را می توانی به هر ضبط که آی پاد را ساپورت کنه وصل کنی من به چندتا وصل کردم وقتی وصل می کنی آرم شرکت سازنده ضبط بالا می آید و خلاصه اگر روی ماشین سیستم حرفه ای باشه اصلا کم نمی آره این که بهت می گم خودم شخصا امتحان کردم بور نمی کنی برو تست کن

hossein1111
11-01-2009, 20:16
رفتم تهران راستش با یکی از فامیل ه بودیم گفتم آی پاد چند (اصل) گفت نداریم گفتم اصلش چند گفت بالای 600 هزار تومان

منظورتو از اینجا نفهمیدم! منظورت از اصل چیه ؟ سفارش آمریکا منظورت هست؟
الان آیپاد 120 رو 270 میدن !(اصلا قیمت جهانیش همین حده ؛ یعنی چی بالای 600 ) احتمالا منظورش آیفون بوده

samanajan
11-01-2009, 22:01
منظورتو از اینجا نفهمیدم! منظورت از اصل چیه ؟ سفارش آمریکا منظورت هست؟

بله

درسته قیمت جهانی اینه ولی تو ایران اصلش را به این قیمت می فروشند

hossein1111
11-01-2009, 22:51
بله

درسته قیمت جهانی اینه ولی تو ایران اصلش را به این قیمت می فروشند

من همچین فکری نمیکنم !
من از نمایندگی خود آیپاد iranipod قیمت کردم! یعنی چی اصلش؟ اصلا منظورت از اصل چیه؟

samanajan
12-01-2009, 11:55
من همچین فکری نمیکنم !
من از نمایندگی خود آیپاد iranipod قیمت کردم! یعنی چی اصلش؟ اصلا منظورت از اصل چیه؟

ببین iranipod نمانیدگی نیست اصلا ای پاد در ایران نمایدگی ندارد

seymour
12-01-2009, 18:08
منم متوجه نمیشم منظور دوستمون از اصل چیه ؟ ... اصلا ربطی به نمایندگی داشتن/نداشتن یا سفارش ایران و مریخ نداره ...

دقیقا چه مدلی بوده ؟ ... چون هیچکس که نمی پرسه "ipod چنده ؟ " ... به قول آقای محمد شاید آیفون بوده ...

hossein1111
17-01-2009, 17:21
مردمم.... خبری از این zune تو تهران نشد؟ هیچکی جایی ندیده؟

آقا محمد گفتی یه آمار بگیرم ، گرفتی؟

ای خدا... چقدر خوب میشه تا چند هفته دیگه یجا بیاره!!:31:

seymour
18-01-2009, 20:15
من همین امروز سمت پاساژهای طرف ولی عصر بودم ، چیزی ندیدم ... که البته عجیب هم نبود ... یکی از دوستان قراره ظرف روزهای آتی بره سمت پایتخت ، ببینم چیزی گیر میاره ..

hossein1111
18-01-2009, 21:25
من همین امروز سمت پاساژهای طرف ولی عصر بودم ، چیزی ندیدم ... که البته عجیب هم نبود ... یکی از دوستان قراره ظرف روزهای آتی بره سمت پایتخت ، ببینم چیزی گیر میاره ..

ممنون:46:

پایتخت که.....:41:

poria_mc
18-01-2009, 21:46
ممنون:46:

پایتخت که.....:41:
حسین جون مژده گانی بده که یافت شد!
امروز پایتخت بودم یهو چشمم خورد به یه Zune Halo Edition رفتم تو مغازه طرف گفت این رو واسه کسی آوردم اما تو هفته آینده بارمون میرسه!
(لز در که وارد شدی پله هارو میری بالا دقیقا مغازه روبرو پله! فکر کنم سردرش تبلیغ اچ پی بود!)

hossein1111
19-01-2009, 00:34
حسین جون مژده گانی بده که یافت شد!
امروز پایتخت بودم یهو چشمم خورد به یه Zune Halo Edition رفتم تو مغازه طرف گفت این رو واسه کسی آوردم اما تو هفته آینده بارمون میرسه!
(لز در که وارد شدی پله هارو میری بالا دقیقا مغازه روبرو پله! فکر کنم سردرش تبلیغ اچ پی بود!)

:40: :40: آقا دمت گرم ،کجا بودی تاحالا ،مردم.....!:31: دیگه داشتم میرفتم o2 بگیرم!

عجب خبر خوبی دادی،کلی ذوق زده شدم باور کن:31:

:11: :11:

راستی این halo edition که گفتی ، چیه؟

(راستی از در که وارد شیم و پله برقیارو بریم بالا همون روبرو یه مغازست ، همونو میگی دیگه؟ که cowon o2,a3 و آیپاد چینده؟---اتفاقا پیش اونم قبلا رفته بودم گفت نگرد که نیست:31: )

poria_mc
19-01-2009, 15:35
:40: :40: آقا دمت گرم ،کجا بودی تاحالا ،مردم.....!:31: دیگه داشتم میرفتم o2 بگیرم!

عجب خبر خوبی دادی،کلی ذوق زده شدم باور کن:31:

:11: :11:

راستی این halo edition که گفتی ، چیه؟

(راستی از در که وارد شیم و پله برقیارو بریم بالا همون روبرو یه مغازست ، همونو میگی دیگه؟ که cowon o2,a3 و آیپاد چینده؟---اتفاقا پیش اونم قبلا رفته بودم گفت نگرد که نیست:31: )
همین جا بودم ولی جوابی نداشتم تا بدم!:دی
Halo یه بازی کامپیوتری پر فروش مال شرکت مایکروسافته! زون هیلو ادیشن هم روی بدمه اش عکس نقش اول این بازی رو حک کرده!
آره همون مغازه است!

hossein1111
19-01-2009, 15:46
همین جا بودم ولی جوابی نداشتم تا بدم!:دی
halo یه بازی کامپیوتری پر فروش مال شرکت مایکروسافته! زون هیلو ادیشن هم روی بدمه اش عکس نقش اول این بازی رو حک کرده!
آره همون مغازه است!

آهان اونرو میگی، گرفتم!:40:
فردا برم زنبیل بزارم:31:

seymour
19-01-2009, 19:41
عالیه ... (هرچند من نمی خوام در نقش ضدحال عمل کنم ، اما این فکر کنم همون نسخه تابستان 2007 باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اولا 30 گیگه و دوما تفاوت هایی با نسخه فعلی داره)

بهرحال ، عکس ها رو چک کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hossein1111
19-01-2009, 21:55
عالیه ... (هرچند من نمی خوام در نقش ضدحال عمل کنم ، اما این فکر کنم همون نسخه تابستان 2007 باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اولا 30 گیگه و دوما تفاوت هایی با نسخه فعلی داره)

بهرحال ، عکس ها رو چک کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اوه مای گاد:31: ..... نه .... من فکر کردم هالو همون ادیشن ویژه zune 120 ه (Gears of War 2 Special Edition )
میدونم خیلی تفاوت داره..... فقط 120 ش خوبه!
امیدوارم بارش که میخواد بیاد 120 باشه....

hossein1111
22-01-2009, 12:33
آقا رفتم همونجا،گفت قرار نیست بیاریم....:13:(؟؟) بعد گفت اگه بخوای میتونم برات بیارم (یعنی فقط یدونه برا من بیاره فکر کنم!!) :23: گفت بعدا بهت میگم قیمتش چقدر تموم میشه!
من نمیفهمم اینا چرا نمیان مثل بچه آدم زون رو وارد کنن؟

حالا یکی از مشکلاتی که من بخوام زون رو اینطوری بخرم اینه که در آینده اگه کابلی یا چیزیش گم شه دیگه واویلا...!!
میخوام بدونم در آیندم اینا قصد آوردن زون رو ندارن؟(که لوازمشو بشه پیدا کرد و خیال من از اینکه الان بصورت تکی بخرم راحت شه)

poria_mc
22-01-2009, 13:44
آقا رفتم همونجا،گفت قرار نیست بیاریم....:13:(؟؟) بعد گفت اگه بخوای میتونم برات بیارم (یعنی فقط یدونه برا من بیاره فکر کنم!!) :23: گفت بعدا بهت میگم قیمتش چقدر تموم میشه!
من نمیفهمم اینا چرا نمیان مثل بچه آدم زون رو وارد کنن؟

حالا یکی از مشکلاتی که من بخوام زون رو اینطوری بخرم اینه که در آینده اگه کابلی یا چیزیش گم شه دیگه واویلا...!!
میخوام بدونم در آیندم اینا قصد آوردن زون رو ندارن؟(که لوازمشو بشه پیدا کرد و خیال من از اینکه الان بصورت تکی بخرم راحت شه)
عجب آدم قالتاقیه! به من گفت بارمون داره میرسه میخوایم بیاریم! حیف زودتر میگفتی صبح اونجا بودم یقه اش میکردم!