مشاهده نسخه کامل
: بزرگ کردن حروف Username
movaghat123
05-01-2009, 13:01
سلام دوستان.
میدونم که نمیشه Username رو تغییر داد!
اما خواستم بدونم که میشه حروف همین Username رو به حروف بزرگ تبدیل کرد؟!
مثلا الان یوزر من: movaghat123 هست که بشه: MOVAGHAT123 یا یک همچین شکلی!
اگه اینطوری نشه دیگه واقعا ظلمه به کاربر!
راستی چرا اینجا اینقدر کابر رو کوچیک میکنن؟!
جاهای دیگه برای جذب کاربر هزار تا امکان در اختیارش میزارن ولی اینجا...
ولی سایته پر باریه! :31:
بله میشه بزرگ نوشت
اگه میخواهید همین نام کاربری خود را بزرگ کنید باید به مدیر سایت یعنی سینا جان اطلاع بدی
ما کاربر را کوچیک نمی کنیم....
و نیازی هم به جذب کردن نداریم چون خود کاربر به طرف ما جذب میشه شما توی نت فرومی پر بار تر از این فروم پیدا نمیکنی.......
REGISTERED USER
05-01-2009, 14:55
همیشه فروم های بزرگتر و مرجع مثل P30world که یکه تاز هست ، تمامی امکانات را به یکباره در اختیار کاربران صفر کیلومتر قرار نمی دهند.
در ضمن اجرای محدودیت ها ، مثل تعدا پست اولیه ، امضا و پیغام خصوصی و ... برای این هست که یک کاربر تازه کار در سایت هرج و مرج ، فعالیت های سودجویانه تبلیغاتی ، فعالیت بیهوده و ... انجام ندهد و به کاربری که در بحث ها شرکت کند اجر و بها داده می شود
movaghat123
06-01-2009, 00:08
بله میشه بزرگ نوشت
اگه میخواهید همین نام کاربری خود را بزرگ کنید باید به مدیر سایت یعنی سینا جان اطلاع بدی
اگه اطلاع بدم بهش تو مطمعنی که انجام میده برام؟!
ما کاربر را کوچیک نمی کنیم....
و نیازی هم به جذب کردن نداریم چون خود کاربر به طرف ما جذب میشه شما توی نت فرومی پر بار تر از این فروم پیدا نمیکنی.......[/
ببخشید ولی اصلا این حرفتو قبول ندارم!:40:
همیشه فروم های بزرگتر و مرجع مثل p30world که یکه تاز هست ، تمامی امکانات را به یکباره در اختیار کاربران صفر کیلومتر قرار نمی دهند.
در ضمن اجرای محدودیت ها ، مثل تعدا پست اولیه ، امضا و پیغام خصوصی و ... برای این هست که یک کاربر تازه کار در سایت هرج و مرج ، فعالیت های سودجویانه تبلیغاتی ، فعالیت بیهوده و ... انجام ندهد و به کاربری که در بحث ها شرکت کند اجر و بها داده می شود
منظورم این چیزهایی که شما نام بردید نیست! من هم موافق محدود کردن موقتی کاربر از این چیزها هستم! ولی منظورم اینها نیست!
تازه مگه یه کاربر عادی به مثلا کاربر فعال هم برسه چه چیزهایی براش فعال میشه؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.