ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی اشکالات نوکیا e66 & e71

tititoti2001
05-01-2009, 01:42
سلام.
مدتیه که تو فکر خرید یک گوشی هستم. خب با توجه به نیازهام به نوکیا سریِ ای رسیدم.
با گشت و گزاری تو اینترنت اطلاعات فنیشون رو در آوردم و در آخر به گزینه های زیر رسیدم.
یعنی نوکیا e66
و نوکیا e71
اما نتونستم چیزی در مورد اشکالات عمده ای که این گوشی ها باهاش مواجه بودن پیدا کنم...
شاید به این دلیل که هنوز افراد زیادی از این گوشی ها استفاده نکردن.
حالا هم ار دوستان درخواست دارم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارند در اختیار بزارند تا همه بتونیم استفاده کنیم.
مثلآ من خودم خیلی به e66 علاقه دارم ولی نمی دونم آیا حالت کشویی بودنش بعد از مدتی دچار لقی می شه یا نه و همینطور کلیدهای میانبر و ...
پیشاپیش ممنونم از همۀ دوستانی که اطلاعاتشون رو در اختیار قرار میدن.:11:

lord69
06-01-2009, 12:39
من E66 دارم.در مورد لق شدن گوشی و دکمه هاش بگم که تو این 2 ماهی که داشتمش همچین احساسی نداشتم که لق شده باشه.در مقایسه با گوشی مثل N95 8 gb باید بگم بسیار گوشی محکم و خوش ساختیه و اصلا لق نمیزنه.کلید های میانبرش هم خوبه و دکمه های حروفش هم که عالیه.در کل از نظر design و بدنه عالیه.فقط گوشی چند مشکله اساسی داره.مثلا این که اسپیکرش در قسمته پایینه گوشیه که کار با گوشیو هنگام گوش دادن به آهنگ خیلی سخت می کنه چون همش دست آدم میره روی اسپیکر صداش ضعیف میشه(کلا اسپیکرش همینطوری ضعیفه)اثر انگشت هم همه جاش میمونه که البته در عوض از جنس stainless steel هست.فیلبرداریش هم QVGA هست که خوب نیست دیگه.

faravahar
08-01-2009, 13:06
این دو گوشی جز بهترین گوشی های بازارند.
خصوصا از لحاظ قیافه اما سری E جزو گوشی های مولتی مدیا نیستند.
اگر می خوای یک گوشی بگیری که بیشتر روی مولتی مدیا تسلط داشته باشه پیشنهاد می کنم که از سری n نوکیا یک گوشی انتخاب کنی.
من الان خودم e65 دارم گوشی خوبیه و e66 هم ارتقا یافته همینه و بسیاری از نقص هاشم برطرف کرده. اما نمی دونم برای چی نوکیا از سیستم عامل سیمبین 9.3 روی این دو گوشی استفاده کرده در حالی که گوشی های دیگری که همزمان با این دو معرفی شدند همگی سمبین 9.3 همراه با fp2 داشتند.
در کل گوشی های خوبی هستند اما با این قیمت می تونی گوشی های بهتر و جدید تری بخری. مثل 5800 .420 هزار تومن یا 6210 کلاسیک 300 هزار تومن

Raptor 2009
10-01-2009, 22:10
من الان یکماهی هستش ای 71 دارم.
گوشی زیبا و خوش استیلی هستش
ایراداش اینه که اگه انگشتاتون درشت باشه بهیچ عنوان نمیشه باهاش کار کرد.به هر کدوم از دوستام که انگشتای درشتی دارن دادم نمیتونستن باهاش کار کنن
باطریش رو دقیقا هفته ایی یکبار به شارژ میزنم که این واقعا مورد مثبتی برای یک گوشی هستش.
ایرادش به نظر من ال سی دیشه که با وجود 16 ملیون رنگ بودن هم خیلی شفاف نیستش

tititoti2001
11-01-2009, 16:47
کاملآ درسته. این گوشی ها به هیچ وجه از نظر مولتی مدیا قوی نیستند. در کل گوشی های سری e (بیزینس) اینطور هستند.
ولی خوب من از یه گوشی موبایل به هیچ وجه انتظار مولتی مدیای قوی ندارم.
یعنی عقیده دارم گوشی به جای خود، دوربین جای خود و ...
ولی به نظر من خوبیِ این گوشی ها اینه که همه چیز رو در حد حد اقل دارند و خلاصه آدم رو جایی لنگ نمی زارن...
در مورد 5800 هم با اینکه جاش اینجا نیست ولی خوب ریسکه خریدن اولین گوشی سیمبیان تاچ نوکیا که هنوز کارش رو نشون نداده و از زمان ورود به بازار هم قیمتش کاهش زیادی رو داشته تا حدی که الان به هول و هوش 420-430 رسیده....

kambizcat
23-03-2009, 21:20
سلام به همه
من تقریبا 1 ماه میشه که e71 دارم
اولش حس خوبی نسبت بهش نداشتم چون قبل از اون با گوشی های ملتی مدیا زیاد کار کرده بودم
ولی بعد از کار کردن باهاش واقعا ازش احساس لذت می کنم
از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری هیچ ایرادی نمیشه گرفت
اینم بگم که من با اینکه انگشتای بزرگی دارم ولی درصد خطاهام در حدود یک در صده
تنها ضعفی که میشه به این گوشی گرفت دوربینشه که از یه دوربین 3.2 پایینتر عمل میکنه
یه ایراد دیگه هم اینه که برنامه واسه این گوشی هنوز زیاد نشده

6931355abbas
31-03-2009, 15:11
سلام به دوستان
من حدود 1 ماه e66 دارم واقعا عالیه کیفیت ال سی دیشو تو هیچ گوشی نمیتونی پیدا کنی قول میدم
فقطو فقط و فقط کیفیت بلندی صداش کمه
خیلی ها هم به خاطر ظاهر گوشی میگن قیمت بالاست ولی از گوشی های دیگه خیلی بهتره برای من که این طور بود

NINTENDO_DS
01-04-2009, 10:10
سلام به دوستان
من حدود 1 ماه e66 دارم واقعا عالیه کیفیت ال سی دیشو تو هیچ گوشی نمیتونی پیدا کنی قول میدم
فقطو فقط و فقط کیفیت بلندی صداش کمه
خیلی ها هم به خاطر ظاهر گوشی میگن قیمت بالاست ولی از گوشی های دیگه خیلی بهتره برای من که این طور بود

این گوشی های دیگه چه گوشی هایی هستن؟

NINTENDO_DS
01-04-2009, 10:14
کاملآ درسته. این گوشی ها به هیچ وجه از نظر مولتی مدیا قوی نیستند. در کل گوشی های سری e (بیزینس) اینطور هستند.
ولی خوب من از یه گوشی موبایل به هیچ وجه انتظار مولتی مدیای قوی ندارم.
یعنی عقیده دارم گوشی به جای خود، دوربین جای خود و ...
ولی به نظر من خوبیِ این گوشی ها اینه که همه چیز رو در حد حد اقل دارند و خلاصه آدم رو جایی لنگ نمی زارن...
در مورد 5800 هم با اینکه جاش اینجا نیست ولی خوب ریسکه خریدن اولین گوشی سیمبیان تاچ نوکیا که هنوز کارش رو نشون نداده و از زمان ورود به بازار هم قیمتش کاهش زیادی رو داشته تا حدی که الان به هول و هوش 420-430 رسیده....

نمی دونم چرا همه می گن 5800 اولین تاچ نوکیاست پس 7710 چی بود؟
قیمت کم هم به خاطر بدی گوشی نیست به خاطر وضع بازاره
قیمتش هم 370 با گارانتی و 330 بدون گارانتیه
و کلا خیلی بهتر از ای 71 هست
البته غیر از دوربینش

Majid393
01-04-2009, 10:55
نمی دونم چرا همه می گن 5800 اولین تاچ نوکیاست پس 7710 چی بود؟
قیمت کم هم به خاطر بدی گوشی نیست به خاطر وضع بازاره

5800 اولین گوشیه تاچ سری 60 نوکیاست .
7710 سری 90 بود .......

NINTENDO_DS
01-04-2009, 14:30
خب پس نباید گفت 5800 اولین گوشی تاچ نوکیاست درسته؟

shahinSssS
02-05-2009, 22:06
دوستان کسی گوشی e71 مشکی دیده در سایت نوکیا فارسی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سری e کره ای هست یا فلاند من تبریز گشتم همه می گفتند کره ای کسی می دونه کجا می تونم فلاندش را پیدا کنم.مرسی

promis
18-05-2009, 08:33
درود بر شما ...
من خودم در حال حاضر E63 دارم كه از نظر قيافه شباهتي به E71 دارد و از نظر نرم افزار هيچ گونه تفاوتي ديده نمي شود ...
تا به حال با اين گوشي هيچ گونه مشكلي نداشتم و بايد خدمتتان عرض كنم كه قبلا N95 معمولي داشتم كه در حال حاضر از E63 بيشتر از مدل N95 راضي هستم .

ary_62
06-06-2009, 01:50
من مدت 6-7 ماهه که گوشی E66 رو خریداری کردم
قبلش هم یه N81 8G داشتم و قبل از اون هم یه N73 Music Edition
باید بگم از نظر قدرت و امکانات نسبت به سری N واقعاً برتره
کیفیت LCD فوق العاده بالایی داره و جنس بدنش عالیه و همین باعث می شه بر خلاف سری های N به هیچ عنوان ازش خسته نشی !
کیفیت ساختش به قدری بالاست که با اینکه من از گوشیم خیلی استفاده می کنم ولی کوچکترین لقی در قسمت کشوییش ندیدم.
توصیه میکنم بخش بررسی تخصصی سایت gsm.ir رو راجع به این گوشی ببینین.