مشاهده نسخه کامل
: یک سوال : چرا بنده نمیتونم توی گروهی عضوم بشم ؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من نمیتونم توی گروهی عضو بشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر جوابتون هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه با این همه عضو گروه هایی که شدی شاید محدودیتش تمام شده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید بیشتر از این نمیتونی عضو گروهی بشی. :27:
مگه چقدر محدودیت داره ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه چقدر محدودیت داره ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ندانــــــــــیــــــــــ ــــم :31::27:
بسه دیگه!
مگه گروهی مونده که عوضش نشده باشی؟
Retired User
04-01-2009, 16:19
67 تا گروه داري ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقيه رو ميخواي چي كار؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسترسيت همراه با گرفتن اخطار به وسيله ادمين ها قطع نشده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sogol6561
04-01-2009, 16:58
با سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستان من چطوری میتونم لینک دانلود رو تو این سایت بزارم .منظور اینکه از سایت راپید شیر استفاده کنم و برنامه یا هر گونه نرم افزاری رو از کامپیوتر خودم رو تو سایت راپید شیر معرفی کنم و کدی رو به من معرفی کنه.و از اون کد دوستان بتونند برنامه ها رو دانلود کنند.
اگه راهنماییم کنید ممنوم میشم.:11:
بسه دیگه!
مگه گروهی مونده که عوضش نشده باشی؟
آره بابا ...
هنوز چند تا گروه مونده !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
67 تا گروه داري ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقيه رو ميخواي چي كار؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسترسيت همراه با گرفتن اخطار به وسيله ادمين ها قطع نشده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم والا ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بیاد جواب درست و حسابی بده دیگه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستان من چطوری میتونم لینک دانلود رو تو این سایت بزارم .منظور اینکه از سایت راپید شیر استفاده کنم و برنامه یا هر گونه نرم افزاری رو از کامپیوتر خودم رو تو سایت راپید شیر معرفی کنم و کدی رو به من معرفی کنه.و از اون کد دوستان بتونند برنامه ها رو دانلود کنند.
اگه راهنماییم کنید ممنوم میشم.:11:
هرچند که اینجا جاش نیست ، ولی حالا میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون باید پول بدی تا بتونی آپلود کنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_ranger22
04-01-2009, 17:25
هرچند که اینجا جاش نیست ، ولی حالا میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون باید پول بدی تا بتونی آپلود کنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بچه مردم رو نا امید میکنی
کی گفته پولیه ؟
ایشون میتونه مجانی هم آپلود کنه
چرا بچه مردم رو نا امید میکنی
کی گفته پولیه ؟
ایشون میتونه مجانی هم آپلود کنه
بحثو متفرق نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگو چیجوری میتونم توی گروه عضو بشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شده 72!!!!
شده 72!!!!
نه عزیز دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
72 تا بود ، ایشون اشتباه گفتن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
72 تا بود ، ایشون اشتباه گفتن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خو عیبی نداره!
ایشالا هم اکانت راپید گیرت میاد هم گروه میری عضو میشی!
راستی سوت هم برات زدم!
خو عیبی نداره!
ایشالا هم اکانت راپید گیرت میاد هم گروه میری عضو میشی!
راستی سوت هم برات زدم!
تو اومدی اینجا دلداریم بدی یا مشکلمو حل کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشکلمو چیجوری حل کنم جناب نمک دون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار دیگه اسپم بدی یا سرخت میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا میکشمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شما یه راه چاره بیابین ، من برم درس بخونمو برگردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای بچه ها ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Retired User
04-01-2009, 18:05
به من چه تو هر روز عضو يك گروه ميشي
دسته سينا درد نكنه
تو اومدی اینجا دلداریم بدی یا مشکلمو حل کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشکلمو چیجوری حل کنم جناب نمک دون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار دیگه اسپم بدی یا سرخت میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا میکشمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شما یه راه چاره بیابین ، من برم درس بخونمو برگردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای بچه ها ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلسله جبال نمک! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم!اومدم بهت بخندم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیغ مو در آر وقتی داری سرخ مکنی تو گلوت گیر نکنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو گلم درس تو بخون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلسله جبال نمک! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم!اومدم بهت بخندم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیغ مو در آر وقتی داری سرخ مکنی تو گلوت گیر نکنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو گلم درس تو بخون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین عزیز دل ، نزار اون سلسله من رو ببینی که اگه ببینی توبه میکنی !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من چه تو هر روز عضو يك گروه ميشي
دسته سينا درد نكنه
مطمئنی کار آقا سینا هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین عزیز دل ، نزار اون سلسله من رو ببینی که اگه ببینی توبه میکنی !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_ranger22
04-01-2009, 18:28
بحثو متفرق نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگو چیجوری میتونم توی گروه عضو بشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ساده ترین راه ! :دي
از یه سری گرو ه ها خارج شی !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساده ترین راه ! :دي
از یه سری گرو ه ها خارج شی !
اه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا حرفشو نزن !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جونمو بدم ، گروه هامو نمیدم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.