ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال : چرا بنده نمیتونم توی گروهی عضوم بشم ؟

S A M
04-01-2009, 15:19
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من نمیتونم توی گروهی عضو بشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر جوابتون هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
04-01-2009, 15:39
معلومه با این همه عضو گروه هایی که شدی شاید محدودیتش تمام شده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید بیشتر از این نمیتونی عضو گروهی بشی. :27:

S A M
04-01-2009, 15:40
مگه چقدر محدودیت داره ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
04-01-2009, 15:42
مگه چقدر محدودیت داره ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ندانــــــــــیــــــــــ ــــم :31::27:

S0R3N4
04-01-2009, 15:52
بسه دیگه!
مگه گروهی مونده که عوضش نشده باشی؟

Retired User
04-01-2009, 16:19
67 تا گروه داري ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقيه رو ميخواي چي كار؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسترسيت همراه با گرفتن اخطار به وسيله ادمين ها قطع نشده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sogol6561
04-01-2009, 16:58
با سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستان من چطوری میتونم لینک دانلود رو تو این سایت بزارم .منظور اینکه از سایت راپید شیر استفاده کنم و برنامه یا هر گونه نرم افزاری رو از کامپیوتر خودم رو تو سایت راپید شیر معرفی کنم و کدی رو به من معرفی کنه.و از اون کد دوستان بتونند برنامه ها رو دانلود کنند.
اگه راهنماییم کنید ممنوم میشم.:11:

S A M
04-01-2009, 17:03
بسه دیگه!
مگه گروهی مونده که عوضش نشده باشی؟

آره بابا ...
هنوز چند تا گروه مونده !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

67 تا گروه داري ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقيه رو ميخواي چي كار؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسترسيت همراه با گرفتن اخطار به وسيله ادمين ها قطع نشده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم والا ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بیاد جواب درست و حسابی بده دیگه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستان من چطوری میتونم لینک دانلود رو تو این سایت بزارم .منظور اینکه از سایت راپید شیر استفاده کنم و برنامه یا هر گونه نرم افزاری رو از کامپیوتر خودم رو تو سایت راپید شیر معرفی کنم و کدی رو به من معرفی کنه.و از اون کد دوستان بتونند برنامه ها رو دانلود کنند.
اگه راهنماییم کنید ممنوم میشم.:11:

هرچند که اینجا جاش نیست ، ولی حالا میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون باید پول بدی تا بتونی آپلود کنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
04-01-2009, 17:25
هرچند که اینجا جاش نیست ، ولی حالا میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون باید پول بدی تا بتونی آپلود کنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا بچه مردم رو نا امید میکنی
کی گفته پولیه ؟
ایشون میتونه مجانی هم آپلود کنه

S A M
04-01-2009, 17:30
چرا بچه مردم رو نا امید میکنی
کی گفته پولیه ؟
ایشون میتونه مجانی هم آپلود کنه

بحثو متفرق نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگو چیجوری میتونم توی گروه عضو بشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hazy
04-01-2009, 17:41
شده 72!!!!

S A M
04-01-2009, 17:48
شده 72!!!!

نه عزیز دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
72 تا بود ، ایشون اشتباه گفتن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hazy
04-01-2009, 17:53
نه عزیز دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
72 تا بود ، ایشون اشتباه گفتن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خو عیبی نداره!
ایشالا هم اکانت راپید گیرت میاد هم گروه میری عضو میشی!
راستی سوت هم برات زدم!

S A M
04-01-2009, 18:04
خو عیبی نداره!
ایشالا هم اکانت راپید گیرت میاد هم گروه میری عضو میشی!
راستی سوت هم برات زدم!

تو اومدی اینجا دلداریم بدی یا مشکلمو حل کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشکلمو چیجوری حل کنم جناب نمک دون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار دیگه اسپم بدی یا سرخت میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا میکشمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شما یه راه چاره بیابین ، من برم درس بخونمو برگردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای بچه ها ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Retired User
04-01-2009, 18:05

به من چه تو هر روز عضو يك گروه ميشي
دسته سينا درد نكنه

Hazy
04-01-2009, 18:13
تو اومدی اینجا دلداریم بدی یا مشکلمو حل کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مشکلمو چیجوری حل کنم جناب نمک دون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار دیگه اسپم بدی یا سرخت میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا میکشمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شما یه راه چاره بیابین ، من برم درس بخونمو برگردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای بچه ها ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلسله جبال نمک! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم!اومدم بهت بخندم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیغ مو در آر وقتی داری سرخ مکنی تو گلوت گیر نکنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو گلم درس تو بخون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M
04-01-2009, 18:21
سلسله جبال نمک! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم!اومدم بهت بخندم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیغ مو در آر وقتی داری سرخ مکنی تو گلوت گیر نکنه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو گلم درس تو بخون! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین عزیز دل ، نزار اون سلسله من رو ببینی که اگه ببینی توبه میکنی !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به من چه تو هر روز عضو يك گروه ميشي
دسته سينا درد نكنه

مطمئنی کار آقا سینا هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hazy
04-01-2009, 18:28
ببین عزیز دل ، نزار اون سلسله من رو ببینی که اگه ببینی توبه میکنی !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_ranger22
04-01-2009, 18:28
بحثو متفرق نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگو چیجوری میتونم توی گروه عضو بشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ساده ترین راه ! :دي
از یه سری گرو ه ها خارج شی !

S A M
04-01-2009, 18:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساده ترین راه ! :دي
از یه سری گرو ه ها خارج شی !

اه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا حرفشو نزن !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جونمو بدم ، گروه هامو نمیدم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]