PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چندتا فایل عجیب توی داریو هام هست + autorun.inf .

/.,mnb
04-01-2009, 11:44
سلام.

یه مدتی هست فکر می کنم که سیستمم ویروس Autorun.inf داره و فقط مشکلم توی همین فایل هست ولی وقتی موبایلم رو به درگاه USB متصل کردم و ویروس به اون هم منتقل شد با یه برنامه که فایل های مخفی موبایل رو از موبایل نشون میده می بینم که علاوه بر Autorun.inf این فایل ها هم منتقل شده و حالا با DOS می بینم که توی تمام درایو ها هم اینها هست.

RQQ2V.BAT
H3.BAT
P1Y2.CMD
Autorun.inf
ABK.BAT
2U.COM
ITSDUEL.EXE
XK2N.BAT

و فکر می کنم به همین دلیل باشه که با اجرا کردن فایل Autorun.BAT که autorun.inf رو از بین می ببره بدون اینکه هیچ گونه کاری و یا دابل کلیکی بکنم تا وارد ویندوز میشم Autorun.inf ساخته میشه.

من خودم به صورت دستی تمام این فایل های بالا را از درایو های D,E.F با فرمان:
Del/a/f ….
از dos پاک کردم ولی متاسفانه نمی دونم که چه طوری می تونم اینها رو از درایو C پاک کنم.
یعنی توی dos چی بنویسم که مثل درایو های دیگه که سر خط می نویسه مثلا D:\ برای c هم بنویسه C:\ چون وقتی توی داس

c:\ document and settings \ mey > c:

می نوسیم دوباره همین تکرار میشه ولی اگه بنویسم

C:\ document and settings \ mey > d:

سر خط مینویسه
D:\

میشه لطفا بگید چه کار کنم تا بتونم از توی درایو c هم اینها رو پاک کنم یا توی محیط غیر از ویندوز چه طوری می تونم وارد محیط dos بشم. (یعنی توی مراحل بوت)

-- امیدوارم تاپیک رو جای مناسبی ایجاد کرده باشم.

تشکر.

p_s_m
05-01-2009, 00:46
در hiren boot cd با استفاده از نرم افزارهای file manager که داره فایلهای مورد نظرتون رو به راحتی پاک کنید

یا با استفاده از parted magic که یک سیستم عامل live و مجانی هست که میشه از اینجا دانلودش کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نیمه مخفی
05-01-2009, 02:13
من به شما توصه میکنم از یک process managr استفاده کنید مثلاً در tune up هست و سپس فایلی را با نام (lsass) البته روش کلیک کنید اگر نام مایکروساف رو نشون داد با اون کاری نداشته باشید با اونی که همین نام رو داره و وقتی روش کلیک میکنید هیچی نمیاد اون رو اند پروسس کنید و رو درایوها نرید بلکه با کلیک در قسمت آدرس بار همه درایو ها رو انتخاب و فایلهای مورد نظر رو پاک کنید

/.,mnb
05-01-2009, 11:06
سلام.

خيلي خيلي از پاسختون متشكرم.

ولي من ديروز يه مقدار با dos و فايل هاي سيستمي ويندوز ور رفتم و فكر مي كنم كه اشتباهي فايل هاي مربوط به راه اندازي ويندوز رو پاك كردم و امروز كه مي خواستم كامپيوتر رو روشن كنم ويندوز بالا نمي اومد تا اينكه ديدم چون ويندوزم خيلي به هم ريخته بود ويندوزم رو عوض كردم و تا وارد ويندوز جديد (كه هنوز درايو c ويروسي نشده بود) با dos تمام فايل هايي كه بالا گفتم رو پاك كردم و خوشبختانه حـــالا ديگه مشكلات قبلي رو نــــــدارم و فكر مي كنم ديگه سيستمم از ويروس پـــــــــــــــاك شده.

باز هم ازتون متشكرم.
موفق باشيد.

alireza22210
06-01-2009, 11:48
من یک مشکل داشتم نمی دانم چرا داخل هر از درایوام یک فایل به نام autorun.inf وجود دارد اینم بگم از 4 یا 5 ماه پیش تاحالا هست تو این مدت با 10 تا انتی ویروس درایوارا اسکن کردم و autorun.inf کشتم ولی هنوز فایله هستش چه باید بکنم که بره راستی اینم بگم که نشمیشه هشم دیلیتش کرد عرور میده

Benygh
07-01-2009, 23:39
سلام
با برنامه ی زیر اسکن کنید ...

البته اگر در Safe Mode باشه چه بهتر !
به تاپیک زیر هم مراجعه کنید ....