ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین Ear phone از لحاظ پخش صدا و خوبی Jack و سیم کدام است؟

jedivssith
03-01-2009, 12:33
درود

دستگاه پلیر من Zling Slot Fx V2 هست و دستگاه خوبی هم هست اما Earphone خودش بعد از 2 سالی خراب شد و خرابیش هم از ناحیه فیش ورودی Jack و سیم نزدیک به آن بود که شاید بخاطر این بود که دستگاه را در جیبم می ذاشتم و در نشست و برخاست و فشاری که به جک دستگه وارد شده خراب شده. ال قصه
رفتم یکی به قیمت 2000 تومان از پشت شهرداری خریدم ولی اشغال از کار در اومد و صدا بسیار خفه است. حالا یک Earphone خوب (البته نه بسیار گران) معرفی کنید که صدای پخش موسیقی آن عالی باشد. و همینطور قسمت Jack و سیم آن خوب باشد. در کل یک Earphone که برایم چند سال کار کند. حاضرم تا 20 هزار تومان هم هزینه کنم ولی واقعا چند سالی کار کند و راضی باشم. البته یکی از دوستان می گوید مارک Creative خیلی خوب است.
منتظر راهنمایی و نظر شما هستم.

با سپاس فراوان
بدرود

poria_mc
03-01-2009, 12:45
تا 20 تومن بهترین انتخاب EP-630 از Creative هستش
البته اینم بگم هرچی پول بدی آش میخوری ولی تو این بودجه رو دستش نیست!

osmaan
03-01-2009, 13:51
منم با نظر دوستمون موافقم 630 حرف نداره البته احتمالا مدل هایی مثل 640 هم اومده ولی این مدلا خیلی خوبن البته با بودجه ای که شما دارین
راستی فکر کنم قیمتش دور و بر 16،17 تومن باشه پس شما میتونی مدلای دیگه رو هم بگردی

seymour
03-01-2009, 16:20
اگه بتونی یه چند تومن بیشتر از 20 تومن بدی ، ex32 سونی هم هست که بسیار توصیه میشه ... و اگه پایین تر هم که همینی که دوستان گفتن ...

poria_mc
03-01-2009, 16:26
اگه بتونی یه چند تومن بیشتر از 20 تومن بدی ، ex32 سونی هم هست که بسیار توصیه میشه ... و اگه پایین تر هم که همینی که دوستان گفتن ...
نمیدونم چرا این چند وقته کلا سری ex سونی کمیاب شده و قیمتش هم بالا رفته مثلا همین ex-32 قیمتش الان تو بازار تا 35 هم دیده شده یا ex-85 تا 54 تومن رفته بالا واسه همین من به این دوستمون پیشنهاد نکردم!