مشاهده نسخه کامل
: usb كار نمي كنه
سلام ،
من يك دسته بازي داشتم كه الان مي زنم به كامپيوتر كار نمي كنه . به كامپيو تر ديگه زدم كار كرده ، همه چيزم نصب است . چه كنم ؟ دسته ام usb است .
لطفا دوستان سريعتر كمكم كنيد . خواهش مي كنم .
لطف كنيد سريعتر ... الان ساعت هاست كه منتظرم ...
aaaammmm87
03-01-2009, 19:33
سلام
دوست عزيز به Control Panel برويد و Game Controllers را باز كنيد اگه دسته هاي بازي نصب شده باشند بايد در اين قسمت اسم دسته ها باشد در غير اين صورت دسته هاي بازي شمال نصب نشده .
separate
03-01-2009, 20:05
اخطار که نمیده؟؟؟؟ یعنی کنار ساعت Ubs Is Not ... همچین چیزی زرد رنگم هست.اگه اون باشه دستت سوخته
آقا انقدر هم سطح من پايين نيست ! سعي كردم تمام را ها رو امتحان كنم . روي يك رايانه ديگر آمايش كردم كار كرد .
تشكر //
عزیزم خودتو خسته نکن منم یک دسته بازی دارم که روی هر سیستمی جز سیستم من نصب میشه من کلی برسی کردم همه راهای مختلف رو امتحان کردم مادربورد من ایسوس هستم حتی تو خود انجمن سایت ایسوس هم مطرح کردم
این جوابو دادن برخی از مادربوردها نمیتونند برخی دسته بازی ها رو detect کنند حالا چرا؟ من نمیدونم لذا هر چه هم تلاش کنی بی فایده هست
حتی با تعویض ویندوز هم نتیجه نمیگیری لذا خودتو خسته نکن
من قبل از تو خیلی سعی کردم بی فایده بود هر راهی هم تصور کنی رفتم
فقط یادم رفت بپرسم اگه قبلا کار میکرد و الان کار نمیکنه در اون صورت باید مشکلو در جای دیگه پیدا کنی اما اگه از اول کار نمیکنه همونه که گفتم بی خیالش شو که که نمیتونی اونو نصب کنی اگه تونستی راهشو به منم یاد بده ثواب داره
peymantala
19-01-2009, 01:16
من دستم قبلاً كار ميكرد و الان كار نمي كنه چيكار كنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.