PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بچه ها ببینید این مشکل رو میشه حل کرد !

Mohammadali.
03-01-2009, 06:41
سلام

فکر میکنم بخوام بنویسم یک دفتر میشه پس فکری که تو ذهنم دارم رو با فتوشاپ پیاده میکنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چطور میشه این کار رو پیاده کرد؟
فکر میکنید چه کدی باید به صفحه فرعی اضافه کنم؟ منظورم page.html هست
منتظر شنیدن نظر و فکر دوستان هستم.

jandedy
03-01-2009, 09:46
دايناميك مي شه كرد . مي خواي ؟

Mohammadali.
03-01-2009, 11:21
دايناميك مي شه كرد . مي خواي ؟
دنبال یک راهی هستم که استاتیک گردش کنم بره :21:
ولی اگه اینجوری نمیشه راه دیگر رو هم دوست دارم یاد بگیرم :12:
بازم اگه فکری کسی داره بگه ما یاد بگیریم :10:

Mohammadali.
03-01-2009, 12:38
هنوز منتظریم ببینیم کسی پیدا میشه !

jandedy
03-01-2009, 15:58
در روش من دوباره به index ريدايركت مي شه . فكر نكم تو اين رو بخواي . اصلا حدف ات چيه . شايد بشه كمك ات كنيم .

Mohammadali.
04-01-2009, 04:46
در روش من دوباره به index ريدايركت مي شه . فكر نكم تو اين رو بخواي . اصلا حدف ات چيه . شايد بشه كمك ات كنيم .
منظورت همون Refresh هست دیگه درسته ؟:20:
ولی Refresh خشک و خالی فقط ریدایرکت میکنه.:13:
اگه میشد کاری کرد با Refresh خودش رو درون تو فریم index باز میکرد همه چیز حل میشد. دنبال این هستم :9:

Mohammad King
04-01-2009, 16:00
سلام من که نتونستم عکس را ببینم تا نظرم را بگم

jandedy
05-01-2009, 20:26
از اینجا ببینش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammadali.
11-01-2009, 04:09
هنوز دارم روش کار میکنم ولی این برام عجیب هست که با html و جاوا اسکریپت نشه پیادش کرد.
ولی من وا نمیدم تا به نتیجه برسم.

TemplateMonster
12-01-2009, 17:12
این‌جا رو نیگا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید وقتی می‌زنی رو «مشاهده صورت حساب» یه صفحه جدا باز می‌شه که آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینه ولی در واقع داره از یه سرور خارجی صفحه رو میاره. اینو به صورت frame پیاده کردم (نه iFrame). این طوری خوبه؟

Mohammadali.
13-01-2009, 10:09
وقتی می‌زنی رو «مشاهده صورت حساب» یه صفحه جدا باز می‌شه که آدرسش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینه ولی در واقع داره از یه سرور خارجی صفحه رو میاره. اینو به صورت frame پیاده کردم (نه iFrame). این طوری خوبه؟

ممنون از این که به فکر ما بودی خواستی کمک کنی.
دوست عزیز این کاری که شما کردی مثل این میمونه که با target مثلا blank صفحه رو تو tab جدید باز کردی.
کاری که من میخوام بکنم اینه که مثلا صفحه ی domain.com/page.html اگه تو مرورگر صدا زده شد خودش رو تو فریم صفحه domain.com/index.html باز کنه.

Mohammadali.
13-01-2009, 10:15
اصلا حدف ات چيه . شايد بشه كمك ات كنيم .

چرا خودش رو تو index.html باز کنه ! بخاطر اینکه page.html که یک صفحه فرعی هست و فقط اطلاعات خودش رو توش داره و اصلا برنامه ریزی شده که با استفاده از منوی خود صفحه ی index.html بشه تو iframe به این صفحات دسترسی پیدا کرد.
مثلا سایت من رو نگاه کن دوست عزیز:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه تو سایت من توجه کرده باشی تمام صفحات رو برنامه ریزی کردم که تو iframe باز بشند.
ولی اینطوری تنها مشکل اینه که اگه کسی از آدرس مستقیم اون صفحه رو پیدا کنه و یا از طریق موتور جستجو مثل گوگل domain.com/page.html رو اجرا کنه اون صفحه فقط با محتویات خودش باز میشه در حالی که باید به عنوان فریم در index باز بشه تا اینکه منوهای سایت لوگو و سایر چیزها هم نمایش داده بشند.

jandedy
13-01-2009, 10:43
چرا خودش رو تو index.html باز کنه ! بخاطر اینکه page.html که یک صفحه فرعی هست و فقط اطلاعات خودش رو توش داره و اصلا برنامه ریزی شده که با استفاده از منوی خود صفحه ی index.html بشه تو iframe به این صفحات دسترسی پیدا کرد.
مثلا سایت من رو نگاه کن دوست عزیز:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه تو سایت من توجه کرده باشی تمام صفحات رو برنامه ریزی کردم که تو iframe باز بشند.
ولی اینطوری تنها مشکل اینه که اگه کسی از آدرس مستقیم اون صفحه رو پیدا کنه و یا از طریق موتور جستجو مثل گوگل domain.com/page.html رو اجرا کنه اون صفحه فقط با محتویات خودش باز میشه در حالی که باید به عنوان فریم در index باز بشه تا اینکه منوهای سایت لوگو و سایر چیزها هم نمایش داده بشند.

دوست عزيز ،

مشكل من هم ديقا مثل شماست . اگر بشه فهميد كه صفحه با frame باز شده يا كاربر باز كرده مشكل را مي شود حل كرد . يا يك كار ديگر اما اين دايناميك است :

مثلا بگوييم اگر نام صفحه page.php?frame=1 بود بازكنه در غير اين صورت ريدايركت به index بشه ! اگر اينو مي خواي كه بايد اين كارو كرد .

تشكر //

Mohammadali.
13-01-2009, 17:22
مثلا بگوييم اگر نام صفحه page.php?frame=1 بود بازكنه در غير اين صورت ريدايركت به index بشه ! اگر اينو مي خواي كه بايد اين كارو كرد .

سلام
اینی هم که شما گفتی کار جالبی هست میشه کمی درباره پیاده سازیش توضیح بدی !

jandedy
13-01-2009, 21:50
نرم افزار هاي مورد نياز :

هاستي كه php پشتيباني كنه .
فرمت فايل هاي درگير php. باشد .

اين روش بدين شكل است كه به آخر هر URL قسمت مثلا
رو اضافه كنيم تا اگر اين قسمت وجود نداشت صفحه با Javascript به index منتقل شود .

مثلا اگر در صفحه page.php?user=1 متن :

رو نشون مي ده در صفحه page.php متن :

رو نشون ميده و در اين صورت هم جستجوگر صفحه را مي بيند هم به محض بالا آمدن صفحه صفحه به صفحه ديگر منتقل مي شود .

اين اسكريپت رو در تمام صفحات فرعي در آخر قسمت Body مثل مثال وارد كنيد :

اين هم در خصيصه src تگ Iframe اي كه بايد در آن نمايش داده شود .

اگر ابهامي وجود داشت بپرسيد ! :31::31::31:

تشكر//

Mohammadali.
13-01-2009, 22:26
مرسی رفیق
میرم روش شما رو تست کنم ببینم چی میشه اگه مشکل داشتم که دوباره مزاحمت میشم.

Mohammad King
13-01-2009, 23:12
مرسی رفیق
میرم روش شما رو تست کنم ببینم چی میشه اگه مشکل داشتم که دوباره مزاحمت میشم.

نه دوست من فکر نکنم دیگه مشکلی داشته باشی کمکهایjandedy عزیز خیلی خوبه .
ولی اگر بزم با مشکل پیش خوردین بیاید بگین .
موفق باشید .

Mohammadali.
13-01-2009, 23:41
اين هم در خصيصه src تگ Iframe اي كه بايد در آن نمايش داده شود .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ابهامي وجود داشت بپرسيد ! :31::31::31:

تشكر//

میشه درباره این قسمت توضیح بدی باید این یکی کد رو تو کدوم پیج (index) و یا (صفحه فرعی) کپی بشه؟
بعد اینکه اگه تو index هست باید به کدهای فریم اضافه بشه یا اینکه فرقی نداره کجای صفحه باشه؟

jandedy
14-01-2009, 09:23
میشه درباره این قسمت توضیح بدی باید این یکی کد رو تو کدوم پیج (index) و یا (صفحه فرعی) کپی بشه؟
بعد اینکه اگه تو index هست باید به کدهای فریم اضافه بشه یا اینکه فرقی نداره کجای صفحه باشه؟

اون كد

بايد توي خصيصه src در تگ iframe اي كه بايد صفحه در آن نمايش داده شود ( يعني صفحه index ) .

تشكر //

Mohammadali.
14-01-2009, 16:22
اون كد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بايد توي خصيصه src در تگ iframe اي كه بايد صفحه در آن نمايش داده شود ( يعني صفحه index ) .

//

jandedy خیلی ممنون.

ببخش که زیاد سوال میکنم تو این یه تیکه بجای page که دوبار هم هست باید تغییرش بدم یا اینکه ربطی نداره؟

من کد رو چند باری هست که دارم تست میکنم و وقتی کدهای صفحه فرعی رو بهشون اضافه میکنم دیگه در حالت عادی هم نمایش داده نمیشند(به عنوان فریم در ایندکس) و در هر صورتی صفحه ی فرعی ریدایرکت به index.php میشه.
در حالی که به نظر میاد هدف کد این باشه که اگه صفحه فرعی در ایندکس اجرا شد درسته و اگر خالی اجرا شد باید به ایندکس ریدایرکت بشه.

Mohammad King
14-01-2009, 19:03
jandedy خیلی ممنون.

ببخش که زیاد سوال میکنم تو این یه تیکه بجای page که دوبار هم هست باید تغییرش بدم یا اینکه ربطی نداره؟

من کد رو چند باری هست که دارم تست میکنم و وقتی کدهای صفحه فرعی رو بهشون اضافه میکنم دیگه در حالت عادی هم نمایش داده نمیشند(به عنوان فریم در ایندکس) و در هر صورتی صفحه ی فرعی ریدایرکت به index.php میشه.
در حالی که به نظر میاد هدف کد این باشه که اگه صفحه فرعی در ایندکس اجرا شد درسته و اگر خالی اجرا شد باید به ایندکس ریدایرکت بشه.

آره عزیز باید تغیرشون داد

Mohammad King
14-01-2009, 19:04
jandedy خیلی ممنون.

آره عزیز باید تغیرشون داد به اسم صفحه ی خودت

Mohammad King
15-01-2009, 15:05
پس دوست من چی شد به نتیجه رسیدی؟

Mohammadali.
15-01-2009, 18:22
تشکر میکنم از rezagha و jandedy.

صبح تا حالا درگیر مشغله های زندگی بودم. الان دوباره اومدم پشت سیستم تا یه جاهایی پیشرفتم.
برای تست اسکریپت wamp server رو نصب کردم ولی برای اینکه بتونم از دوستان کمک بگیرم یک فضای آزمایشی تو هاست خودم ساختم تا دقیق تر بتونم منظورم رو برسونم.

بگم تا کجا پیش رفتم :
توی این صفحه که یک صفحه فرعی هست و قراره که به عنوان فریم فقط در صفحه اصلی (index) باز بشه و اگه در ایندکس باز نشد به ایندکس ریدایرکت کنه.
این صفحه رو میگم :

خوب تا اینجا که درسته ! حالا جایی که هنگ کردم اینجاست برای دسترسی به همین صفحه ی فرعی (01.php)
از طریق صفحه اصلی (index) باید از منو روی کلمه (مرورگر وب) کلیک کرد تا اون صفحه در فریم index باز بشه.

ولی الان دیگه با کلیک روی کلمه (مرورگر وب) index.php خودش رو تو فریم باز میکنه.
که اینجا نشون میده من همش یه جا اشتباه میکنم و اون احتمالا همین کدی هست که در خصیصه فریم میباشد.
الان دارم سعی میکنم پیدا کنم این کد که jandedy گفت در خصیصه src فریم هست رو چه تغییری باید بدم.

TemplateMonster
15-01-2009, 18:24
می‌گما، نمی‌شه که به جای iframe از کتابخونه curl کمک گرفت و محتویات اون صفحه رو داخل اون یکی صفحه چپوند؟ این‌طوری که باشه می‌شه فهمید که آیا مستقیم وارد صفحه شده‌ن یا نه...

Mohammadali.
16-01-2009, 11:49
می‌گما، نمی‌شه که به جای iframe از کتابخونه curl کمک گرفت و محتویات اون صفحه رو داخل اون یکی صفحه چپوند؟ این‌طوری که باشه می‌شه فهمید که آیا مستقیم وارد صفحه شده‌ن یا نه...

سلام رفیق

درباره اینی که شما گفتی یه چیزهایی شنیدم ولی اطلاعاتم درباره اش کامل نیست که آیا میشه همین کاری که من میخوام با این روش انجام داد و یا اینکه توانایی چه کاری رو داره !

jandedy
17-01-2009, 10:37
تشکر میکنم از rezagha و jandedy.

صبح تا حالا درگیر مشغله های زندگی بودم. الان دوباره اومدم پشت سیستم تا یه جاهایی پیشرفتم.
برای تست اسکریپت wamp server رو نصب کردم ولی برای اینکه بتونم از دوستان کمک بگیرم یک فضای آزمایشی تو هاست خودم ساختم تا دقیق تر بتونم منظورم رو برسونم.

بگم تا کجا پیش رفتم :
توی این صفحه که یک صفحه فرعی هست و قراره که به عنوان فریم فقط در صفحه اصلی (index) باز بشه و اگه در ایندکس باز نشد به ایندکس ریدایرکت کنه.
این صفحه رو میگم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب تا اینجا که درسته ! حالا جایی که هنگ کردم اینجاست برای دسترسی به همین صفحه ی فرعی (01.php)
از طریق صفحه اصلی (index) باید از منو روی کلمه (مرورگر وب) کلیک کرد تا اون صفحه در فریم index باز بشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی الان دیگه با کلیک روی کلمه (مرورگر وب) index.php خودش رو تو فریم باز میکنه.
که اینجا نشون میده من همش یه جا اشتباه میکنم و اون احتمالا همین کدی هست که در خصیصه فریم میباشد.
الان دارم سعی میکنم پیدا کنم این کد که jandedy گفت در خصیصه src فریم هست رو چه تغییری باید بدم.

دوست خوبم :10: اشكالم را فهميدم و در كد زير درستش كردم مشكل من اينجا بود كه يادم رفته بود در خصيصه iframe مقادر user=1 رو كه مشخص مي كنه با frame وارد شديم رو اضافه كنم ببخشيد و مشكل شما اينجاست كه شما بايد مثلا به جاي قسمت( نام نرم افزار ) يك فريم بزاري و بعد در قسمت scr آن مقاديري كه گفتم بنويسي . مثلا در صفحه ايندكس به جاي فريم اينو بزار :

كد زير بايد در iframe اصلي صفحه در خصيصه src اش ذخيره شود

خوب حالا اين يعني چه ؟ اين كد خلاصه شده شروط است مثلا در شرط ما كه

اين بود خلاصه شده ي :

اگر باز هم نفهميديد مي گويم كه اين ترجمه كد بالاست :

<? : كد php باز شود .
if : اگر شرط اين كه در آدرس صفحه مقدار .php?page= وجود داشت مراحل داخل {} را انجام بده .
echo $_GET["page"]."&user = 1"; : چاپ كردن مقداري كه داديم و آن مقداريست كه جلوي page= قرار ميگيرد و مشخص كننده ي اينكه كاربر صفحه را باز نمي كند .
else : در غير اينصورت ( منظور شرط if بود ) مقادير درون را چاپ نما .
echo "main.php" ; : مقدار main.php رو چاپ كن .

دوست عزيز متاسفم كه براي فراموش كاري اشتباه من وقت عزيزت رو از دست دادي متاسفم يك دنيا . اگر سوالي بود دوستانه در خدمتم !

Mohammadali.
17-01-2009, 18:32
دوست عزيز متاسفم كه براي فراموش كاري اشتباه من وقت عزيزت رو از دست دادي متاسفم يك دنيا . اگر سوالي بود دوستانه در خدمتم !

jandedyعزیز دیگه آبمون نکن.:20:
همین که کلی وقت گذاشتی برای کارم یه دنیا ارزش داره.
با اطلاعاتی که دوباره دادی میرم امتحان کنم ببینم تا کجا پیش میرم.
مرسی.

jandedy
17-01-2009, 18:40
خواهش مي كنم . من مثل برادرم دوستت دارم . اين فايل تو امضامو دانلود كن خيلي باحاله !
اگر كارت راه افتاد بگو .
يكدفعه دريغ نكني . حتما بگو دوست عزيز .

تشكر //

Mohammadali.
18-01-2009, 16:34
سلام

jandedy کدی که دوباره دادی رو جای قبلی اضافه کردم اما نمیدونم کجای کارم مشکل داره که وقتی در صفحه ی ایندکس روی (مرورگر وب) کلیک میکنی تا اون صفحه فرعی (01.php) خودش رو تو فریم باز کنه مرورگر فکر میکنه صفحه فرعی مستقیم باز شده و سعی میکنه از تو فریم به اینکس ریدایرکت کنه.

تعجب میکنم که چرا با اینکه &user=1 رو به کد خصیصه فریم اضافه کردیم باز هم مرورگر متوجه نمیشه که صفحه فرعی وقتی تو فریم ایندکس باز شد دیگه ریدایرکت نکنه و فقط اگه خالی(مستقیم بدون فریم) باز شد ریدایرکت کنه.

دوباره اینها رو تو فضای آزمایشی آپلود کردم.

ببین میتونی حدس بزنی مشکل کجاست چون فکر میکنم خودم بالای 10 بار تست کردم.
راستی تو همون کدی که درباره خصیصه فریم هست بجای کلمه page که دوبار تکرار شده متوجه نشدم چی بنویسم البته چیزهایی که به ذهنم اومد امتحان کردم ولی انگار فکرم اشتباه بود و دوباره به شکل اولی که خودت قرار دادی رها کردم.

jandedy
18-01-2009, 16:43
ميشه كد دقيق اون قسمت فريم ت رو بزاري ؟

jandedy
18-01-2009, 16:44
كدوم صفحه رو مي خواي براي نمايش بزاري ؟

jandedy
18-01-2009, 17:31
اشتباهم رو پيدا كردم كد هاي زير رو جايگزين كنيد :31::31::31: :

كد فريم صفحه index :

كد صفحه فرعي و صفحه اي كه اگر صفحه جايگرين وجود نداشته باشد اينجا مي آيد :

كد هايي كه دادم به صفحاتي كه گفتم اضافه كن و كد هاي قبلي كه دادم پاك كن .

تشكر از اين كه وقتتون رو براي تاپيك گذاشتيد مخصوصا محمد علي عزيز // :40::40:

Mohammadali.
18-01-2009, 17:31
مرسی ممنون میرم دوباره امتحان کنم.

jandedy
18-01-2009, 17:38
اگر كاركرد بگو . آدرسش هم بده ببينم حالش رو ببرم .

Mohammadali.
18-01-2009, 17:55
کدها ی جدید رو با قبلی عوض کردم ولی حل نشد.آدرس هم همون صفحه هست:

درباره این که گفتی کدوم صفحه برای امتحان دارم همون گزینه اول از منو (مرورگر وب) که میشه 01php رو برای امتحان تست میکنم.
ببخش خیلی وقتت رو گرفتم.
متاسفانه الان فرصت ندارم امشب دوباره برمیگردم و روش کار میکنم شاید تونستم اشکال کارم رو پیدا کنم.
مرسی.

jandedy
18-01-2009, 18:29
من اين كد رو ويرايش كردم به دوشكل . شكل اول پايدارتر است ، كد ها بايد در index وارد شوند :
شكل 1

شكل 2

دوست عزيز اين دو مدل كد 100% درست است . 100% امتحان شده . اصلا امكان خطا وجود نداره . :21::21:

تشكر //

.: محمد :.
18-01-2009, 18:55
دوست عزيز من امشب حذف شدم . اين يوزر جديدمه . مشكي پيش اومد بگو ...

Mohammadali.
19-01-2009, 21:41
سلام داش محمد

من هنوز مشکل دارم یعنی همون قضیه تکراری که تو صفحه ی ایندکس وقتی رو کلمه (مرورگر وب) کلیک میکنی باید اون صفحه که 01php هست خودش رو تو فریم ایندکس باز کنه صفحه ی ایندکس خودش رو تو فریم باز میکنه پایین رو نگاه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا من حتی واسه تست این کد خصیصه فریم رو به کل برداشتم بازم دیدم قضیه تکرار میشه !
اصلا انگار مرورگر اون یک تیکه خصیصه فریم رو نمی خونه و فقط بخش (صفحه ی جایگزین) رو میخونه !

میگم شاید بخاطر نحوه بکار گیری من از فریم باشه :
که اون لینک (مرورگر وب) رو target اش رو main گذاشتم که لینک خودش رو تو فریم باز کنه.
و حتما میدونی منظور ازش چیه تو بخش name اسم iframe رو main گذاشتم و برای همین لینک با این target تو فریم باز میشود.

فکر میکنی اگه بتونم به نوع دیگری از فریم استفاده کنم قضیه حل بشه؟
البته کدی نمیشناسم که این کار رو انجام بده (لینک بیرون فریم رو داخل فریم بازکنه).

Mohammad King
19-01-2009, 23:01
سلام داش محمد

من هنوز مشکل دارم یعنی همون قضیه تکراری که تو صفحه ی ایندکس وقتی رو کلمه (مرورگر وب) کلیک میکنی باید اون صفحه که 01php هست خودش رو تو فریم ایندکس باز کنه صفحه ی ایندکس خودش رو تو فریم باز میکنه پایین رو نگاه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا من حتی واسه تست این کد خصیصه فریم رو به کل برداشتم بازم دیدم قضیه تکرار میشه !
اصلا انگار مرورگر اون یک تیکه خصیصه فریم رو نمی خونه و فقط بخش (صفحه ی جایگزین) رو میخونه !

که اون لینک (مرورگر وب) رو target اش رو main گذاشتم که لینک خودش رو تو فریم باز کنه.
و حتما میدونی منظور ازش چیه تو بخش name اسم iframe رو main گذاشتم و برای همین لینک با این target تو فریم باز میشود.

البته کدی نمیشناسم که این کار رو انجام بده (لینک بیرون فریم رو داخل فریم بازکنه).

سلام

من مشکلتو قشنگ نفهمیدم چون از اون اولش در جریان کار شما نبودم . ولی یه پیشنهاد میدم که اسم صفحات را index بزاری این جوری خیلی بهتره حالا یه امتحان بکن بعد بیا خبرشو بده . منظورم اینه که در هاستت index بزاری .

موفق باشید

20-01-2009, 15:30
سلام داش محمد

كد دقيق رو بگذار ببينم !!!!! :19::19::19::19::19::19::19::19:

Mohammadali.
21-01-2009, 16:30
كد دقيق رو بگذار ببينم !!!!! :19::19::19::19::19::19::19::19:

این کل ساختار زیر و روی لینک های من هستند که باعث میشوند لینک بجای اینکه در کل صفحه باز بشه در فریم مشخص شده در target با نام main باز شوند.(همش یک فریم استفاده میکنم)

یقیه کدها همون هست که معرفی کردی واسه خصیصه فریم و صفحات فرعی.
میگم شاید شما لینک ها رو با استفاده از کد دیگری تو فریم باز میکنی!
شاید جاوا اسکریپت یا چیز دیگری که برای شما مشکلی پیش نمیاد.
مشکل من هم که فکر کنم دیدی کل ایندکس تو فریم باز میشه.

23-01-2009, 22:09
این کل ساختار زیر و روی لینک های من هستند که باعث میشوند لینک بجای اینکه در کل صفحه باز بشه در فریم مشخص شده در target با نام main باز شوند.(همش یک فریم استفاده میکنم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیقیه کدها همون هست که معرفی کردی واسه خصیصه فریم و صفحات فرعی.
میگم شاید شما لینک ها رو با استفاده از کد دیگری تو فریم باز میکنی!
شاید جاوا اسکریپت یا چیز دیگری که برای شما مشکلی پیش نمیاد.
مشکل من هم که فکر کنم دیدی کل ایندکس تو فریم باز میشه.

دوست عزیز پیرمان کردی :31::31::31::31: ! بابا چرا اینطوری می کنی ؟:13::13: . حداقل یک اکانت ftp خاص تو سایتت برام درست کن که هم راحت کد رو برات آپلود کنم و هم (( اگر بهم اعتماد نداری :13: )) نتونم هکت کنم .

راه دیگر هم این است که بابا بی خیال ! :5::5:

و راه دیگر این که کل کد صفحاتت + php هات رو بگذاری اینجا ! :46:

راه دیگه هم این هست که سایتت رو تعطیل کنی !

راه دیگه گزینه هیچکدام می باشد :31::20: .

بای !!

Mohammadali.
24-01-2009, 03:19
محمد جان فکر کنم بهت زیاد فشار اومده :31:
فقط نکته گنگ من اینجا بود که شما هم برای اینکه لینکها رو داخل فریم باز کنی از (target) استفاده میکنی یا از جاوااسکریپت و غیره ؟
توجه کن که این سوال من قضیه دیگری است و میتونی تاثیر مستقیم روی عمل کدهایی که معرفی کردی داشته باشه.
نمی دونم منظورم رو متوجه شدی ! یا اینکه فکر میکنی من قاطی کردم. :27:
من دارم راه های مختلف رو می تستم و بالاخره یکی از راه ها رو انتخاب میکنم.:20:
به هر حال تا اینجا هم که پایه بودی ازت خیلی ممنونم.:10:

DreaMaryam
24-01-2009, 11:56
سلام دوستان
یه قالب دارم که براساس frame ها کار می کنه. از 3 frame افقی تشکیل شده می خواهم وقتی یک منطقه رو کلیک می کنم 2 صفحه در 2 فریم مجزا باز شود. برای باز کردن یک صفحه با یک کلیک مشکلی وجود نداره ولی آیا میشه با یک کلیک دو صفحه رو باز کرد ؟ این قسمت قالب به این صورت است:

<area shape="poly" coords="33,123,9,123,50,59,69,62" href="aboutme.html" target="body" alt="about-me">
حالا می خوام همزمان با کلیک همین منطقه این دستور هم اجرا شود:
Href="header.html" target="header"

اگه کسی راهی میدونه لطفن بگه
ممنون

24-01-2009, 15:30
محمد جان فکر کنم بهت زیاد فشار اومده :31:
فقط نکته گنگ من اینجا بود که شما هم برای اینکه لینکها رو داخل فریم باز کنی از (target) استفاده میکنی یا از جاوااسکریپت و غیره ؟
توجه کن که این سوال من قضیه دیگری است و میتونی تاثیر مستقیم روی عمل کدهایی که معرفی کردی داشته باشه.
نمی دونم منظورم رو متوجه شدی ! یا اینکه فکر میکنی من قاطی کردم. :27:
من دارم راه های مختلف رو می تستم و بالاخره یکی از راه ها رو انتخاب میکنم.:20:
به هر حال تا اینجا هم که پایه بودی ازت خیلی ممنونم.:10:

آخ ببخشید ! :11: !! من فکر کردم اصلا کارنکرد !! وقتی اینو خوندم داغ کردم و مخم سوت کشید و دهنم یک متر به طور طولی و عرضی باز شد :31::31: . میشه سوالت رو واضع تر بگی ؟ :31::31::31::31:

DreaMaryam
24-01-2009, 21:48
میشه یکی کمک کنه من هم یه نتیجه ای بگیرم؟
:(

Mohammadali.
25-01-2009, 05:02
میشه سوالت رو واضع تر بگی ؟ :31::31::31::31:

برای تعیین عملکرد یک لینک میشه از target استفاده کرد مثل blank , self ,top. و... الان میگی خوب که چی؟:31:
من از همین قابلیت بصورت دیگری استفاده میکنم و از قبل برای یکیش لینک (مرورگر وب) target رو روی main قرار دادم تا مقصد تو فریم باز شه.

به این شکل که در کد فریم میان مشخصات یک قسمت "name="main رو اضافه کردم.که در این صورت اسم فریم شد main
حالا اگر هر لینکی برایش target که من بجای blank , self ,top و غیره از main استفاده کنم به دلیل بالا در فریم باز میشود.
یعنی من برای این کار از هیچ کد خاصی استفاده نکردم اینجا رو گفتم که شاید شما این کار رو نکردی که به مشکل نخوردی!

اون قضیه که اول ازت کمک خواستم و کمک کردی سوا از این چیزی بود که الان گفتم.
نمیدونم متوجه منظورم شدی؟:20:
اصلا شاید من بد توضیح میدم نمی دونم.:5:

25-01-2009, 17:25
برای تعیین عملکرد یک لینک میشه از target استفاده کرد مثل blank , self ,top. و... الان میگی خوب که چی؟:31:
من از همین قابلیت بصورت دیگری استفاده میکنم و از قبل برای یکیش لینک (مرورگر وب) target رو روی main قرار دادم تا مقصد تو فریم باز شه.

به این شکل که در کد فریم میان مشخصات یک قسمت "name="main رو اضافه کردم.که در این صورت اسم فریم شد main
حالا اگر هر لینکی برایش target که من بجای blank , self ,top و غیره از main استفاده کنم به دلیل بالا در فریم باز میشود.
یعنی من برای این کار از هیچ کد خاصی استفاده نکردم اینجا رو گفتم که شاید شما این کار رو نکردی که به مشکل نخوردی!

اون قضیه که اول ازت کمک خواستم و کمک کردی سوا از این چیزی بود که الان گفتم.
نمیدونم متوجه منظورم شدی؟:20:
اصلا شاید من بد توضیح میدم نمی دونم.:5:

درست است :31::31: نفهمیدم :31::31:

Mohammadali.
25-01-2009, 21:25
فکر کنم واسه اینه که تا حالا این روش رو استفاده نکردی !
خودم هم اتفاقی پیدا کردم برای متوجه شدن حتما باید امتحان کنی.
الان کل سایت من داره اینجوری کار میکنه کاملا دستی.

Mohammadali.
01-02-2009, 01:41
بازم محمد آقا دستت درد نکنه.
کدهای جدیدی به من معرفی کردی که من روی اونها گاه و بیگاه کار میکنم و دریچه ی جدیدی برام باز شد.

01-02-2009, 19:11
فکر کنم یک 50 تایی شدها ! چقدر پست زدیم ها ! :12:

h-s-game
08-03-2009, 09:28
:46::20::11:

btheme
14-03-2009, 00:52
دوست عزيز تنها راه حل مشكل استفاده از فرامين آجاكس هست و بس مگر نه با جاوا ميشه ولي .....