1120
03-01-2009, 05:47
سلام به دوستای گل
سیستم من یه ویروس عجیب گرفته
nod32 آپدیت 1\1\2009 شناساییش نمیکنه
مک آفی 10 شناساییش نمی کنه
nod32 , mcafee رو از کار می اندازه
با یک تایمر که حدس میزنم اینتروالش 1 باشه تسک منیجر و رجیستری رو میبنده
نمیزاره فایل های هیدن و سوپر هیدن رو ببینم
همون او که اجرا میشه این پیغام رو در کنار ساعت نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تو msconfig نشان داده میشه نه هیچ برنامه دیگه
فایل استارت آپش مشخص نیت کجاست ( هم استارت اپ ویندوز رو چک کردم هم رجیستری رو ) ولی با شروع ویندوز قبل از هرچیزی شروع به کار میکنه
بعد از نصب ویندوز هم از بین نمیره
تو هیچ کدام از درایو ها هم فایل اوتوران درست نمیکنه ولی با اولین ورود به درایو هام بعد نصب ویندوز کارشو شروع میکنه.
به خودا یک هفتس روانیم کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
هر کار میکنم پاک نمیشه که نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
واقا خاهش میکنم هرکی از شما دوستای ویروس نویس ، آنتی ویروس نویس و ... میتونه کمک کنه
وگرنه مجبورم fdisk کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
اطلاعاتم خیلی واسم مهم کمکم کنید
سیستم من یه ویروس عجیب گرفته
nod32 آپدیت 1\1\2009 شناساییش نمیکنه
مک آفی 10 شناساییش نمی کنه
nod32 , mcafee رو از کار می اندازه
با یک تایمر که حدس میزنم اینتروالش 1 باشه تسک منیجر و رجیستری رو میبنده
نمیزاره فایل های هیدن و سوپر هیدن رو ببینم
همون او که اجرا میشه این پیغام رو در کنار ساعت نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تو msconfig نشان داده میشه نه هیچ برنامه دیگه
فایل استارت آپش مشخص نیت کجاست ( هم استارت اپ ویندوز رو چک کردم هم رجیستری رو ) ولی با شروع ویندوز قبل از هرچیزی شروع به کار میکنه
بعد از نصب ویندوز هم از بین نمیره
تو هیچ کدام از درایو ها هم فایل اوتوران درست نمیکنه ولی با اولین ورود به درایو هام بعد نصب ویندوز کارشو شروع میکنه.
به خودا یک هفتس روانیم کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
هر کار میکنم پاک نمیشه که نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
واقا خاهش میکنم هرکی از شما دوستای ویروس نویس ، آنتی ویروس نویس و ... میتونه کمک کنه
وگرنه مجبورم fdisk کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
اطلاعاتم خیلی واسم مهم کمکم کنید