مشاهده نسخه کامل
: کمک...کمک...کمک... هنگ
parisa6628
02-01-2009, 16:48
سلام ...
من سیستمم تقریبا قدیمیه ... Piii 800 هستش اینتل... الان مدتی هست که یه کم بعد از کار کردن باهاش هنگ می کنه ... ماوس و کیبورد اصلا کار نمی کنه ولی چراغ هارد روشن و خاموش می شه! ویندوز پا ک کردم و.. سی پی یو عوض کردم فایده نداشت مشکل از چیه ؟ بیشتر وقتی تو اینترنت میام یا با کیبورد شروع به کار می کنم هنگ می کنه؟باید حتما ریست کنم ...
ممکنه از پاور یا رم باشه؟ ( کمبود رم) اگه رم اضافه کنم درست میشه ؟ رمم 256 هست!:18::19:
parisa6628
06-01-2009, 00:34
یعنی هیشکی نمیدونه مشکل از کجاست؟
dibagroup
09-01-2009, 01:57
سلام ...
من سیستمم تقریبا قدیمیه ... Piii 800 هستش اینتل... الان مدتی هست که یه کم بعد از کار کردن باهاش هنگ می کنه ... ماوس و کیبورد اصلا کار نمی کنه ولی چراغ هارد روشن و خاموش می شه! ویندوز پا ک کردم و.. سی پی یو عوض کردم فایده نداشت مشکل از چیه ؟ بیشتر وقتی تو اینترنت میام یا با کیبورد شروع به کار می کنم هنگ می کنه؟باید حتما ریست کنم ...
ممکنه از پاور یا رم باشه؟ ( کمبود رم) اگه رم اضافه کنم درست میشه ؟ رمم 256 هست!:18::19:
دوست عزيز بايد پاور خودت را كنترل كني ببيني آيا ولتاژها را درست مي دهد اگر ولتاژها درست باشد بايد خازنهاي اطراف سي پي يو را كنترل كني ببيني سالم هستند اگر سالم بودن بانك رم را عوض كن تازه گيها برق مشكل نداشتي
zeus7610
10-01-2009, 15:56
مشکل از خیلی چیزا می تونه باشه. وقتی هنگ میکنه دیگه هیچی کار نمی کنه؟ یعنی NumLock رو می زنی خاموش و روشن نمیشه؟ احتمال بیشتر رو MainBoarrdete در ضمن آیا CPU داغ نمیکنه؟ فن رو یه سرویس بکن و دماشو تو ست آپ چک کن. یا بعد از هنگ برو تو ست آپ دما رو چک کن. بیشتر تو چه برنامه ای هنگ می کنه؟
parisa6628
11-01-2009, 00:38
مرسی بچه ها ... خودم هم به پاور شک کردم.... زئوس جان بیشتر تو اینترنت هستم هنگ می کنه و دقیقا موقعی که می خوام با کیبورد شروع به کار کنم ........ درضمن بله کیبورد و ماوس و... هنگ می کنه یعنی نام لاک هم کار نمی کنه... درهر صورت مرسی بچه ها ....برم پاور عوض کنم ببینم چی میشه!
zeus7610
12-01-2009, 14:49
خواهش می کنم. به نظر من احتمال اینکه از پاور باشه خیلی کمه. چون پاور در صورت مشکل داشتن معمولا سیستم رو ریست می کنه. من کارم همینه.جای رم رو روی مادربورد عوض کنید. حدس من مادربورد شماست. خازنهای مادربورد را با دقت نگاه کنید که آیا حالت غیر عادی پیدا کرده یا نه؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.