ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای حذف قفل حجمی

new_boys333
02-01-2009, 15:18
سلام
من دوتا سیدی گرفتم که قفل حجمی روشون نصب هست به حجم 9.5 گیگ و با دیودی رایتر سونی باز نمیشه ( نمیشناستش ) و باید با سیدی رام به محتویات سیدی دسترسی پیدا کنم . با ایزو باستر بازش کردم و دیدم یکی از تراک ها حجم 9.5 گیگ داشت و فهمیدم قفل حجمی داره . با ایزو باستر ایمیج گرفتم ایمیج خراب بود. با الترا ایزو هم ایمیج گرفتم اونم خراب بود . باید چجوری این قفل حجمی رو ادیت کنم ؟ یا چجوری ایمیج بگیرم و بعد بتونم این قفل حجمی رو حذف کنم ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید .

Nima NT
02-01-2009, 16:15
با CloenCD 2.0 امتحان کن.

hhammed
02-01-2009, 16:49
براي رايت اين نوع از سي دي ها بايد از كلون سيدي نسخه 3 استفاده كنيد سيدي را درون سي دي رام قرار داده (سي را به داخل نفرستيد ) كلون را فعال كرده بگذاريد خود كلون سي دي را به داخل دستگاه ببرد بعد از چند لحظه كه كلون سي دي را چك كرد سرعت ايج را روي 1 گذاسته و سكتور خوانها را از 100 به 10000 قرار دهيد و بگذاريد كلون ايميج بگيرد . بعد از چند ساعت كه ايميج تمام شد با سرعت 4 رايت كنيد اگر پيام داد گزينه 2 را انتخاب كن (over right )را

sourena
03-01-2009, 00:51
با ید اول با یه برنامه مثل ClonyXXL ببینی چه قفلی هست!بعد Profile ش رو از اینترنت بگیری و روی کلون سی دی نصب کنی!
متاسفانه من امکان آپلود ندارم و زیاد هم نت نمیام.وگرنه بیشتر کمکت میکردم.

shahrokh2008
04-01-2009, 22:12
راستش یه ضعفی تو بعضی از قفلهای حجمی هست که وقتی با isobuster بازشون میکنی معمولا دوتا منو قرمز و دوتا منو آبی رو نشون میده...تو یکی از این منوهای قرمز حجم فایل به صورت اصلی وجود داره....البته در مورد بعضی ها.......